- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #156.801
merhaba size birşey danışmak istiyorum ben parmak egzersizi,eşimin parmağı derken eş denemesine geçmek istedim hani tam olarak olmasa bile p...almak istedim hiç olacağını tahmin etmezken oldu eşimin p... girdi ama şoklardayım inanamıyorum ama sorunum hala bitmiş sayılmaz 2gündür bunu yapabiliyorum ilerletmesine izin veremiyorum bukadar yaklaşmışken belki 1,2dk da bitecekken olmuyor yine bacaklarımı tam açmaya korkuyorum yine sinirlerim bozuldu dağıldım gittim lütfen bana yardımcı olun cvp bekliyorum şimdiden tşk allah razı olsun..
bundan sonrası bir günlük iş Allahın izniyle, eğer sürmediysen bence yağ sür hem eşine hem kendine sana eşin sürsün ama çünkü vajinanın mümkün olduğunca ilerisine kadar yağ ulaşsın , sonrada takıldığın ilerlemediği zaman ıkınarak devam et nefes alıp verişini unutma,derin nefes al derince ver,üstteysen eşine doğru eğil,onun göğüs ve omzu arasından tutun ve biraz dizlerini yukarı doğru kaydır bazen geride kalmış olabiliyosun o yüzden devamı girmeyebiliyor o zaman da haliyle yaklaşman gerekiyor.
merhaba size birşey danışmak istiyorum ben parmak egzersizi,eşimin parmağı derken eş denemesine geçmek istedim hani tam olarak olmasa bile p...almak istedim hiç olacağını tahmin etmezken oldu eşimin p... girdi ama şoklardayım inanamıyorum ama sorunum hala bitmiş sayılmaz 2gündür bunu yapabiliyorum ilerletmesine izin veremiyorum bukadar yaklaşmışken belki 1,2dk da bitecekken olmuyor yine bacaklarımı tam açmaya korkuyorum yine sinirlerim bozuldu dağıldım gittim lütfen bana yardımcı olun cvp bekliyorum şimdiden tşk allah razı olsun..
demekki daha tam olarak alışmamışsın canım ama olduktan sonra olmayacak diye bir şey yok. kendini rahatlatmaya çalış olmaycak düşencesiyle başlama. ilk başlarda olur böyle gerileme bende de olmuştu olmayacak mı diye düşünürken sonra normalle döndü. sadece olacağını inan hiç olmazsa ilişkiden önce tekrar parmak eggzersizi yap ondan sonra gir ilişkiye unutma sen yendin olacak :)
devam et canm guzel gidiyrsun :) iki parmak devam et yağ kullan ve asağı dogru gitmesine dikkat et. eğer iki parmak rahat olmuyrsa iki parmk kalınlığnda aparat dene. aparata prezrvatf ve jel veya yag surerek kullan. belki onu daha kolay alırsın :) derin nefes almayı unutma. eş denemesine az kaldı smdi bunları yap durumunu bildr :)merhabalar umarım herkes iidir2 gündür egzersizlerimi yapıyorum ilk serçe parmağım daha sonra orta parmağımla çok rahat yapabildim. dün akşam ve buğün iki parmak denedim akşam kolay oldu fakat sabah o kadar kolay olmadı biraz acı oldu tekrar tek parmak mı denemeliyim sizce yoksa 2 parmak denemeye devam etmelimiyim bide mum dan aparatlar yaptım boy ona ve eşli denmelere ne zman geçmeliyim yardımmm lütfen ...
öyle dusunme canım sende yenecksin korkma. bnde öyle dusunuyrdum ama bitti cok sukur. kararlı olduktan snra asılmayacak engel yoktur :) simdi neden korktun canım ne dusundun o anda söylermisin :) denemeyi aynayla mı yaptın? ve denerken ne kullandın canm biraz bilgi :)kızlar mrb,bugün ilk defa serçe parmağımla egzersiz deneyeyim dedim ama yapamadım,beceremedim.titredim,korktum,heyecanlandım,garip duygular içindeydim.ben bu işi ömür boyu yenemicem galiba.
canım sen erteledkçe cesaretn gider. erteleme lutfen egzerszlerini ramazan olsa nolur bak ben ramazanda yendim asıl :) mubarek ay ugurlu geldivalla ben de burada bi gaza geliyorum ama eve gidince cesaretimi yitiriyorum genelde
ramazan dolayısıyla egzersizlere de ara verdim malesef
en son işaret parmağımı 2.boğumunu alabilmiştim inşallah bayramdan sonra vaji.bana bi sürpriz yapar ve başarırım diye düşünüyorum
merhabalar umarım herkes iidir2 gündür egzersizlerimi yapıyorum ilk serçe parmağım daha sonra orta parmağımla çok rahat yapabildim. dün akşam ve buğün iki parmak denedim akşam kolay oldu fakat sabah o kadar kolay olmadı biraz acı oldu tekrar tek parmak mı denemeliyim sizce yoksa 2 parmak denemeye devam etmelimiyim bide mum dan aparatlar yaptım boy ona ve eşli denmelere ne zman geçmeliyim yardımmm lütfen ...
canım uzme kendini. eşlerde stresli oluyor illa ki. biran önce olsun istyrlar ve bazen farklı seyler söyluyrlar. ama onun öyle soylemesi seni durdurmak yerine azmettirsin :) sen kendine guven ve ne olursa olsun yenecegine inan. sonrasndada kendini rahat bırkmaya calış cnm. pozsyonda sorn yok ama istersen bel altına yastık koyarak denemeye calış birde. ayrıca aparatı içeri dogru fazla ittrme sen dern nefesle ıkın o zaten içeri kayar. sen o anda grdiğini dusunmemeye calış muzk falan dinle cnm :) ve aparat yonu asagı doğru olsun ona dikkat et olur mu :) az kaldı bak yenince butun bunlar geride kalacak emin ol :)arkadaşlar moralim çok bozuldu akşam hıçkıra hıçkıra ağladım resmendün egzersizle bayağı uğraştım 3-4 saati buldu. aparatı tekrardan kalınlaştırayım dedim ama çok zorlandım, sert ve kalın geldi ilerleyemedim sadece birazını alabildim. eşim de bacaklarını tam açmıyorsun, boşuna uğraşıyorsun deyince alt üst oldum. her şeyi, bırakasım geldi. ben egzersiz yaparken bacaklarımı uzatıyorum ve biraz açabiliyorum.yanlış mı yapıyorum sizce de? çok canım sıkkın napıcam ya?
kızlar mrb,bugün ilk defa serçe parmağımla egzersiz deneyeyim dedim ama yapamadım,beceremedim.titredim,korktum,heyecanlandım,garip duygular içindeydim.ben bu işi ömür boyu yenemicem galiba.
dün parmak egzersizine başladım burada okuyorum başladım parmağım hemen girdi çok kolay oldu diyolar. benimki niye olmuyo anlayamıyorum(
canım uzme kendini hemen nasıl denedin ne yaptın anlatrmısın. belki bi eksik vardr hemen pes etme :) sen aynayla mı yapıyrsun bunu?dün parmak egzersizine başladım burada okuyorum başladım parmağım hemen girdi çok kolay oldu diyolar. benimki niye olmuyo anlayamıyorum(
Denedim ama tabiki olmadıBen üstteydim, sırtım dönük bir şekilde oturmayı denedim. Eşim 2 cm kadar girdiğini söyledi ama gerisi gelmedi. Nedense yapamadım. Off bilmiyorum hala acıyacakmış düşüncesini atamıyorum aklımdan. Sanırım 3 parmak denemelerine geçmem gerek. En son 2 parmak alıp, baya bir gaza gelmiştim :) ve 3 gündür de hiç egzersiz yapmıyorum. Off off hemen kurtulmak istiyorum bu illetten.
merhabalar umarım herkes iidir2 gündür egzersizlerimi yapıyorum ilk serçe parmağım daha sonra orta parmağımla çok rahat yapabildim. dün akşam ve buğün iki parmak denedim akşam kolay oldu fakat sabah o kadar kolay olmadı biraz acı oldu tekrar tek parmak mı denemeliyim sizce yoksa 2 parmak denemeye devam etmelimiyim bide mum dan aparatlar yaptım boy ona ve eşli denmelere ne zman geçmeliyim yardımmm lütfen ...
krem kullanabilrsin cnm. ketoral yada travogen. bunlar vajinal mantara kasıntıya iyi geliyor...KIZLAR İLTİHAPLANMA VE MANTAR VAR VAJİNAMDA BİRAZ BİRAZ DOKTOR İKİSNDENDE DEDİ BANA FİTİL YAZCAKDI AMA KIZIM DEDİĞİM ICIN SABUN VE CANESTEN KREM VERDİ BASKA ONERİSİ OLAN VARMI BASINA GELEN VEYA BİR ZARAR VARMI YUMURTALIKLARA FALAN ? DOKTR NEDEN HALA KIZSIN DEDİ EVLİSİNDE OYLE DEDİM GECSDRDM :s
iltihap herkste vardr heralde yaa :) bndede oluyr oyle surkli ama hiç doktora gtmedim. mantar oluştugndada bu kremleri kullandım geçmişti. ketoral eczanelrde var doktr yazmaz gidip alabilrsin :)KAŞINTI YOK COK SUKUR :s AMA AKINTI VAR İŞDE SÜMÜKSÜ CANESTEN VE SABUN VERDİ YOKSA FİTİL VERCEKDİ BANA
canımtebrıkler cok guzel gıdıyorsun.dur hemen acele etme ıkı parmağa yoğunlas bol bol prezervatıf al ıkı parmağını ona gecır ozaman daha kolay gırıyor canım.sonrada uc paramağa gecerısn onada 1 2 gun calıstınmı en son es denemesı kalır.tamamen hazır ol es denemesıne kadar kuzum sonra moralın bozulur ha gayret sen bu ısı cozdunnn
slmlarmerhaba canım, süpersin maşallah :81:
2 parmakta bazı arkadaşlarımız zorlanıp aparata geçmişlerdi, aparatla devam etmeni tavsiye ederim eğer ki zorlanıyorsan.
sen çok kısa zamanda yeneceksin bu azimle gidersen ben sana inanıyorum.. canım birde bolca ıkın egzersiz sırasında olurmu bu çok işine yarayacaktır, nefeside unutma tabi ki
eşli deneme için acele etme, biraz daha aparatlara alış, kalınlaştır öyle geç olur mu canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?