- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #156.641
ben ikinci aparata geçemedim daha arkadaşlariki gündür aynı aparatla yapıyorum ama girişler rahatlamadı tam. bazen giriyor bazen girmiyor yanma oluyor, bazense yanma olmuyor rahatlıkla giriyor. ne yapmam lazım?kalınlaştırayım mı? çok yavaş ilerliyorum sanki hemen moralim bozuluyor, olmayacak bitmeyecekmiş gibi geliyor cesaretimi kaybediyorum sanki...
ay utandırma benicanım benim maşallah nasılda tatlı tatlı anlatırmış amanda amannasıl hoşuma gidiyor biliyo musun böyle bir hafta önce mesela ümitsizlik içindeyken şimdi maşallah aşıpta yardımcı olmaya çalışanlar,nasıl mutlu oluyorum varya.kendine oku kız :) nazar değmeyim maşallah dedim ya yinede oku bakıym
aynı dert bende de var arkadaşım ve ben evleneli 3 yıl oldukrem etti mi bunu meRAK diyorum bende aldım çünkü uyuşma oldu mu ve zara kadar mi sürdün içine yani
hoşgeldin cnm.:) merak etme geldiğine göre sende yenersin artık bu hastalığı. şimdi sen neler yaptın veya yapmadın ne durumdasın bilgi verirsen ona göre yardmcı oluruz cnm :)bu siteden okduğum kadarıyla bir çok kişi kendi yöntemleriyle bu hastalığı yenmişler nasıl başlamalıyım
ay utandırma benimaşallah de bol bol lutfen ihtiyacım var nazar değerse yanarım valla hayret ediyorum kendime. kim derdi ben yencemde yardım etcem
ben ikinci aparata geçemedim daha arkadaşlariki gündür aynı aparatla yapıyorum ama girişler rahatlamadı tam. bazen giriyor bazen girmiyor yanma oluyor, bazense yanma olmuyor rahatlıkla giriyor. ne yapmam lazım?kalınlaştırayım mı? çok yavaş ilerliyorum sanki hemen moralim bozuluyor, olmayacak bitmeyecekmiş gibi geliyor cesaretimi kaybediyorum sanki...
canım senin piskolojik tedavi görmen lazım bence. cnku bayılman v.s hep stres kaynaklı. sen o kadar yıpratmışsın ki kendini ufak seyleri kaldıramıyrsun sanırım. o yuzden biran önce bi piskiyatre gitmeni tavsiye ederim. gitmek istemzsen burdanda yardmcı oluruz yine vajinsmus için ama ben kendmden de biliyrum ki pskolojiyi duzeltmeden hiçbişey olmuyor :)
Arkadaşlar merhaba uzunca bir zamandır giremedim yasemin A ,serap41 ,kaderimm ve diğer arkadaşlar umarım herkes iyidir.Yeni egzersize başlayan ve eminim ki burada olup da hala egzersizlere başlamaya cesaret edemeyen arkadaşlar lütfen bu kadar basit bir şey için hayatınızı zehir etmeyin.ben 1 yılımı boşuna harcadım. sizlere tavsiyem bir an önce egzersize başlayın. biraz cesaret,sabır ...bakın göreceksiniz herşey yoluna girecek.Benim kadar korkak bir insan yoktur düşünün kan aldırırken bile bayılan biriyim:)ben yaptıysam herkes yapabilir. Ayrıca bu portal iyi ki var ben buradan güç aldım ve yendim.Psikologlarada gittim her yolu denedim ama bana hiç biri burası kadar yardımcı olamadı çünkü burada bu hastalığı yaşayan atlatan arkadaşlar var ve bu bir zamanlar bizlerinde mücadelesiydi bizler başardık siz de başarabilirsiniz...
ay utandırma benimaşallah de bol bol lutfen ihtiyacım var nazar değerse yanarım valla hayret ediyorum kendime. kim derdi ben yencemde yardım etcem
arkadaslar disparoni (ilişki sonrası kasık ağrısı) yasayan var mı yaaaherşiey guzel derken bu çıktı başıma şimdide :) araştrdım vajinsmus yasayanların bazılarnda oluyrmuş
canım psikologa gittim 3 seans kadar bana hipnoz tedavisi filn dedi ne bilim pek faydasını göremedim bende bıraktım psikiyatrye gitmek istemyrm çünkü hap kullanmak istemem:/
hoşbulduk inan cevep vermenize çok sevindim birraz ben hep buradan takip etiim ama başlamaya hep korktum vanijusmus kliniklerini aradım istedikleri paralar çok fazla.sonra kendim yapacağıma inanmaya başladım hep okudum burdan takip etiim hiç parmak egsersizi yada başka bişey yapmadım. korkuyorum çünkü ama korkarak bir yere varılmayacğını anladım.çok başaranların olduğu gördüm ben niye yapamıcam diye düşünüyorım ama sizlerede ihtiyaçım var nasıl başlayacağım ban yardımcı olursanız çok sevineceğimhoşgeldin cnm.:) merak etme geldiğine göre sende yenersin artık bu hastalığı. şimdi sen neler yaptın veya yapmadın ne durumdasın bilgi verirsen ona göre yardmcı oluruz cnm :)
slm ben daha yeni üye oldum fakat sizleri uzun süredir takip ediyorum. 1.5 yıldır evliyim ve vajinusmusu hala çözemedim. korkularım bit türlü başlatmadı bu sürece. sizlerden banada yardım etmeniizi rica ediyorum neler yapıp nasıl başlamayılım?
canım hosgeldın aramıza.ıykı bulmussun burayı bende 2 sene sonunda yendım bu hastalığı azımlı olursan hemen hallederız hemen egzersızlere baslamalısın ama hadı bakalım:)
hoşbulduk çok sağolun artık patlaşmam gerikiyordu birieriyle yada bir çoğunuzda kendi başıma bir arpa boyu yol alamadım umarım bende bu yükten kurtulurum inanın çok ihtiyaçım var nasıl başlamam gerekiyor
oncelıkle karsına bır ayna al ve vajınanaı ıncele canım kın ve ozaman delığın acıldığını gor.daha sonra ıster parmakla ıster aparatla egzersızlere basla ben parmakla yapmıstım ellerını guzelce yıka.serce parmağına jel sur ve ıkınarak ıttır delığe dırek kayıyo zaten canım gun gun ılerleme katadersın serce parmakta baya calıs sonra ısaret parmağa gecerız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?