Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar bende mart ayında yenmiş birisi olarak yazıyorum hepiniz yeniceksiniz bakın geçmiş sayfaları okursanız sizin şuan sorduğunuz cesaret edemediğiniz şeyleri hatta daha fazlasını bizler sora sora endik ve egzersizle başardık ha kimimiz az egzersizle kimimiz çok egzersizle yendi ama mutlaka yendi yani doktora gtsenizde aşama aşama haftalara yayarak bunu vericek ben en son doktora gttiğimde sadece dokun 1 hafta gel demişti ikinci gidişimde ben yendim dedim şok oldu :) ona göre henüz pens yasaktı yani doktorlar en ağır vakalara göre hareket ediyor ama inanın burdan aldığım azim cesaret sıcaklık doktorlardan alamamıştım yani sizler bu sayfay devam edip ödevlernizi aksatmazsanz inanın yeniceksiniz ve acı falanda yok bizler bunları yaşamış insanlarız ne kadar çok sızlanırdım burda saolsunlar arkadaşların sayesinde yendik yardımcı olabileceğim bişi varsa sorun cevaplarım çok sık giremiyorum ama girdikçe yazarım

combo sen nerelerdesin bakim ne yaptın canım ya ?

cecem sen de yaz baharım seni çok özledim hiç yazmıyosun artık?

yaseminden allah razı olsun buraları boş bırakmıyor,diğer bir çok arkadaş vardı sanırım giremiyorlar benim gibi oysa burda liste falan tutulunca insan gaza geliyordu unuttuğum arkadaşların hepsne selam olsun bütün vajili arkadaşlar yensin inşallah tez zamanda allahım ramazan hürmetine yardım et amin,

merhaba arkadaşım. banada doktor 10 seans vermişti, çıktım geldim hatta orda şöyle söylemiştim, tanıdığım birisi dr a gitmiş ve o gün yendim demişti dediğimde öyle bir dr varsa banada haber ver kimmiş falan dedi, bende bir gecede aşmıştım şimdi o dr un karşısına çıkmayı öyle çok isterdim ki.

aynen öyle canım hatta bazı doktorlar yani bu dediklerim devlet hastanesi falan moral bozuyordu yani bizi bizim kadar anlamıyorlar bizim sorunumuzu birebir yaşayan insanlar bizim pskolojimizden daha iyi anlıyorlar o yüzden bu sayfayı evlililiğin ilk haftalarında bulan çok şanslı ben 1 buçuk yıllık evlyken buldum keşke önceden fark etseymişim bulur bulmazda yendm elhamdülilllah kızlar taze gelinler :) sakın ola ertelemeyin bu şansı iyi değerlendirin burayı bulmak demek yüzde 90 yenmek demek :)

yani canm insanın kendi gbi yasayan kişilerden cesaret almaya ihtiyacı oluyor. hem bzden baskasına anlatsanda anlamaz.:) basladın mı egzersize :) basaracagına inan yeter gerisi gelecek emin ol...

arkadaşlar ben dün aparatı kalınlaştırabildim sonunda sizlerin desteği sayesinde. işaret parmağım kalınğında şimdi, 4 kez alabildim dün. ama bakkal mumunun uzunluğunu biliyorsunuz onun yarısından çoğunu alabiliyorum tam boy değil, tam boy gerekli mi? ne kadar zaman daha yapayım bu aparatla?

inşallah canım, eş durumu ataması bekliyorum işte. hem evime geleyim inş hem de bu illetten kurtulayım sizlerin yardımıyla. dün aparatı kalınlaştırdım artık işaret parmağım kadar ve 4 kez alabildim dün. bir de eşime izin verebilsem aparatı yerleştirmesi için kontrol benden gidince çok titriyorum, kasılıyorum

bu cok guzel cnm :) aparatları kendini her hazr hissettgnde kalınlaştr bence. yani rahat aldığn aparatı hemn değiştr. mumun hepsini almanada gerek yok cnm önmli olan kalınlığına daha cok alışman sen alıştkca daha coğunu alabilrsin zaten :)

canım ben jelle yapamıyordum tam olarak ama zeytinyağı ile çok daha rahat yapıyorum egzersizleri. jel kimyasal, zeytinyağı doğal bir şey yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum sıkıntı vermedi, akıntım da kesildi zaten, senin dediğin gibi dönemselmiş. eşime deneyelim dedim dün yağ ile sen egzersizlere devam et biraz daha rahatla dedi. ben de aparatı kalınlaştırabildim sonunda ve dün 4 kez alabildim, inşallah gerisi gelir ve biter bu dert artık.

ben bugün de aynı aparatla yapayım o zaman, tam alışamadım sanki, kalınlaştırınca baskı hissettim biraz. yanma azdı dün inşallah bugün de yanma olmaz. çok teşekkür ediyorum sizlere, ben de buraya bir gün yendim diye yazmak istiyorum ama hayal gibi geliyor şu an bana

kızlar merhaba , bende burayı sessiz okuyanlardandım dün akşama kadar . artık üyeyim . bana da yardımcı olun lütfen 1.5 yıllık evlıyım hatta gecıo bıle yavaş yavaş ama olmuyo bi türlü bişeyler hep eksik .lütfen birazcık akıl istıyorum her sabah mutsuz umutsuz uyanmaktan gercekten cok sıkıldım . tamam herşeyde bı hayır var ama bu hastalık kendiliğinden geçmicek ...:

çok sevindim canım dönemsel bir akıntı olmasına inan bana çok üzülmüştüm.ne bileyim bencede herşeyden doğal ama yinede sen dikkat et lütfen, bencede cesaret ettiğin an eş denemesi yap şuan bile denesen olacak inanıyorum ama sen hazır olduğunda dene ama olmazsa egzersize devam edersin moral bozmak yok

hayal değil bak bugün p yi aparat farzedip tamamen yenmen mümkün ,dediğim gibi sende eşinde yağ kullanın ama.

merhaba umut artık üzülme biz varız ve sen çok kısa bir sürede aşacaksın emin ol

Son düzenleme:

güzelim yeri gelecek şikayetinide yazacaksın ama biraz çabala nolur erteleme artık, sen yapabilirsin inanıyorum ya seni tanımadan sende ki kapasiteyi anladım bende sen mi farkında değilsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…