Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

eşim olmasa ben neden yapmak isteyeyim, aşmak isteyeyim bunu. onun için yaptığım şeyler bunlar. bu kadar stres, krem, zeytinyağı,kafamın doluluğu...
o yüzden yalnız olmamam gerekiyor. eğer beni yalnız bırakırsa bizde bunu hiç yapmayız olur biter

inşallah yenerim bayrama kadar bitse bu iş ne güzel olcak. bazen ben de eşimle deneme yapayım hemen diyorum ama gerilerim diye korkuyorum ilerleme kaydetmişken gerilemekten korkuyorum.

gerilemek diye bişey yok merak etme aştığın kadarını beynin yazdı artık ilerlediğin aşamalara bir sonrakinde daha rahat gelirsin, bunun metodu yok zamanı yok herşey sende bitiyor canım, evet belli bir motod var ortada ama sen kendine göre uygulayacaksın kimisi 1 ayda çözer sen azmedersin 1 haftada çözersin herşey sana bağlı yani bir günde bir aparat çeşidi denersin yada birgünde olayı tamamen çözebilirsin anlatabildim mi herşey zihninde bitiyor, senin zihnini kontrol etmene ikna etmene bağlı.ona bak korkulacak bişey yok acı yok fikrini ne kadar çabuk yüklersen o kadar çabuk aşarsın.

ayy yapabilirmiyim acaba... anacım benim parmaklarda minik aslında (şuan ellerime bakıyorum ve sinirden gülüyorum :) tövbe ya rabbim ya neyse du bakalım biyerden başlamak lazım illaki olacak yani kimse ölmedi bundan saolun varolun kızlar

ay yerim seni ya parmaklarım küçük diyor, kıyamam canım ya sen alıştıracaksın sadece zaten önemli olan kalınlıktan çok oraya canın acımadan bişeyin girebileceği ama ameliyat eldiveni gibi birşey kullan istersen dr öyle denemiştide rahat girmişti,birde yağ kullan :) bence

ben ölmedıysem kımse ölmez kızlar vallaa tek sorunum kendımı kasmammış meger okadar kolaymıskı 1,5 ayım bosu bosuna gıtmıss

Sonradan öğrendik tabi fevri olmamayı Kadının kötü bi niyeti yok ki ondan ne istiyosam
Eşim de sağolsun psikolojim bozuk vajiliyim diye fazla üstüme gelmiyordu
Cadılık var tabisi biraz da bende

ah canım benim bunu önce kendimiz için aşıcaz çektiğin sıkıntıyı düşün, Allah korusun dedim ben ayrılsam ne olacak ömür boyu yalnız mı yaşacaksın dedim kendi kendime illaki evleneceksin ee ne olacak yine bu durum senin karşında belki daha anlayışsız biri olacak, belki dedim neler var Allah korusun eşin aldatacak seni dedim, Allah tabi bunları göstermesin sadece o dönem kendimi ikna etmek için kendi kendime söylediğim şeyler bunlar, senden çıksında sorun istersen sitem edersin ona yine ama şuan sadece kendini hırpalıyosun, ona kızıyosun tepkin ona ama zararı kendine veriyosun, sana söyleyşm erkeklere hiç bişey olmaz onlar boşlukları kolay doldurur,sen haklısın sonuna kadar ama bu kadar kesin çizgilerle hareket etme olur mu tatlım.hayat daha neler gösterecek Allah hastalık vermesin, bu psikolojik bişey olduğu için bilmediğinden senin ne çektiğini anlatamıyosun, bak ben ne kadar kızıyodum o zaman eşime ama sonra baktım da dedim ki hakkını helal et sen beni beklemeyebilirdin.sen ailemi karşıma aldım diyosun haklısın ama bak ben haklı olsam da eşime hiç tavır yapamam yüzüme bakmaz o zaman kavga çıkar, e ne yapacaksın bende ailemi bıraktım ailemden kaç saat uzaktayım ne olur bende alttan almazsam dağılır gider bu yuva, kendini ezdirme, hakkını sonuna kadar savun düşüncelerini açık açık söyle ama gemileri bu kadar kolay yakma güzelim.

Sonradan öğrendik tabi fevri olmamayı Kadının kötü bi niyeti yok ki ondan ne istiyosam
Eşim de sağolsun psikolojim bozuk vajiliyim diye fazla üstüme gelmiyordu
Cadılık var tabisi biraz da bende
işte o duygularla anlamıyosun ama ben çok yuttum ya şimdi acıtasyon yapmak değil niyetim ama burda arkadaşlarda bilsin herkesin eşinden malesef anlayış fışkırmıyor malesef benim eşim şöyledir şurda derim ki moralim bozuk gerginim anlayışlı ol olur mu derim tamam canım hiçbişeyi kafana takma der, iki dk sonra kafama takmadığımı bile kafama vura vura takmam için elinden geleni yapar,valla Allah korusunda patlasam tavır yaptırmaz ayy bende doluymuşum herhalde utandım ya şimdiafedersiniz kızlar

yok yakmıyorum gemileri. ben hiç yakmadm zaten. sevgim için. tamam o da haklı. bekliyor beni. Allah korusun daha kötü şeyler de olabilirdi. şu anda hala işteyim. normalde evde olmam lazımdı. ama o benden önce eve gitsin istedim. her akşam karşılayan karısı olmasın bakalım nasıl olacak. ev toplu da değil. bi anlasın kıymetimi. benibu kadar üzdü. hem de ben akşam yapabileceğimize çok inanmıştım. emla da normal krem değil ki, doz aşımı diye bişey var. her gün süremiyosun ki. akşam resmen boşa gitti. adetim de yaklaştı. ben 1. ayımızda olmasını çok istemiştim

evet canım yağ mantıklı yani zararsız olduğunu da düşünüyorum.. bu gecede direkt penisi deniycem eğer olmazsa egzersizlere başlarım.. :S

canım sende hassassın bende öyleyim ama kendimi çok hırpaladım işe yaramadı bana oldu olan, senin ki belki kıymet bilir,dene bakalım ama kendini üzme bu kadar olur mu inşallah hatasını anlar o da. bak ben anestol sürerken aynı tedirginliği yaşıyodum uyuşurken hafif yakıyodu birde acaba etkisi geçer mi yada etkisi başladı mı, bunlar hep zihnimi meşgul ediyordu ayrıca yanma hissi rahatsız ediciydi, emla fazla yakmıyo dediler sanırım kullanmadım ama, bence bir kere şu durumu bir yağ kullan dene nolur madem emlayla deneyecekmişsin kullan bak yağı inan bana çok ilerleme kaydedeceksin belkide

e canım akşam çk hazırlandım diyorum yaa
emla krem, prezervatif ve zeytinyağı baş köşede. hepsi hazırdı.
bu hafta artk yapamam emla ile. doz aşımı var.anestol kadar değil evet ama ilk sürdüğünde hafif bi yanma hissi oluyor. belki ilişkiye girsem o kadar bile yanmayacak ama ....
6 da arardı normalde. aramadı. çıkmadığımı anlaması gerekirdi. cebi belki aramıştır ama cebim kapalı ki,iş yerimi arasa ya

evet canm gerckten herseyi anlatmk cok yardmcı oluyor ve bnde eger basarrsam herkese yardım etcm diye söz verdim kendime cnku cok zor bişey insan kendi gibi yasayanlardan destek bekliyor.o yuzden ben herkese tum herşeyi piskolojmle birlikte cok acık ve net anlatayım.

Herkes gibi ilk evlendiğimde olmadıgında basımdan vuruldum sanki ne yapacagımı bilemedim ve bu surekli devam etti zaten. insan cok caresz hissediyor kendini vede suçlu. eşime karsı sucluyum hiçbişeyi beceremiyorum gibi dusunuyordum.ama buna ragmende hiçbişey yapmıyrdum sadece oturup kara kara dusunup arastırıyrdum o kadar.tabi bu ilk gunler eşimle bilinçsz olarak bikaç defa deneme yapmaya calıştık ama ben kendimi aşırı kasıyordum ve onun yaklasmasına izin bile vermiyordum. bir iki defada az girecek oluyordu ama sanki orada duvar varmış ileri gitmiyormuş gibi acıyordu. öyle olunca aglıyordum esimde dayanamayıp cıkıyordu. ve ilk 5 6 denemeden snra bir daha hiçbişey yapmadım. ta ki 6 ay sonra ya kadar. baktım beklemekle bişey olmuyor ve esimde illa ki benden bişyler yapmamı bekliyor.ve birde eşime cok uzuluyordum. onun bi sucu yoktu ama beni bekliyordu careszce.onun uzgun olmasınada dayanamıyordum. hatta bir ara eşime bosanmayı teklif ettim. en azından sen mutlu ol baska biriyle ben bunu ömür boyu yapamam dedim. yani kafam ve pskolojim buydu. hergun aglıyordum eşimin tüm yaptıgı olumsuz davranışları suçluluk piskolojisiyle vajinismus olmama yoruyordum. snra piskologa gittim. ve o bana bu hastalığın pskolojik oldugunu söyledi. ve doktorla 3 ay boyunca pskolojik destek aldım. o bana seanslarda vajinamı tanıttı vajinanın cevresinin kaslardan oluştugunu orda hiç kemik olmadıgını ve ben kendimi kastıgım için kapandıgını sonra kızlık zarını anlattı. kızlık zarının cok ince bişey oldugunu ve insana acı vermeyecegini hatta bazılarında zarın esnek oldugu için ilişkide değil dogumda yırtıldıgını söyledi.bunlarla rahatladım biraz ve ben eşimle cok uzak kaldıgım için önce birbirimize alışma ödevleri verdi. yani önce eşimle birbirimizi oksadık 2. seans sadece sevişme oldu. ama vajinaya dokunmak yoktu. cnku ben eşimin oraya dokunmasına bile dayanamıyordum cok korkuyordum. bylece eşimin beni sevdiğini ve sevgyle dokundugunu hisssettim. 3. seansta kendim vajinama aynayla bakıp girişine dokunmaya çalıştım. çunku girişi çok acıyordu dokunamıyrdum bile. ama baktım krem ve jelle dokununca acıma ve yanma olmuyor. kuru dokununca yanıyor ve buda normalmiş zaten. snra ki seanslarda 1 parmagımı bol jelle bir bogum iki bogum ve 3 bogum aldım. tabi hayrette kalıyrdum. hiç dokunamzken parmak sokuyrdum. snra iki parmaga gectim amaaa orda tıkandım işte. cnku vajinanın ilk girişindeki yer iki parmagı alamıyor gbiydi cok acıyrdu biraz denedim baktm cok acıyr bıraktm denemeleri.ve vajinamın cok dar ve kucuk oldugundan suphe ettim kesin sorun var diye kadın doğuma gittim fakat o gayet normal oldugunu bi sorun olmadıgını söyleynce rahatladım. hatta doktora ameliyat falan yok mu kessenz o eti az dedim. oda hayr onun ameliyatı olmaz zarın olur ama senin sorunun zar değil dedi. eşine izin vermen lazım bir defa acır giriş snra alışır dedi. ben rahatladım fakat parmk denemesi yapamadm. snra bi gun eşim ilişkiye giremedgmz için çok uzgundu agladı ve onun o hali beni her izaman uzerken bu defa gaza getirdi. ( tabi şunuda belirteym pskologum bi hap vermişti pskolojm iyi olmadıgı için ve o hap bana herseyi takmamayı uzulmemeyi ögretti kendime hakim oluyordum. kullanmk isteyen doktora danışıp kullansın isterse adı wellbutrin) nyse o gun karar verdim dedimki en kısa zamnda btcek bu iş. ve parmak biraz itici geldiği için aparat denemeye basladım iki parmak kalınlığnda. jelle beraber. keske bilseydim daha önce jel yerine yag surerdim. sonra o aparatı iki hafta denedim ve bu haftaya geldiiim :) bu hafta buraya uye oldum baktm ki zeytnyagı iyiymiş bi deneyeyim dedim. bir parmagı deneyecektim elimi koyar koymaz içine kaydı anlamadım nasıl girdi. snra ikiyi denedim ve oda cok rahat grdi. snrada 3 parmak denedim ve ben 3 parmagı hayal bile etmezken oda girdi.:) en sonunda aparatı penis boyunda yaptım ve onu denedim bol zeytinyagıyla oda girdi. böylece p...se hazırdım artık :) ve pzrtsi gunu p..s denemem cok iyiydi kızlar. bu denemeleri yaparken kendime guvendim herkes yapıyor ben neden yapamayayım ki dedim. ve suçluluk duygumu azalttım çnku ben sadece ilişkiye giremiyrdum yoksa diğer kadınlık görevlerimn hepsi tamdı. ( yemek camasır bulasık v.s) yaani bende normal biriydim eksiksizdim. işte bu azim ve kararlılıkla hiç ara vermeden bu hastalığı yendim ::))) denemelerle derin derin nefes alıp vererek kendimi sıkmamaya gayret ettim. ve arkadslarn tavsiyeleryle muzik dinleyip ıkınma pozisyonu yaptım. böyle daha kolay girdi tabi bol ZEYTİNYAGI sart :) ben yaptım ve anlattım sıra szde arkadaslar ne kadar imkansz görunsede aslında cok kolaymış emin olun. szde yeter ki isteyin yaparsınız ben sizede guveniyorum eger yardmcı olabldysem birilerine mutlu olurum herkese kolay gelsin

sen beni dinle kullan yağı hemde uyuşturmana gerek kalmıyo zaten valla bak benim hiç acımadı anestol sürdüğümde hiç olmadı hemde boşuna canım yanmıştı,hiç bişey hissetmedim ya inan bana. oda sana mı trip yapıyo yoksa inşallah gönlünü alırda akşam çözülür bu iş Allah gönlüne göre versin canım ne deyim.

ve beni moralim bozuk olduğu bir anda mailinle çok mutlu ettin :) Allahım bundan sonra hiç dert keder göstermesin ve hep söylediğimiz gibi darısı diğer kızların kardeşlerimizin başına inşallah

ve beni moralim bozuk olduğu bir anda mailinle çok mutlu ettin :) Allahım bundan sonra hiç dert keder göstermesin ve hep söylediğimiz gibi darısı diğer kızların kardeşlerimizin başına inşallah

kendim çok mutluyum o yuzden sizide mutlu edebilirim artık :) allah razın olsun bizim mutlulugumz yada derdimzle ilgilenip destek oluyorsunuz yaa. rabbm herkesede yenmeyi nasip etsin inş. uzun uzun anlattım bnde umarım faydası olur :)

amin canım inşallah herkese kısa sürede nasip olsun.eminim faydası olacaktır, sende artık yardımcı olacaklar gurubuna dahil oldun ya destek olanların sayısı arttıkça daha çok kişiyle daha rahat ilgilenme şansımız artıyor böylece.

allah hepinizden razı olsun tek çarem sizlersiniz ve gerçekten hepiniz pırlanta gibi insanlarsınız çok tşk ediyorum allah gönlünüze göre versin.ben sanırım bugun başlıyamıcam egzersizlere misafir gelecekmiş eşimin akrabası geldiler i sahuruda yapar giderler artık yarına egzersiLere başlıcam.brn zeytin yagı kullanmayı tercih ettim ama bu jel veya emla kremlerinden falan almam gerekirmi?

gul_gul_ tebrik ederim :):):) darısı başımıza.. kızlar bişey sorcam özellikle yenenlere biz bunu yendikten ne kadar sonra normale dönecez ?? çünkü terapistim vajinismusu yenmeden hamile kalma demişti.benim normale dönmem ne kadar sürer ki ? tabi cuma günü zeytinyağıyla bunu yendiğimi düşünerek bi sonraki adımı soruyorum :)

bi de ben daha yeni miyom ameliyatı oldum doktorum ameliyattan 6 ay sonra hamile kalmazsam miyomun tekrarlayacağını söyledi bunu bilerek ameliyat oldum 6 ayda normale döner miyim ki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…