Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Artık kalınlaştırmalısın canım, 3 günde 10 kere alabilmek büyük başarı 1 cm falan kalınlaştır
Zeytinyağı kullanmadım canım ben, kullananların böyle şikayeti oldu mu onu da bilmiyorum, kullanan arkadaşlarımız cevap verirler sana
Yavaş değilsin evham yapma Bitecek tabi Allahın izniyle

bende çok iyiyim problem yok 2. balayınna çıktık :):)aslına bakarsan bizde bebek çalışmalarına artık başlayalım diyoruz hayırlısı olur inşallah:)

bende çok iyiyim problem yok 2. balayınna çıktık :):)aslına bakarsan bizde bebek çalışmalarına artık başlayalım diyoruz hayırlısı olur inşallah:)

oh oh maşallah canım, sefanız olsun.. :))
valla eğer ki istiyorsan hemen başla, hakkında hayırlısı olsun canım.. benim ikinci denemem inş. tutar bu kez
Rabbim aratmasın, hepimize en kısa zamanda nasip etsin inş.

de de inşallah szde yaparsnz. valla ben cok umutsuz vaka gbi göruyrdum kendmi ama yaptıysam szde yaparsınz. yeter ki peşini bırkma umudunu yitrme cnm. :) sen hangi aşamadasın azmin ne derece :)

canım psikologa gittim 3 seans kadar bana hipnoz tedavisi filn dedi ne bilim pek faydasını göremedim bende bıraktım psikiyatrye gitmek istemyrm çünkü hap kullanmak istemem:/
paralı pskyatre değil normale git onlar sadece seni dnler :) nerde otruyrsun. erenkoydekine git istersen :) ben hap kullanmadım ve istemyrdum zaaaten dr da vermedi. ama ben en sonunda cok kotuydum o zaman istedm oda verdi ve iyiki vermiş cok iyi oldu opnun saqyesnde yendim bu hastalığı :)

aynen cnm bnde ar4adım heryeri ama iyiki gidip birsuru para vermemişim. çnku onlarn yaptıgıda aynı şey sadece seni caseretlendiriyorlar mantklı dusundugunde. bunu kendinde yapabilrsin. vajinayı tanıtıyrlar sana snra deneme yaptırıyrlar. vajinanın tanımı şöyle: giriş tarafı tamaamen kaslardan olusur kemik v.s acı vereecek hiçbişey yoktur. ve kişi beyninde acıyr diye kastığı için vajinadaki kaslar kasılır ve girişe izin vermez. o yuzden sen hemen egzersize basla cnm. öncelikle aynanın karsısına gec ve vajinanı incele dokun bak. eğer rahatsz olmazsan bundan bir parmagınla denemeye basla hemen. denemeden önce parfmagına zeytnyagı yada jel sur. hatta bepanthene krem de kullan ve parmagını vajina girişine koy ama ittirme. sadece derin derin nefes al ver ve ıkın o sıradada yokuş aşagı gider gbi parmagını almaya calış cnm. ilk ödev bu :) hemen baslamanı tavsiye ederm sakın erteleme cnku yeternce ertelemişşin :) hadi kolay gelsin

suanda hatta aylardır burayı okuyan ama yazmayan kişi :) hadi hemen sende gel derdini anlat ve kurtul buraya her gelen okuyrdum kac aydır yazmadım diyor:) ben 10 ay önce grmiştm buraya okudum okudum cıktım. ama cok faydalı olmadı. keske o zamandan yazsaymışım diyorum simdide. bir suru stres yasamazdım en azından. o yuzden herkes birebir kendine göre yasayan tecrubelerden tavsiye alsın derim. gelin yardım edelim okumakla olmuyor bu iş

slm cevap verdiğniz için çok tşk ederimm inan hemen yapmaya başlıcam çünkü burada okuduklarım konuşmalrınız beni çok cesaretelendirdi bunu ben hiç kimseyle paylaşamadım sadece eşimle caresizce bekledim en son doktorların istedikleri para miktarlarında duyunca tamam dedim inan bu durumu birileriyle paylaşmak destek almak çok güzel inan şimdiden umutlandım heyecanlandım ben kimseye söyleyemedim bu durumu şimdi birileri bana bu konuda cesaret veriyor bu benim için büyük bir adım çok teşekkür ediyorum ban cevap yazan yazmayan içinden destekleyen herkese inş. başaracağım

Arkadaşlar ben kendı başıma egzersiz yapmıyorum tenbellik ediyorum erteliyorum ve bu durumdan çok sıkıldım Yeşim yerçok A gitmeyi düşünüyorum tek seansta bitiriyormuş fiyatı ve doktor hakkında bilgisi olan var mı (

canım ben aparat kullanmadım işin gerçeği aparatla değil hep söylüyorum aslında ben 2 kere yağ kullandım hiçbir zararını görmedim ama fazla kullanmadığım için arkadaşlarada hep fazla kullanmayın diyorum, dr zararı olmadığını söylesede ben kendi kullandığımdan fazlasını kimseye öneremem,ben ısrarla eş denemesinde yağ kullanın demiştim ama bazı arkadaşlar aparatlada kullanmış ve zararı değil faydasını gördüler bildiğim kadarıyla.akıntı dönemsel artıyor azalıyor ya inan o şekilde hiç farkettiğim bir şey olmadı,dikkatimi çeken yani.

mrb arkadaşlar 3 haftalık evliyim ve hala hiçbişey yapamadık çok kötü günler geçiriyorum hiç aklımdan çıkaramıyorum. bende başarmak istiyorum hergün bugn yapcam vs vs kendimle konuşuyorum iş o noktaya gelince çığlıklar ağlamalar. bi denemede yaklaşık 3 cm kadar alabildim ama sonraki denemelerde onu bile alamıyorum. ilişki sırasında midem ağrıyo başım ağrıyo kalbim sıkışıyo delirecek gibi oluyorum. herkes parmak egzersizi yapıyo ama ben onu bile yapabileceğimi düşünmüyorum çünkü okurken bile tansiyonumun düştüğünü hissediyorum. offfffffffffffffff çok mutsuzum çoooooooooooooooooooooook

ayyy ben de bunu söyleiştim doktoruma :))) parmak egzersine başlayacaz demişti ben de parmak girse p.de girer demiştim :)) gerçekten de çok rahat giriyor :))bi nefeslik işi varr:)))

cnm bnm kıyamam sana yaa emin ol hepimiz böyleydik demek ki daha p.e hazır değilsin sürekli egzersizlerini yapman gerekiyor ama asla moralini bozma korkuların var şuanda acıyacak çok kanayacak die düşünebilirsin ama emin ol hiç acımıyor giden zamana yandık hepimiz. eşinle sürekli dokunuşlarınız olsun ama bu cinsel mana da olmasın önce eşine iyice alış tabi bu arada egzersizlerini de asla bırakma

işte bilinçaltı böyle çalışmıyor canım malesef, ama ilk için kayganlaştırıcı birşey kullanmadan deneme sakın çünkü korkuyosun o yüzden kuruluk oluyor haliyle ve sen p yi işte o yüzden çok rahatsız edici hissediyosun, orası ıslak olsa anlamazsın bile kayar gider, ama kendini çok yıpratıyosun ya egzersize başlamalısın yada söylediğim şekilde dene madem direk eşinle deniyosunuz lütfen bak her seferinde aynı şey olacak, ne kadar kararlı başlardım herseferinde korkulacak bişey yok derdim,sanırdım ki bu defa olacak, çok istekli olsanda oraya gelince yine aynı şeyi yaşıyosun, birkere eşinin sana doğru gelmesi seni ürkütüyor bu kesin, o yüzden kontrol sende olmadan olmayacak bence ben öyle hissediyorum, sen ona yaklaş ki zihnin daha rahat olsun, ve lütfen artık kendine işkence etme bir yol seç kendine denemek için.

bayanlar bu zeytinyağı harika bişey hala denemeyen varsa mutlaka deneyin dünn sanırım yendiiiiimm :) :) kaderim Allah razı olsun senden:) sanırım diyorum çünkü hiç acımadı kan gelmedi eşim oldu diyo ben hala inanamıyorum.o sonuna kadar itince orda bi acı oldu ama çok hafif.olmasa o son noktadaki acı olmazdı di mi? zzaten yarısını alıyodum ama dün tam oldu yaa gözlerimle göremedim ya inanamıyorum hala keşke kan gelseydi ya doktoramı gitsem acaba hala kızlık zarımı kontrol etsin diye? çok şapşalım di mi ? :))

melodika aslında ben hiç dilatör görmedim ama dilatörler p..s e yakın yapıdaymış yani sert değilmiş..ama biraz pahalı sanırım.ben 7-8 aydır uğraşıyorum sanırım ama benim durum biraz farklı maalesef ben gündüz çalışıyorum eşim gece o gelincede ben uyumuş oluyodum sabah 6 da kalktığım için.yani birbirimizi günde 2 saat anca görüyoduk.hafta sonları ben evdeydim ama eşim çalışıyodu yorgun argın eve geliyodu ondada ikimiz de bahaneler üretiyoduk.bu hastalığın doğasında var zaten zaten bahane üretmek.. :) sonra da iki ameliyat geçirdim iyileşme süreci derken bu zamanı buldu.şimdi öğretmen olduğum için tatildeyim de bu olayın üztüne düşebildim ve atlattım sanırım :) çalışınca oluyomuş gerçekten.ve zeytinyağı çok önemli :) :)

canım eşine izin vermeye çalış çünkü ben eş parmağında çok daha rahattım sende rahat olacaksın belki.evet yolun başındasın ama en zor kısmı atlatmışsın 10 kere aldım diyosun.sonrası daha hızlı geliyo merak etme

tebrik ederim canım, acı zaten yok hep acıyacak sandığımız için korkuyoruz ve bu geliyor başımıza..
kan gelmemesi de gayet normal zarın esnek olabilir, bende de kan gelmemişti. yinede içim rahat olsun diyorsan bir doktora görünürsün. Rabbim başka sıkıntı vermesin, mutluluğunuz daim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…