- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #156.781
çok sevindim canım dönemsel bir akıntı olmasına inan bana çok üzülmüştüm.ne bileyim bencede herşeyden doğal ama yinede sen dikkat et lütfen, bencede cesaret ettiğin an eş denemesi yap şuan bile denesen olacak inanıyorum ama sen hazır olduğunda dene ama olmazsa egzersize devam edersin moral bozmak yok[/QU
ben deneyelim dedim eşime ama o egzersize devam et iyi gidiyorsun bozmayalım dedi. aparatı tekrar kalınlaştırdım sabahleyin ama alamadım onusıkıştı kaldı bir noktada.tekrar deneyeceğim birazdan inşallah olur, hızlanmak istiyorum artık. sizin yardımlarınız çok faydalı oluyor bir kere insan cesaretleniyor,yasemin,kaderim, denizsv,gül_gül,avesra,biohazard...daha sayamadıklarım çok sağolun, yardım eden herkesin duaları, dilekleri kabul olur inşallah.
çok sevindim canım dönemsel bir akıntı olmasına inan bana çok üzülmüştüm.ne bileyim bencede herşeyden doğal ama yinede sen dikkat et lütfen, bencede cesaret ettiğin an eş denemesi yap şuan bile denesen olacak inanıyorum ama sen hazır olduğunda dene ama olmazsa egzersize devam edersin moral bozmak yok[/QU
ben deneyelim dedim eşime ama o egzersize devam et iyi gidiyorsun bozmayalım dedi. aparatı tekrar kalınlaştırdım sabahleyin ama alamadım onusıkıştı kaldı bir noktada.tekrar deneyeceğim birazdan inşallah olur, hızlanmak istiyorum artık. sizin yardımlarınız çok faydalı oluyor bir kere insan cesaretleniyor,yasemin,kaderim, denizsv,gül_gül,avesra,biohazard...daha sayamadıklarım çok sağolun, yardım eden herkesin duaları, dilekleri kabul olur inşallah.
amin canım inşallah seninde dileklerin kabul olsun hayırlısıyla.bak çok böyle denemek istiyorum diye hazır hissettiğinde eşine söyle buda egzersiz aşamasında olması gereken bişeymiş dersin, aşama aşama olmazsa egzersizin ikinci aşamasına geçmem gerekiyor falan dersin nereden bilecek :))) aralarda p denemesi yapmak gerekiyomuş çünkü herkesin korku derecesi farklı yani
teşşekür ederim hiç bırakmayın peşimi bu sfer çünkü gercekten bunu aşmak istıyorum yenmek istıyorum .serce parmagımı alırken acımadı zaten sadece bı ara parmağımın sıkıştıgını hissttım orda kalıcakmış gıbısonra cıkardım panık olup ta bı dahada denemdım .ama bu sefer ertelemeye nıyetım yok herkes yapabılıyorsa bende yapabılırım artık ertelıcek zamanımda yok zaten
:)) ha şöyleeee :)) bak sende umut var:)cnm ordan çocuk çıkıor vajina o kadar esnek ki bişey girmesin die biz kasıoruz kendimizi kocaman kapıyı biz kapatıos:)) parmağın kalmaz orda :)) en azından bizimki kalmadı :))) rahat ol sakın korkma çünkü bir daha ki katışında emin ol daha rahat olacaksın çünkü vajinan esniyor açık bir halde o yüzden rahat ol stresle biz bi yere varamadık sende varamazsın akışına bırak zevk almaya bak :)))
canm tebrik ederim cok guzel ilerliyrsun
valla ben de burada bi gaza geliyorum ama eve gidince cesaretimi yitiriyorum geneldede deinşallah szde yaparsnz. valla ben cok umutsuz vaka gbi göruyrdum kendmi ama yaptıysam szde yaparsınz. yeter ki peşini bırkma umudunu yitrme cnm. :) sen hangi aşamadasın azmin ne derece :)
tamam o zaman nasıl istersen sen ama yeter ki başla ve arkası gelsin nolur kaçma kendine yazık ya herkes eşine falan der ama hayır sana yazık çünkü tamam eşlerde üzülüyor ama bayan olarak ne çıkmazlara girdiğimiz ne acılar çektiğimizi biliyorum önce kendin için yap bunu, sonrada eşin için, ben eşim için aşmıştım ama düşünüyorum da asıl acı çeken bendim o sadece afedersin ama zevkten mahrumdu, haksızmıyım biz hem acı çekiyoruz hemde güzelliklrden mahrum kalıyoruz, en güzelide bebek değil mi?
evet canım ben internetten almıştım.kitapyurdu.comdan mı ne tam hatırlamıyorum ama birçok sitede vardı zaten.bence o kitap ve bu forum yeterli olacak :) ben yolun daha başındayken bilmeden normal bi psikoloğa gitmiştim o da benim alanım değil cinsel terapi görmen lazım ama sana bir kitap tavsiye edecem o kitabı okursun ve görüşmelere başlarız sorunu çözeriz demişti.ama ben eşim için cinsel terapiste gittim :) çünkü eşim beni anlamıyodu sorunumuz yokmuş gibi davranıyodu.ben tek başıma uğraşıyodum.onun için faydalı oldu terapi :)
yapcağına ınanırsan 2dede yenersın cnm.ama genelde herkes 3te yenılıo eğer olmazsa umıtsızlığe kapılma ama bı deneme yap sonra 3e yıne devam edersın haberlerını beklıoruz
amin canım inşallah seninde dileklerin kabul olsun hayırlısıyla.bak çok böyle denemek istiyorum diye hazır hissettiğinde eşine söyle buda egzersiz aşamasında olması gereken bişeymiş dersin, aşama aşama olmazsa egzersizin ikinci aşamasına geçmem gerekiyor falan dersin nereden bilecek :))) aralarda p denemesi yapmak gerekiyomuş çünkü herkesin korku derecesi farklı yani
bütün cesaretimi yitirdim sanki kkaderim dün akşam. eşim boşuna uğraşıyorsun deyince. sonradan halletik meseleyi ama o laf çok canımı acıttı. aparatı kalınlaştırdım ama alamadım bu kez, baskı hissediyorum çok fazla, ince aparatlar girerken yol açık ama kalına gelince kilitli sanki offf napıcam ben?
bütün cesaretimi yitirdim sanki kkaderim dün akşam. eşim boşuna uğraşıyorsun deyince. sonradan halletik meseleyi ama o laf çok canımı acıttı. aparatı kalınlaştırdım ama alamadım bu kez, baskı hissediyorum çok fazla, ince aparatlar girerken yol açık ama kalına gelince kilitli sanki offf napıcam ben?
doğru kaderim doğru bir insan günde defalarca bebekten bahseder mi inan çok sıkıldım insan zaten bunun stresini yaşıyor.ben bunu aşmadan nasıl bebek olsun ki olsa bile doğumum nasıl olacak?? bu aralar çok gerginiz mutluyuz da ama içimde ukte kalan birşeyler var galiba anlaşıyor benim vajinismus olduğum artık dışarıdan öyle düşünüyorum belki de çok normal Rabbim hayırlısını verisn...nerye kadar üzüleyim ki ben de ikimiz de düşünüyrum bu konuda.başlağım işin devamını sabırla getirmem gerektiğini gördüm.katlanmam lazım bazı şeylere
canım arada düşünmeden konuşuyor eşler, bizde ne gibi yaralar açıyor lafları inan farkında değiller, onlarda sanırım sabırsızlanıyor o yüzden,canım birkereliğine söylediğimi denesen bu umutsuzluktan daha mı kötü sadece deneyeceksin lütfen, bak kendi kendine zor olur ama eşin karşıdan parmağını girdirdiği için çok rahat olacak besmele çek uzan bacaklarını aç ve dediğim gibi yağı sür de eşine lütfen bir kere cesaret et buna nolursun ya canın acımayacak bacaklarını açarsın acırsa bırak diyeceğim hemen bırak saın devam etme bak güveniyorum sana de ve ıkınarak öyle rahat olacak ki şu göz yaşlarına yazık gözünü sevdiğim bir kere dene ya.
merhaba size birşey danışmak istiyorum ben parmak egzersizi,eşimin parmağı derken eş denemesine geçmek istedim hani tam olarak olmasa bile p...almak istedim hiç olacağını tahmin etmezken oldu eşimin p... girdi ama şoklardayım inanamıyorum ama sorunum hala bitmiş sayılmaz 2gündür bunu yapabiliyorum ilerletmesine izin veremiyorum bukadar yaklaşmışken belki 1,2dk da bitecekken olmuyor yine bacaklarımı tam açmaya korkuyorum yine sinirlerim bozuldu dağıldım gittim lütfen bana yardımcı olun cvp bekliyorum şimdiden tşk allah razı olsun..
merhaba size birşey danışmak istiyorum ben parmak egzersizi,eşimin parmağı derken eş denemesine geçmek istedim hani tam olarak olmasa bile p...almak istedim hiç olacağını tahmin etmezken oldu eşimin p... girdi ama şoklardayım inanamıyorum ama sorunum hala bitmiş sayılmaz 2gündür bunu yapabiliyorum ilerletmesine izin veremiyorum bukadar yaklaşmışken belki 1,2dk da bitecekken olmuyor yine bacaklarımı tam açmaya korkuyorum yine sinirlerim bozuldu dağıldım gittim lütfen bana yardımcı olun cvp bekliyorum şimdiden tşk allah razı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?