Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Son düzenleme:

merhabalar umarım herkes iidir 2 gündür egzersizlerimi yapıyorum ilk serçe parmağım daha sonra orta parmağımla çok rahat yapabildim. dün akşam ve buğün iki parmak denedim akşam kolay oldu fakat sabah o kadar kolay olmadı biraz acı oldu tekrar tek parmak mı denemeliyim sizce yoksa 2 parmak denemeye devam etmelimiyim bide mum dan aparatlar yaptım boy ona ve eşli denmelere ne zman geçmeliyim yardımmm lütfen ...

devam et canm guzel gidiyrsun :) iki parmak devam et yağ kullan ve asağı dogru gitmesine dikkat et. eğer iki parmak rahat olmuyrsa iki parmk kalınlığnda aparat dene. aparata prezrvatf ve jel veya yag surerek kullan. belki onu daha kolay alırsın :) derin nefes almayı unutma. eş denemesine az kaldı smdi bunları yap durumunu bildr :)

kızlar mrb,bugün ilk defa serçe parmağımla egzersiz deneyeyim dedim ama yapamadım,beceremedim.titredim,korktum,heyecanlandım,garip duygular içindeydim.ben bu işi ömür boyu yenemicem galiba.
öyle dusunme canım sende yenecksin korkma. bnde öyle dusunuyrdum ama bitti cok sukur. kararlı olduktan snra asılmayacak engel yoktur :) simdi neden korktun canım ne dusundun o anda söylermisin :) denemeyi aynayla mı yaptın? ve denerken ne kullandın canm biraz bilgi :)

canım sen erteledkçe cesaretn gider. erteleme lutfen egzerszlerini ramazan olsa nolur bak ben ramazanda yendim asıl :) mubarek ay ugurlu geldi bnce hemen tekrar basla ve gayret edersen belkide bayramdan önce bayram edersin :) biraz fazla cabalamak lazım zamana bırakrsan suprz falan olmuyr :)

merhaba canım, süpersin maşallah :81:
2 parmakta bazı arkadaşlarımız zorlanıp aparata geçmişlerdi, aparatla devam etmeni tavsiye ederim eğer ki zorlanıyorsan.
sen çok kısa zamanda yeneceksin bu azimle gidersen ben sana inanıyorum.. canım birde bolca ıkın egzersiz sırasında olurmu bu çok işine yarayacaktır, nefeside unutma tabi ki
eşli deneme için acele etme, biraz daha aparatlara alış, kalınlaştır öyle geç olur mu canım..

canım uzme kendini. eşlerde stresli oluyor illa ki. biran önce olsun istyrlar ve bazen farklı seyler söyluyrlar. ama onun öyle soylemesi seni durdurmak yerine azmettirsin :) sen kendine guven ve ne olursa olsun yenecegine inan. sonrasndada kendini rahat bırkmaya calış cnm. pozsyonda sorn yok ama istersen bel altına yastık koyarak denemeye calış birde. ayrıca aparatı içeri dogru fazla ittrme sen dern nefesle ıkın o zaten içeri kayar. sen o anda grdiğini dusunmemeye calış muzk falan dinle cnm :) ve aparat yonu asagı doğru olsun ona dikkat et olur mu :) az kaldı bak yenince butun bunlar geride kalacak emin ol :)

kızlar mrb,bugün ilk defa serçe parmağımla egzersiz deneyeyim dedim ama yapamadım,beceremedim.titredim,korktum,heyecanlandım,garip duygular içindeydim.ben bu işi ömür boyu yenemicem galiba.

merhaba canım, öncelikle sakin ol korkacak birşey yok, hepimiz bu yollardan geçtik. en başta hepimiz korktuk, ayılanlarımız bayılanlarımız bile oldu. bunlar gayet normal. öncelikle sayfanın başında kegel egzersizleri var, onları iyice oku ve uygula canım. egzersiz yaparken derin derin nefes al, yavaşça parmağını ittirmeye çalış, bir kere girdiğini görsen zaten cesaretin gelecek. Rabbim kolaylıklar versin, sende yeneceksin ömür boyu yenemem deme sakın, bak ben 10 yıl sonra yendim, isteyince yapamayacağımız hiç bir şey yok inan. hadi canım bir an önce başla..

canım hemen olmuyo ıste ben sana ne dedım umutsıuzluğa kapılma dedım ıste buyuzden 3 parmak bıtmeden es denemesıne gecmeyın dıoruz acele etme skaın sakın uc parmağıda bıtır ozamn olucak zaten

KIZLAR İLTİHAPLANMA VE MANTAR VAR VAJİNAMDA BİRAZ BİRAZ DOKTOR İKİSNDENDE DEDİ BANA FİTİL YAZCAKDI AMA KIZIM DEDİĞİM ICIN SABUN VE CANESTEN KREM VERDİ BASKA ONERİSİ OLAN VARMI BASINA GELEN VEYA BİR ZARAR VARMI YUMURTALIKLARA FALAN ? DOKTR NEDEN HALA KIZSIN DEDİ EVLİSİNDE OYLE DEDİM GECSDRDM :s

canımtebrıkler cok guzel gıdıyorsun.dur hemen acele etme ıkı parmağa yoğunlas bol bol prezervatıf al ıkı parmağını ona gecır ozaman daha kolay gırıyor canım.sonrada uc paramağa gecerısn onada 1 2 gun calıstınmı en son es denemesı kalır.tamamen hazır ol es denemesıne kadar kuzum sonra moralın bozulur ha gayret sen bu ısı cozdunnn

krem kullanabilrsin cnm. ketoral yada travogen. bunlar vajinal mantara kasıntıya iyi geliyor...

inşallah hayal kırıklığına uğramam arakadaşlar şimdi ii gidiyor gibi. sizlerden haber almadan zaten başka bir şey denemiyorum gerçek bana çok iyi geliyorsunuz keşke diyoru keşke bu kadar beklemeseydim deneseydim ama deneyemedim korktum ama inşallah bu kez yenerim. hepinizden allah razı olsun öpüyorum sizleri

slmlar inanın dediklerinizin hepsini yapıyorumm evde olmadığım dışarda olduğum zmanlarda da bir an önce eve gelip deneme yapmak istiyorum bişey itiraf edeyim ben bile kendimde bu azmi görmüyordum hep erteliyordum bahaneler uyduruyordum 2 gün sonra 3 gün sonra diye diye 1,5 sene oldu en azından şimdi çabalıyorum umarım hayal kırıklığına uğramam yaapabilirm duanızı eksik etmeyin ..umarım sonunda kurtulurum bende ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…