Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

:)) korkmana hiç gerek yok ama olmazsa diye kendini şartlandırma, olacak uleeen diyeceksin.ramazan ayı gerçekten durumu etkiliyor ama bu sana engel değil şartlandırma kendini erteledikçe yeni engeller çıkar, misafir gelir, regl olursun, sen biryerlere gidersin, eşin yorgun olur.... bahaneler biz vajililerin inan işine geliyor, eşim uykum var dese diye gözüne bakardım,yine aynı şeyler olacak diye, ama her seferinde aynı şeyleri denediğimizde olmayacağını anladım ben, elinde güçlü bir silah var ben buna inanıyorum,olacağına inanıyorum ama diyelim ki yağ olmadı, egzersize başlar birazcık ilerleyince hazır hissedincede tekrar yağ ile eş denemesi yaparsın, başka seçenek herzaman buluruz senin için sen merak etme : yeter ki sen yenmek iste.

utanma canım burda bende ilk anlatmaya başladığım günleri hatırlıyorumda arkadaşlar açık konuş ki bize yardımcı olabilesin arkadaşım demişlerdi.komra demişti onu da hatırlıyorum hakkaten komar nerde ya?ben yağ denemelerinden sonra normale geömek için ıslaklığı artırmak daha rahat giriş sağlamak için şey yazıyodum da arkadaşlara eşinizin afedersiniz üstüne oturun ve klitorisi p nin üstüne sürün diyodum ıslaklık biraz uğraşınca artıyor, çünkü ilk zamanlar yine tedirginlik oluyor ya en azından ıslaklık artınca giriş rahat oluyor

Allah razı olsun senden de , yardım etmek isteyen herkesden de , sorunlarını paylaşandanda, ,, yoksa gizli gizli kendmizi yiyip bitircez, bazen anlayışlı eşlerede kızmıyor değilim belki adam kızacak diye korksak yapardık şimdiye kadar ay dur, ay acıdı, ay hallerim var vs. ile bende aynen yorgun gelince aynı bir sevgi yumağı oluyorum, sarılıyorum falan neden yapamıcaz yorgun çünkü:) ama gözüme baktıı günler ben oluyorum moralsiz pasif salak bişy OLACAK OLACAK VE BEN BURDAN YAZACAĞIMMM ..... koca Çocuğa güle güle diyen vaji, p.. ye nie hoşgeldin diyemez ki yarabbiimmm

sakın ama sakın isyan etme arkadaşım, hepimiz çok değerli varlıklarız ve dünyaya gelmemiz bir mucize biliyosun, sakın kendine haksızlık etme, egzersize hiç cesaret edemeyenler başladı ve aştı gördük bunu hiç egzersiz yapamam deyip bir cesaret z. yağ sürüp yenenlerde oldu elbete ki her insanın yapısı farklı, kendine bir yol sçip arkadaşa da söylediğim gibi o yolda zaman kaybetmeden ilerlemen gerekiyor, kendine sadece sen yardım edebilirsin, biz sadece yönlendiririz, ama sen başlamadan hiçbişey olmaz

amin canm sendende razı olsun, evet sen biliyosun zaten herşeyin farkındasın, çokda güzel ifade ediyosun,inşallah olsunda bizde halayını çekelim kızların tabiriyle :)

canım şu negatifliği önce bir at üzerinden olur mu.. cesaretini topla yapabilirim hatta yapıcam de ve başla, istemeden olmaz ki..
burda ben asla yapamam benden korkağı yoktur diyen nice insanlar yendi biliyormusun.. sende yeneceksin eminim. sayfanın başında kegel egzersizleri var canım onu iyice oku ve uygula. egzersiz esnasında parmağını sokarken derin bir nefes al burnundan ve nefesini verirken ittir parmağını yavaşça, nefes olayı işini daha da kolaylaştıracaktır.. bunun yanında bolca da ıkınmanı tavsiye ederim.. hadi canım kolay gelsin..

serap41 ve kkaderim desteğiniz için çok teşekkür ederim. günlerdir sayfayı takip ediyorum herkesin birbirine yardımcı olmaya çalışması çok güzel sabah kalkarkalkmaz ilk işim sayfayı açmak oluyo. buradaki insanların enerjisi bana cesaret veriyo. bi süre daha egzersizsiz aşmaya çalışıp eğer olmazsa egzersize başlayacağım(10 dk önce aldm bu kararı:) biz kayganlaştırıcı kullanıyoruz zeytin yağı ondan daha mı etkili acaba??

inşallah aşarsın da bundan sonra sayfayı başkalarına yardımcı olmak için açarsın arkadaşım.ben eş denemesinde öneriyorum z. yağını, kullanan arkadaşlarda onaylıyor jelden falan daha iyi ben jelle aşamadım mesela sende istersen bir oku sayfamı eğer ikna olursan denersin, sonrada baktın işine yaramadı birkaç denemeye rağmen olmadı, o zaman egzersize devam edersin zaten moral bozacak bişey yok aşmak için seni psikolojik ve fiziksel ve tabi sağlığına zararlı birşey denemediğin sürece öyle yada böyle herşeyi denemek zorundayız.

başla canım tabi, çok güzel bir karar almışsın senin adına sevindim. hergün buraya gir mutlaka oku herşeyi hatta sende yaz sorular sor. psikolojik olarak destek olacaktır bu sana. ben kayganlaştırıcı jelle yapmıştım egzersizlerimi, ama zeytinyağı ile de yapıp çok memnun olan arkadaşlar var kkaderim yağın mucidi zaten :)) birde yağla dene istersen.. neyle rahatsan onu yap canım yeter ki yap.. Rabbim tez zamanda yenmeni nasip etsin inş.

canım nolur yağı egzersizde falan fazla kullanmasınlar, ben ısrarla eş denemesinde oda 2 gün kullanın yeter diyorum onun dışında egzersizde ne kadar kayganlık veriyor görmek isteyen varsa hadi bir kere denesin ama ben 2 kere kullandım o yüzden dr zararı olmaz desede fazla kullanmayın lütfen....hani 2 kerede bişey olmaz diyorum ama kendi kullanmadığım miktarı başkasına önerip vebal alamam.

cnm ben de zeytinyağı ile aşan birisi olarak sana şiddetle zeytinyağını tavsiye ediorum önceden kayganlaştırıcı kullanıyorduk ama bi türlü olmuyordu her seferinde ağlama ile bitiyordu egzersizimiz ama kkaderimden Allah razı olsun zeytinyağı dene dedi birincisinde denedim olmadı ikincisinde de olmadı ama bir sonraki denemede tamamen girdi şok oldum bişey hissetmedim hatta eşime dedim ki oldu mu demiştim ama tamamı girmiş ve hiç acı yoktu bak sakın pes etme belki ilk denemede olmayabilir ama emin ol mutlaka olacak ve olunca da bu muymuş diyeceksin:))hadi denemeye başla bakalım :)))

kelebek42 şu an beni çok heyecanlandırdın valla:) çok tşkr ederim. denycem inş olur allahım ne zormuş ya tıkalımıdır nedir girmiyo işte :26::26::26::26:

tamam canım, ben yağ hiç kullanmadım onun için önermem doğru olmaz, ama soran arkadaşlar olursa dediklerini aynen aktarırım bilgin için teşekkür ederim.

herkese iyi geceler arkadaşlar paylaşmam gereken içimde biriken birşeyler var 1.5 ay oldu buraya gireli iraz egzersiz yapmaya başladım sadece işaretle başladım biraz girdi o kadar tedirgindim ki serçe parmakla yapacağımı bile unutmuştumpparmağım dokununca bile mutlu oluyordum çünkü bu da bi adımdı yavaş yavaş olur dedim.sonra sağolsın kaderim de zeytinyağını söyledi egzersizi onla yaptım aynı parmakta kaldım ve parmak geçirince bakamıyorm oraya korkumdan.sonra adet memleket git gel yine adet derken ramazan geldi sadece akşamları boşum ve kardeşlerim yanımdayken de yapamıyorum bi türlü cinselillikten evlilikten soğudum diyebilirim eşimi çok sevmesem biter miydi bilmiyorum çoktan Eşim Allah razı olsun çok iyidir yardımcıdır ama bu konuda egzersize pek izin vermiyor.Artık evleneli 1.5 yılı iyice geçiyor...kızlar istanbuldayız doktor mu arayalım çok pahalı ama ya egzesize mi yağa mı devam ediim ne olur birşeyler söyleyin inşallah burdaki herkes kurtulur bende içinde..

Zeycanım hoş geldin canım, doktora da gitsen yine egzersiz diyecek sana, senin yapamadıklarını o yapmaya çalışacak. sonuçta parmakla denemişsin ve olmuş eğer üstüne düşersen daha fazlası da olacaktır. buradan kopma yaptığın her aşamayı gel burada anlat, merak ettiklerini hiç çekinme sor.. ben buraya 2 kez yazdım en başlarda ama hep erteleyip kaçtım, bahaneler buldum sürekli, 3. kez yazdığımda artık yenmeden gitmem dedim, azmettim yapıcam bu kez olacak dedim, çok şükür oldu. yani en önemli şey senin bunu istemen ve istikrarlı bir şekilde egzersizlerine devam etmen canım.. daha fazla zaman kaybetmeden başla olur mu. Rabbim kolaylıklar versin..

Kızlaaaaaaaar hepinizi çok özledim bugün regl bitti antrenmanlara devam etmek istiyorum ama 1 haftadır öyle kopmuşumki olaydan gene liseli kızlar gibi agucuk gugucuk yapıp göğsünede kafamı koyup uyuyasım var aşkımın :)) bu mola hiç iyi gelmedi ://

burası gerçekten faydalı birçok kişi fayda görüyor ben de telkin vermek desteklemek konusunda terapistle eş değer görüyorum terapi almış biri olarak.ama maalesef burda egzersizler konusunda herkes başka birşey söylediği için bilgi kirliliği oluşuyor kafanda (yanlış anlasılmasın herkesin yöntemi kendine göre doğru. yol gösterenler çüzüme ulaşmış ki yol gösteriyor.)ama yolun başında olan biri için kafa karıştırıcı.o yüzden ben ısrarla söylüyorum CEM KEÇE NİN 10 ADIMDA VAJİNİSMUS TEDAVİSİ kitabını alsın herkes ve kitaptaki adımlara göre yol izlesin.çünkü terapi sürecini adım adım anlatıyo zaten eşiniz de okursa tam terapi olur.zaten burayı takip edip yine de çözüme ulaşamadıysan başka yollar dene bence arkadaşım.

kelebek42 şu an beni çok heyecanlandırdın valla:) çok tşkr ederim. denycem inş olur allahım ne zormuş ya tıkalımıdır nedir girmiyo işte :26::26::26::26:

hiç tıkalı olur mu :))) kocaman delik:))) ama sakın yılma olmuyor die sakın moralini bozma hafif penis girince iyice açılıor zaten zeytinyağından kıl çeker gibi olacak :)))

tamam canım, ben yağ hiç kullanmadım onun için önermem doğru olmaz, ama soran arkadaşlar olursa dediklerini aynen aktarırım bilgin için teşekkür ederim.

yok yok sana yazmışlar ya bende alıntıyla cvp yazınca baktım sana yapma diyor gibi olucam bende yapmasınlar dedim :)) ben teşekkür ederim canm

senin benden kurtuluşun yok birkere :)) hiç kusura bakma canm sonra egzersize devam edersin yok yok şaka bir yana gönlün neye daha yatkınsa, neyi yapmak hangisini denemek istiyorsa onu dene yeter ki başla artık ertelemek yok ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…