- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #156.821
yok cnm olmaz olsa doktr tavsiye etmezdi. ama fazla kullnma gnde 1 defa kullanrsın. vajina içine parmk sokablyrmusun?Herhangi bir zararı olmaz degılmı yumurtalıklara veya baska bir seye
mrb hanımlar aranıza yeni katıldım bende başarı öykümü anlatıp sizlere destek olmak istedim 2 kez psikoloğa gitmeme rağmen bisonuç elde edemedik ve ben bu kabusu 3 yıl yaşadım inanın hanımlar 3 yılımı boşa heba etmişim gelelim başarı öyküme sizlerin de yaptığı gibi tüm egzersizlerimi yapıyordum ama onlardan da pek sonuç alamamıştım yani bişeyler eksik kalıyordu bi kitap geçti elime %100 düşünce gücü diye sonuçta benim olayımda kafamda biten bişey değilmiydi neden olmasın dedim mavi koca bir kartona renkli pastel boyalarla şunları yazdım ve yatak odama her zaman görebileceğim bir yere astım."BEN SAĞLIKLI BİR KADINIM.BENİMİÇİN CİNSEL İLİŞKİ DÜNYANIN EN HARİKA EN GÜZEL EN ZEVKLİ EN MUTLULUK VERİCİ ŞEYİ. EŞİMLE KENDİMİ GÜVENDE HİSSEDEREK VE KOLAYCA TAM BİR BİRLEŞME YAŞIYORUM VE BUNUN İÇİN ALLAHA ŞÜKREDİYORUM" gün içerisinde boşa çıktıkça kartonumun önüne geliyor yazdıklarımı okuyor ve gerçekten yapabiliyomuşum gibi hayal ediyordum sonra aynı cümleleri gece uyuyana kadar sabahları işte yolda ayna karşısında sürekli tekrar ediyordum tam 1 ay sonra eşimle sadece sevişiyorduk birden nasıl oldu anlamadım ama oldu inanın bana ne acı ne ağrı ilk başta bi baskı hissettim sadece ama ıkınınca kendiliğinden girdi eşimin p.si evet tam 5 ay oldu ve şimdide bebek düşünüyoruz allah hepinizin yardımcısı olsun HERKES YAPABİLİR SABREDİN HANIMLAR ACI YOK SADECE ZEVK VAR GÜVENİN BANA
seninde olacaktır mutlaka canım, takıldığın yer nedir anlatırmısın?
canım uzme kendini hemen nasıl denedin ne yaptın anlatrmısın. belki bi eksik vardr hemen pes etme :) sen aynayla mı yapıyrsun bunu?
biliyrum cnm. bnde dokunamzdım bile ilk basta.. bak şimdi önce sen kendin aynanın karsısına gec ve vajınanı incele cnm. ama dokunmadan önce oraya ve eline jel ve krem kullan.krem olarak bepanthene veya ketoral al canm. sen kuru kuru dokununca orda yanma ve acı oluyr ama ıslakken bsey olmuyr. snra orda et parcası var delk yokmus gbi görursun ama aslında kendin dern nefes alıp verdiğinde ve biraz ıkınırsan görursun delik var asagı doğru. parmagı sokarken asağı dokru sokun direk dumduz değil. o zaman kolay grdiğini, görursun. birde jel olmzsa zeytnyag kullanın bnce o daha kaygan rahatlatr :)canım ben kendi kendime yapma cesaretini bulamadım eşimin parmağıyla denedik. jel kullanıyoruz ama parmağı değdiği anda çok fazla acı hissediyorum. kendim sadece bir ez denedim hiç yapammıyorum aynı acıyı o zmanda hissediyorum. hemen girişte bi et parçası var ona takılınca çok fena oluyorum.
canım pozisyonu tam olarak ayarlıyamıyrsundur. girerken penis asağı dogru olacak. yokuş asagı iner gbi dik olarak.ve sen ıkınırssan derin nefes alıp vererek o zaman ilerler daha kolay :)bende dün denedim ama yarısı giriyo sanki ilerde duvar var daha öteye gitmiyo gitgel yaptım ama gene ilerlemiyo anlam veremedim
bizde böyleyiz :) tek başıma uğraşmaktan yoruldum yani sonuç yok ilerleme yok bende.alsam dediğin gibi ikimizde okuruz adım adım yazıyo mu canım burdaki gibi herşey.güzel fikirmiş sizinkisi:)
o duvarri hissettiginde derin bir nefes al ve ikin bak goreceksin nasil rahat girecekbende dün denedim ama yarısı giriyo sanki ilerde duvar var daha öteye gitmiyo gitgel yaptım ama gene ilerlemiyo anlam veremedim
Kızlaaaaaarrrr 1 haftadır regl olmadımmm hemde yıllar sonra ılk defa boyle bıseyyy oldu. Benım cok duzenlydı. Yahu daha evlenelı 2 ay oldu mllet bu ne acele dıceeeek. Sımdı bısey sorcam. Ben bu aya kadar korundum. Sadece 2 ay once korunmadan denemıstık. Onun ustune regl de olmustum acaba o zamandan hamıle olma ıhtımalım varmı offf cok cahılımhayır yanı mıllet dıcek bu ne aceleeee :) bebek ıcın cok cok cok cok erkeeen . Yasemın kaderım benı aydınlatııııınnnnn bebek olamaz dımı bu durumda?
Hayırlı olsun gelincik, valla olma ihtimalin yüksek, birde ramazandan dolayı bazı arkadaşlarım geç yada erken adet gördüler böyle birşeyde olabilir. oruç etkileyebiliyor diye biliyorum. valla benimde adetim 1 gün geçti bende bekliyorum keşke hiç gelmese ya
en yakın zamanda bir test yaptır canım. hakkında hayırlısı olsun. gencecik anne olursun işte ne güzel yaa
Canım eşinle yap inan daha iyi geliyor:)Bn malesef egzersizleri yapamıyorum artik en son care murat ulusoy dan randevu aldm eylul 4e ins kurtularak dönerim
Bn malesef egzersizleri yapamıyorum artik en son care murat ulusoy dan randevu aldm eylul 4e ins kurtularak dönerim
Kızlar regl öncesi serçe parmakcıktaydık biliyorsunuz araya regl girdi herşey başa döndü psikolojim mahvoldu vs. derken bu akşam eşim hadi bi dene benim için dedi kıyamadım ona serçe parmakla başladım girdi sonra işaret parmağa geçtim vallahi oda girdi sonra eşim prezervatif almıştı onuda taktım orta parmağa geçtim bol bol zeytinyağını sürdüm derin derin nefesle birlikte ittim vallahi oda girdi sonra inanamadım eşimi çağırdım gel bak diyeSonra onun talebi üzerine prezervatifi onun işaret parmağına taktık bol zeytinyağıyla birlikte ne olduğunu bile anlamadım kaydı gitti.Vallahi orası kocaman bir boşluk sanki ya bi gecede öyle çok ilerledikki sevinçten çocuk gibiyiz bu gece allahım kkaderim seni iki cihandada mesut etsin zeytinyağı bir mucize...
Aslında reglden önce p...s denemesindede biraz başarılıydım araya regl girmeyeydi gelindim çoktan :))) ama bu akşam çok mutluyuz eşimde bende :))) desteğiniz için sonsuz teşekkürler canlarım:)))))))))))tebrik ederim, böyle gidersen çok kısa zamanda yenersin. moral çok önemli yaptıkça ilerledikçe kendine güvenin geliyor, tabiri caizse gaza geliyorsunçokta iyi oluyor yani. yakında güzel haberlerini alırız inş. canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?