Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim


Ne güzel canım yaa , tebrikler darısı bizim başımıza olsun inşallah :) egzersizle mi yenmiştin , bir de yağı ne kadar sürdün ? Saçma biliyorum ama bu durumda insanın herşeyi sorası geliyor
 

canım çok tebrik ederim:)darısı başıma. ameliyatlar için de geçmiş olsun. ben de öğretmenim canım, kışın biz de ayrıydık farklı illerde görev yapıyoruz. ben de tatildeyken ilerledim ama yavaş sanırım.bitsin istiyorum hemen bazen direkt yağ ile p...s denemesi yapsam mı diyorum ama korkuyorum sormuş muydum hatırlamıyorum sen egzersiz yapmış mıydın?
 

merhaba canım, henüz yolun başındasın ve burayı bulman çok iyi olmuş, senin adına sevindim.. eğer ki kurtulmak istiyorsan mutlaka EGZERSİZ yapmalısın canım.. lütfen moralini bozma, hepimiz sana yardım etmeye hazırız. yeter ki iste ve azimli ol. sanırım egzersizler hakkında bilgin var, serçe parmağınla başlamanı tavsiye ederim. olmadı kendine bir aparat yaparsın kulak çubuklarından onla denersin. bir yerden başlaman şart canım. o dediğin mide bulantılarını baş dönmelerini tansiyon düşmelerini burda birçoğumuz yaşadık, ama bir kere oldumu gerisi gelecek, onlarda geçecek inan bana.. Rabbim yardımcın olsun, bir an önce başla olurmu canım..
 

amin Allah cümlemizden razı olsun canım çok sevindim seni birde yağ sayfasına alalım :)) görüşlerini orda yaz değil mi ama :)ama yine söyleyim birkere daha yağ kullansan yeter sürekli kullanma olur mu hem kendi doğal haliyle alış hemde fazlasını kullanmadığım için olurya belki bir zararı olur.
 
Ne güzel canım yaa , tebrikler darısı bizim başımıza olsun inşallah :) egzersizle mi yenmiştin , bir de yağı ne kadar sürdün ? Saçma biliyorum ama bu durumda insanın herşeyi sorası geliyor

saçma olur mu hepimiz bu tarz srular soruyoruz :) egzersizle yendim evt p..s de 2-3 denemedir yarısına kadar alıyodum ama jel kullanıyodum dün ilk defa yağ kullandım çok farkı oluyor gerçekten.aynen kaderimin tarif ettiği gibi yaptım önce eşim parmağını yağlayıp tek parmağını soktu sonra aynı şeyi iki parmakla yaptı sonra da p...s.. yağ bol olacak yalnız :) bende başta vıcık vıcık hiç yapamam dedim ama o anda rahatsız etmedi acımamasının ve başarmanın mutluluğunu yaşıyosun aklına bile gelmiyo :)
 

canım korkacak bişey yok inan bana bak aylar oldu hep söylüyorum bir kere eş denemesinde deneyin diyorum sonra egzersize devam edin isterseniz, kim denediyse yağ süpermiş dedi ama denemeye korkan nedense çok fazla.
 

çok teşekkür ederim :)Allah yardımcın olsun senin durum daha zormuş. Allah kavuştursun bi de :)Ama tatil yeterli gelir sık çalışma yaparsanız.direk deneme yapma bence çünkü çoğu doktor tavsiye etmiyo.hem düşünsene parmak çalışmalarını bitirince hiç acımıyo bile benim gibi acaba olmadı mi niye acımadı diyeceksin :) şimdi denesen belki acıyacak ve sen daha çok korkacaksın.bir süre denemek istemyceksin belki de.ben egzersiz yaptım evet.tedavide gördüm ama ameliyat nedeniyle son seansıma gidemedim.çokda önemli değil zaten.inşallah bu tayin döneminde kavuşursunuz da herşey daha güzel olur :)
 

seni zeytinyağı tüccarı seniiii :) yine hangi genç kızın başını yaktın sen hııı söle bakim :)))
 

anlattığım gibi yapan birsürü arkadaşımda benim gibi hiç acımadığını söyledi,üselik hiç egzersiz yapmayanlarda var arada, kendi tercihi ama bence denesin derim, acımıyor çünkü zaten acırsa kendi elinde ilerletmemek yavaş yavaş olacak herşey,kendiniz bilirsiniz benden tavsiye etmesi,
 

yazmam mı :) Senin neden ille de yağ dediğini dün gece daha iyi anladım :) :) çook çok dua ediyorum sana :) ve diğer arkadaşlara tabi ki terapiden daha iyi geldi burası bana :)
 
yazmam mı :) Senin neden ille de yağ dediğini dün gece daha iyi anladım :) :) çook çok dua ediyorum sana :) ve diğer arkadaşlara tabi ki terapiden daha iyi geldi burası bana :)

ahh canım benim burda iki şey var beni böyle eritilmiş peynir gibi yapan :)) birisi yenmiş olmanız ikinciside dua ediyorum diyosunuz ya varya böyle ağzım kulaklarımda yazıyorum iki sevinç bir arada
 
Son düzenleme:
inşallah canm darısı başına olsun, sen ne durumdasın bu arada


senin güdüm güdüm güdüleyici z.yağı sayfanı okuduktan sonra karar vermiştim denemeye, hala deneyemedim, korkuyorum yağda olmazsa sanki başka seceneğim kalmıcak gibi geliyor ramazan ayı olması ayrı bir sorun oldu , şartlanıyosun belli bir saate sanki yapamayınca biz uzun sürüyo tabi haliyle ama şu yağ olursa sana çok dua edcem
 

:)) Allah razı olsun ablamsın :)) (yok ben senin baya bir ablanım, hatta belki teyzen :)))
 
Arkedaşlar bir de çok açık olacak ama cem keçenin kitabında okumuştum parmak çalışmasından önce mastürbasyon yapın demişti sebebi hem vücudu rahatlatıyor hem de vajideki sıvı işinizi kolaylaştırıyor.bi de parmak çalışmalarında ve p..s çalışmalarında elinizle kliptorisi uyarın çok açık oldu ama çok öenmli diye yazdım çok utanıyorum şu an
 


evet egzersizler hakkında bilgim var yüzlerce sayfa okudum başaranları tanımasam bile onlar için sevindim ama egzersiz yapmaya da hiç cesaretim yok. bugun aynayla baktm yapabilecek gibi değil acaba ben bu dünyaya niye geldim hiçbişeyi beceremiyorum egzersiz yapmadan aşmaya çalışıyorum o da olmuyo.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…