Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

mrb hanımlar aranıza yeni katıldım bende başarı öykümü anlatıp sizlere destek olmak istedim 2 kez psikoloğa gitmeme rağmen bisonuç elde edemedik ve ben bu kabusu 3 yıl yaşadım inanın hanımlar 3 yılımı boşa heba etmişim gelelim başarı öyküme sizlerin de yaptığı gibi tüm egzersizlerimi yapıyordum ama onlardan da pek sonuç alamamıştım yani bişeyler eksik kalıyordu bi kitap geçti elime %100 düşünce gücü diye sonuçta benim olayımda kafamda biten bişey değilmiydi neden olmasın dedim mavi koca bir kartona renkli pastel boyalarla şunları yazdım ve yatak odama her zaman görebileceğim bir yere astım."BEN SAĞLIKLI BİR KADINIM.BENİMİÇİN CİNSEL İLİŞKİ DÜNYANIN EN HARİKA EN GÜZEL EN ZEVKLİ EN MUTLULUK VERİCİ ŞEYİ. EŞİMLE KENDİMİ GÜVENDE HİSSEDEREK VE KOLAYCA TAM BİR BİRLEŞME YAŞIYORUM VE BUNUN İÇİN ALLAHA ŞÜKREDİYORUM" gün içerisinde boşa çıktıkça kartonumun önüne geliyor yazdıklarımı okuyor ve gerçekten yapabiliyomuşum gibi hayal ediyordum sonra aynı cümleleri gece uyuyana kadar sabahları işte yolda ayna karşısında sürekli tekrar ediyordum tam 1 ay sonra eşimle sadece sevişiyorduk birden nasıl oldu anlamadım ama oldu inanın bana ne acı ne ağrı ilk başta bi baskı hissettim sadece ama ıkınınca kendiliğinden girdi eşimin p.si evet tam 5 ay oldu ve şimdide bebek düşünüyoruz allah hepinizin yardımcısı olsun HERKES YAPABİLİR SABREDİN HANIMLAR ACI YOK SADECE ZEVK VAR GÜVENİN BANA

bende dün denedim ama yarısı giriyo sanki ilerde duvar var daha öteye gitmiyo gitgel yaptım ama gene ilerlemiyo anlam veremedim

seninde olacaktır mutlaka canım, takıldığın yer nedir anlatırmısın?

canım ben kendi kendime yapma cesaretini bulamadım eşimin parmağıyla denedik. jel kullanıyoruz ama parmağı değdiği anda çok fazla acı hissediyorum. kendim sadece bir ez denedim hiç yapammıyorum aynı acıyı o zmanda hissediyorum. hemen girişte bi et parçası var ona takılınca çok fena oluyorum.

canım uzme kendini hemen nasıl denedin ne yaptın anlatrmısın. belki bi eksik vardr hemen pes etme :) sen aynayla mı yapıyrsun bunu?

canım ben kendi kendime yapma cesaretini bulamadım eşimin parmağıyla denedik. jel kullanıyoruz ama parmağı değdiği anda çok fazla acı hissediyorum. kendim sadece bir ez denedim hiç yapammıyorum aynı acıyı o zmanda hissediyorum. hemen girişte bi et parçası var ona takılınca çok fena oluyorum.

biliyrum cnm. bnde dokunamzdım bile ilk basta.. bak şimdi önce sen kendin aynanın karsısına gec ve vajınanı incele cnm. ama dokunmadan önce oraya ve eline jel ve krem kullan.krem olarak bepanthene veya ketoral al canm. sen kuru kuru dokununca orda yanma ve acı oluyr ama ıslakken bsey olmuyr. snra orda et parcası var delk yokmus gbi görursun ama aslında kendin dern nefes alıp verdiğinde ve biraz ıkınırsan görursun delik var asagı doğru. parmagı sokarken asağı dokru sokun direk dumduz değil. o zaman kolay grdiğini, görursun. birde jel olmzsa zeytnyag kullanın bnce o daha kaygan rahatlatr :)

bende dün denedim ama yarısı giriyo sanki ilerde duvar var daha öteye gitmiyo gitgel yaptım ama gene ilerlemiyo anlam veremedim
canım pozisyonu tam olarak ayarlıyamıyrsundur. girerken penis asağı dogru olacak. yokuş asagı iner gbi dik olarak.ve sen ıkınırssan derin nefes alıp vererek o zaman ilerler daha kolay :) resimdeki gbi grsin penis...

bizde böyleyiz :) tek başıma uğraşmaktan yoruldum yani sonuç yok ilerleme yok bende.alsam dediğin gibi ikimizde okuruz adım adım yazıyo mu canım burdaki gibi herşey.güzel fikirmiş sizinkisi:)

dün giremedim canım o yüzden geç yazıyorum.evet adım adım yazıyor.yazarı zaten terapistlere eğitim veren adam. o yüzden güvenilir yani.ben terapiye başadığımda tekrar oldu benim için ama yine de yarım bırakmadım.hep bi sonraki adımda farklı bi yol göstterir psikoloğum diye bekledim ama kitapla hemen hemen aynıydı :) bu kadar para verdim tamamlayım dedim.bi de eşim için faydalı olunca devam ettim.kitabı eşinle birlikte okursan terapiden pek farkı kalmaz :)

Kızlaaaaaarrrr 1 haftadır regl olmadımmm hemde yıllar sonra ılk defa boyle bıseyyy oldu. Benım cok duzenlydı. Yahu daha evlenelı 2 ay oldu mllet bu ne acele dıceeeek. Sımdı bısey sorcam. Ben bu aya kadar korundum. Sadece 2 ay once korunmadan denemıstık. Onun ustune regl de olmustum acaba o zamandan hamıle olma ıhtımalım varmı offf cok cahılım hayır yanı mıllet dıcek bu ne aceleeee :) bebek ıcın cok cok cok cok erkeeen . Yasemın kaderım benı aydınlatııııınnnnn bebek olamaz dımı bu durumda?

kızlar bu arada bır kac gundur sızı aksattım calıstıgım ıcın. Arada gırdıkce yorumlara bakıyorum.son zamanlar neden yenı gelın yok bakıyımmmmm bıdee bısey daha dıkkatımı cektı . Egzersızler ıcın neden musaıt ddegıldm yok ıste mısafırdeydık mısafır geldı vs. Gıbı nedenlerle ertelıosunuzzzz. Canlarımmm hep soyluyorum bı daha dıcem unutmayın en verımlı egzersızler geceleyın yatagınızla uykusuzlukla bogusurken denenen egzersızler. Gece yatagnza geldıgınzde mutlaka ama mutlaka elınıze herangı bı kayganlastırı surup parmagınzla vajınanızı ınceleyın. Parmagınızı ıcınde bekletın hattaaaaa. Anca geceleyın sabrlı bıseklde bekletırsınz cunku iş guc olmadgndan. Inanın ben 2 parmagımı ıcıme alıp uyuyakaldıgımı ve vajınamı o seklde esnettıgımı hatrlarm... Evet 4 gun gıbı kısa bır surede yendım ama gecelerı hıc bos durmadım aparatları da yıne aynı seklde gece denerdm. Ve ınanın okdar hızlı level atlıosnz kı... Ben 2 parmaktan 3 parmaga yıne bı gece yarısı uyuyamazken denemıstım de basarmstm yanı evınzde mısafır olablr ama geceleyın herkes kendı yatagnda kendı odasnda oluo sonucta. Yeterkı ısteyın. Unutmayın kı bu hastalık ancaaaak ıstemekle yenılıyo. Benım gıbı korkak tavuk bıle yendıyse ohooo sızın gelın olmanız yakındır

Hayırlı olsun gelincik, valla olma ihtimalin yüksek, birde ramazandan dolayı bazı arkadaşlarım geç yada erken adet gördüler böyle birşeyde olabilir. oruç etkileyebiliyor diye biliyorum. valla benimde adetim 1 gün geçti bende bekliyorum keşke hiç gelmese ya
en yakın zamanda bir test yaptır canım. hakkında hayırlısı olsun. gencecik anne olursun işte ne güzel yaa

ooooooof daha evlilğimizi tadamadık tammmmmmmmm bıde aılede herkes en az 1 yıldan sonra doğum yaptılarrr. ay ama çok tuhaf ya. iyide bız korunmadan ılıskıye gırdıgımz ay ben regl olmstum hatta ondan sonrakı ay da olmştum bu nerden çıktı şimdi yaaa :2: inşaalah oruçtandır şekeriiiiiiim

Kızlar regl öncesi serçe parmakcıktaydık biliyorsunuz araya regl girdi herşey başa döndü psikolojim mahvoldu vs. derken bu akşam eşim hadi bi dene benim için dedi kıyamadım ona serçe parmakla başladım girdi sonra işaret parmağa geçtim vallahi oda girdi sonra eşim prezervatif almıştı onuda taktım orta parmağa geçtim bol bol zeytinyağını sürdüm derin derin nefesle birlikte ittim vallahi oda girdi sonra inanamadım eşimi çağırdım gel bak diye Sonra onun talebi üzerine prezervatifi onun işaret parmağına taktık bol zeytinyağıyla birlikte ne olduğunu bile anlamadım kaydı gitti.Vallahi orası kocaman bir boşluk sanki ya bi gecede öyle çok ilerledikki sevinçten çocuk gibiyiz bu gece allahım kkaderim seni iki cihandada mesut etsin zeytinyağı bir mucize...

tebrik ederim, böyle gidersen çok kısa zamanda yenersin. moral çok önemli yaptıkça ilerledikçe kendine güvenin geliyor, tabiri caizse gaza geliyorsun çokta iyi oluyor yani. yakında güzel haberlerini alırız inş. canım

Aslında reglden önce p...s denemesindede biraz başarılıydım araya regl girmeyeydi gelindim çoktan :))) ama bu akşam çok mutluyuz eşimde bende :))) desteğiniz için sonsuz teşekkürler canlarım:)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…