- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #156.541
canım ben aparattan çok anlamıyorum biliyosun ama sana şunu söyleyebilirim kendini hazır hissettiğin an aparatı kalınlaştır derim ben zorlama kendini, ama baktın ben kalınını yaparım dediğin halde diyelim ki olmadı, ne olacak tekrar incesini dene alışınca kalınlaştırırsın. sadece egzersiz yaparken bunu moral bozukluğuna dönüştürme öyle yada böyle aşacağına inan olur mu. aman kalınını alamadım dünyanın sonu diye bişey yok bu senin cesaretine bağlı ben hiç bir parmak bile alamazken, çokda korkak olduğum halde p yi aştım en önemli olan kararlılık, kararlı olursan önünde hiçbirşey engel olamaz. Allahın izniyle.
talim bak ben sana demistim olucak diye yanma normal bazen kastigimiz icin olabiliyor canim kalinlastir aparati bence.canim ben aparatla hic calisamadim 2 paryagi kullanarak ve bi gece hirslanip zeytinyagli bi denemeyle yendim.egzersizi siki tut beynin rahatlat muhakak yenersin kuzucum.
canımmm hepımzıe zor gelıoduu ama yaptık fırsat buldukca yap esınnn yoken meselaa banyoya gırıodum de orda yap madem esın ıyı bakmaz bu olaya.bende egzersızı 3 gun yaptım ılk gun serce parmak sonra ısaret orta 3. gun 2parmak aldım.sonra deneme yaptım olmadı yıldım ara verıdm 1 ay falan.bıgn reglm bıtmıstı dedım bu ısı cozucem.ama cok ınat etmıstım buegece bıtıcek dedım ust pozısyonda zeytınyağı surerek yendım canım.ılk serce parmağınla basla esın dısarı cıkmıyormuu arada o zamanlarda yavas yavas yaarsın.egzersız yapmadan yenmen cok zor kuzum[/QUO
eğer 3 günde bitiyosa denemeye değer tabi becerebilirsemya çok saol valla ilgilenmen bile okadar iyi geldiki bana teşekkür eerim gerçekten büyük incelik zaman ayırman :) bide eşin hiç problem yarattımı sana bu problemi yasadığın süreçte şimdilik benim eşimde herhangi bi olumsuz tepki yok ama zamanla olabileceğinden korkuyorum :S çok özele girdiysem kusura bakma lütfen
Harikasın canım
Şimdi aparatını hemen kalınlaştırma, iyice alıştıktan sonra kalınlaştırabilirsinEn azından bi gün daha aynı aparatla çalış olur mu?
Yanmaların olması çok normal. Geçecek ama bi süre sonra
tamam canım bugün aynı aparatla bir gün daha yapayım. bir şey daha soracağım canım: ben 2 saat falan uğraşıyorum nerdeyse bu egzersizle ama 5 kez falan alabildim aparatı, çok mu yavaş ilerletiyorum? bir de aparatın çoğunu alıyorum ama hepsini değil, boyun bir önemi var mı? şu yanma da geçse daha rahat olcam sanki. çok teşekkürler şimdiden, saçma sorular sorduysam kusura bakma canım
Burda saçma soru olmaz tatlım
Sen gene 2 saatte alabiliyosun, ben bi kere 2 gün uğraşmıştımŞimdi boyu için şöyle söyleyeyim parmakların uzunsa orta parmağının boyu kadar yeterli boy olarak Cmi bilmiyorum kaça denk gelir ama :26:
Hiç yavaş değilsin, zamanla alışcaksın zaten hiç merak etme
kızlar ben çok kötüyüm
dün tam 1 aylık evli olduk ama olmuyyorr
artık eşim de yorgunluğunu belli etti ve biz akşam kavga ettik
1. ayımızda olsun istedim. eve gittim kendimi çok yormadım.dün de oruçlu değildik, bazen saati duymuyoruz kalkamıyoruz. ben de eve gidince emla krem sürdüm. eşim eve geldi ama belli etmedim krem sürdüğümü. sonra yavaş yavaş o da beni istediğini belli etti ama krem henüz etki etmemişti. ben de yemek yiyelim sonra dedim. karnım çok acıktı falan. neyse yemek esnasında beni kızdıracak hareketler yapmaya başladı. aşkım senin beni ısıtman hazırlaman gerekirken sen kendinden soğutuyorsun dedim. devam etti. ben de gerildim. yatak odasına geçtik. o sırada teli çaldı. bi bahane uydurdu kapadı teli. ben de o esnada bişey söyledim. anlamadı. bi daha söyledim gene anlamadı. en son bağırarak söyledim.o da kızdı. gerginim diyorum sen de üsteliyorsun dedim. o da başladı
zaten olmıcaaakk, biz bu işi hiç bi zaman yapamıcazzz, sen bi kere kafanda istemiyosun bunuuu,bana laf ediyosun falan... salona gitti.
ben biraz durduktan sonra gittim. hadi gel dedim. gelmicem ben de gerildim dedi.hayatım gel hadi dedim. ( kremin etkisi geçecek diye de korkuyorum ) gelmicem falan dedi, biraz daha kırıcı sözler söyledi. ben de dışarı çıktım. arkadaşıma gittim. sonra o da arkamdan çıktı. o da arkadaşımın eşi ile görüştü. gece eve gittim . arkamdan geldi. salona geçti. ben de hiç bakmadan yattım. mutfak masasını bile toplamamıştım. sahura kalkamadık gene. sabah ta kalktım kendim kahvaltı yaptım. ona hiç seslenmedim. mutfağı akşamdan beri hiç toplamadm. toplamıcam da. onun gibi giysilerimi özensizkoydum etrafa. yemekleri dolaba koymadım. mutfak camını kapamadım . hırsız girerse girsin .ütü yapmadım ona. kendime yaptım hemen. sonra o giyindi hadi ben hzırım dedi . ben yürüyerek gidicem dedim. önce beni bıraıyor sonra kendi işine gidiyor.olmazöyle dedi. olur ben kendim gidicem dedim.snra indi o.baktım aşağıda araba ile bekliyor. komşular anlamasın diye bindim arabaya. busaat oldu konuşmadık hiç. akşam da özellikle geç çıkıcam evden. evi kendisi toplasın.
yaa eve gidiyorum yarım saat yol yürüyerek. oruçlu oruçlu. üzerimi değiştirip çamaşır bulalşık yemek temizlik ne gerekiyorsa yapıyorum hiç oturmadan . eşim geliyor. canım ben çok yorgunum az tv karşısına uzansam olur mu. olur diyırum. gdiyor.masayı bari hazırla dimi.. tamam yaptığı zamanlar da oluyor ama çok yoruluyroum anlamıyor beni. bir de bu işleriyapınca ben iyice yoruluyorum. akşam da yatmaya yer arıyorum. sonra abcde_123 çok uyuyo oluyo. çok kırıldım. o da aklında büyütüyor hiç olmayacak zaten diye. elimden geleni yapıyorum. ama beni ısıtması lazım deil mi, hazırlaması, dokunuşlar,sürprizler falan...
söylediğim halde gurur yapıyor ve bunlarıyapmıyor.
ben de artık yanaşmıcam
hatasını anlasın.
ben zaten hiç yaşayacağım aklıma gelmeyen şeyi yaşamışım. zaten moralim kötü. sen neden yardım etmiyorsun ki.
orta parmağımın boyu kadarını alabiliyorum. çok teşekkür ederim. bugün çalışmalara devam gene. bir de ben aparatı eşimin ittirmesine izin veremiyorum çok kasılıyorum?
canımmm hepımzıe zor gelıoduu ama yaptık fırsat buldukca yap esınnn yoken meselaa banyoya gırıodum de orda yap madem esın ıyı bakmaz bu olaya.bende egzersızı 3 gun yaptım ılk gun serce parmak sonra ısaret orta 3. gun 2parmak aldım.sonra deneme yaptım olmadı yıldım ara verıdm 1 ay falan.bıgn reglm bıtmıstı dedım bu ısı cozucem.ama cok ınat etmıstım buegece bıtıcek dedım ust pozısyonda zeytınyağı surerek yendım canım.ılk serce parmağınla basla esın dısarı cıkmıyormuu arada o zamanlarda yavas yavas yaarsın.egzersız yapmadan yenmen cok zor kuzum[/QUO
eğer 3 günde bitiyosa denemeye değer tabi becerebilirsemya çok saol valla ilgilenmen bile okadar iyi geldiki bana teşekkür eerim gerçekten büyük incelik zaman ayırman :) bide eşin hiç problem yarattımı sana bu problemi yasadığın süreçte şimdilik benim eşimde herhangi bi olumsuz tepki yok ama zamanla olabileceğinden korkuyorum :S çok özele girdiysem kusura bakma lütfen
canım 3 gun dıye bırsey yapcağına emın olcaksın 1. gun serce parmağı al 2. gun ısaretle ortağı 3. gun 2 parmağa gec 3 gun oyle calıs sonra 3 parmağa gec onlada calıs 2 hafta en fazla azımle calısırsan yapcağınada ınanırsan emın olkı yenersın canımmm.ama lutfen egzersızlere basla buaksammm yapıcaksın ınan parmağını sookunca dunyalar senın olucak.buarad benım esım hıc sorun yaratmadı hıc bıseyde yapamıoruz dıye uzuluodum olsun yaparız sen yanımda uyu yeter derdı ama oyle olmuyo ıstee enınde sonunda oda dayanmıcaktı cok sukurkı hallettık sende esın ıcın basarmalısın
lütfen bana yardım edin...
.... Evliliğin ilk ayı hep zor geçer. Benim eşimin annesi yemek gönderirdi ben yerlere dökerdim düşünsene fenalığımı.......Fevri olmamak lazım
çok tşk ederim gerçekten biraz olsun içim rahatladı sizlere güveniyorum. çok imsan bu dertden kurtulmuş bende kurtulmak istiyorum hemde hemen yoksa kafayı yicem.çok kötüyüm intiharı bile düşündüm gerçekten şuan içinde bulunduğum durum çok kötü allah kimsenin başına vermesin kendime olan güvenimi bile kaybettiğimi düşünüyorum((ilk sayfayı okudum egzersizlere başlamak istiyorum.
:) evet canım penisten bahsediyorum :) 2 aya yaklaştı evliliğimiz ya egzersiz fikri beni geriyo yani parmağımı yada penis dışında herhangi bi aletle çalışmak tedirgin ediyo beni. gerçi penisle de beceremiyorum... deneme yaptık yani bende kasılma bacak kapama falan olmuyo bacaklarımı açıyorum ucuna yerleştiryorum ama girmiyo bi türlü sanki duvar orası yani :S ya biraz açık konuştum sanırım ama durum bu yani dün gece o uyurken baktım okadar üzüldümki neden normal bi ilişkisi olmasınki yada benim neden normal bi bilişkim olmasın..
çok kararlıyım artık inşallah bitecek bu sizlerin sayesinde. burası bana çok cesaret veriyor. bugün daha egzersiz yapmadım rahatsızım biraz ama bahane yok di mi? yapıcam mutlaka inşallah bugün de. bugün inceye devam edeyim yarın kalınlaştırayım diyorum. haber ederim akşama ya da yarın.
canım çok tşk ediyorum allah razı olsun sizden.canım ramazan dolayısıyla akşam yapıcam.bu arada kızlız zarı zarar görüyor mu bu egzersizlerden?
inşallah yenerim bayrama kadar bitse bu iş ne güzel olcak. bazen ben de eşimle deneme yapayım hemen diyorum ama gerilerim diye korkuyorumilerleme kaydetmişken gerilemekten korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?