Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

şimdide hastalandım bir türlü ilerliyemiyorum...çok mutsuzum böyle başaranları görünce hem çok seviniyorum hemde özeniyorum allah hepimizin yardımcısı olsun...

arkdaşlar hepinizden allah razı olsun suan hiçbirinizi yakından tanımıyorum görmüyorum kimbilir nerlerdesiniz ve ben en büyük sorunumu sizlerle paylaşıyorum destek alıyorum cesaretleniyorum cok sağolsun. bugün biraz daha çalıştım herşey ii gidiyor tek parmak olarak inş. en kısa zamanda çözerim dua edin umarım sorularımlada sizleri bunaltman hayırlı sahurlar...

canm tebrik ederim cok guzel ilerliyrsun bu seklde devam et hic birakma en kisa zamnda cozersin ins... bir parmak kolay geliyrsa iki parmaga gec derim cnm. ama gecnce zor gelrse korkma cnku parmk olmzsa aparat denersin. mutlaka birisi olur cnm denemelerde eldivnle jel veya yag ve krem kullanrsan kolay olur senin icn cnm cok kayganlik olustrmaya gayret et...

de de inşallah szde yaparsnz. valla ben cok umutsuz vaka gbi göruyrdum kendmi ama yaptıysam szde yaparsınz. yeter ki peşini bırkma umudunu yitrme cnm. :) sen hangi aşamadasın azmin ne derece :)
valla ben de burada bi gaza geliyorum ama eve gidince cesaretimi yitiriyorum genelde
ramazan dolayısıyla egzersizlere de ara verdim malesef
en son işaret parmağımı 2.boğumunu alabilmiştim inşallah bayramdan sonra vaji.bana bi sürpriz yapar ve başarırım diye düşünüyorum

doğru kaderim doğru bir insan günde defalarca bebekten bahseder mi inan çok sıkıldım insan zaten bunun stresini yaşıyor.ben bunu aşmadan nasıl bebek olsun ki olsa bile doğumum nasıl olacak?? bu aralar çok gerginiz mutluyuz da ama içimde ukte kalan birşeyler var galiba anlaşıyor benim vajinismus olduğum artık dışarıdan öyle düşünüyorum belki de çok normal Rabbim hayırlısını verisn...nerye kadar üzüleyim ki ben de ikimiz de düşünüyrum bu konuda.başlağım işin devamını sabırla getirmem gerektiğini gördüm.katlanmam lazım bazı şeylere

bizde böyleyiz :) tek başıma uğraşmaktan yoruldum yani sonuç yok ilerleme yok bende.alsam dediğin gibi ikimizde okuruz adım adım yazıyo mu canım burdaki gibi herşey.güzel fikirmiş sizinkisi:)

Bende denedim serçe parmak ters geliyor.yine işaretle başladım bir boğumu girdi çok az mı oldu bu daha fazla girmedi orda kaldım.biraz çabaladım aynı sonuç.kulak çöpüyle yapamıyorum parmak daha iyi geldi sanki.daha nasıl devam edeyim ramazandan dolayı gündüz yapamıyorum.ayrıca ben kendi parmağımı ittrmeye çalışırken bile bacaklarımı kapatıyorum refleks olmuş artık çok açamıyorum ne yapmalıyım sizce

Son düzenleme:
kızlar mrb,bugün ilk defa serçe parmağımla egzersiz deneyeyim dedim ama yapamadım,beceremedim.titredim,korktum,heyecanlandım,garip duygular içindeydim.ben bu işi ömür boyu yenemicem galiba.

yapcağına ınanırsan 2dede yenersın cnm.ama genelde herkes 3te yenılıo eğer olmazsa umıtsızlığe kapılma ama bı deneme yap sonra 3e yıne devam edersın haberlerını beklıoruz

Denedim ama tabiki olmadı Ben üstteydim, sırtım dönük bir şekilde oturmayı denedim. Eşim 2 cm kadar girdiğini söyledi ama gerisi gelmedi. Nedense yapamadım. Off bilmiyorum hala acıyacakmış düşüncesini atamıyorum aklımdan. Sanırım 3 parmak denemelerine geçmem gerek. En son 2 parmak alıp, baya bir gaza gelmiştim :) ve 3 gündür de hiç egzersiz yapmıyorum. Off off hemen kurtulmak istiyorum bu illetten.

arkadaşlar moralim çok bozuldu akşam hıçkıra hıçkıra ağladım resmen dün egzersizle bayağı uğraştım 3-4 saati buldu. aparatı tekrardan kalınlaştırayım dedim ama çok zorlandım, sert ve kalın geldi ilerleyemedim sadece birazını alabildim. eşim de bacaklarını tam açmıyorsun, boşuna uğraşıyorsun deyince alt üst oldum. her şeyi, bırakasım geldi. ben egzersiz yaparken bacaklarımı uzatıyorum ve biraz açabiliyorum.yanlış mı yapıyorum sizce de? çok canım sıkkın napıcam ya?

Son düzenleme:

canım arada düşünmeden konuşuyor eşler, bizde ne gibi yaralar açıyor lafları inan farkında değiller, onlarda sanırım sabırsızlanıyor o yüzden,canım birkereliğine söylediğimi denesen bu umutsuzluktan daha mı kötü sadece deneyeceksin lütfen, bak kendi kendine zor olur ama eşin karşıdan parmağını girdirdiği için çok rahat olacak besmele çek uzan bacaklarını aç ve dediğim gibi yağı sür de eşine lütfen bir kere cesaret et buna nolursun ya canın acımayacak bacaklarını açarsın acırsa bırak diyeceğim hemen bırak saın devam etme bak güveniyorum sana de ve ıkınarak öyle rahat olacak ki şu göz yaşlarına yazık gözünü sevdiğim bir kere dene ya.

Son düzenleme:

bak cesaret başka denemek başka, ben hep daha öncesinde cesaret ediyodum ama hep aynı şeyi yapıyodum o cesaretle kuru yere kayganlık olmadan p nin girmesini bekliyodum sonra tabi foosss diye sönüyodu cesaret falan uçuuup gidiyordu, ama ilk defa oraya bişeyler sürülebileceğini dr dan öğrenince düşündüm ki orda kaygan bişeyler olmalı, suni kayganlık,dr jel dedi ama jel bana mısın demeyince yağı düşündüm hep söylediğim gibi :)) yani sonuç sürekli yanlış çıkıyorsa yöntem değiştirmek lazım, yada bakarsın bu yöntem uzun sürecek acaba kısa yolu var mı dersin, artık durup beklemek yerine bişeyler denemeye başlamak lazım, sen bişeyler yapmadan olmaz bu iş biliyosun, vah tühde kar etmez biryerden sonra, aaa ölecek miyim ya herkes yapmış ben mi yapamicam hadi bakalım hoppa getir yağı diyeceksin eşine ama acır dersem bırak yoksa kırarım kafanı çok gaza geldim pardon yani canım benim eğer acırsa devam etme olur mu diyeceksin diye yazacaktım klavye kendini kaybetti

Son düzenleme:

bu çok güzel gerçekten,peki herhangi birşey sürdünüz mü deneme sırasında?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…