- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #156.701
bayanlar bu zeytinyağı harika bişey hala denemeyen varsa mutlaka deneyin dünn sanırım yendiiiiimm :) :) kaderim Allah razı olsun senden:) sanırım diyorum çünkü hiç acımadı kan gelmedi eşim oldu diyo ben hala inanamıyorum.o sonuna kadar itince orda bi acı oldu ama çok hafif.olmasa o son noktadaki acı olmazdı di mi? zzaten yarısını alıyodum ama dün tam oldu yaa gözlerimle göremedim ya inanamıyorum hala keşke kan gelseydi ya doktoramı gitsem acaba hala kızlık zarımı kontrol etsin diye? çok şapşalım di mi ? :))
melodika aslında ben hiç dilatör görmedim ama dilatörler p..s e yakın yapıdaymış yani sert değilmiş..ama biraz pahalı sanırım.ben 7-8 aydır uğraşıyorum sanırım ama benim durum biraz farklı maalesef ben gündüz çalışıyorum eşim gece o gelincede ben uyumuş oluyodum sabah 6 da kalktığım için.yani birbirimizi günde 2 saat anca görüyoduk.hafta sonları ben evdeydim ama eşim çalışıyodu yorgun argın eve geliyodu ondada ikimiz de bahaneler üretiyoduk.bu hastalığın doğasında var zaten zaten bahane üretmek.. :) sonra da iki ameliyat geçirdim iyileşme süreci derken bu zamanı buldu.şimdi öğretmen olduğum için tatildeyim de bu olayın üztüne düşebildim ve atlattım sanırım :) çalışınca oluyomuş gerçekten.ve zeytinyağı çok önemli :) :)
mrb arkadaşlar 3 haftalık evliyim ve hala hiçbişey yapamadıkçok kötü günler geçiriyorum hiç aklımdan çıkaramıyorum. bende başarmak istiyorum hergün bugn yapcam vs vs kendimle konuşuyorum iş o noktaya gelince çığlıklar ağlamalar. bi denemede yaklaşık 3 cm kadar alabildim ama sonraki denemelerde onu bile alamıyorum. ilişki sırasında midem ağrıyo başım ağrıyo kalbim sıkışıyo delirecek gibi oluyorum. herkes parmak egzersizi yapıyo ama ben onu bile yapabileceğimi düşünmüyorum çünkü okurken bile tansiyonumun düştüğünü hissediyorum. offfffffffffffffff çok mutsuzum çoooooooooooooooooooooook
bayanlar bu zeytinyağı harika bişey hala denemeyen varsa mutlaka deneyin dünn sanırım yendiiiiimm :) :) kaderim Allah razı olsun senden:) sanırım diyorum çünkü hiç acımadı kan gelmedi eşim oldu diyo ben hala inanamıyorum.o sonuna kadar itince orda bi acı oldu ama çok hafif.olmasa o son noktadaki acı olmazdı di mi? zzaten yarısını alıyodum ama dün tam oldu yaa gözlerimle göremedim ya inanamıyorum hala keşke kan gelseydi ya doktoramı gitsem acaba hala kızlık zarımı kontrol etsin diye? çok şapşalım di mi ? :))
Ne güzel canım yaa , tebrikler darısı bizim başımıza olsun inşallah :) egzersizle mi yenmiştin , bir de yağı ne kadar sürdün ? Saçma biliyorum ama bu durumda insanın herşeyi sorası geliyor
canım çok tebrik ederim:)darısı başıma. ameliyatlar için de geçmiş olsun. ben de öğretmenim canım, kışın biz de ayrıydık farklı illerde görev yapıyoruz. ben de tatildeyken ilerledim ama yavaş sanırım.bitsin istiyorum hemen bazen direkt yağ ile p...s denemesi yapsam mı diyorum ama korkuyorumsormuş muydum hatırlamıyorum sen egzersiz yapmış mıydın?
canım çok tebrik ederim:)darısı başıma. ameliyatlar için de geçmiş olsun. ben de öğretmenim canım, kışın biz de ayrıydık farklı illerde görev yapıyoruz. ben de tatildeyken ilerledim ama yavaş sanırım.bitsin istiyorum hemen bazen direkt yağ ile p...s denemesi yapsam mı diyorum ama korkuyorumsormuş muydum hatırlamıyorum sen egzersiz yapmış mıydın?
amin Allah cümlemizden razı olsun canım çok sevindimseni birde yağ sayfasına alalım :)) görüşlerini orda yaz değil mi ama :)ama yine söyleyim birkere daha yağ kullansan yeter sürekli kullanma olur mu hem kendi doğal haliyle alış hemde fazlasını kullanmadığım için olurya belki bir zararı olur.
çok teşekkür ederim :)Allah yardımcın olsun senin durum daha zormuş. Allah kavuştursun bi de :)Ama tatil yeterli gelir sık çalışma yaparsanız.direk deneme yapma bence çünkü çoğu doktor tavsiye etmiyo.hem düşünsene parmak çalışmalarını bitirince hiç acımıyo bile benim gibi acaba olmadı mi niye acımadı diyeceksin :) şimdi denesen belki acıyacak ve sen daha çok korkacaksın.bir süre denemek istemyceksin belki de.ben egzersiz yaptım evet.tedavide gördüm ama ameliyat nedeniyle son seansıma gidemedim.çokda önemli değil zaten.inşallah bu tayin döneminde kavuşursunuz da herşey daha güzel olur :)
amin Allah cümlemizden razı olsun canım çok sevindimseni birde yağ sayfasına alalım :)) görüşlerini orda yaz değil mi ama :)ama yine söyleyim birkere daha yağ kullansan yeter sürekli kullanma olur mu hem kendi doğal haliyle alış hemde fazlasını kullanmadığım için olurya belki bir zararı olur.
seni zeytinyağı tüccarı seniiii :) yine hangi genç kızın başını yaktın sen hııı söle bakim :)))
yazmam mı :) Senin neden ille de yağ dediğini dün gece daha iyi anladım :) :) çook çok dua ediyorum sana :) ve diğer arkadaşlara tabi ki terapiden daha iyi geldi burası bana :)
aman hocam ruhsatım var dükkanı kapatmayın sakın :)))
bende artık güzel haberler paylaşmak istiyorum
inşallah canm darısı başına olsun, sen ne durumdasın bu arada
:))) insan havalara uçuyor di mi:)) denizsv yi çok iyi anlıom çünkü ben de şaşırmıştım oldu mu yani demiştim eşime :)) zeytinyağı işin içine girince hissetmiyoruz :))) hadi iyi halden yırttın :))
merhaba canım, henüz yolun başındasın ve burayı bulman çok iyi olmuş, senin adına sevindim.. eğer ki kurtulmak istiyorsan mutlaka EGZERSİZ yapmalısın canım.. lütfen moralini bozma, hepimiz sana yardım etmeye hazırız. yeter ki iste ve azimli ol. sanırım egzersizler hakkında bilgin var, serçe parmağınla başlamanı tavsiye ederim. olmadı kendine bir aparat yaparsın kulak çubuklarından onla denersin. bir yerden başlaman şart canım. o dediğin mide bulantılarını baş dönmelerini tansiyon düşmelerini burda birçoğumuz yaşadık, ama bir kere oldumu gerisi gelecek, onlarda geçecek inan bana.. Rabbim yardımcın olsun, bir an önce başla olurmu canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?