Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kalemle p bir değil ama canım sakın moralini bozma ikisini kıyaslayamazsın bile, sen p yi yağlasan valla kalemi bırak hissetmeden nerdeyse girişi sağlardın ama madem tedavi aşamasındasın dr unu dinle o zaman.

zaten acımayacak ki tatlım birde varya hepsi zaten birkaç damla kan inan bana kanadığını afedersin anlamazsın bile, ben yağı silerken baktım peçetede kan da var, eşim söylemese hissetmedim bile sonra o öyle söyleyince ağlamaya başladım eşimde gülmüştü bana söylemesen anlamayacaktın bile, niye ağlıyosun demişti. kuzum sana kalmış ama dr moktor sen zaten yüzüp yüzüp kuyruğuna geldin, dr gitsen bişeylere en baştan başlatacak şimdi, tekrar yıpranacaksın ne gerek var be canm ya. bak kanın gelmesi seni korkutmasın acımayacak ki zaten yağı sür ıkınarak içeri it o zaman zaten eşini itmezsin bile. hadi bir gayret. eşin seninle gurur duyacak sen kendinle gurur duyacaksın başardım diye.bak zar zaten delikli yapıda bunu biliyosun değil mi zaten orda bir delik var ve giriş olunca azıcık yırtılacak milimlik bişey belki, ayrıca zar öyle çok arkalarda değil biliyosundur hemen girişte 1 yada 2 cm gerisinde girişin.hadi bir cesaret,

kızlaaaarrr kocişkomla barıştııkkk
akşam dediğim gibi mutfağı toplamış canım yaa
ama yine de tartıştık
sonra gece oldu
annesi bize gelmişti farklı durumlar var mecburen kaldı işte neyse
sonra anne ben yorgunum yatıcam dedim kusura bakmazsan
yok kızım yat sen dedi
eşim de yatak odasındaydı
ben yattım ,döndüm arkamı
sonra o da yattı. baştan arkasınıu döndü
sonra bana doğru döndü
sarıldı
hem uyuzca hem de tatlıca sen ne cadısın falan diye cümleler kurmaya başladı
ben de sen sanki çok altta kalıyoun dedim
sonra daha yakınlaştı
çok güzeldii
olmadı tabii ama çok yaklaştık hissediyorum
annesi olmasaydı daha rahat olacaktık
ama insan kızgınken daha güzel oluyor

canım eşim evet yanımdaydı geçirdiğim zor günlerde ama şunu anlamadı beni hasta eden zaten annesi ailesi onlar konusunda asla esnemiyo..aslında belkide bu yüzden bu kadar uzadı bu hastalık çünkü evlendiğim ilk günden beri hep kaynanamla iç içeydim eşim yüzünden,ne balayı ne başbaşa bişeyler yapamadık aynı binada oturdumuz için yatmadan yatmaya evimize gidiyoduk ve bende denemiyodum daha doğrusu zaten hizmetmiş misafirmiş halim kalmıyodu bide sinir stres :/ zaman geçtikçe anladım aslında kendime ne büyük kötülük yapmışım ama bize ayıracak bi pazarımız bile olmadı ki..ve eşim bunu bi hastalık olarak görmüyo istesen olur diyo daha yeni yeni bu siteyi ona anlatarak anlatmaya çalışyrm bi çeşit hastalık olduğunu.henüz hiç bişe yapmadm denemedim.ama şunu söyleyim eşim kendi parmağını filan sokuyo sadece bazen canım yanıyo bide denemelerde bayıldığım için korkuyrm kendimi çekyrm ben..

deli ya kızgınken daha güzel oluyor diyor canım sevindim barışmanıza iyi senin ki uyumlu demek ki işe yaradığına göre

özel msj ına bakar mısın canım.

canım inşALLAH düzelir herşey dediğin gibi.vajinama dokunbiliyrm eşimde dokunuyo zaten sürtünme yoluyla boşalıyo canım.bi kezde azıcık alabildim ama devamı olmadı.zaten sadece 2 kez denedik ve ikisindede bayıldım :) artık sadece sürtünme yoluyla boşalıyo eşim ve bebek isteyip duruyo :)

Selam arkadaşlar, Uzun zamandır takip etmeme, hatta egzersizlere başlamama rağmen üye olmamıştım. Egzersizlerde baya iyi bir noktaya geldim sanırım, 2 parmak alabildim en son seferde:) Önceleri orada delik olduğuna bile inanmıyordum, gerçekten buradaki insanların yazdıkları inanılmaz motive edici oluyor. Teşekkür etmek istiyorum. Ama hala acıyacak korkumu yenemiyorum. Hala eşimin dokunmasına pek izin vermiyorum. Naapmalıyım sizce? Özellikle bunu yenmiş arkadaşlardan yanıt bekliyorum. Bu arada egzersizleri 2 hafta gibi kısa bir süredir yapıyorum, takip etmeme rağmen parmağımı sokacağımı hiç düşünmemiştim başlarda. Sonra bir cesaret geldi ve yaptım. Umarım eşimle beraberlik için de cesaret gelir. Ayrıca 3 aylık evliyim. Kusura bakmayın 3 ay belki kısa bir süre ama buna çözüm bulmazsam 3 sene de olur 5 senede.

geçmiş olsun arkadaşım, üye olmakla çok iyi yapmışsın,çünkü burda sana direk nerde yanlış yaptığını, nerde neden takıldığını arkadaşlar daha rahat söylemiş olur.çünkü herkese sıkıntısına göre tavsiye vermeye çalışıyoruz.canım kuru kuru deneme yapma mutlaka kayganlaştırıcı birşeyler sür, ilk etapta korktuğun için doğal ıslaklığı sağlayamıyosun o yüzden mutlaka bir kayganlaştırıcı yağ, jel kullan ki o zaman acıyı hissetmezsin, açıkçası ben jel kullandım ama yağın kayganlığı yanında lafı bile olmaz ama bazı arkadaşlara jelde çok iyi geliyor,ben yağı sadece eş denemesinde kullandım bana göre herşyin fazlası zarardır dr ne kadar zarar vermez desede ben iki kez kullandım zaten gerek kalmadı sonrasında.bu arada çok doğru söylüyosun ne kadar erken yenersen o kadar senin için iyidir hem yazık değil mi ne gerek var boşyere üzüleceksin onca zaman, korkuların hergeçen gün erteledikçe artacak, o yüzden inşallah biran önc atlatırsın egzersiz yaparken aşamalarını hep paylaş burda olmadığında da paylaş sakın umutsuzluğa kapılma ki sonuçta acemi olunduğundan burda tecrübeli arkadaşlar sana en iyi şekilde yardımcı olacaktır. şimdiden geçmiş olsun.

tatlım hosgeldın masallah dıyorum ben sanaa.bu azımle 3 parmağıda alır sonra p.. alırsın cnmmmm kafana takma bunu yapıcam de ve yapıcaksın

canımmm neden bayılıyorsun doktora gıdıp bı gostersene kendını bayılmak normal değıl bence

cevabın için çok teşekkür ederim. Yazmayı unutmuşum, ben de bebek yağı kullanıyorum baya bir kayganlaştırıyor. Bu arada sadece bunu benim yaşamadığıma şahit olmak güzel bir his. Umarım herkes en kısa zamanda atlatır bu sorunu. Ben buna hastalık diyorum, çünkü eğitimle, öğretimle, baskıyla çok da alakası yok. Ailem tarafından hiçbir zaman baskıya uğramadım, yüksek mühendisim ve en yakınlarıma bile bunu paylaşmaya utanıyorum. Bu nassıl benim başıma gelebilir diye çok düşünüyorum. Eşim başlarda baskıcıydı ama şimdi çok daha iyi. En azından beni anlamaya çalışıyor.

kesinlikle öyle benim ailemde kapalı bir aile ama asla baskıcı değildi, ama küçüklüğümüzden beri toplumda birsürü şey ayıp diye nitelendiriliyor ve biz evlenmeden önce afedersin ama vajinamıza bakmamış oluyoruz, nerdeyse hepimizde var. ama direk eş denemesi yapacaksan sana tavsiyem zeytin yağı kullan bebeyağı kullanan bir arkadaş ikisini kıyaslamıştıda daha iyi olduğunu söylemişti yağın tabi tercih senin inşallah bugün yarın güzel haberlerle gelirsin.

merhaba arkadaşlar ben 13 aylık evliyim benim hikayem biraz uzun... İlk denememizde şiddetli bi ağrıyla kendimi geri çektim oldu mu olmadı mı bilemedik zaten kan falan da gelmedi sonra biz hiç araştırmadan doktora gittik. Doktor niye korkuyosun yoksa vajinusmus mu oldun diye beni bi güzel aletle muayene etmeye kalktı ben tabi bağrış çağrış zorla yaptırdım.Daha sonra bende bi problem olmadığını kızlık zarımın esnek olduğunu zaten sadece doğumda yırtılacağını söyledi. Esnek olduğunu duymak biraz içimi rahatlattı ama biz yine her denememizde özellikle o muayeneden sonra daha çok ağrı çektim korktum... izin vermedim... bu arada bi yandanda çocuk istiyoruzbiz vajinanın girişinede olsa oldu sanıyoruz yaa neden hamile kalamıyorum hamile kalsamda kurtulsam bu işkenceden diye aylarca üzülüp durdum... sonra biz biraz araştırarak doktora gittik doktor daha yeni evlisinz olur dedi yolladı... içim rahat etmedi başka bi doktora gittik bazı testleri yaptı beni alttan ultrason cihazıyla muayene etmeye çalıştı ama izin vermedim ilişkide yaptığım gibi... bana hormon ilacı verdi bu arada biz ilişkide sorun yaşadığımızı anlattık psikoloğa gitmemizi söyledi... tabi benim aklımda çocuk psikoloğu önemseyen kim... ben verdiği ilacı 3 ay kullandım ama tık yok... en son ailemin yanına gittim temmuz ayının başlarıydı... adetim bi türlü olmuyordu... bu arada annemin benim bu ilişkide yaşadığım problemlerden haberi yok.... annemle idrar testi yaptık çıkmadı... sonra annemin yıllardır gittiği ve herkesin çok önerdiği bi doktora gittik aynı gün.. doktor kan tahlili yaptı çıkmadı... sonra doktorla tek konuşup bizim böyle bi sorunumz var diye anlattım diğer doktorlara anlattığım gibi... doktor peki ilişki oluyo mu diye sorunca bilmiyorum ama tam olmuyo diye yanıt verince geç arka tarafa muayne edicem dedi... tabi ben korkuyorum nasıl muayene diye... korkma hiç bi alet kullanmadan çıplak gözle zar muayenesi yapıcam dedive bakar bakmaz sizin ilişki hiç olmamış sadece 1.5 cm lik açık var zaten ilişki olsaydı çok fazla kanamayla acili boylardın dedi... kızlık zarım ESnek değil KALINMIŞ hemde çok fazla ve benim tam ilişki sırasında o kadar canımın yanması benim korkularım ve hatta vajinusmus olmamın nedeni buymuş... nasıl olurda bu zara esnek derler diye doktor vahlanıp durdu... siz bide bu kapalı yerden çocuk mu beklediniz dedi.. tabi ben bunları duyunca dünya başıma yıklıdı sanki ağlamamak için zor tuttum... nasıl olurda doktor esnek hiç bi sorun yok diyerek bizi aldatmış olabilir ve nasıl diger doktorlar bu zar muayenesini yapmazlar! doktor operasyon olması lazım dedi ya da kendimiz hallederiz dersen krem jel yazayım ama sonuçlarına katlanırsınız dedi... tabi bunları derken eşim yanımda yoktu... ben ailemin yanına tatile gelmiştim... her şey iyi hoşta bunu eşie nasıl anlatacaktım... bana yine mi doktora gittin hala bıkmadın mı her doktorun dediğini yapmaktan diyecekti emindim... nitekim eşimi aradım ve sonuç böyle oldu bi ameliyat eksikti diye başladı tabi ben ağlaya ağlaya kendiömi bitirdim... çünkü son çareydi bunu yaptırmalı ve kurtulmalıydım... aynı gün yanıma geldi... ertesi gün başka doktora da gittik o da aynısını söyleyince ikna oldu... ama yaptırmak zorunda değilsin ben böylede kabul ederim hiçbi şey yapmasak da olur dedi bıçak altına yatmana içim el vermiyor dedi... ben de böyle hayat mı geçer ben de her evli gibi olmak istiyorum çocuğum olsun istiyorum dedim... ve biz operasyonun olmasına kararımızı verdik doktorla konustuk hemen ertesi gün yapalım dedi... ameliyat oldum küçük bi operasyon bile olsa ameliyathaneye girmek narkoz yemek uyanmak falan derken baya bi yıprattı beni... soonra eşim dönmek zorunda kaldı ben kontrol için 1 hafta daha durdum kontrole gidince doktor parmakla muayene yapacaktı ama ben yine korktıum yine kastım doktor kızdı arık bi sorun yok sen bundan zevk alcaksın orası da senin bi organın kulağına parmak sokmuyomusun aynı onun gibi hiç farkı yok dedi... mantıklıydı aslında söyledikleri... bi ilaç verdi bunu parmağınla süreceksin dedi... eve gittim bi de annemden azar tabi... ilk defa ilacımı işaret parmağıma alıp sokmaya çalıştım ki bi baktım gerçekten doktorun dediği gibi giriyor o an sevincimi anlatama size ben artık bu işi yaparım diye çok sevindim evime dönene kadar tekrar ettim... eve döndüm deneyecektik artık kızlık zarı da yoktu engel de yoktu genişlemişti zaten operasyonla... ama ilk deneme yine hüsran.... eşim bensana zaten demiştim ameliyat olma sen bunu kafanda bitir istediğin kadar ameliyat olsan ne olacak dedikçe ben ağlaya ağlaya sabahı ettim... sonra kendim parmak hareketleri yaptım 2 parmak dahi yaptım ama eşime gelince korkuyordum... onunla denedik bi gün... yarıya kadar girdiğini söyledi ama tam yapmadığını söyledi... tabi bu bile beni sevindirdi... bir daha denedik ve ben yine izin vermedim....kasıyorum kendimi rahat bırakamıyorum hala aynı lkendim parmak hareketlerinde iyiyim ama p... se gelince çok kasıorum kasınca hayliyle girmiyo... Benimde hikayem bu arkadaşlar ben de düzelmek istiyorum çocuğum olsun istiyorum umarım burda sizlerle paylaşacak çok deneyimlerimiz olur ve ben de yenerim bu illeti....

arkadaşım bende aynı şeyi yaşadım hatta p...s e geçtiğim halde hala aparat alamam ama doktorum normal olduğunu söyledi.parmak aparat kadar sert olmadığı ve hareketli bir yapıda olduğu için daha kolay girer dedi o yüzden kendinizi aparatla zorlamayın yeni başlayan arkadaşlar doktorlar boşuna illede parmak demiyo.farkındaysanız bu forumda 4-5 günde başarıya ulaşanlar hep parmakla çalışmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…