Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar akşam gene güzeldi herşey
bayaa bayaa uzun tuttuk
tam kafamda herşeyi sildim olacak diyorum
dokununca irkiliyorum
eşim üstte ben alttaydım sımsıkı sarılmıştım ona yok olmadı
eşim çok sulandı anlamıcan bile dese de titremekten alıkoyamadım kendimi
sonra elimle onu ittim
bi elimi tuttu, sonra diğeri ile ittim onu da tuttu
hızlandı tam bu seferde kendimi çekip ayağımla ittim
o benim kocam ama tam o noktaya gelince gitsin yapmasın istiyorum
sonra tamam dedi yapmıcam
ona da üzüldüm
çok yaklaşmıştık abcde_123 dedi bana
zaten çokpişman olacaksın dedi, bundan kendini de beni de mahrum ediyosun dedi
tam o noktaya gelince ne yapmam gerekiyor
kapatsam gözümü , sıksam dişimi , ne olur ölmicen deyin bana. neden korkuyorum ki bu kadar
karşımdaki adam yıllardır beklediğim, sevdiğim, uğruna herşeyi feda ettiğim insan

canım hiçbirimiz ölmedik sen de ölmezsin merak etme madem ıslaklık sağlanmış bıraksaydın olurdu ayrıca yatak ucuna gel poponun altına yastık koy eşin yerde ayakta olsun ve o pozisyonda dene penis aşağı doğru eğimli olcak eğer bu şekil yapamazsan üstte dene sırtın eşine dönük buda kolay bir pozisyon penis şekil itibariyle popo yönüne oluyo hiç korkma derin nefes al ver ve ıkın bi bakmışın olcak

tatlım lutfen konstre ol kotu bısye olmıcaksınya evet olmıceksınnn neden boyle yapıosun bı gırıse ızın ver bakalım cok acırsa dersınkı cekıl dıye esıne bu ıtmekte nedır bı gırmesıne ızın verdınde acıdıda ondanmı boyle ıteklıosun adamı...bıraz sık dısını lutfenbak kucucuk kızlar yapıo bu ısı sen nıye yapamıcaksın.o senı seven ınsan sana tecavuz etmıyorkıı yapma desen yıne bırakıyor..bıraz azımlı ol demesı kolay dıosundur ama yapcaksın yapıcam de kararlı ol bu aksma bu ıs bıtıcek de korkma ve basar

yenmeden önce zaman zaman ben de yaşadım aynı şeyi. tamam bu sefer olacak yapıcam diye karar veriyordum ama iş o noktaya geldi mi hüsran... korkuyosun çünkü geçmişti kimi zaman bilerek kimi zaman bilmeyerek bilinçaltımıza yüklemişiz olumsuz düşünceleri, olumsuz örnekleri... neden kadınlar ilişkiyle ilgili korkulu bişeyy miş gibi anlatırlar ki... yazık...

ölmiceksin tabi canım :) aslına bakarsan kendini bi bıraksan hiç bir bişey hissetmiceksin bile. buraya gelip yendikten sonra yazanların yüzde 99 u hic bir şey hissetmedim ACI YOOOOOOOOOOOOOOK diye bağırıyor... dişini sıkmayla olmıcak anlaşılan. hiç egzersiz falan yaptın mı. çünkü vajinın açık olduğnu, geniş olduğnu, içine giren ya da çıkan şeyin şeklini aldığını, hissiz bi yer olduğunu hem kendine hem de beynine anlatman yaşatman tecrübe etmen gerek. parmak ya da aparat egzersizlerini ön yargılı yaklaşma bunlar seni ilişkiye hazırlıcak... hiç yapamam diyorsan en azından bir kere parmağını almaya çalşki hm sen hem de beynin oraya bir şeler girdiğni ve bu iş için dizayn edildiğni görün... inşaallah en kısa zamanda atlatırsın çünkü hepimiz çektik bu derdi neler hissetiğnizi çok iyi anlıyoruz. sevgiler...

başlamadım canım ben zeytinyağyla denicem ve karar verdim ilk denememi bu akşam yapıcam buda çok önemli bişe benim için :)

ozaman sana tavsıyem uste sen ol yuzun esıne donuk olabılır butun kontrolu kendıne al.p..elıne alıp egzersız yaar gıbı ıkınarka kendın sokarsan daha koolay gırer zeytınyağını kendı vajınana sur cok surme hepten kaydırır ılk az sur kuruysa sonra yenıden surersın.ve yapıcağına ınan.zaten gırerse eğer zeytınyağından dlayı gırdığını bıle anlamıcaksın.ben gırmedı sanmıstımne bı acı nede baska bısey hısetmıstım sakın kendını sıkma

sıkmamak için bol bol nefes alıp vercem ve ıkınıcam kaderim mail attı onu defalrca okudum dersimi iyi çalıştım :) OLUcakk inşALLAHHHH :)

bir yıllık evliyim .ilişkiye hiç giremedik çok üzülüyorum.doktora gittik parmak egzersizi verdi. iş sende bitiyor dedi.kendine güven sabırlı ve cesaretli ol başaracaksın dedi. söylemesi kolay tabi bide yapabilsem.bence parmağın girdiği yere penis daha iyi girer kemiği yok enazından.offfffffffffff

merhaba canım hosgeldın bak neguzel dıosun parmağın gırdığı yere p.. daha kolay gırer dıye oyle zaten ve oyle oluyor ama bız p... sokamağımız ıcın gırmez dıye dusundumuz ıcın parmağımızla orayı genısletıoruz ve ona hazır hala getırıoruzz.oyuzden sen de basla egzersızlere yoksa bu hastalığın baska caresı yok

Canım ölmezsin tabi ki, niye ölesin
Belki bana kızcaksın sürekli egzersiz yap dediğim için ama EGZERSİZ diyorum başka bişey demiyorum sana.
Ben de eşimi iterdim tam o noktada. Ağlama krizlerine tutulurdum bir anda. İnan egzersize başlasan bu kadar yıpranmazsın.
Bazı şeyler istemekle olmuyor işte, ne kadar sevsen de kafanda acıyacak, kanayacak korkusu varsa veya bu buraya girmez ki düşüncesi varsa, kasılman gayet normal ...

Son düzenleme:

hoş geldin biocuğum :)) sağolasın canım ben iyiyim seni sormalı? yoktur umarım bir sıkıntın..
vajiyi yendik çok şükür bebiş çalışmalarınada başladık hayırlısıyla, Rabbim isteyen herkese nasip eder inş.

canım aparatı iterken ıkınmayı deniyosun değil mi?

evet canım ıkınıyorum. bir de komik belki ama müzik açık ya kafam dağılsın diye şarkı söyleye söyleye ıkınıyorum. bazen giriş çok rahat ama bazen zor. bugün daha yapmadım egzersizi, bugün ağda yaptırdım da tahriş olur mu zeytinyağından acaba diyorum hassas cildim var, yoksa bahane mi uyduruyorum yapmamak için akşama doğru yapmam lazım di mi cnm? bir de ben hep ayaklarım aynı pozisyondayken alabiliyorum aparatı fazla açamıyorum bacaklarımı?

teşekkür ederim canm cevap yazdığın için. sizlerin desteği bana çok iyi geliyor. terapiste ben de gitmiştim, parmak egzersizi verdi, 3 ay ikinci boğuma geçemedim sonra bıraktım doktora gitmeyi. aparatı bu sitede öğrendim ve daha rahat yerleştirdim. parmak yapamadım, eşim el yeteneğin yok, parmakların çok güçsüz ondan yapamadın diyor. benim içim gıcıklanıyordu parmakla ama mum sert geliyor evet, dilatörle daha mı kolay oluyor sence? ondan mı alsam? ne kadar zamanda yenmiştin canım? ah bende yenebilecek miyim bir gün arkadaşlar?

teşekkürler canım cevap yazdığın için. cm olarak bilmiyorum ama serçe parmağım kalınlığında, işaret parmağı kalınlığındakini de alabilmiştim bir kez. ama daha çok yolun başındayım di mi ben yavaş ilerliyorum sanki bu da beni yıpratıyor eşimi de tabi, 10 aylık evliyim. zeytinyağı kullanıyorum, toplam 3 günde 10 kere falan alabildim aparatı ama bazen olmuyor moralim bozuluyor aynı aparatla devam mı edeyim bugün? bir de ben eşime izin vermiyorum aparatı yerleştirmesi için, problem olur mu? yardımlarını bekliyorum canım, tatil bitmeden kurtulmalıyım bundan inşallah...

Ben de öyleydim, şarkı bile söylerdim egzersiz yaparken Sanki daha iyi gircek zannederdim Faydalı ama devam et valla
Bacaklarını istediğin kadar açabilirsin canım, fazla ya da az sana kalmış

Ben de öyleydim, şarkı bile söylerdim egzersiz yaparken Sanki daha iyi gircek zannederdim Faydalı ama devam et valla
Bacaklarını istediğin kadar açabilirsin canım, fazla ya da az sana kalmış

tamam canm çok sağol. yaseminA, ben daha aparatı kalınlaştıramadım ama. rahat alamıyorum hala.bazen çok rahat, bazense yanma oluyor ittiremiyorum 3 günde toplam 10 kere falan alabildim. napsam kalınlaştırsam mı? yoksa devam mı edeyim? bir de zeytinyağı kullanmaya başladığımdan beri akıntım çok arttı, problem var mıdır? böyle her kafama takılana soruyorum ama kusura bakma canım. bugün daha yapmadım egzersiz, eşime yaptırtamadım tabi bitecek mi bu işı ya? çok mu yavaşım sanki, daha en incesindeyim aparatın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…