Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

jel falan almadım ben yagla başladım ama ilk yaptıgım için sanırım beceremedim bugun tekrar deneyip yazıcam size ilginiz için çok tşk ederim.

bence iyi gidiyosun ben her adımda 1 hafta çalışıp bir sonraki adıma geçtim.yani terapistim öyle yaptırdı.iki günde bir sonraki adıma geçemedin diye umutsuzlığa kapılma..birde bende terapi almadan önce aparatla çalışıyodum.snra terapistim parmakla çalışmanın ne kadar önemli olduğunu,parmakla çalışınca sonuca daha hızlı ulaşacağımı söyledi.ben yine direk parmakla rahat edemedim parmağıma kondom geçirdim :) ve farkı görünce aparatla boşa geçen zamanlarıma yandım.bence kendini parmak konusunda zorla ya da dilatör al.sert cisimlerle çok zor oluyo

ay utandırma beni maşallah de bol bol lutfen ihtiyacım var nazar değerse yanarım valla hayret ediyorum kendime. kim derdi ben yencemde yardım etcem

aynı dert bende de var arkadaşım ve ben evleneli 3 yıl oldu krem etti mi bunu meRAK diyorum bende aldım çünkü uyuşma oldu mu ve zara kadar mi sürdün içine yani

aynı dert bende de var arkadaşım ve ben evleneli 3 yıl oldu krem etti mi bunu meRAK diyorum bende aldım çünkü uyuşma oldu mu ve zara kadar mi sürdün içine yani

slm ben daha yeni üye oldum fakat sizleri uzun süredir takip ediyorum. 1.5 yıldır evliyim ve vajinusmusu hala çözemedim. korkularım bit türlü başlatmadı bu sürece. sizlerden banada yardım etmeniizi rica ediyorum neler yapıp nasıl başlamayılım?

arkadaslar disparoni (ilişki sonrası kasık ağrısı) yasayan var mı yaaa herşiey guzel derken bu çıktı başıma şimdide :) araştrdım vajinsmus yasayanların bazılarnda oluyrmuş

ay utandırma beni maşallah de bol bol lutfen ihtiyacım var nazar değerse yanarım valla hayret ediyorum kendime. kim derdi ben yencemde yardım etcem

maşallah diyorum bende sana canım daha geçenlerde o kadar umutsuz konuşuyordun ki sen bi gönderinde okumuştum asla yapamam falan diye yazmıştın darısı bizlere olsun inşallah artık kabuslarıma giriyo benimde bu olay yensem de kurtulsam ((

canım aparatı iterken ıkınmayı deniyosun değil mi?

canım psikologa gittim 3 seans kadar bana hipnoz tedavisi filn dedi ne bilim pek faydasını göremedim bende bıraktım psikiyatrye gitmek istemyrm çünkü hap kullanmak istemem:/

merhabaaa canım nerelerdeydin hoş geldin, biz iyiyiz inşallah sende iyisindir

arkadaslar disparoni (ilişki sonrası kasık ağrısı) yasayan var mı yaaa herşiey guzel derken bu çıktı başıma şimdide :) araştrdım vajinsmus yasayanların bazılarnda oluyrmuş

o çoğumuzda oluyor tatlım sen alıştıkça zevk aldıkça birsüre sonra geçiyor korkma bende sadece bende oluyor sanıyodum sitede baktım herkes aynı şeyi yazıyor, afedersin gaz gelmiş gibi, tuvalete gitmen gerekiyomuş gibi oluyor ama korkulacak bişey yok biz neleri aştık bu ne ki diyosun ve kendini işin haz kısmına adapte ediyosun o zaman fazla hissetmezsin.

canım psikologa gittim 3 seans kadar bana hipnoz tedavisi filn dedi ne bilim pek faydasını göremedim bende bıraktım psikiyatrye gitmek istemyrm çünkü hap kullanmak istemem:/

kendi kendini rahatlatmasını bilirsin kuzum aslında, bence sen biran önc aklına yatan egzersiz mi neyse başla, eğer ki yok ben gerçekten psikoloğa gitmem lazım iyi hissetmiyorum dersen git derim ama insan kendi kendinin dr u olmayı yeri gelince bilecek.ama hiç kolay bişey değil bunuda biliyorum.senin zihninde oluşan ne şimdi ne yaparsan yap zaman kaybetme erteledikçe stresin artar, erteledikçe korkuların artar o yüzden bir adım at ve burdaki arkadaşlarla aşamalarını hep paylaş ki seni doğru yönlendirebilsinler.

hoşgeldin cnm.:) merak etme geldiğine göre sende yenersin artık bu hastalığı. şimdi sen neler yaptın veya yapmadın ne durumdasın bilgi verirsen ona göre yardmcı oluruz cnm :)
hoşbulduk inan cevep vermenize çok sevindim birraz ben hep buradan takip etiim ama başlamaya hep korktum vanijusmus kliniklerini aradım istedikleri paralar çok fazla.sonra kendim yapacağıma inanmaya başladım hep okudum burdan takip etiim hiç parmak egsersizi yada başka bişey yapmadım. korkuyorum çünkü ama korkarak bir yere varılmayacğını anladım.çok başaranların olduğu gördüm ben niye yapamıcam diye düşünüyorım ama sizlerede ihtiyaçım var nasıl başlayacağım ban yardımcı olursanız çok sevineceğim

canım hosgeldın aramıza.ıykı bulmussun burayı bende 2 sene sonunda yendım bu hastalığı azımlı olursan hemen hallederız hemen egzersızlere baslamalısın ama hadı bakalım:)

canım hosgeldın aramıza.ıykı bulmussun burayı bende 2 sene sonunda yendım bu hastalığı azımlı olursan hemen hallederız hemen egzersızlere baslamalısın ama hadı bakalım:)
hoşbulduk çok sağolun artık patlaşmam gerikiyordu birieriyle yada bir çoğunuzda kendi başıma bir arpa boyu yol alamadım umarım bende bu yükten kurtulurum inanın çok ihtiyaçım var nasıl başlamam gerekiyor

oncelıkle karsına bır ayna al ve vajınanaı ıncele canım kın ve ozaman delığın acıldığını gor.daha sonra ıster parmakla ıster aparatla egzersızlere basla ben parmakla yapmıstım ellerını guzelce yıka.serce parmağına jel sur ve ıkınarak ıttır delığe dırek kayıyo zaten canım gun gun ılerleme katadersın serce parmakta baya calıs sonra ısaret parmağa gecerız

çok tşk ederim çok soru soruyor olabilirm ama sizlerde benim gibi çok korkular yaşadınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…