- 8 Ocak 2011
- 1.018
- 1.460
- 333
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #156.661
kızlar akşam gene güzeldi herşey
bayaa bayaa uzun tuttuk
tam kafamda herşeyi sildim olacak diyorum
dokununca irkiliyorum
eşim üstte ben alttaydım sımsıkı sarılmıştım ona yok olmadı
eşim çok sulandı anlamıcan bile dese de titremekten alıkoyamadım kendimi
sonra elimle onu ittim
bi elimi tuttu, sonra diğeri ile ittim onu da tuttu
hızlandı tam bu seferde kendimi çekip ayağımla ittim
o benim kocam ama tam o noktaya gelince gitsin yapmasın istiyorum
sonra tamam dedi yapmıcam
ona da üzüldüm
çok yaklaşmıştık abcde_123 dedi bana
zaten çokpişman olacaksın dedi, bundan kendini de beni de mahrum ediyosun dedi
tam o noktaya gelince ne yapmam gerekiyor
kapatsam gözümü , sıksam dişimi , ne olur ölmicen deyin bana. neden korkuyorum ki bu kadar
karşımdaki adam yıllardır beklediğim, sevdiğim, uğruna herşeyi feda ettiğim insan
çok tşk ederim çok soru soruyor olabilirm ama sizlerde benim gibi çok korkular yaşadınız mı?
bayaa bayaa uzun tuttuk
dokununca irkiliyorum
sonra elimle onu ittim
ona da üzüldüm
kapatsam gözümü , sıksam dişimi , ne olur ölmicen deyin bana. neden korkuyorum ki bu kadar
karşımdaki adam yıllardır beklediğim, sevdiğim, uğruna herşeyi feda ettiğim insan
tek hayalim gebelik testinde ikii çizgiii görmekkk kızlarrrr :)) kararlıyımm görücemm :)
gorurusun gorurusun ıns cnm sen ne durumdasın su anda....baslaıdnmı egzersızlere
bayaa bayaa uzun tuttuk
dokununca irkiliyorum
sonra elimle onu ittim
ona da üzüldüm
başlamadım canım ben zeytinyağyla denicem ve karar verdim ilk denememi bu akşam yapıcam buda çok önemli bişe benim için :)
ozaman sana tavsıyem uste sen ol yuzun esıne donuk olabılır butun kontrolu kendıne al.p..elıne alıp egzersız yaar gıbı ıkınarka kendın sokarsan daha koolay gırer zeytınyağını kendı vajınana sur cok surme hepten kaydırır ılk az sur kuruysa sonra yenıden surersın.ve yapıcağına ınan.zaten gırerse eğer zeytınyağından dlayı gırdığını bıle anlamıcaksın.ben gırmedı sanmıstımne bı acı nede baska bısey hısetmıstım sakın kendını sıkma
sıkmamak için bol bol nefes alıp vercem ve ıkınıcam kaderim mail attı onu defalrca okudum dersimi iyi çalıştım :) OLUcakk inşALLAHHHH :)
bir yıllık evliyim .ilişkiye hiç giremedik çok üzülüyorum.doktora gittik parmak egzersizi verdi. iş sende bitiyor dedi.kendine güven sabırlı ve cesaretli ol başaracaksın dedi. söylemesi kolay tabi bide yapabilsem.bence parmağın girdiği yere penis daha iyi girer kemiği yok enazından.offfffffffffff
Canım ölmezsin tabi ki, niye ölesinkızlar akşam gene güzeldi herşey
bayaa bayaa uzun tuttuk
dokununca irkiliyorum
sonra elimle onu ittim
ona da üzüldüm
Arkadaşlar merhaba uzunca bir zamandır giremedim yasemin A ,serap41 ,kaderimm ve diğer arkadaşlar umarım herkes iyidir.Yeni egzersize başlayan ve eminim ki burada olup da hala egzersizlere başlamaya cesaret edemeyen arkadaşlar lütfen bu kadar basit bir şey için hayatınızı zehir etmeyin.ben 1 yılımı boşuna harcadım. sizlere tavsiyem bir an önce egzersize başlayın. biraz cesaret,sabır ...bakın göreceksiniz herşey yoluna girecek.Benim kadar korkak bir insan yoktur düşünün kan aldırırken bile bayılan biriyim:)ben yaptıysam herkes yapabilir. Ayrıca bu portal iyi ki var ben buradan güç aldım ve yendim.Psikologlarada gittim her yolu denedim ama bana hiç biri burası kadar yardımcı olamadı çünkü burada bu hastalığı yaşayan atlatan arkadaşlar var ve bu bir zamanlar bizlerinde mücadelesiydi bizler başardık siz de başarabilirsiniz...
canım aparatı iterken ıkınmayı deniyosun değil mi?
bence iyi gidiyosun ben her adımda 1 hafta çalışıp bir sonraki adıma geçtim.yani terapistim öyle yaptırdı.iki günde bir sonraki adıma geçemedin diye umutsuzlığa kapılma..birde bende terapi almadan önce aparatla çalışıyodum.snra terapistim parmakla çalışmanın ne kadar önemli olduğunu,parmakla çalışınca sonuca daha hızlı ulaşacağımı söyledi.ben yine direk parmakla rahat edemedim parmağıma kondom geçirdim :) ve farkı görünce aparatla boşa geçen zamanlarıma yandım.bence kendini parmak konusunda zorla ya da dilatör al.sert cisimlerle çok zor oluyo
merhaba melodi eğer henüz rahat değilsen aparatını kalınlaştırma sen rahat olmadığın için zor giriyor yanma hissediyorsun.sana tavsiyem derin bir nefes al ve verirken bütün kasların rahatlıyor ve daha rahat alabiliyorsun birde aparatı ittirme yönüne dikkat et lütfen ve bol kayganlaştırıcı kullan. Bu arada kaç cm desin? Pes etmek yok ben 4 gün gibi kısa bir sürede yendim inan çok basit bir şey sen zaten egzersize başlayabilmişsin hızla devam et rahat ol gerisi çok kolay sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin
evet canım ıkınıyorum. bir de komik belki ama müzik açık ya kafam dağılsın diye şarkı söyleye söyleye ıkınıyorum. bazen giriş çok rahat ama bazen zor. bugün daha yapmadım egzersizi, bugün ağda yaptırdım da tahriş olur mu zeytinyağından acaba diyorum hassas cildim var, yoksa bahane mi uyduruyorum yapmamak içinakşama doğru yapmam lazım di mi cnm? bir de ben hep ayaklarım aynı pozisyondayken alabiliyorum aparatı fazla açamıyorum bacaklarımı?
Ben de öyleydim, şarkı bile söylerdim egzersiz yaparkenSanki daha iyi gircek zannederdim Faydalı ama devam et valla
Bacaklarını istediğin kadar açabilirsin canım, fazla ya da az sana kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?