- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #156.601
kendimi ahzır hiisediyorum cnm ama doktorun deidğinin dışına çıkmak siemiyorum şuan deneme aolacara sadece penis başını girdirip çıakrcaksın dedi daha fazlasını yapma şuanlık dedi.onu yapabiliyorum zaten.baska bişeyle deniyim dedim olmadı.kalemi yağlayıp denedim cnm sadece.
Dün zeytinyağıyla p...s denemesi yaptık, acıdan filan korkmuyorum aslında ama tam cesaretlendiğim sırada kan gelecek korkusu beni itiyor. Ben üstte olduğum pozisyonda denedik az biraz girdi ama ben kaçtım, hatta 1 damla kan gibi bişi gelmişti. Sanırsam ben bunu doktorla çözeceğim istediğim kadar korkmayayım kan korkusu oldukça bende hiç bir şey yapamayacağım
Tamam canıım dua et bu akşam zeytinyağı sürüp deneycem inşallah bu sfer geri cekilmem biran once olur ya
canım zaten vajinsmusun kaynagı yasanan piskolojik sorunlar. bende sen gibi aynı sorunları yasadım biliyrum insan nasıl stres kupu oluyr. sunu merak ediyrum eşin bu sorunlarda senin yanındamıydı? ama kendine gelmişşin bak bu cok guzel :) senin yapman gereken hiçbişeyi takmamak ve vajinise odaklanıp gayret etmek. tabi diycksin takma demk kolay gelde takma. :) ben diyrdum bunu öyle diyenlere ama istersen onuda basarabilirsin cnm hersey senin elinde unutma. kim naparsa yapsın önmli olan sen ve esinsin. o yuzden once ikinizi dusun ve bu kararından hiç vazgcmeden hemen basla tedaviye :) durumun nedir neler yapıyrsun denemelerle alakalı biraz anlatrmısn yardmcı olalım :)
kızlaaaarrr kocişkomla barıştııkkk
akşam dediğim gibi mutfağı toplamış canım yaa
ama yine de tartıştık
sonra gece oldu
annesi bize gelmişti farklı durumlar var mecburen kaldı işte neyse
sonra anne ben yorgunum yatıcam dedim kusura bakmazsan
yok kızım yat sen dedi
eşim de yatak odasındaydı
ben yattım ,döndüm arkamı
sonra o da yattı. baştan arkasınıu döndü
sonra bana doğru döndü
sarıldı
hem uyuzca hem de tatlıca sen ne cadısın falan diye cümleler kurmaya başladı
ben de sen sanki çok altta kalıyoun dedim
sonra daha yakınlaştı
çok güzeldii
olmadı tabii ama çok yaklaştık hissediyorum
annesi olmasaydı daha rahat olacaktık
ama insan kızgınken daha güzel oluyor
canım eşim evet yanımdaydı geçirdiğim zor günlerde ama şunu anlamadı beni hasta eden zaten annesi ailesi onlar konusunda asla esnemiyo..aslında belkide bu yüzden bu kadar uzadı bu hastalık çünkü evlendiğim ilk günden beri hep kaynanamla iç içeydim eşim yüzünden,ne balayı ne başbaşa bişeyler yapamadık aynı binada oturdumuz için yatmadan yatmaya evimize gidiyoduk ve bende denemiyodum daha doğrusu zaten hizmetmiş misafirmiş halim kalmıyodu bide sinir stres :/ zaman geçtikçe anladım aslında kendime ne büyük kötülük yapmışım ama bize ayıracak bi pazarımız bile olmadı ki..ve eşim bunu bi hastalık olarak görmüyo istesen olur diyo daha yeni yeni bu siteyi ona anlatarak anlatmaya çalışyrm bi çeşit hastalık olduğunu.henüz hiç bişe yapmadm denemedim.ama şunu söyleyim eşim kendi parmağını filan sokuyo sadece bazen canım yanıyo bide denemelerde bayıldığım için korkuyrm kendimi çekyrm ben..
merhaba canımmmm.hosgeldın aramıza..yasadıklarını anlayabılıorum sen ıkı hastalığı bırden cekmıssın hem vajınusmus hemde pıskolojık sorunlar...zaten pıskolojık yasadıkların vajınusmusu yenmeye engel olmustur.ınsanın hıc bırsey yapasa gelmez ozamanlarr.hayattan bezmıs olursunnn.ama tatlım artık sende karar vermıssın bak ılk olarak su hastalığı yen esınle bırlıkte ol.ozaman esın sana daha cok bağlanır zatenn..dığğer ınsanları hıc takma bılee allah buyuk herkese bır gun layığını verıcek zatennn.sen kımseyle muhattap olma yuvanı dusun kocanı dusun bu hastalığı yenıp bı bebeğın olduunu dusun ozaman sız bır aıleolcaksınız.sımdı ne durumdasın cnm vajınana dokunabılıomusun hıc baktınmı aynayla.veya es denemesınde p.. alabılıomusun bırazda olsa
Selam arkadaşlar, Uzun zamandır takip etmeme, hatta egzersizlere başlamama rağmen üye olmamıştım. Egzersizlerde baya iyi bir noktaya geldim sanırım, 2 parmak alabildim en son seferde:) Önceleri orada delik olduğuna bile inanmıyordum, gerçekten buradaki insanların yazdıkları inanılmaz motive edici oluyor. Teşekkür etmek istiyorum. Ama hala acıyacak korkumu yenemiyorum. Hala eşimin dokunmasına pek izin vermiyorum. Naapmalıyım sizce? Özellikle bunu yenmiş arkadaşlardan yanıt bekliyorum. Bu arada egzersizleri 2 hafta gibi kısa bir süredir yapıyorum, takip etmeme rağmen parmağımı sokacağımı hiç düşünmemiştim başlarda. Sonra bir cesaret geldi ve yaptım. Umarım eşimle beraberlik için de cesaret gelir. Ayrıca 3 aylık evliyim. Kusura bakmayın 3 ay belki kısa bir süre ama buna çözüm bulmazsam 3 sene de olur 5 senede.
Selam arkadaşlar, Uzun zamandır takip etmeme, hatta egzersizlere başlamama rağmen üye olmamıştım. Egzersizlerde baya iyi bir noktaya geldim sanırım, 2 parmak alabildim en son seferde:) Önceleri orada delik olduğuna bile inanmıyordum, gerçekten buradaki insanların yazdıkları inanılmaz motive edici oluyor. Teşekkür etmek istiyorum. Ama hala acıyacak korkumu yenemiyorum. Hala eşimin dokunmasına pek izin vermiyorum. Naapmalıyım sizce? Özellikle bunu yenmiş arkadaşlardan yanıt bekliyorum. Bu arada egzersizleri 2 hafta gibi kısa bir süredir yapıyorum, takip etmeme rağmen parmağımı sokacağımı hiç düşünmemiştim başlarda. Sonra bir cesaret geldi ve yaptım. Umarım eşimle beraberlik için de cesaret gelir. Ayrıca 3 aylık evliyim. Kusura bakmayın 3 ay belki kısa bir süre ama buna çözüm bulmazsam 3 sene de olur 5 senede.
canım inşALLAH düzelir herşey dediğin gibi.vajinama dokunbiliyrm eşimde dokunuyo zaten sürtünme yoluyla boşalıyo canım.bi kezde azıcık alabildim ama devamı olmadı.zaten sadece 2 kez denedik ve ikisindede bayıldım :) artık sadece sürtünme yoluyla boşalıyo eşim ve bebek isteyip duruyo :)
geçmiş olsun arkadaşım, üye olmakla çok iyi yapmışsın,çünkü burda sana direk nerde yanlış yaptığını, nerde neden takıldığını arkadaşlar daha rahat söylemiş olur.çünkü herkese sıkıntısına göre tavsiye vermeye çalışıyoruz.canım kuru kuru deneme yapma mutlaka kayganlaştırıcı birşeyler sür, ilk etapta korktuğun için doğal ıslaklığı sağlayamıyosun o yüzden mutlaka bir kayganlaştırıcı yağ, jel kullan ki o zaman acıyı hissetmezsin, açıkçası ben jel kullandım ama yağın kayganlığı yanında lafı bile olmaz ama bazı arkadaşlara jelde çok iyi geliyor,ben yağı sadece eş denemesinde kullandım bana göre herşyin fazlası zarardır dr ne kadar zarar vermez desede ben iki kez kullandım zaten gerek kalmadı sonrasında.bu arada çok doğru söylüyosun ne kadar erken yenersen o kadar senin için iyidir hem yazık değil mi ne gerek var boşyere üzüleceksin onca zaman, korkuların hergeçen gün erteledikçe artacak, o yüzden inşallah biran önc atlatırsın egzersiz yaparken aşamalarını hep paylaş burda olmadığında da paylaş sakın umutsuzluğa kapılma ki sonuçta acemi olunduğundan burda tecrübeli arkadaşlar sana en iyi şekilde yardımcı olacaktır. şimdiden geçmiş olsun.
tatlım hosgeldın masallah dıyorum ben sanaa.bu azımle 3 parmağıda alır sonra p.. alırsın cnmmmm kafana takma bunu yapıcam de ve yapıcaksın
cevabın için çok teşekkür ederim. Yazmayı unutmuşum, ben de bebek yağı kullanıyorum baya bir kayganlaştırıyor. Bu arada sadece bunu benim yaşamadığıma şahit olmak güzel bir his. Umarım herkes en kısa zamanda atlatır bu sorunu. Ben buna hastalık diyorum, çünkü eğitimle, öğretimle, baskıyla çok da alakası yok. Ailem tarafından hiçbir zaman baskıya uğramadım, yüksek mühendisim ve en yakınlarıma bile bunu paylaşmaya utanıyorum. Bu nassıl benim başıma gelebilir diye çok düşünüyorum. Eşim başlarda baskıcıydı ama şimdi çok daha iyi. En azından beni anlamaya çalışıyor.
Sanırım 3 parmağa geçmeden direk denemeye girişicem
canım ben kendimi söyleyim 2 kere z. yağ ile sonra normal şekilde denedim sonra yavaş yavaş 6 ay ne demek çok çok rahat alışırsın Allahın izniyle.bu zaten fiziksel bir hastalık değil tatlım zihnin acımadığını gördüğü an zaten yavaş yavaşta iyice alışırsın falan.ilkten sonra normalsin zaten artık :)[/Q
o kadar mı çabuk yani ?? çok mutlu oldum :) :) :)
Kızlar kafayı yicem yaa.doktora gidiyorum nerde sona yaklaştık artık kendi 2 parmağımı eşimin 2 parmağını hatta kendi 3 parmağımı bile kolaylıkla alıyorum.penis ucu denemelrindeyiz oda oluyor çok rahat.
yalnız nasıl olsa 2 parmak 3parmak alıyorum aparatla deniyim dedim aparat olmuyo yaa 3 parmak olurda aparatı nasıl yapamam bi kalemi denedim olmadı sert olduğu için mi acaba
canımmm neden bayılıyorsun doktora gıdıp bı gostersene kendını bayılmak normal değıl bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?