- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #156.721
senin güdüm güdüm güdüleyici z.yağı sayfanı okuduktan sonra karar vermiştim denemeye, hala deneyemedim, korkuyorum yağda olmazsa sanki başka seceneğim kalmıcak gibi geliyorramazan ayı olması ayrı bir sorun oldu , şartlanıyosun belli bir saate sanki yapamayınca biz uzun sürüyo tabi haliyle ama şu yağ olursa sana çok dua edcem
Arkedaşlar bir de çok açık olacak ama cem keçenin kitabında okumuştum parmak çalışmasından önce mastürbasyon yapın demişti sebebi hem vücudu rahatlatıyor hem de vajideki sıvı işinizi kolaylaştırıyor.bi de parmak çalışmalarında ve p..s çalışmalarında elinizle kliptorisi uyarın çok açık oldu ama çok öenmli diye yazdım çok utanıyorum şu an
:)) korkmana hiç gerek yok ama olmazsa diye kendini şartlandırma, olacak uleeen diyeceksin.ramazan ayı gerçekten durumu etkiliyor ama bu sana engel değil şartlandırma kendini erteledikçe yeni engeller çıkar, misafir gelir, regl olursun, sen biryerlere gidersin, eşin yorgun olur.... bahaneler biz vajililerin inan işine geliyor, eşim uykum var dese diye gözüne bakardım,yine aynı şeyler olacak diye, ama her seferinde aynı şeyleri denediğimizde olmayacağını anladım ben, elinde güçlü bir silah var ben buna inanıyorum,olacağına inanıyorum ama diyelim ki yağ olmadı, egzersize başlar birazcık ilerleyince hazır hissedincede tekrar yağ ile eş denemesi yaparsın, başka seçenek herzaman buluruz senin için sen merak etme : yeter ki sen yenmek iste.
evet egzersizler hakkında bilgim var yüzlerce sayfa okudum başaranları tanımasam bile onlar için sevindim ama egzersiz yapmaya da hiç cesaretim yok. bugun aynayla baktm yapabilecek gibi değil acaba ben bu dünyaya niye geldim hiçbişeyi beceremiyorumegzersiz yapmadan aşmaya çalışıyorum o da olmuyo.
Allah razı olsun senden de , yardım etmek isteyen herkesden de , sorunlarını paylaşandanda, ,, yoksa gizli gizli kendmizi yiyip bitircez, bazen anlayışlı eşlerede kızmıyor değilimbelki adam kızacak diye korksak yapardık şimdiye kadar ay dur, ay acıdı, ay hallerim var vs. ile bende aynen yorgun gelince aynı bir sevgi yumağı oluyorum, sarılıyorum falan neden yapamıcaz yorgun çünkü:) ama gözüme baktıı günler ben oluyorum moralsiz pasif salak bişy OLACAK OLACAK VE BEN BURDAN YAZACAĞIMMM ..... koca Çocuğa güle güle diyen vaji, p.. ye nie hoşgeldin diyemez ki yarabbiimmm
evet egzersizler hakkında bilgim var yüzlerce sayfa okudum başaranları tanımasam bile onlar için sevindim ama egzersiz yapmaya da hiç cesaretim yok. bugun aynayla baktm yapabilecek gibi değil acaba ben bu dünyaya niye geldim hiçbişeyi beceremiyorumegzersiz yapmadan aşmaya çalışıyorum o da olmuyo.
serap41 ve kkaderim desteğiniz için çok teşekkür ederim. günlerdir sayfayı takip ediyorum herkesin birbirine yardımcı olmaya çalışması çok güzel sabah kalkarkalkmaz ilk işim sayfayı açmak oluyo. buradaki insanların enerjisi bana cesaret veriyo. bi süre daha egzersizsiz aşmaya çalışıp eğer olmazsa egzersize başlayacağım(10 dk önce aldm bu kararı:) biz kayganlaştırıcı kullanıyoruz zeytin yağı ondan daha mı etkili acaba??
serap41 ve kkaderim desteğiniz için çok teşekkür ederim. günlerdir sayfayı takip ediyorum herkesin birbirine yardımcı olmaya çalışması çok güzel sabah kalkarkalkmaz ilk işim sayfayı açmak oluyo. buradaki insanların enerjisi bana cesaret veriyo. bi süre daha egzersizsiz aşmaya çalışıp eğer olmazsa egzersize başlayacağım(10 dk önce aldm bu kararı:) biz kayganlaştırıcı kullanıyoruz zeytin yağı ondan daha mı etkili acaba??
başla canım tabi, çok güzel bir karar almışsın senin adına sevindim. hergün buraya gir mutlaka oku herşeyi hatta sende yaz sorular sor. psikolojik olarak destek olacaktır bu sana. ben kayganlaştırıcı jelle yapmıştım egzersizlerimi, ama zeytinyağı ile de yapıp çok memnun olan arkadaşlar var kkaderim yağın mucidi zaten :)) birde yağla dene istersen.. neyle rahatsan onu yap canım yeter ki yap.. Rabbim tez zamanda yenmeni nasip etsin inş.
cnm ben de zeytinyağı ile aşan birisi olarak sana şiddetle zeytinyağını tavsiye ediorum önceden kayganlaştırıcı kullanıyorduk ama bi türlü olmuyordu her seferinde ağlama ile bitiyordu egzersizimizama kkaderimden Allah razı olsun zeytinyağı dene dedi birincisinde denedim olmadı ikincisinde de olmadı ama bir sonraki denemede tamamen girdi şok oldum bişey hissetmedim hatta eşime dedim ki oldu mu demiştim ama tamamı girmiş ve hiç acı yoktu bak sakın pes etme belki ilk denemede olmayabilir ama emin ol mutlaka olacak ve olunca da bu muymuş diyeceksin:))hadi denemeye başla bakalım :)))
canım nolur yağı egzersizde falan fazla kullanmasınlar, ben ısrarla eş denemesinde oda 2 gün kullanın yeter diyorum onun dışında egzersizde ne kadar kayganlık veriyor görmek isteyen varsa hadi bir kere denesin ama ben 2 kere kullandım o yüzden dr zararı olmaz desede fazla kullanmayın lütfen....hani 2 kerede bişey olmaz diyorum ama kendi kullanmadığım miktarı başkasına önerip vebal alamam.
herkese iyi geceler arkadaşlar paylaşmam gereken içimde biriken birşeyler var 1.5 ay oldu buraya gireli iraz egzersiz yapmaya başladım sadece işaretle başladım biraz girdi o kadar tedirgindim ki serçe parmakla yapacağımı bile unutmuştumpparmağım dokununca bile mutlu oluyordum çünkü bu da bi adımdı yavaş yavaş olur dedim.sonra sağolsın kaderim de zeytinyağını söyledi egzersizi onla yaptım aynı parmakta kaldım ve parmak geçirince bakamıyorm oraya korkumdan.sonra adet memleket git gel yine adet derken ramazan geldi sadece akşamları boşum ve kardeşlerim yanımdayken de yapamıyorum bi türlü cinselillikten evlilikten soğudum diyebilirim eşimi çok sevmesem biter miydi bilmiyorum çoktan Eşim Allah razı olsun çok iyidir yardımcıdır ama bu konuda egzersize pek izin vermiyor.Artık evleneli 1.5 yılı iyice geçiyor...kızlar istanbuldayız doktor mu arayalım çok pahalı ama ya egzesize mi yağa mı devam ediim ne olur birşeyler söyleyin inşallah burdaki herkes kurtulur bende içinde..
herkese iyi geceler arkadaşlar paylaşmam gereken içimde biriken birşeyler var 1.5 ay oldu buraya gireli iraz egzersiz yapmaya başladım sadece işaretle başladım biraz girdi o kadar tedirgindim ki serçe parmakla yapacağımı bile unutmuştumpparmağım dokununca bile mutlu oluyordum çünkü bu da bi adımdı yavaş yavaş olur dedim.sonra sağolsın kaderim de zeytinyağını söyledi egzersizi onla yaptım aynı parmakta kaldım ve parmak geçirince bakamıyorm oraya korkumdan.sonra adet memleket git gel yine adet derken ramazan geldi sadece akşamları boşum ve kardeşlerim yanımdayken de yapamıyorum bi türlü cinselillikten evlilikten soğudum diyebilirim eşimi çok sevmesem biter miydi bilmiyorum çoktan Eşim Allah razı olsun çok iyidir yardımcıdır ama bu konuda egzersize pek izin vermiyor.Artık evleneli 1.5 yılı iyice geçiyor...kızlar istanbuldayız doktor mu arayalım çok pahalı ama ya egzesize mi yağa mı devam ediim ne olur birşeyler söyleyin inşallah burdaki herkes kurtulur bende içinde..
kelebek42 şu an beni çok heyecanlandırdın valla:) çok tşkr ederim. denycem inş olur allahım ne zormuş ya tıkalımıdır nedir girmiyo işte :26::26::26::26:
tamam canım, ben yağ hiç kullanmadım onun için önermem doğru olmaz, ama soran arkadaşlar olursa dediklerini aynen aktarırım bilgin için teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?