Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sağol Denizsv çok haklısın sana katılıyorum gerçekten her türlü destek ve çok iyi arkadaşlar var.sadece okuyup geçtim uzun bi süre bi kaç egzersz denemesi o da hüsran oldu.şu an kafam çook karışık eşime burayı anlattım ama o da kafamı daha çok karıştırğımı söylüyor.kitap iyi olabiir ama ben baktım ona da burda birkaç büyük kitapçılarda bulamdık.netten mi sipariş etsek bilgin var mı senin.

kızlaaaaar acil yardıma ihtiyacım var. parmak egzersizine başladım ama girmiyo sanki girişte bi et parçası var gibi eşim baktı o da öle söledi. sizde de böle bişi varmıydı lütfen biri bana cvp versinnn

telaş yok tatlım herkesin öyle.

ahh ya zaten kaçmak istemiyorum kurtulmak istiyorum ben:)olsun ben de aşayım da sonuç önemli beniim için yani doktorlarında hastaya göre metotları var genelde.bu son şansım canım yenecem inşallah.dua et canım lütfen

telaş etme diye öyle kısaca yazdım şimdi devam ediyorum, canım benim vajina esnek yapıda baktığında delik bile görmezsin belki afedersin, ama ıkın bak parmağına azıcık yağ sür mesela yada izin verirsen eşin parmağına yağ sürsün sen sırt üstü uzan hiç korkma acımayacak, o parmağını vajinaya getirdiğinde sen ıkın ve eşin girdirsin parmağını azıcık dursun çıkarsın sonra az daha yağ alsın sonra sen tekrar ilk girişte ıkın sonra duvar gibi biryer hissedecek eşinin parmağı çarpacak sanki, buda sen korkudan kendini kastığın için olacak ve korkmadan tekrar afedersin büyük abdestini yapar gibi ıkın orayıda geçip sonuna kadar girmiş olacak parmağı, ıkınmak kendini kasmana engel olduğu gibi vajinanın açılıp girişe müsade etmesini sağlıyor.

canım çok saol ordaki et parçasını görünce acaba bi problemmi var die panik oldum. meğer yine en büyük problem benmişim denemeye devammm.......

güzelim yeri gelecek şikayetinide yazacaksın ama biraz çabala nolur erteleme artık, sen yapabilirsin inanıyorum ya seni tanımadan sende ki kapasiteyi anladım bende sen mi farkında değilsin

İnşallah canım inşallah bayrama kadar yenebilir miyim acaba.bende seni anlıyorum canım sağolasın.yağ da iyi egzersiz de fakat benimki korku olarak gidiyor.yani korkuyorum o an titreme geliyor.ben ikimizi de mahrum bırakıyorum bu durum bizi çok üzüyor eskisi gibi değil artık.çocuk soruları eşimi benden daha çok bunaltıyor.sabır gerektiriyor bu iş çözüm süreci gibi.alıştıra alıştıra devam etmem lazım galiba.

yani canm insanın kendi gbi yasayan kişilerden cesaret almaya ihtiyacı oluyor. hem bzden baskasına anlatsanda anlamaz.:) basladın mı egzersize :) basaracagına inan yeter gerisi gelecek emin ol...

slm ben bugün egzersizlere başladım önceden vajinama dokunamazken ilk olarak serçe parmağımla başladım inamadım ama biraz yapabildim bu benim için önemli bir başlangıç sonra diğer parmaklarımda denedim egzersizler parmak olarak feba değil. bilmem sonrasda gelirmi ama kendime güzvenim biraz geldi yalnız ben parmak eğzersizlerinde bepanten kullanarak başladım bilmem doğrumu? sizce daha başka neler yapmalıyım inanın desteklerinize çok ihtşyaçım var nefes alıp vermede sizlerin dediği gibi yaptım gayet kolay oldu asllında şuan sevinçliyim inan benim için çok güzel bir başlagıç

slm ben bugün egzersizlere başladım önceden vajinama dokunamazken ilk olarak serçe parmağımla başladım inamadım ama biraz yapabildim bu benim için önemli bir başlangıç sonra diğer parmaklarımda denedim egzersizler parmak olarak feba değil. bilmem sonrasda gelirmi ama kendime güzvenim biraz geldi yalnız ben parmak eğzersizlerinde bepanten kullanarak başladım bilmem doğrumu? sizce daha başka neler yapmalıyım inanın desteklerinize çok ihtşyaçım var nefes alıp vermede sizlerin dediği gibi yaptım gayet kolay oldu asllında şuan sevinçliyim inan benim için çok güzel bir başlagıç

tebrik ederim canım, artık başladın ya gerisi daha kolay olacak inan. önemli olan bu adımı atmış olmandı.
tüm parmaklarını rahat alana kadar hepsini denemeni tavsiye ederim, hijyen için doktor eldiveni kullanmayı unutma. ben ultrason jeliyle yapmıştım egzersizlerimi. medikallerde satılıyor canım. okeyin ve durexin kayganlaştırıcı jelleri var onlardan da temin edebilirsin. gün geçtikçe daha da ilerleyeceksin canım, böyle devam et, Rabbim kolaylıklar versin.

tamam o zaman nasıl istersen sen ama yeter ki başla ve arkası gelsin nolur kaçma kendine yazık ya herkes eşine falan der ama hayır sana yazık çünkü tamam eşlerde üzülüyor ama bayan olarak ne çıkmazlara girdiğimiz ne acılar çektiğimizi biliyorum önce kendin için yap bunu, sonrada eşin için, ben eşim için aşmıştım ama düşünüyorum da asıl acı çeken bendim o sadece afedersin ama zevkten mahrumdu, haksızmıyım biz hem acı çekiyoruz hemde güzelliklrden mahrum kalıyoruz, en güzelide bebek değil mi?

çok teşekkür ederim inan bencede benim için bir başlagıçtı inşallah bundan sonrasi gelir dualarınız esirgemeyin inan bu drumu birileiyle paylaşak destek almak benim başlamam için önemliydi eldiven en kısa zamanda temin eedeceğim günde 3-4 keere yapsam ii olur herhalde dimi

bizi bizden daha iyi kimse anlamaz canım, burası insanın psikolojisine çok iyi geliyor, sürekli girmeye çalış olur mu..
yaptığın her aşamayı gel anlat, merak ettiklerini sor. canım günde yarım saat kadar egzersiz yapsan kısa zamanda yenersin, ama sakın pes etme hergün mutlaka yap azda olsa yap.. hadi inş. yakın zamanda güzel haberlerini alırız canım.

evet canım ben internetten almıştım.kitapyurdu.comdan mı ne tam hatırlamıyorum ama birçok sitede vardı zaten.bence o kitap ve bu forum yeterli olacak :) ben yolun daha başındayken bilmeden normal bi psikoloğa gitmiştim o da benim alanım değil cinsel terapi görmen lazım ama sana bir kitap tavsiye edecem o kitabı okursun ve görüşmelere başlarız sorunu çözeriz demişti.ama ben eşim için cinsel terapiste gittim :) çünkü eşim beni anlamıyodu sorunumuz yokmuş gibi davranıyodu.ben tek başıma uğraşıyodum.onun için faydalı oldu terapi :)

Arkadaşlar merhaba.Birşey sorucam ben 20 gün önce yendim bu hastalığı çok şükür .Ama yendiğim günden beri hemen olmuyor uğraştırıyor. örneğin üstte deniyorum olmuyor altta deniyorum olmuyor. tekrar üste geçiyorum oluyor ... gibi. Tam istediğimiz zaman girmiyor.
Bu normal mi yoksa ben mi hala kasıyorum kafamda bitiremedim mi tam .Yenen arkadaşlar beni aydınlatabilir mi lütfen? :18:

canimmmmm tebrik ederim ilk adimi atmak cok onemli.bende ilk parmagimda cok sevinmistim guven gelior insana zaten canim.hergun bir parmagina calis yarim saat cok kisa zamnda yencegine eminim hadi bakalim serce parmagi bitirde isaret parmagina gec cnm

canim biraz zaman hersey zamnla duzelicek boyle olmasi normal. hic acele etme duzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…