- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #156.681
tamam canm çok sağol. yaseminA, ben daha aparatı kalınlaştıramadım ama. rahat alamıyorum hala.bazen çok rahat, bazense yanma oluyor ittiremiyorum3 günde toplam 10 kere falan alabildim. napsam kalınlaştırsam mı? yoksa devam mı edeyim? bir de zeytinyağı kullanmaya başladığımdan beri akıntım çok arttı, problem var mıdır? böyle her kafama takılana soruyorum ama kusura bakma canım. bugün daha yapmadım egzersiz, eşime yaptırtamadım tabi bitecek mi bu işı ya? çok mu yavaşım sanki, daha en incesindeyim aparatın
teşekkürler canım cevap yazdığın için. cm olarak bilmiyorum ama serçe parmağım kalınlığında, işaret parmağı kalınlığındakini de alabilmiştim bir kez. ama daha çok yolun başındayım di miben yavaş ilerliyorum sanki bu da beni yıpratıyor eşimi de tabi, 10 aylık evliyim. zeytinyağı kullanıyorum, toplam 3 günde 10 kere falan alabildim aparatı ama bazen olmuyor moralim bozuluyor aynı aparatla devam mı edeyim bugün? bir de ben eşime izin vermiyorum aparatı yerleştirmesi için, problem olur mu? yardımlarını bekliyorum canım, tatil bitmeden kurtulmalıyım bundan inşallah...[/QUOT
canım ne zaman aparatı rahat alabilirsen o zaman kalınlaştırmalısın bence o zaman daha fazla güvenin yerine geliyor inan penis denemesi aparattan çok ama çok kolay çünkü daha yumuşak :):) bende egzersizlerimi eşim olmadan yapmıştım ben bi sakıncasının olduğunu düşünmüyorum ben önce kulak çöpüyle başladım baktım kolay 3 5 derken kalemi peçeteye sardım sonrada onu kalınlaştırarak ve hergünde ölçerek devam ettim daha doğrusu ben tek günde bir kaç kademe atladım demekki sen henüz rahatlayamadın acaba itme yönünde mi yanlışlık yapıyorsun ?nefes egzersizi yapmanı tavsiye ederim derin nefes al verirken aparatı yavaş yavaş ilerlet öyle cuuup diye giriyor kendiliğinden hemde:):)merak etme tatil bitmeden bitirirsin sen bu işi sana güveniyorum:):)göreceksin arkadaşım çok kolay sakın erteleme hergün düzenli çalış çok zaman ayır bırak işi gücü gerçekten evliliğin temelinin önemli olan değerlerinden biri de cinsellik cesaret sabır ve SONUÇ ....
hoş geldin biocuğum :)) sağolasın canım ben iyiyim seni sormalı? yoktur umarım bir sıkıntın..
vajiyi yendik çok şükür bebiş çalışmalarınada başladık hayırlısıyla, Rabbim isteyen herkese nasip eder inş.
merhabaaa canım nerelerdeydin hoş geldin, biz iyiyiz inşallah sende iyisindir[/QU
hoşbuldum bende iyiyim tatildeydim çok fazla da nete giremedim canım :)
bende çok iyiyim problem yok 2. balayınna çıktık :):)aslına bakarsan bizde bebek çalışmalarına artık başlayalım diyoruz hayırlısı olur inşallah:)
de demaşallah diyorum bende sana canım daha geçenlerde o kadar umutsuz konuşuyordun ki sen bi gönderinde okumuştum asla yapamam falan diye yazmıştın darısı bizlere olsun inşallah artık kabuslarıma giriyo benimde bu olay yensem de kurtulsam((
paralı pskyatre değil normale git onlar sadece seni dnler :) nerde otruyrsun. erenkoydekine git istersen :) ben hap kullanmadım ve istemyrdum zaaaten dr da vermedi. ama ben en sonunda cok kotuydum o zaman istedm oda verdi ve iyiki vermiş cok iyi oldu opnun saqyesnde yendim bu hastalığı :)canım psikologa gittim 3 seans kadar bana hipnoz tedavisi filn dedi ne bilim pek faydasını göremedim bende bıraktım psikiyatrye gitmek istemyrm çünkü hap kullanmak istemem:/
aynen cnm bnde ar4adım heryeri ama iyiki gidip birsuru para vermemişim. çnku onlarn yaptıgıda aynı şey sadece seni caseretlendiriyorlar mantklı dusundugunde. bunu kendinde yapabilrsin. vajinayı tanıtıyrlar sana snra deneme yaptırıyrlar. vajinanın tanımı şöyle: giriş tarafı tamaamen kaslardan olusur kemik v.s acı vereecek hiçbişey yoktur. ve kişi beyninde acıyr diye kastığı için vajinadaki kaslar kasılır ve girişe izin vermez. o yuzden sen hemen egzersize basla cnm. öncelikle aynanın karsısına gec ve vajinanı incele dokun bak. eğer rahatsz olmazsan bundan bir parmagınla denemeye basla hemen. denemeden önce parfmagına zeytnyagı yada jel sur. hatta bepanthene krem de kullan ve parmagını vajina girişine koy ama ittirme. sadece derin derin nefes al ver ve ıkın o sıradada yokuş aşagı gider gbi parmagını almaya calış cnm. ilk ödev bu :) hemen baslamanı tavsiye ederm sakın erteleme cnku yeternce ertelemişşin :) hadi kolay gelsinhoşbulduk inan cevep vermenize çok sevindim birraz ben hep buradan takip etiim ama başlamaya hep korktum vanijusmus kliniklerini aradım istedikleri paralar çok fazla.sonra kendim yapacağıma inanmaya başladım hep okudum burdan takip etiim hiç parmak egsersizi yada başka bişey yapmadım. korkuyorum çünkü ama korkarak bir yere varılmayacğını anladım.çok başaranların olduğu gördüm ben niye yapamıcam diye düşünüyorım ama sizlerede ihtiyaçım var nasıl başlayacağım ban yardımcı olursanız çok sevineceğim
slm cevap verdiğniz için çok tşk ederimm inan hemen yapmaya başlıcam çünkü burada okuduklarım konuşmalrınız beni çok cesaretelendirdi bunu ben hiç kimseyle paylaşamadım sadece eşimle caresizce bekledim en son doktorların istedikleri para miktarlarında duyunca tamam dedim inan bu durumu birileriyle paylaşmak destek almak çok güzel inan şimdiden umutlandım heyecanlandım ben kimseye söyleyemedim bu durumu şimdi birileri bana bu konuda cesaret veriyor bu benim için büyük bir adım çok teşekkür ediyorum ban cevap yazan yazmayan içinden destekleyen herkese inş. başaracağımaynen cnm bnde ar4adım heryeri ama iyiki gidip birsuru para vermemişim. çnku onlarn yaptıgıda aynı şey sadece seni caseretlendiriyorlar mantklı dusundugunde. bunu kendinde yapabilrsin. vajinayı tanıtıyrlar sana snra deneme yaptırıyrlar. vajinanın tanımı şöyle: giriş tarafı tamaamen kaslardan olusur kemik v.s acı vereecek hiçbişey yoktur. ve kişi beyninde acıyr diye kastığı için vajinadaki kaslar kasılır ve girişe izin vermez. o yuzden sen hemen egzersize basla cnm. öncelikle aynanın karsısına gec ve vajinanı incele dokun bak. eğer rahatsz olmazsan bundan bir parmagınla denemeye basla hemen. denemeden önce parfmagına zeytnyagı yada jel sur. hatta bepanthene krem de kullan ve parmagını vajina girişine koy ama ittirme. sadece derin derin nefes al ver ve ıkın o sıradada yokuş aşagı gider gbi parmagını almaya calış cnm. ilk ödev bu :) hemen baslamanı tavsiye ederm sakın erteleme cnku yeternce ertelemişşin :) hadi kolay gelsin
evet canım ıkınıyorum. bir de komik belki ama müzik açık ya kafam dağılsın diye şarkı söyleye söyleye ıkınıyorum. bazen giriş çok rahat ama bazen zor. bugün daha yapmadım egzersizi, bugün ağda yaptırdım da tahriş olur mu zeytinyağından acaba diyorum hassas cildim var, yoksa bahane mi uyduruyorum yapmamak içinakşama doğru yapmam lazım di mi cnm? bir de ben hep ayaklarım aynı pozisyondayken alabiliyorum aparatı fazla açamıyorum bacaklarımı?
bir yıllık evliyim .ilişkiye hiç giremedik çok üzülüyorum.doktora gittik parmak egzersizi verdi. iş sende bitiyor dedi.kendine güven sabırlı ve cesaretli ol başaracaksın dedi. söylemesi kolay tabi bide yapabilsem.bence parmağın girdiği yere penis daha iyi girer kemiği yok enazından.offfffffffffff
kızlar akşam gene güzeldi herşey
bayaa bayaa uzun tuttuk
tam kafamda herşeyi sildim olacak diyorum
dokununca irkiliyorum
eşim üstte ben alttaydım sımsıkı sarılmıştım ona yok olmadı
eşim çok sulandı anlamıcan bile dese de titremekten alıkoyamadım kendimi
sonra elimle onu ittim
bi elimi tuttu, sonra diğeri ile ittim onu da tuttu
hızlandı tam bu seferde kendimi çekip ayağımla ittim
o benim kocam ama tam o noktaya gelince gitsin yapmasın istiyorum
sonra tamam dedi yapmıcam
ona da üzüldüm
çok yaklaşmıştık abcde_123 dedi bana
zaten çokpişman olacaksın dedi, bundan kendini de beni de mahrum ediyosun dedi
tam o noktaya gelince ne yapmam gerekiyor
kapatsam gözümü , sıksam dişimi , ne olur ölmicen deyin bana. neden korkuyorum ki bu kadar
karşımdaki adam yıllardır beklediğim, sevdiğim, uğruna herşeyi feda ettiğim insan
kızlar akşam gene güzeldi herşey
bayaa bayaa uzun tuttuk
tam kafamda herşeyi sildim olacak diyorum
dokununca irkiliyorum
eşim üstte ben alttaydım sımsıkı sarılmıştım ona yok olmadı
eşim çok sulandı anlamıcan bile dese de titremekten alıkoyamadım kendimi
sonra elimle onu ittim
bi elimi tuttu, sonra diğeri ile ittim onu da tuttu
hızlandı tam bu seferde kendimi çekip ayağımla ittim
o benim kocam ama tam o noktaya gelince gitsin yapmasın istiyorum
sonra tamam dedi yapmıcam
ona da üzüldüm
çok yaklaşmıştık abcde_123 dedi bana
zaten çokpişman olacaksın dedi, bundan kendini de beni de mahrum ediyosun dedi
tam o noktaya gelince ne yapmam gerekiyor
kapatsam gözümü , sıksam dişimi , ne olur ölmicen deyin bana. neden korkuyorum ki bu kadar
karşımdaki adam yıllardır beklediğim, sevdiğim, uğruna herşeyi feda ettiğim insan
teşekkür ederim canm cevap yazdığın için. sizlerin desteği bana çok iyi geliyor. terapiste ben de gitmiştim, parmak egzersizi verdi, 3 ay ikinci boğuma geçemedim sonra bıraktım doktora gitmeyi. aparatı bu sitede öğrendim ve daha rahat yerleştirdim. parmak yapamadım, eşim el yeteneğin yok, parmakların çok güçsüz ondan yapamadın diyor. benim içim gıcıklanıyordu parmakla ama mum sert geliyor evet, dilatörle daha mı kolay oluyor sence? ondan mı alsam? ne kadar zamanda yenmiştin canım? ah bende yenebilecek miyim bir gün arkadaşlar?
teşekkürler canım cevap yazdığın için. cm olarak bilmiyorum ama serçe parmağım kalınlığında, işaret parmağı kalınlığındakini de alabilmiştim bir kez. ama daha çok yolun başındayım di miben yavaş ilerliyorum sanki bu da beni yıpratıyor eşimi de tabi, 10 aylık evliyim. zeytinyağı kullanıyorum, toplam 3 günde 10 kere falan alabildim aparatı ama bazen olmuyor moralim bozuluyor aynı aparatla devam mı edeyim bugün? bir de ben eşime izin vermiyorum aparatı yerleştirmesi için, problem olur mu? yardımlarını bekliyorum canım, tatil bitmeden kurtulmalıyım bundan inşallah...
bayanlar bu zeytinyağı harika bişey hala denemeyen varsa mutlaka deneyin dünn sanırım yendiiiiimm :) :) kaderim Allah razı olsun senden:) sanırım diyorum çünkü hiç acımadı kan gelmedi eşim oldu diyo ben hala inanamıyorum.o sonuna kadar itince orda bi acı oldu ama çok hafif.olmasa o son noktadaki acı olmazdı di mi? zzaten yarısını alıyodum ama dün tam oldu yaa gözlerimle göremedim ya inanamıyorum hala keşke kan gelseydi ya doktoramı gitsem acaba hala kızlık zarımı kontrol etsin diye? çok şapşalım di mi ? :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?