Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok kararlıyım artık inşallah bitecek bu sizlerin sayesinde. burası bana çok cesaret veriyor. bugün daha egzersiz yapmadım rahatsızım biraz ama bahane yok di mi? yapıcam mutlaka inşallah bugün de. bugün inceye devam edeyim yarın kalınlaştırayım diyorum. haber ederim akşama ya da yarın.

inşallah yenerim bayrama kadar bitse bu iş ne güzel olcak. bazen ben de eşimle deneme yapayım hemen diyorum ama gerilerim diye korkuyorum ilerleme kaydetmişken gerilemekten korkuyorum.

tamam canım bugün aynı aparatla bir gün daha yapayım. bir şey daha soracağım canım: ben 2 saat falan uğraşıyorum nerdeyse bu egzersizle ama 5 kez falan alabildim aparatı, çok mu yavaş ilerletiyorum? bir de aparatın çoğunu alıyorum ama hepsini değil, boyun bir önemi var mı? şu yanma da geçse daha rahat olcam sanki. çok teşekkürler şimdiden, saçma sorular sorduysam kusura bakma canım

Burda saçma soru olmaz tatlım
Sen gene 2 saatte alabiliyosun, ben bi kere 2 gün uğraşmıştım Şimdi boyu için şöyle söyleyeyim parmakların uzunsa orta parmağının boyu kadar yeterli boy olarak Cmi bilmiyorum kaça denk gelir ama :26:
Hiç yavaş değilsin, zamanla alışcaksın zaten hiç merak etme

Son düzenleme:

orta parmağımın boyu kadarını alabiliyorum. çok teşekkür ederim. bugün çalışmalara devam gene. bir de ben aparatı eşimin ittirmesine izin veremiyorum çok kasılıyorum?

canım moraliniz bozma senin eşine ihtyacın yok bu konuda emin ol bak, keşke destek olsa insan istiyor ama olmayınca olmuyor işte, belkide vardır bir sorunu içten içe belki stres yaşıyordur onun durumunuda bilmiyoruz sen takma kafana benimde eşim bu konuda çoğu zaman çok bozmuştur moralimi desteğini beklerken köstek oluyorlar düşünmeden. sende düşünme kendin için senden bu yükün kalkması için başar, bu senin azmini kırmasın hırsın başarına kapı açsın inşallah, inadına başar , inadına korkma hiçbirşeyden,boşver neler unutuluyor evlilikte bunuda unutursun canım geçinmek için mecbur ya unutursun yada eşinle soğukluk girer arana Allah korusun.bende karşımda sürprizler yapan, aşırı hassas bir eş aradım aylarca :)) sonra beklentimin boşuna olduğunu gördüm önce kabullenemedim ama sonra alışıyosun. çok mu karamsar konuştum bilmiyorum ama evlilik herkes için tozpembe değil yazık ki.

orta parmağımın boyu kadarını alabiliyorum. çok teşekkür ederim. bugün çalışmalara devam gene. bir de ben aparatı eşimin ittirmesine izin veremiyorum çok kasılıyorum?

Hmm , eşinle egzersiz şart değil canım ama bu seni penis denemesine daha iyi hazırlardı.
Bence gözünü kapa ve eşinin parmağı ya da aparatla egzersiz yap.
Bneim eşim 2 parmağını sokmuş da benim haberim yoktu düşün
Bakmamaya çalış, ona bırak kendini

çok tşk ederim gerçekten biraz olsun içim rahatladı sizlere güveniyorum. çok imsan bu dertden kurtulmuş bende kurtulmak istiyorum hemde hemen yoksa kafayı yicem.çok kötüyüm intiharı bile düşündüm gerçekten şuan içinde bulunduğum durum çok kötü allah kimsenin başına vermesin kendime olan güvenimi bile kaybettiğimi düşünüyorum((ilk sayfayı okudum egzersizlere başlamak istiyorum.

Kızlardan birinin tavsiyesi ile zeytinyağı ile duştan sonra parmak egzersizi yaptım ilk girişte zorlandım ikincisi daha rahattı. Kendi kendime korkacak birşey yok diye gaz verdim açıkcası kendime güvenmem gerektiğini tekrarlayıp durdum. Kızlar Moral gerçekten çok önemli. Henüz iki kişi z. Yağı ile deneme aşamasına geçmedik. Ama sonucu mutlaka paylaşacağım.

lütfen bana yardım edin...

canımmm hosgeldın bızde sneın gıbıydık ben hayttan bezmıstım hıc bıseyden tad almıyordum gozlerım gulmuyordu artık sımdı artık mutlu olma zamanı ama kucuk bı ayna al bacaklarını ac ve vajınana bak canımm ıkın ıkındığın zaman orda bır delık goruceksınnn.sonra ellerını guzelce yıkaa ben parmakla egzersız yaptım serce parmağını jelle yada zeytınyağı ne ıstersen o delığe yavasa deydır ıkındığın anda bıraz ıttır ve gorceksınkı gırıyor.parmakla yapamam ben dersen kulak copu al onu peceteyle1 2 kat sar strecle ve prezervatıf gecır ben oyle denemıstım jelle yıne aynı ıslemı uygula canım bunları bugun yap ıkısınden bırını yarında dığer parmağa gecerız tatlım 1 ayda halledersın hadı ıs basınaa:)

.... Evliliğin ilk ayı hep zor geçer. Benim eşimin annesi yemek gönderirdi ben yerlere dökerdim düşünsene fenalığımı .......Fevri olmamak lazım

ay ne cadıymışsın yasemiiin bak laflarına montaj yaptım ne komik oldu yemekleri yerlere dök sensonra fevri olmamak lazım de.. insan yapmayacağı şeyler yapıyor değil mi? ne yaşadığını bilemezsin kimsenin. ama şunu biliyorum kv min yaptığı yemeği döksem eşim beni kapının önüne koyardı sadece bundan eminim sakın yanlış anlamada. benim ki fenadır valla.annemin yolladığı salça bitti buda biraz ekşi ama mecbur kullanıyorum dedim, ya yemek ekşi olursa bahane bulmasın diye söyledim (kim yaptı o salçayı dedi ısrarla ben dolandırdıkça biliyo demek ki annesinin yaptığını, ya dedim kimin yaptığı değil hani başlarda üstü böyle beyaz beyaz oluyordu ya dedim biraz bozulmuş demek ki) yani hemen savunmaya geçecek kızacaktı da, doğrusu bu amacım bahane bulmak değil Allah razı olsun düşünmüş yapmış.

canım çok tşk ediyorum allah razı olsun sizden.canım ramazan dolayısıyla akşam yapıcam.bu arada kızlız zarı zarar görüyor mu bu egzersizlerden?

cnm bnm sen bu siteyi erken keşfetmişsin yine çok şanslısın canım öncelikle şunu kafana yerleştirmelisin bu bir süreç evet sancılı zor bir dönemden geçiyoruz ama sonunda şunu düşün bitiyor bitecek asla olumsuz düşünme ben evliliğimin başlarında eşimden ayrılmayı düşünmüştüm ağlama krizlerine girdim ona bunu yaşatmaya hakkım yoktu herkes yapıyordu küçücük çocuklar bile ben neden yapamıyorum bu kadar mı acizim die düşünüyordum ve emin ol bu düşünceler sanki bir kurt gibi ve sürekli beynimi yiyip bitiriyordu tüketiyordu bu düşünceler bana bişey kazandırmadı her denemenin sonunda ağlama krizleri en sonunda eşime doktora gidelim dedim parmak egzersizi verdi her parmak girişinde kendime güvenim daha çok gelmişti hepimiz senin yaşadığın duyguları yaşadık cnm ama olumsuz düşüncelerle aşmadık en başta senin yapman gereken kendine güvenmen ve ben bunu aşacağım demen olumsuz düşünceleri sil bakim kafandan :))) çok şükür biz aştık eminim sende aşacaksın cnm bnm yeter ki inan ve güven bir de egzersizlerini yaparken asla yılma bırakma kendin için aşmalısın bunu

canım benim ya üzülme sen bugünlerde geride kalacak inşallah yeter ki başla azmet, yeterki kafana koy kendine güven duanı eksik etme, sen çabalarsan Rabbimde inşallah yardımcın olur.canım baktınya az önce sür yağını yarın yada ikinci denemende inşallah aşarsın sen o ışık var sende.gerçekten bak gaza getirmek için değil.

haberlerini bekliyoruz moral bozmak yok asla.Allaha emanet ol inşallah yüzün gülerek gelirsin buraya.

canım çok tşk ediyorum allah razı olsun sizden.canım ramazan dolayısıyla akşam yapıcam.bu arada kızlız zarı zarar görüyor mu bu egzersizlerden?

cnm bnm zar egzersizlerde bozalmadı eşimle egzersiz yaparken yırtıldı ama herkesin anatomisi farklı kızlık zarının şekli önemli hem bence sen buna takılma çünkü ben de çok takılmıştım hadi bozulursa die hatta doktoruma da söyledim hadi egzersizlerde bozulursa ne olacak die doktorum bana şunu söyledi eşin bunu problem yapıyor mu dedi eşim hayır dedi bak madem eşin de sorun yapmıyor boşver yırtılırsa yırtılsın o senin istediğin gibi kullan demişti :) bi de bunu düşünüp kendine stres yapma :) bian önce egzersize başla sen :)koyvergitsin:))

inşallah yenerim bayrama kadar bitse bu iş ne güzel olcak. bazen ben de eşimle deneme yapayım hemen diyorum ama gerilerim diye korkuyorum ilerleme kaydetmişken gerilemekten korkuyorum.

gerilemek diye bişey yok merak etme aştığın kadarını beynin yazdı artık ilerlediğin aşamalara bir sonrakinde daha rahat gelirsin, bunun metodu yok zamanı yok herşey sende bitiyor canım, evet belli bir motod var ortada ama sen kendine göre uygulayacaksın kimisi 1 ayda çözer sen azmedersin 1 haftada çözersin herşey sana bağlı yani bir günde bir aparat çeşidi denersin yada birgünde olayı tamamen çözebilirsin anlatabildim mi herşey zihninde bitiyor, senin zihnini kontrol etmene ikna etmene bağlı.ona bak korkulacak bişey yok acı yok fikrini ne kadar çabuk yüklersen o kadar çabuk aşarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…