- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #156.621
Sanırım 3 parmağa geçmeden direk denemeye girişicem
galiba korkudan elim ayağım boşalıyo canım yaa yarı baygınlık gibi bişehiç gitmedim aslında gidim ama neye kadın doğumamı [/QUO
ben ikisine de gitmiş biri olarak kesinlikle cinsel terapi almanı öneririm.kadın doğumcuda tedavi görmedim ama miyom ameliyatımdan önce sadece görüştüm durumumu anlattım (dr antalyanın en iyi kadın doğumcularından ve profesör ) parmakla tedavi etmeye çalıştı ama izin vermedim ağladım üzüldüm hemde cinsel terapimin sonuna gelmişken çok moralim bozuldu bu iş kadın doğumcuların psikologlara göre değil diye bir sürü şey anlattı.tabi terapistler de tam tersini savunuyo bu durum psikolojik kadın doğum doktorları çözemez diyo.ki kesinlikle bu gerrçek bize birilerinin telkin vermesi vajinayı tanıtması yanlış bildiklerimizin doğrularını öğretmesi gerekmiyo mu kadın doğumcular bu telkin işini ne kadar yapabilir? ayrıca terapistler parmağını sokmaya filan çalışmıyo kadın doğumcular her seansta kontrol ediyo. bu yüzden terapi almanı tavsiye ederim.psikolojik olarak kendimi daha iyi hissettim terapide.
ama daha önce de söyledim şmdi de söylüyorum önce cem keçenin 10 adımda vajinismusu yenmek kitabını okuyun herşeyi anlatan tanıtan resimli bir kitap.35 tl fiyatı. kitapla yenemezseniz tedaviye başlayın çünkü o kitapta ki adımlarla terapistimin tedavisi aynı farklı birşey yok ben kitapla yenemedim çünkü eşimin kitap okuma gibi bi huyu yoktu ve benim anlattıklarıma pek kulak asmıyodu bi uzmandan duymasında fayda var dedim öyle de oldu.bence o kitap ve burda arkadaşların telkinleri yeterli diye düşünüyorum..
galiba korkudan elim ayağım boşalıyo canım yaa yarı baygınlık gibi bişehiç gitmedim aslında gidim ama neye kadın doğumamı [/QUO
ben ikisine de gitmiş biri olarak kesinlikle cinsel terapi almanı öneririm.kadın doğumcuda tedavi görmedim ama miyom ameliyatımdan önce sadece görüştüm durumumu anlattım (dr antalyanın en iyi kadın doğumcularından ve profesör ) parmakla tedavi etmeye çalıştı ama izin vermedim ağladım üzüldüm hemde cinsel terapimin sonuna gelmişken çok moralim bozuldu bu iş kadın doğumcuların psikologlara göre değil diye bir sürü şey anlattı.tabi terapistler de tam tersini savunuyo bu durum psikolojik kadın doğum doktorları çözemez diyo.ki kesinlikle bu gerrçek bize birilerinin telkin vermesi vajinayı tanıtması yanlış bildiklerimizin doğrularını öğretmesi gerekmiyo mu kadın doğumcular bu telkin işini ne kadar yapabilir? ayrıca terapistler parmağını sokmaya filan çalışmıyo kadın doğumcular her seansta kontrol ediyo. bu yüzden terapi almanı tavsiye ederim.psikolojik olarak kendimi daha iyi hissettim terapide.
ama daha önce de söyledim şmdi de söylüyorum önce cem keçenin 10 adımda vajinismusu yenmek kitabını okuyun herşeyi anlatan tanıtan resimli bir kitap.35 tl fiyatı. kitapla yenemezseniz tedaviye başlayın çünkü o kitapta ki adımlarla terapistimin tedavisi aynı farklı birşey yok ben kitapla yenemedim çünkü eşimin kitap okuma gibi bi huyu yoktu ve benim anlattıklarıma pek kulak asmıyodu bi uzmandan duymasında fayda var dedim öyle de oldu.bence o kitap ve burda arkadaşların telkinleri yeterli diye düşünüyorum..
canım sendede bayılma oluyomuyduu
canım ben kendimi söyleyim 2 kere z. yağ ile sonra normal şekilde denedim sonra yavaş yavaş 6 ay ne demek çok çok rahat alışırsın Allahın izniyle.bu zaten fiziksel bir hastalık değil tatlım zihnin acımadığını gördüğü an zaten yavaş yavaşta iyice alışırsın falan.ilkten sonra normalsin zaten artık :)[/Q
o kadar mı çabuk yani ?? çok mutlu oldum :) :) :)
tabi tabi normale dönüyosun hemen biraz işte baskı hissediyosun ilk zamanlar, afedersin sanki gaz geliyo gibi tuvalet ihtiyacın var gibi hissediyosun, ama biraz fazla verirsen kendini yeterince ıslanmayı beklersen ve belli sıklıkta yaparsan ara vermek iyi değil çünkü o zaman çok çabuk sıkıntılarıda aşarsın, mesela sen aş aştıktan sonra hatırlat bana doğal olarak ıslaklık artsın diye bişey deniyorum sende de işe yarar inşallah onu yazarım özelden sen aş yeter ki gerisi fasa fiso :)
canım sendede bayılma oluyomuyduu
hayır olmuyodu.ama seninkide korkudandır muhtemelen bende de korkudan bayılma huyu var nasıl olduysa bu konuda bayılma yaşamadım :) bence sen bi kadındoğumcuya görünüp fiziksel bi engel var mı diye kontrol olmakla işe başla sonra da dediğim kitabı al o kitap zaten bi terapistin vajinismusla savaşan 5 yıllık bir çifte verdiği tedavi sürecini anlatıyo.bu cem keçe cised in başkanı zaten yani psikologlara eğitim veren de bu adam.kitaptaki telkinlerin bayılmana da faydası olacağını düşünüyorum ben okuduğumda acayip gaza gelmiştim :)
korkma güzelim inan bana bak herkes yendikten sonra dikkat et ay çok kötüymüş diyor mu herkes ay bu muydu diyor. mesela doğumu sor kimse hiç acımadı demez sanmıyorum, ama buna herkes acımıyor diyor, bende diyorum ki korkma ister egzersizle bilinç altının korkularını yen, ister direk deneyeceksen pes etmek yok ama egzersiz denersende pes etmek yok, önce emekleyip sonra yürüyüp sonra koşacağımıza göre, poponun üstüne düşersenayağa tekrar kalkıp adımlarına devam edeceksin, Rabbim eziyet olsun diye verir mi hiç , kullarına hiç kıyamazmış biliyo musun? inan bana yeterli kayganlığı sağla ve sonucu gör acı falan yok
kalem seni cok zorlar o cok sert olmaz yani cnm. kendini öyle seylerle zorlama pens kaleme göre bin kat iyi sen asıl alman gerekeni alıyrmuşsun zaten baska bişeyi niye arıyorsun :) devam et sen dr nun dediği şeklde pensle :) ama yag kullan denemelernde mutlaka rahatlarsınkendimi ahzır hiisediyorum cnm ama doktorun deidğinin dışına çıkmak siemiyorum şuan deneme aolacara sadece penis başını girdirip çıakrcaksın dedi daha fazlasını yapma şuanlık dedi.onu yapabiliyorum zaten.baska bişeyle deniyim dedim olmadı.kalemi yağlayıp denedim cnm sadece.
tabi tabi normale dönüyosun hemen biraz işte baskı hissediyosun ilk zamanlar, afedersin sanki gaz geliyo gibi tuvalet ihtiyacın var gibi hissediyosun, ama biraz fazla verirsen kendini yeterince ıslanmayı beklersen ve belli sıklıkta yaparsan ara vermek iyi değil çünkü o zaman çok çabuk sıkıntılarıda aşarsın, mesela sen aş aştıktan sonra hatırlat bana doğal olarak ıslaklık artsın diye bişey deniyorum sende de işe yarar inşallah onu yazarım özelden sen aş yeter ki gerisi fasa fiso :)[/QU
bugün ya bu forumda bi problem var ya da benim kağlantımda.sana cevap yazmıştım kaderim ama gitmemiş ve foruma giremedim yarım saat kadar.sana demiştimki yazdığım mesajda. harikasın herşeye bi formül geliştirmişsin Allah seni başımızdan eksik etmesin :)
canım senin piskolojik tedavi görmen lazım bence. cnku bayılman v.s hep stres kaynaklı. sen o kadar yıpratmışsın ki kendini ufak seyleri kaldıramıyrsun sanırım. o yuzden biran önce bi piskiyatre gitmeni tavsiye ederim. gitmek istemzsen burdanda yardmcı oluruz yine vajinsmus için ama ben kendmden de biliyrum ki pskolojiyi duzeltmeden hiçbişey olmuyor :)canım eşim evet yanımdaydı geçirdiğim zor günlerde ama şunu anlamadı beni hasta eden zaten annesi ailesi onlar konusunda asla esnemiyo..aslında belkide bu yüzden bu kadar uzadı bu hastalık çünkü evlendiğim ilk günden beri hep kaynanamla iç içeydim eşim yüzünden,ne balayı ne başbaşa bişeyler yapamadık aynı binada oturdumuz için yatmadan yatmaya evimize gidiyoduk ve bende denemiyodum daha doğrusu zaten hizmetmiş misafirmiş halim kalmıyodu bide sinir stres :/ zaman geçtikçe anladım aslında kendime ne büyük kötülük yapmışım ama bize ayıracak bi pazarımız bile olmadı ki..ve eşim bunu bi hastalık olarak görmüyo istesen olur diyo daha yeni yeni bu siteyi ona anlatarak anlatmaya çalışyrm bi çeşit hastalık olduğunu.henüz hiç bişe yapmadm denemedim.ama şunu söyleyim eşim kendi parmağını filan sokuyo sadece bazen canım yanıyo bide denemelerde bayıldığım için korkuyrm kendimi çekyrm ben..
canım sana buyuk gecmiş olsun diyorum. işin baya zormuş senin ama bi yandan da durumun çok iyi. senin eşine karşı bilinç altın iyi değil sanırım o yuzden yapamıyrsun. eşinin sana inanıp yardmcı olması ve denemeleri birlkte yapmanz sana faydalı olur. ben pskologa gtmstm ve bnde eşimn bana doknmasndan kaçıyrdum yaklasmasını istemiyrdum. oda bize brlkte ödev verdi. önce brbrimize olan sevgmizi anlamamızı sagladı. sadece cnsellik dusunmememizi brbirimize sevgylede dokunabilecegmizi ve dokundugnda zarar vermeyecegini anlamama yardmcı oldu. ve ben snra tedaviye gectim. bylelkle eşim geldgnde cok kasmıyrdum en azndan kendmi. o yuzden sende cift terapisi alablrsn istersen önce :)merhaba arkadaşlar ben 13 aylık evliyim benim hikayem biraz uzun... İlk denememizde şiddetli bi ağrıyla kendimi geri çektim oldu mu olmadı mı bilemedik zaten kan falan da gelmedi sonra biz hiç araştırmadan doktora gittik. Doktor niye korkuyosun yoksa vajinusmus mu oldun diye beni bi güzel aletle muayene etmeye kalktı ben tabi bağrış çağrış zorla yaptırdım.Daha sonra bende bi problem olmadığını kızlık zarımın esnek olduğunu zaten sadece doğumda yırtılacağını söyledi. Esnek olduğunu duymak biraz içimi rahatlattı ama biz yine her denememizde özellikle o muayeneden sonra daha çok ağrı çektim korktum... izin vermedim... bu arada bi yandanda çocuk istiyoruzbiz vajinanın girişinede olsa oldu sanıyoruz yaa neden hamile kalamıyorum hamile kalsamda kurtulsam bu işkenceden diye aylarca üzülüp durdum... sonra biz biraz araştırarak doktora gittik doktor daha yeni evlisinz olur dedi yolladı... içim rahat etmedi başka bi doktora gittik bazı testleri yaptı beni alttan ultrason cihazıyla muayene etmeye çalıştı ama izin vermedim ilişkide yaptığım gibi... bana hormon ilacı verdi bu arada biz ilişkide sorun yaşadığımızı anlattık psikoloğa gitmemizi söyledi... tabi benim aklımda çocuk psikoloğu önemseyen kim... ben verdiği ilacı 3 ay kullandım ama tık yok... en son ailemin yanına gittim temmuz ayının başlarıydı... adetim bi türlü olmuyordu... bu arada annemin benim bu ilişkide yaşadığım problemlerden haberi yok.... annemle idrar testi yaptık çıkmadı... sonra annemin yıllardır gittiği ve herkesin çok önerdiği bi doktora gittik aynı gün.. doktor kan tahlili yaptı çıkmadı... sonra doktorla tek konuşup bizim böyle bi sorunumz var diye anlattım diğer doktorlara anlattığım gibi... doktor peki ilişki oluyo mu diye sorunca bilmiyorum ama tam olmuyo diye yanıt verince geç arka tarafa muayne edicem dedi... tabi ben korkuyorum nasıl muayene diye... korkma hiç bi alet kullanmadan çıplak gözle zar muayenesi yapıcam dedive bakar bakmaz sizin ilişki hiç olmamış sadece 1.5 cm lik açık var zaten ilişki olsaydı çok fazla kanamayla acili boylardın dedi... kızlık zarım ESnek değil KALINMIŞ hemde çok fazla ve benim tam ilişki sırasında o kadar canımın yanması benim korkularım ve hatta vajinusmus olmamın nedeni buymuş... nasıl olurda bu zara esnek derler diye doktor vahlanıp durdu... siz bide bu kapalı yerden çocuk mu beklediniz dedi.. tabi ben bunları duyunca dünya başıma yıklıdı sanki ağlamamak için zor tuttum... nasıl olurda doktor esnek hiç bi sorun yok diyerek bizi aldatmış olabilir ve nasıl diger doktorlar bu zar muayenesini yapmazlar! doktor operasyon olması lazım dedi ya da kendimiz hallederiz dersen krem jel yazayım ama sonuçlarına katlanırsınız dedi... tabi bunları derken eşim yanımda yoktu... ben ailemin yanına tatile gelmiştim... her şey iyi hoşta bunu eşie nasıl anlatacaktım... bana yine mi doktora gittin hala bıkmadın mı her doktorun dediğini yapmaktan diyecekti emindim... nitekim eşimi aradım ve sonuç böyle oldu bi ameliyat eksikti diye başladı tabi ben ağlaya ağlaya kendiömi bitirdim... çünkü son çareydi bunu yaptırmalı ve kurtulmalıydım... aynı gün yanıma geldi... ertesi gün başka doktora da gittik o da aynısını söyleyince ikna oldu... ama yaptırmak zorunda değilsin ben böylede kabul ederim hiçbi şey yapmasak da olur dedi bıçak altına yatmana içim el vermiyor dedi... ben de böyle hayat mı geçer ben de her evli gibi olmak istiyorum çocuğum olsun istiyorum dedim... ve biz operasyonun olmasına kararımızı verdik doktorla konustuk hemen ertesi gün yapalım dedi... ameliyat oldum küçük bi operasyon bile olsa ameliyathaneye girmek narkoz yemek uyanmak falan derken baya bi yıprattı beni... soonra eşim dönmek zorunda kaldı ben kontrol için 1 hafta daha durdum kontrole gidince doktor parmakla muayene yapacaktı ama ben yine korktıum yine kastım doktor kızdı arık bi sorun yok sen bundan zevk alcaksın orası da senin bi organın kulağına parmak sokmuyomusun aynı onun gibi hiç farkı yok dedi... mantıklıydı aslında söyledikleri... bi ilaç verdi bunu parmağınla süreceksin dedi... eve gittim bi de annemden azar tabi... ilk defa ilacımı işaret parmağıma alıp sokmaya çalıştım ki bi baktım gerçekten doktorun dediği gibi giriyor o an sevincimi anlatama size ben artık bu işi yaparım diye çok sevindim evime dönene kadar tekrar ettim... eve döndüm deneyecektik artık kızlık zarı da yoktu engel de yoktu genişlemişti zaten operasyonla... ama ilk deneme yine hüsran.... eşim bensana zaten demiştim ameliyat olma sen bunu kafanda bitir istediğin kadar ameliyat olsan ne olacak dedikçe ben ağlaya ağlaya sabahı ettim... sonra kendim parmak hareketleri yaptım 2 parmak dahi yaptım ama eşime gelince korkuyordum... onunla denedik bi gün... yarıya kadar girdiğini söyledi ama tam yapmadığını söyledi... tabi bu bile beni sevindirdi... bir daha denedik ve ben yine izin vermedim....kasıyorum kendimi rahat bırakamıyorum hala aynı lkendim parmak hareketlerinde iyiyim ama p... se gelince çok kasıorum kasınca hayliyle girmiyo... Benimde hikayem bu arkadaşlar ben de düzelmek istiyorum çocuğum olsun istiyorum umarım burda sizlerle paylaşacak çok deneyimlerimiz olur ve ben de yenerim bu illeti....
canım hayr acele etmiyorsun asabilirsin gayet rahat. deneme yaparken ne kullanıyrsun? zaten vajinana baktıgnda orda et gbi bşey görursun kapalı sanarsın ama elini asagı popoya dogru ittireceksin yavas yavas. ve yaparken derin nefes al ver. hatta sen eline yag sur ve elini vajina girişine koy. sen nefes alıp verirken o kendi gider zaten asağı korkma :) merak etme bizmde anlatcak kmsemz yoktu gel burda anlat dinleriz :)bugun aşmak istiyorum serçe parmak egzersizini çok mu acale ediyorum sizce?ama inanın çok yıprandım ve ilk defa burda anlatıyorum anlatabilcegim bana destek olabilecek kimse yok ben ve eşimden başka hiç kimse bilmiyor durumumuzu...
bugun aşmak istiyorum serçe parmak egzersizini çok mu acale ediyorum sizce?ama inanın çok yıprandım ve ilk defa burda anlatıyorum anlatabilcegim bana destek olabilecek kimse yok ben ve eşimden başka hiç kimse bilmiyor durumumuzu...
tabi tabi normale dönüyosun hemen biraz işte baskı hissediyosun ilk zamanlar, afedersin sanki gaz geliyo gibi tuvalet ihtiyacın var gibi hissediyosun, ama biraz fazla verirsen kendini yeterince ıslanmayı beklersen ve belli sıklıkta yaparsan ara vermek iyi değil çünkü o zaman çok çabuk sıkıntılarıda aşarsın, mesela sen aş aştıktan sonra hatırlat bana doğal olarak ıslaklık artsın diye bişey deniyorum sende de işe yarar inşallah onu yazarım özelden sen aş yeter ki gerisi fasa fiso :)[/QU
bugün ya bu forumda bi problem var ya da benim kağlantımda.sana cevap yazmıştım kaderim ama gitmemiş ve foruma giremedim yarım saat kadar.sana demiştimki yazdığım mesajda. harikasın herşeye bi formül geliştirmişsin Allah seni başımızdan eksik etmesin :)
estağfurullah canım benim Allah razı olsun, senide başımızdan eksik etmesin inşallah ama iyileşmiş olarak :13: forum birara bakımdaymış öyle yazıyodu
canım hayr acele etmiyorsun asabilirsin gayet rahat. deneme yaparken ne kullanıyrsun? zaten vajinana baktıgnda orda et gbi bşey görursun kapalı sanarsın ama elini asagı popoya dogru ittireceksin yavas yavas. ve yaparken derin nefes al ver. hatta sen eline yag sur ve elini vajina girişine koy. sen nefes alıp verirken o kendi gider zaten asağı korkma :) merak etme bizmde anlatcak kmsemz yoktu gel burda anlat dinleriz :)
bugun aşmak istiyorum serçe parmak egzersizini çok mu acale ediyorum sizce?ama inanın çok yıprandım ve ilk defa burda anlatıyorum anlatabilcegim bana destek olabilecek kimse yok ben ve eşimden başka hiç kimse bilmiyor durumumuzu...
ben ikinci aparata geçemedim daha arkadaşlariki gündür aynı aparatla yapıyorum ama girişler rahatlamadı tam. bazen giriyor bazen girmiyor yanma oluyor, bazense yanma olmuyor rahatlıkla giriyor. ne yapmam lazım?kalınlaştırayım mı? çok yavaş ilerliyorum sanki hemen moralim bozuluyor, olmayacak bitmeyecekmiş gibi geliyor cesaretimi kaybediyorum sanki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?