Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebrik ederim cnm bnm :)) insan aşınca giden zamana yanıyor di mi ama en çok demişsin ya birgün eşim ağlıyordu die tutamadım kendimi ya evet bizler de çok üzülüoruz yıpranıoruz burda derdimizi anlatıyoruz ama onlar konuşamıyorlar derterini anlatamıyorlar sessizce bekliyorlar ama bu kötü günler geçmiş çok şükür Allahım ağzınızın tadını bozmasın inşallah :)) tekrar gözün aydın cnm bnm :)))

canımmm haberını beklıyorummmmmmmmmmm merak etmeeee senın artık bışeyın kalmamış yeterkı ılk korkunu at ınan sen bıle anlamıcan nasıl gırdı dıe. dediğin gibi üstte dene mutlakaaaaaaaaaaa... hakimiyet sende oluo. ve mumkunse pe.si sen yerleştr gör bak nasıl gelin olcaaan :123::123::123:

Kızlar kafayı yicem yaa.doktora gidiyorum nerde sona yaklaştık artık kendi 2 parmağımı eşimin 2 parmağını hatta kendi 3 parmağımı bile kolaylıkla alıyorum.penis ucu denemelrindeyiz oda oluyor çok rahat.

yalnız nasıl olsa 2 parmak 3parmak alıyorum aparatla deniyim dedim aparat olmuyo yaa 3 parmak olurda aparatı nasıl yapamam bi kalemi denedim olmadı sert olduğu için mi acaba

canım ben kendimi söyleyim 2 kere z. yağ ile sonra normal şekilde denedim sonra yavaş yavaş 6 ay ne demek çok çok rahat alışırsın Allahın izniyle.bu zaten fiziksel bir hastalık değil tatlım zihnin acımadığını gördüğü an zaten yavaş yavaşta iyice alışırsın falan.ilkten sonra normalsin zaten artık :)

8 aylık evliyim ve daha ilk geceden tanıştım vajinismusla adını bi kaç kez duyduğum bu şeyi asla kendime konduramadım uzunca bi süre hatta etkilenmeym diye ne oldunu bile araştırmak istemedem..bir gün iki gün derken aylar geçti erteleyerek..bugün yarın bi sonraki gün..kiminize göre belkide daha zor durumdayım çünkü kendi memleketimden başka bi memlekete gelin geldim ve kocamın ailesiyle hiç anlaşamadım..çok zor günler geçirdim ve halada geçiriyorum aslında belkide vajinismusu yenecek zamanım olmadı..çünkü kendime gelemedim..psikolojik sorunlar,ayrı şehir ayrı insanlar,kocamdan başka kimsemin olmayışı,kaynanamın pervasız hareketlerii daha bi çok şey..bu süre zarfında psikologlar hocalar bunlarada gittim tabi..ama vajinismus için gitmedim psikologa nerden gedini bile bilmediğim ölüm korkusu için gittim..şimdi hafifledi şükür ama halada geçmiş değil..bunları yazıyorum çünkü gerçekten kimseye tam anlamıyla anlatamadım ve paylaşmaya ihtiyacım var..ve bugün bi karar verdim ben vajinusmus belasını yenebilirim atlatabilirim,önce bunu kendime kabullendiricem..ve sonra geçecek biliyorum..

merhaba canımmmm.hosgeldın aramıza..yasadıklarını anlayabılıorum sen ıkı hastalığı bırden cekmıssın hem vajınusmus hemde pıskolojık sorunlar...zaten pıskolojık yasadıkların vajınusmusu yenmeye engel olmustur.ınsanın hıc bırsey yapasa gelmez ozamanlarr.hayattan bezmıs olursunnn.ama tatlım artık sende karar vermıssın bak ılk olarak su hastalığı yen esınle bırlıkte ol.ozaman esın sana daha cok bağlanır zatenn..dığğer ınsanları hıc takma bılee allah buyuk herkese bır gun layığını verıcek zatennn.sen kımseyle muhattap olma yuvanı dusun kocanı dusun bu hastalığı yenıp bı bebeğın olduunu dusun ozaman sız bır aıleolcaksınız.sımdı ne durumdasın cnm vajınana dokunabılıomusun hıc baktınmı aynayla.veya es denemesınde p.. alabılıomusun bırazda olsa

Of kızlar dn gece eşimle denıyorduk tam biraz girdi cok korkdum agrı hıc yokdu ama panikledim itdim eşimi hersey tamam ıcıne girebiliyor ama tam birleşme oluyodu panikledim agrı yokdu ama napam hıc bilmiyorum 2 seneyi gecdi artık

canm dün ittiysen bugün kendini biraz rahatlatıp öyle denersen olur mutlaka üzülme buda bir basamak, paniklemiş olabilirsin olsun birsonrakinde daha sakin olursun sonra bakarsın acımıyor bırakırsın kendini inşallah, ne sürdün nasıl yaptın bahsetsene biraz,

evet cnm seve seve yardımcı olurum herkese.. hatta piskolojik terapide yapabilirim özel. biraz eğitimini almıştımda :) piskoloji cok farklı bişey yönlendrmeyi bilmek lazım...

canm erteleme daha cok hemen basla egzersize ve yag kullanırsan emin ol cok cabuk yeneceksin inş. :) jele gerek yok yag kullanırsan. ama krem alman iyi olur yanma veya acı olursa azaltr. ben emla kullanmadım ama bepanthene alabilrsin...

evet cnm seve seve yardımcı olurum herkese.. hatta piskolojik terapide yapabilirim özel. biraz eğitimini almıştımda :) piskoloji cok farklı bişey yönlendrmeyi bilmek lazım...

haklısın canm kaş yapıym derken göz çıkarmak var ucunda, dikkatli yönlendirmek lazım

Canım ben hiç apartala denemedim ben vajinanın usdune geldiğinde bile aglardım bir gun cok cesaretledim içine girdi eşim kendi ıslaklıgından hıc bısey surmedim dunde kendi ıslaklıgıydı yan donuyorum ve bacagımı acarım oyle girdiği zaman hıc korkmuyorum sonra esım usdume dogru gelıyor duzelyrm bende oyle deniyoruz oyle yendim ama uste cıkamam gene korkarım korkumu oyle yendim diye dunde ıcerde hıc korkamadım ama esım biraz daha ılerltnce hissetdim yani içime girdiğini birden panik oldumm ayagım titredi ama hic acı yokdu yani sadece o korku cok fenaydı :/

tesekkur ederim canm rabbim herkesi kurtarsn inş. :) ya gerckten cok uzuluyor insan eşin careszce bekliyor seni. ve benm eşim hiç kırmıyrdu beni hep sen strese grme olur falan teselli veriyrdu. ama aslında onunda teselliye ihtiyacı vardı. bunu farketmiyoruz bazen biz.adamlar her zaman evlendiği gunu ve eşini bekliyor bişyler yaşamak için. snra bakıyor ki hala yaşayamamıyor hiçbir zevki. buda onlar için zor bir durum. o yuzden hem kendimz için hemde onlar için daha çok çaba gösterip yenmeye gayret etmeliyiz. ben kendmden çok onun uzulmemesi için gaza geldim. yenemeyenler szde birinz için acil gaza gelin bence :)

aparatla denemek zzorunda değilsn cnm eger kendini hazr hissediyorsan kendini bosuna yorma aparatla. birde kalemi nasıl soktun direk hiçbişey sarmadan yada vajinaya bişy surmeden mi?

canım zaten vajinsmusun kaynagı yasanan piskolojik sorunlar. bende sen gibi aynı sorunları yasadım biliyrum insan nasıl stres kupu oluyr. sunu merak ediyrum eşin bu sorunlarda senin yanındamıydı? ama kendine gelmişşin bak bu cok guzel :) senin yapman gereken hiçbişeyi takmamak ve vajinise odaklanıp gayret etmek. tabi diycksin takma demk kolay gelde takma. :) ben diyrdum bunu öyle diyenlere ama istersen onuda basarabilirsin cnm hersey senin elinde unutma. kim naparsa yapsın önmli olan sen ve esinsin. o yuzden once ikinizi dusun ve bu kararından hiç vazgcmeden hemen basla tedaviye :) durumun nedir neler yapıyrsun denemelerle alakalı biraz anlatrmısn yardmcı olalım :)

canım çok güzel fazlasıyla cesaretin gelmiş bence burdan sonra riske atma yağ sürdüğünde girdiğini hissetmeyeceğin için geri çekilmezsin bence zaman kaybetmeden zeytin yağ sür ve dene sonra zaten iki kere kullansan sonrasında gerek kalmıyo

aparatla denemek zzorunda değilsn cnm eger kendini hazr hissediyorsan kendini bosuna yorma aparatla. birde kalemi nasıl soktun direk hiçbişey sarmadan yada vajinaya bişy surmeden mi?

kendimi ahzır hiisediyorum cnm ama doktorun deidğinin dışına çıkmak siemiyorum şuan deneme aolacara sadece penis başını girdirip çıakrcaksın dedi daha fazlasını yapma şuanlık dedi.onu yapabiliyorum zaten.baska bişeyle deniyim dedim olmadı.kalemi yağlayıp denedim cnm sadece.

Dün zeytinyağıyla p...s denemesi yaptık, acıdan filan korkmuyorum aslında ama tam cesaretlendiğim sırada kan gelecek korkusu beni itiyor. Ben üstte olduğum pozisyonda denedik az biraz girdi ama ben kaçtım, hatta 1 damla kan gibi bişi gelmişti. Sanırsam ben bunu doktorla çözeceğim istediğim kadar korkmayayım kan korkusu oldukça bende hiç bir şey yapamayacağım

Dün zeytinyağıyla p...s denemesi yaptık, acıdan filan korkmuyorum aslında ama tam cesaretlendiğim sırada kan gelecek korkusu beni itiyor. Ben üstte olduğum pozisyonda denedik az biraz girdi ama ben kaçtım, hatta 1 damla kan gibi bişi gelmişti. Sanırsam ben bunu doktorla çözeceğim istediğim kadar korkmayayım kan korkusu oldukça bende hiç bir şey yapamayacağım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…