- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #156.741
kızlar bende mart ayında yenmiş birisi olarak yazıyorum hepiniz yeniceksiniz bakın geçmiş sayfaları okursanız sizin şuan sorduğunuz cesaret edemediğiniz şeyleri hatta daha fazlasını bizler sora sora endik ve egzersizle başardık ha kimimiz az egzersizle kimimiz çok egzersizle yendi ama mutlaka yendi yani doktora gtsenizde aşama aşama haftalara yayarak bunu vericek ben en son doktora gttiğimde sadece dokun 1 hafta gel demişti ikinci gidişimde ben yendim dedim şok oldu :) ona göre henüz pens yasaktı yani doktorlar en ağır vakalara göre hareket ediyor ama inanın burdan aldığım azim cesaret sıcaklık doktorlardan alamamıştım yani sizler bu sayfay devam edip ödevlernizi aksatmazsanz inanın yeniceksiniz ve acı falanda yok bizler bunları yaşamış insanlarız ne kadar çok sızlanırdım burda saolsunlar arkadaşların sayesinde yendik yardımcı olabileceğim bişi varsa sorun cevaplarım çok sık giremiyorum ama girdikçe yazarım
combo sen nerelerdesin bakim ne yaptın canım ya ?
cecem sen de yaz baharım seni çok özledim hiç yazmıyosun artık?
yaseminden allah razı olsun buraları boş bırakmıyor,diğer bir çok arkadaş vardı sanırım giremiyorlar benim gibi oysa burda liste falan tutulunca insan gaza geliyordu unuttuğum arkadaşların hepsne selam olsun bütün vajili arkadaşlar yensin inşallah tez zamanda allahım ramazan hürmetine yardım et amin,
merhaba arkadaşım. banada doktor 10 seans vermişti, çıktım geldim hatta orda şöyle söylemiştim, tanıdığım birisi dr a gitmiş ve o gün yendim demişti dediğimde öyle bir dr varsa banada haber ver kimmiş falan dedi, bende bir gecede aşmıştım şimdi o dr un karşısına çıkmayı öyle çok isterdim ki.
yani canm insanın kendi gbi yasayan kişilerden cesaret almaya ihtiyacı oluyor. hem bzden baskasına anlatsanda anlamaz.:) basladın mı egzersize :) basaracagına inan yeter gerisi gelecek emin ol...slm cevap verdiğniz için çok tşk ederimm inan hemen yapmaya başlıcam çünkü burada okuduklarım konuşmalrınız beni çok cesaretelendirdi bunu ben hiç kimseyle paylaşamadım sadece eşimle caresizce bekledim en son doktorların istedikleri para miktarlarında duyunca tamam dedim inan bu durumu birileriyle paylaşmak destek almak çok güzel inan şimdiden umutlandım heyecanlandım ben kimseye söyleyemedim bu durumu şimdi birileri bana bu konuda cesaret veriyor bu benim için büyük bir adım çok teşekkür ediyorum ban cevap yazan yazmayan içinden destekleyen herkese inş. başaracağım
çok teşekkür ederim :)Allah yardımcın olsun senin durum daha zormuş. Allah kavuştursun bi de :)Ama tatil yeterli gelir sık çalışma yaparsanız.direk deneme yapma bence çünkü çoğu doktor tavsiye etmiyo.hem düşünsene parmak çalışmalarını bitirince hiç acımıyo bile benim gibi acaba olmadı mi niye acımadı diyeceksin :) şimdi denesen belki acıyacak ve sen daha çok korkacaksın.bir süre denemek istemyceksin belki de.ben egzersiz yaptım evet.tedavide gördüm ama ameliyat nedeniyle son seansıma gidemedim.çokda önemli değil zaten.inşallah bu tayin döneminde kavuşursunuz da herşey daha güzel olur :)
bu cok guzel cnm :) aparatları kendini her hazr hissettgnde kalınlaştr bence. yani rahat aldığn aparatı hemn değiştr. mumun hepsini almanada gerek yok cnm önmli olan kalınlığına daha cok alışman sen alıştkca daha coğunu alabilrsin zaten :)arkadaşlar ben dün aparatı kalınlaştırabildim sonunda sizlerin desteği sayesinde. işaret parmağım kalınğında şimdi, 4 kez alabildim dün. ama bakkal mumunun uzunluğunu biliyorsunuz onun yarısından çoğunu alabiliyorum tam boy değil, tam boy gerekli mi? ne kadar zaman daha yapayım bu aparatla?
canım ben aparat kullanmadım işin gerçeği aparatla değil hep söylüyorum aslında ben 2 kere yağ kullandım hiçbir zararını görmedim ama fazla kullanmadığım için arkadaşlarada hep fazla kullanmayın diyorum, dr zararı olmadığını söylesede ben kendi kullandığımdan fazlasını kimseye öneremem,ben ısrarla eş denemesinde yağ kullanın demiştim ama bazı arkadaşlar aparatlada kullanmış ve zararı değil faydasını gördüler bildiğim kadarıyla.akıntı dönemsel artıyor azalıyor ya inan o şekilde hiç farkettiğim bir şey olmadı,dikkatimi çeken yani.
teşekkürler canım cevap yazdığın için. cm olarak bilmiyorum ama serçe parmağım kalınlığında, işaret parmağı kalınlığındakini de alabilmiştim bir kez. ama daha çok yolun başındayım di miben yavaş ilerliyorum sanki bu da beni yıpratıyor eşimi de tabi, 10 aylık evliyim. zeytinyağı kullanıyorum, toplam 3 günde 10 kere falan alabildim aparatı ama bazen olmuyor moralim bozuluyor aynı aparatla devam mı edeyim bugün? bir de ben eşime izin vermiyorum aparatı yerleştirmesi için, problem olur mu? yardımlarını bekliyorum canım, tatil bitmeden kurtulmalıyım bundan inşallah...[/QUOT
canım ne zaman aparatı rahat alabilirsen o zaman kalınlaştırmalısın bence o zaman daha fazla güvenin yerine geliyor inan penis denemesi aparattan çok ama çok kolay çünkü daha yumuşak :):) bende egzersizlerimi eşim olmadan yapmıştım ben bi sakıncasının olduğunu düşünmüyorum ben önce kulak çöpüyle başladım baktım kolay 3 5 derken kalemi peçeteye sardım sonrada onu kalınlaştırarak ve hergünde ölçerek devam ettim daha doğrusu ben tek günde bir kaç kademe atladım demekki sen henüz rahatlayamadın acaba itme yönünde mi yanlışlık yapıyorsun ?nefes egzersizi yapmanı tavsiye ederim derin nefes al verirken aparatı yavaş yavaş ilerlet öyle cuuup diye giriyor kendiliğinden hemde:):)merak etme tatil bitmeden bitirirsin sen bu işi sana güveniyorum:):)göreceksin arkadaşım çok kolay sakın erteleme hergün düzenli çalış çok zaman ayır bırak işi gücü gerçekten evliliğin temelinin önemli olan değerlerinden biri de cinsellik cesaret sabır ve SONUÇ ....
inşallah bitsin bu iş artık. aparatı kalınlaştırabildim dün, 4 kez alabildim. umarım bundan sonra daha hızlı ilerler. evet yaptıkça korkum azalıyor ve güvenim geliyor ama eşime yaptıramamam problem olmaz inşallah. destekleriniz için çok teşekkürler, burası sayesinde 9 aydır yapamadığım, başaramadığım egzersizleri yapmaya başladım. bitsin artıkkk inşallah, bu yükten kurtulmak istiyorum.
bu cok guzel cnm :) aparatları kendini her hazr hissettgnde kalınlaştr bence. yani rahat aldığn aparatı hemn değiştr. mumun hepsini almanada gerek yok cnm önmli olan kalınlığına daha cok alışman sen alıştkca daha coğunu alabilrsin zaten :)
kızlar merhaba , bende burayı sessiz okuyanlardandım dün akşama kadar . artık üyeyim . bana da yardımcı olun lütfen 1.5 yıllık evlıyım hatta gecıo bıle yavaş yavaşama olmuyo bi türlü bişeyler hep eksik .lütfen birazcık akıl istıyorum her sabah mutsuz umutsuz uyanmaktan gercekten cok sıkıldım . tamam herşeyde bı hayır var ama bu hastalık kendiliğinden geçmicek ...:[/QUO
hoşgeldin cnm bnm aramıza iyi ki böyle bir site var burda herkes bi şekilde birbirine yardım etmek için uğraşıyor hepimiz yaşadık çünkü bunları en başta yalnız değilsin bunu bil hangi aşamadasın egzersiz yaptın mı hiç
kızlar merhaba , bende burayı sessiz okuyanlardandım dün akşama kadar . artık üyeyim . bana da yardımcı olun lütfen 1.5 yıllık evlıyım hatta gecıo bıle yavaş yavaşama olmuyo bi türlü bişeyler hep eksik .lütfen birazcık akıl istıyorum her sabah mutsuz umutsuz uyanmaktan gercekten cok sıkıldım . tamam herşeyde bı hayır var ama bu hastalık kendiliğinden geçmicek ...:[/QUO
hoşgeldin cnm bnm aramıza iyi ki böyle bir site var burda herkes bi şekilde birbirine yardım etmek için uğraşıyor hepimiz yaşadık çünkü bunları en başta yalnız değilsin bunu bil hangi aşamadasın egzersiz yaptın mı hiç
merhaba teşekkür ederim . diğer insanlara bu durumu anlatabılıcegımı hiç sanmıyorum zaten yalnız olmadıgımı bılmek güven de vermıo değil. ben burayı okurken serce parmagımı denemiştim bı ıkı kez 2.boğumuna kadar alabılıyorum ama devamını getıremedım acıkcası elim gitmedi
canım ben jelle yapamıyordum tam olarak ama zeytinyağı ile çok daha rahat yapıyorum egzersizleri. jel kimyasal, zeytinyağı doğal bir şey yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum sıkıntı vermedi, akıntım da kesildi zaten, senin dediğin gibi dönemselmiş. eşime deneyelim dedim dün yağ ile sen egzersizlere devam et biraz daha rahatla dedi. ben de aparatı kalınlaştırabildim sonunda ve dün 4 kez alabildim, inşallah gerisi gelir ve biter bu dert artık.
ben bugün de aynı aparatla yapayım o zaman, tam alışamadım sanki, kalınlaştırınca baskı hissettim biraz. yanma azdı dün inşallah bugün de yanma olmaz. çok teşekkür ediyorum sizlere, ben de buraya bir gün yendim diye yazmak istiyorum ama hayal gibi geliyor şu an bana
kızlar merhaba , bende burayı sessiz okuyanlardandım dün akşama kadar . artık üyeyim . bana da yardımcı olun lütfen 1.5 yıllık evlıyım hatta gecıo bıle yavaş yavaşama olmuyo bi türlü bişeyler hep eksik .lütfen birazcık akıl istıyorum her sabah mutsuz umutsuz uyanmaktan gercekten cok sıkıldım . tamam herşeyde bı hayır var ama bu hastalık kendiliğinden geçmicek ...:
Zeycanım hoş geldin canım, doktora da gitsen yine egzersiz diyecek sana, senin yapamadıklarını o yapmaya çalışacak. sonuçta parmakla denemişsin ve olmuş eğer üstüne düşersen daha fazlası da olacaktır. buradan kopma yaptığın her aşamayı gel burada anlat, merak ettiklerini hiç çekinme sor.. ben buraya 2 kez yazdım en başlarda ama hep erteleyip kaçtım, bahaneler buldum sürekli, 3. kez yazdığımda artık yenmeden gitmem dedim, azmettim yapıcam bu kez olacak dedim, çok şükür oldu. yani en önemli şey senin bunu istemen ve istikrarlı bir şekilde egzersizlerine devam etmen canım.. daha fazla zaman kaybetmeden başla olur mu.Rabbim kolaylıklar versin.. [/QUOTE
Hoş bulduk canım sağolasın aynen içimdekini buraya yazdım döktüm kaçtım ,kendi kendimi bunaltıyorum biliyorum doktor da egzersiz verecek bi iki mesleki konuşmasını yapacak sonuç pozitif olacak mı belli değil o kadar zaman para gidiyor döktüğüm gözyaşlarımın bitmesini istiyorum ben böyle duygusal biri değildim şu an çocuk gibiyim galiba bunu yaşayan birçok kişi böyleymiş kendime çok kızıyorum o kadar çok yenen var ki artık yapmak zorundayım.şikayetimi yazmak istemiyorum inşallah bittiğini yazarım bende mutlu olurum.buraya daha çok yazıcam başka çarem desteğim yok inşallah biteeer artıkAllah razı olsun canım ramazanın son on günündeyiz kadir gecenizde mübarek olsun herkesin şimdiden Rabbim hepimizn tüm dualarını kabul etsin
merhaba umut artık üzülme biz varız ve sen çok kısa bir sürede aşacaksın emin ol
Hoş bulduk canım sağolasın aynen içimdekini buraya yazdım döktüm kaçtım ,kendi kendimi bunaltıyorum biliyorum doktor da egzersiz verecek bi iki mesleki konuşmasını yapacak sonuç pozitif olacak mı belli değil o kadar zaman para gidiyor döktüğüm gözyaşlarımın bitmesini istiyorum ben böyle duygusal biri değildim şu an çocuk gibiyim galiba bunu yaşayan birçok kişi böyleymiş kendime çok kızıyorum o kadar çok yenen var ki artık yapmak zorundayım.şikayetimi yazmak istemiyorum inşallah bittiğini yazarım bende mutlu olurum.buraya daha çok yazıcam başka çarem desteğim yok inşallah biteeer artıkAllah razı olsun canım ramazanın son on günündeyiz kadir gecenizde mübarek olsun herkesin şimdiden Rabbim hepimizn tüm dualarını kabul etsin
ahh ahh inşallah dediğin gibi olur teşekküer ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?