- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #156.581
evet canm gerckten herseyi anlatmk cok yardmcı oluyor ve bnde eger basarrsam herkese yardım etcm diye söz verdim kendime cnku cok zor bişey insan kendi gibi yasayanlardan destek bekliyor.o yuzden ben herkese tum herşeyi piskolojmle birlikte cok acık ve net anlatayım.
Herkes gibi ilk evlendiğimde olmadıgında basımdan vuruldum sanki ne yapacagımı bilemedim ve bu surekli devam etti zaten. insan cok caresz hissediyor kendini vede suçlu. eşime karsı sucluyum hiçbişeyi beceremiyorum gibi dusunuyordum.ama buna ragmende hiçbişey yapmıyrdum sadece oturup kara kara dusunup arastırıyrdum o kadar.tabi bu ilk gunler eşimle bilinçsz olarak bikaç defa deneme yapmaya calıştık ama ben kendimi aşırı kasıyordum ve onun yaklasmasına izin bile vermiyordum. bir iki defada az girecek oluyordu ama sanki orada duvar varmış ileri gitmiyormuş gibi acıyordu. öyle olunca aglıyordum esimde dayanamayıp cıkıyordu. ve ilk 5 6 denemeden snra bir daha hiçbişey yapmadım. ta ki 6 ay sonra ya kadar. baktım beklemekle bişey olmuyor ve esimde illa ki benden bişyler yapmamı bekliyor.ve birde eşime cok uzuluyordum. onun bi sucu yoktu ama beni bekliyordu careszce.onun uzgun olmasınada dayanamıyordum. hatta bir ara eşime bosanmayı teklif ettim. en azından sen mutlu ol baska biriyle ben bunu ömür boyu yapamam dedim. yani kafam ve pskolojim buydu. hergun aglıyordum eşimin tüm yaptıgı olumsuz davranışları suçluluk piskolojisiyle vajinismus olmama yoruyordum. snra piskologa gittim. ve o bana bu hastalığın pskolojik oldugunu söyledi. ve doktorla 3 ay boyunca pskolojik destek aldım. o bana seanslarda vajinamı tanıttı vajinanın cevresinin kaslardan oluştugunu orda hiç kemik olmadıgını ve ben kendimi kastıgım için kapandıgını sonra kızlık zarını anlattı. kızlık zarının cok ince bişey oldugunu ve insana acı vermeyecegini hatta bazılarında zarın esnek oldugu için ilişkide değil dogumda yırtıldıgını söyledi.bunlarla rahatladım biraz ve ben eşimle cok uzak kaldıgım için önce birbirimize alışma ödevleri verdi. yani önce eşimle birbirimizi oksadık 2. seans sadece sevişme oldu. ama vajinaya dokunmak yoktu. cnku ben eşimin oraya dokunmasına bile dayanamıyordum cok korkuyordum. bylece eşimin beni sevdiğini ve sevgyle dokundugunu hisssettim. 3. seansta kendim vajinama aynayla bakıp girişine dokunmaya çalıştım. çunku girişi çok acıyordu dokunamıyrdum bile. ama baktım krem ve jelle dokununca acıma ve yanma olmuyor. kuru dokununca yanıyor ve buda normalmiş zaten. snra ki seanslarda 1 parmagımı bol jelle bir bogum iki bogum ve 3 bogum aldım. tabi hayrette kalıyrdum. hiç dokunamzken parmak sokuyrdum. snra iki parmaga gectim amaaa orda tıkandım işte. cnku vajinanın ilk girişindeki yer iki parmagı alamıyor gbiydi cok acıyrdu biraz denedim baktm cok acıyr bıraktm denemeleri.ve vajinamın cok dar ve kucuk oldugundan suphe ettim kesin sorun var diye kadın doğuma gittim fakat o gayet normal oldugunu bi sorun olmadıgını söyleynce rahatladım. hatta doktora ameliyat falan yok mu kessenz o eti az dedim. oda hayr onun ameliyatı olmaz zarın olur ama senin sorunun zar değil dedi. eşine izin vermen lazım bir defa acır giriş snra alışır dedi. ben rahatladım fakat parmk denemesi yapamadm. snra bi gun eşim ilişkiye giremedgmz için çok uzgundu agladı ve onun o hali beni her izaman uzerken bu defa gaza getirdi. ( tabi şunuda belirteym pskologum bi hap vermişti pskolojm iyi olmadıgı için ve o hap bana herseyi takmamayı uzulmemeyi ögretti kendime hakim oluyordum. kullanmk isteyen doktora danışıp kullansın isterse adı wellbutrin) nyse o gun karar verdim dedimki en kısa zamnda btcek bu iş. ve parmak biraz itici geldiği için aparat denemeye basladım iki parmak kalınlığnda. jelle beraber. keske bilseydim daha önce jel yerine yag surerdim. sonra o aparatı iki hafta denedim ve bu haftaya geldiiim :) bu hafta buraya uye oldum baktm ki zeytnyagı iyiymiş bi deneyeyim dedim. bir parmagı deneyecektim elimi koyar koymaz içine kaydı anlamadım nasıl girdi. snra ikiyi denedim ve oda cok rahat grdi. snrada 3 parmak denedim ve ben 3 parmagı hayal bile etmezken oda girdi.:) en sonunda aparatı penis boyunda yaptım ve onu denedim bol zeytinyagıyla oda girdi. böylece p...se hazırdım artık :) ve pzrtsi gunu p..s denemem cok iyiydi kızlar. bu denemeleri yaparken kendime guvendim herkes yapıyor ben neden yapamayayım ki dedim. ve suçluluk duygumu azalttım çnku ben sadece ilişkiye giremiyrdum yoksa diğer kadınlık görevlerimn hepsi tamdı. ( yemek camasır bulasık v.s) yaani bende normal biriydim eksiksizdim. işte bu azim ve kararlılıkla hiç ara vermeden bu hastalığı yendim ::))) denemelerle derin derin nefes alıp vererek kendimi sıkmamaya gayret ettim. ve arkadslarn tavsiyeleryle muzik dinleyip ıkınma pozisyonu yaptım. böyle daha kolay girdi tabi bol ZEYTİNYAGI sart :) ben yaptım ve anlattım sıra szde arkadaslar ne kadar imkansz görunsede aslında cok kolaymış emin olun. szde yeter ki isteyin yaparsınız ben sizede guveniyorumeger yardmcı olabldysem birilerine mutlu olurum herkese kolay gelsin
tebrik ederim cnm bnm :)) insan aşınca giden zamana yanıyor di mi ama en çok demişsin ya birgün eşim ağlıyordu die tutamadım kendimi ya