- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #156.841
ooooooof daha evlilğimizi tadamadık tammmmmmmmmbıde aılede herkes en az 1 yıldan sonra doğum yaptılarrr. ay ama çok tuhaf ya. iyide bız korunmadan ılıskıye gırdıgımz ay ben regl olmstum hatta ondan sonrakı ay da olmştum bu nerden çıktı şimdi yaaa :2: inşaalah oruçtandır şekeriiiiiiim
Canım sen yarın bir test al eczaneden, bütün soru işaretleri kalksın ortadan en iyisi :))
2 ay kısa bir süre evet, çok yeni evlisin daha, hayırlısı olsun ne diyeyim.. Rabbim gönlüne göre versin.
hahaha valla ayneeeen bu gıdısle hemencık test alcammmmeraktannn ölceem. Bı yandan da Allahtan dıyorum herkesın duzensızlesmıs :) kıme sorsam cok duzensız bu ay ya erken ya cok gec olmmuslar. Insaalah ondandır ya bu arada cok sgol cnmmm Rabbım senın de gonlune gore versınnnn
Amiin çok sağol canıımm, valla adeti normalden 10 gün önce gelen birkaç arkadaşım var, tam tersi olanlarda var. mesela benimde hiç şaşmazdı 28 günde bir olurum mutlaka, daha 1 gün geçti umutlandım vallasonuçta korunmuyoruz. benimki kafayı yedin sen diyor test üstüne test ortada da bişey yok neyse olmadı kan testi yapıcaz hayırlısı artık..
Amiin çok sağol canıımm, valla adeti normalden 10 gün önce gelen birkaç arkadaşım var, tam tersi olanlarda var. mesela benimde hiç şaşmazdı 28 günde bir olurum mutlaka, daha 1 gün geçti umutlandım vallasonuçta korunmuyoruz. benimki kafayı yedin sen diyor test üstüne test ortada da bişey yok neyse olmadı kan testi yapıcaz hayırlısı artık..
biliyrum cnm. bnde dokunamzdım bile ilk basta.. bak şimdi önce sen kendin aynanın karsısına gec ve vajınanı incele cnm. ama dokunmadan önce oraya ve eline jel ve krem kullan.krem olarak bepanthene veya ketoral al canm. sen kuru kuru dokununca orda yanma ve acı oluyr ama ıslakken bsey olmuyr. snra orda et parcası var delk yokmus gbi görursun ama aslında kendin dern nefes alıp verdiğinde ve biraz ıkınırsan görursun delik var asagı doğru. parmagı sokarken asağı dokru sokun direk dumduz değil. o zaman kolay grdiğini, görursun. birde jel olmzsa zeytnyag kullanın bnce o daha kaygan rahatlatr :)
Valla bende adak adadım bir fakiri sevindireceğim Allahın izniyle o derece bööö geldiçok tşkr ederim sizle bişiler paylaştığımda sorularıma cvp aldığımda başarcakmışım gibi hissediyorum. bugn evde deildik deneyemedik ama yarın denycem bi gün başarırsam belediyeden anons ettirmek istiyorum yaaaaaaaaaaaaaa
Kızlaaaar bi süredir okuyorum yazılanları. valla başarabilenler için o kadar mutlu oluyorum ki. Ben de evleneli 2 gün sonra 1 ay olacak hala bişe yapamadıkAdetli olduğum dönem boyunca birbirimizle yakınlaşmaktan o kadar mutluydum ki. Hatta eşimin organıma dokunmasına (çamaşırımın üzerinden malum) izin veriyodum ve zevk bile alıyodum. Dün adetim bitti deneyelim dedik. Kaskatı oldum. Öpmekten bile zevk almadım. İlk günlerde de öyle olmuştu. Adet döneminde bu geçince herhalde adetim bitince başarabiliriz die düşünüyoduk. Ama olmadı.. Çok üzülüyorum her vajili genç kız gibi :S arada şakalaşıyoruz bile bu mevzuyla alakalı olarak ama o da çok geriliyo ben de çok suçlu hissediyorum. Parmak egzersizi filan diyosunuz bana şaka gibi geliyo. Yapamazmışım gibi :S Bi de parmak girince kızlık zarına bişe olmuyo mu? Bi de çok komik bi soru olacak ama ne tarafa doğru itmek lazım parmak ya da penisi. Acaba diyorum doğru yapmadığımız bişe mi var. arka tarafa doğru mu boşluk ön tarafa doğru mu :/ Hiç problem yaşayacağımı düşünmüyodum bu mevzuda Başaranları görünce çok mutlu oluyorum:) İnşallah ben de mutlu haberler veririm yaaa
merhaba canım aramıza hosgeldın sen daha ısın basındasın ne guzel cok yenı evlısınnn en kısa zamandada yenersın azımlı olursan.bızımde aklımıza hıc gelmezdı boyle olcağı ama olcağı varmıs umıdını kaybetmeden parmak egzersızlerıne baslarsan hemen halledersın bunu yenmenın yolu egzersızden gecıyor.benım ıcınde cok ıtıcıydı egzersız ama mecbur yapmalıyız esımız ıcın kendın ıcın canım.gunler bosuna gıtmesın..sımdı bır ayna al ve vajınanı ıncele ıkın ve ordkaı delığın acıldığını gor.sonrada parmak egzersızlerıne baslasın canım guzel haberlerını beklıyoruz
İnşallah yenerim ya :/ Parmak egzersizi için biraz daha bekleyeyim diyorum. Belki ona gerek kalmadan hallolur. Takipteyim valla başarı haberlerini :) Ben de haber verebilmek istiyorummmm
bak cesaret başka denemek başka, ben hep daha öncesinde cesaret ediyodum ama hep aynı şeyi yapıyodum o cesaretle kuru yere kayganlık olmadan p nin girmesini bekliyodum sonra tabi foosss diye sönüyodu cesaret falan uçuuup gidiyordu, ama ilk defa oraya bişeyler sürülebileceğini dr dan öğrenince düşündüm ki orda kaygan bişeyler olmalı, suni kayganlık,dr jel dedi ama jel bana mısın demeyince yağı düşündüm hep söylediğim gibi :)) yani sonuç sürekli yanlış çıkıyorsa yöntem değiştirmek lazım, yada bakarsın bu yöntem uzun sürecek acaba kısa yolu var mı dersin, artık durup beklemek yerine bişeyler denemeye başlamak lazım, sen bişeyler yapmadan olmaz bu iş biliyosun, vah tühde kar etmez biryerden sonra, aaa ölecek miyim ya herkes yapmış ben mi yapamicam hadi bakalım hoppa getir yağı diyeceksin eşine ama acır dersem bırak yoksa kırarım kafanıçok gaza geldim pardon yani canım benim eğer acırsa devam etme olur mu diyeceksin diye yazacaktım klavye kendini kaybetti
Kızlaaaar bi süredir okuyorum yazılanları. valla başarabilenler için o kadar mutlu oluyorum ki. Ben de evleneli 2 gün sonra 1 ay olacak hala bişe yapamadıkAdetli olduğum dönem boyunca birbirimizle yakınlaşmaktan o kadar mutluydum ki. Hatta eşimin organıma dokunmasına (çamaşırımın üzerinden malum) izin veriyodum ve zevk bile alıyodum. Dün adetim bitti deneyelim dedik. Kaskatı oldum. Öpmekten bile zevk almadım. İlk günlerde de öyle olmuştu. Adet döneminde bu geçince herhalde adetim bitince başarabiliriz die düşünüyoduk. Ama olmadı.. Çok üzülüyorum her vajili genç kız gibi :S arada şakalaşıyoruz bile bu mevzuyla alakalı olarak ama o da çok geriliyo ben de çok suçlu hissediyorum. Parmak egzersizi filan diyosunuz bana şaka gibi geliyo. Yapamazmışım gibi :S Bi de parmak girince kızlık zarına bişe olmuyo mu? Bi de çok komik bi soru olacak ama ne tarafa doğru itmek lazım parmak ya da penisi. Acaba diyorum doğru yapmadığımız bişe mi var. arka tarafa doğru mu boşluk ön tarafa doğru mu :/ Hiç problem yaşayacağımı düşünmüyodum bu mevzuda Başaranları görünce çok mutlu oluyorum:) İnşallah ben de mutlu haberler veririm yaaa
tamam o zaman nasıl istersen sen ama yeter ki başla ve arkası gelsin nolur kaçma kendine yazık ya herkes eşine falan der ama hayır sana yazık çünkü tamam eşlerde üzülüyor ama bayan olarak ne çıkmazlara girdiğimiz ne acılar çektiğimizi biliyorum önce kendin için yap bunu, sonrada eşin için, ben eşim için aşmıştım ama düşünüyorum da asıl acı çeken bendim o sadece afedersin ama zevkten mahrumdu, haksızmıyım biz hem acı çekiyoruz hemde güzelliklrden mahrum kalıyoruz, en güzelide bebek değil mi?
Başladım ama daha çok başındayım ki ya hatta ben serçe ile yapamdım bilmem ters geldi nedense işaretle denedim bir boğumu az geçiyor.senin yönteminde hepsini mi alıyoruz cnm parmağın? evet ya bende kaçmaktan bıktım:) kendi kendimi kasıyorum ilk yıllarımızın unutulmayan anısı oldu bana da bu:) kendime söz verdim tabi okudukça burayı.zaten herşey bebek için ya nasıl istiyoruz olmasını.şu an kısır biliniyoruz galiba herkes doktora gidin doktora diyo((
ARANIZDAKI EN GARİBLERDEN BİRİYİM HERALDE BEN KENDİM PARMAGIMI BİLE GİRDİREMİYORUM AMA ESIM GİRDİĞİNDE ARTIK KORKMUYOORUM DUN DE DENEDİK AMA BACAKLARIMI ACAMADGM ICIN YERİ BULAMIYORUZ ZEYTNYAI DA SURDUK ESIM DEDİ BU BYLE OLMAZ SEN USTTE GELECEN VE KENDİN OTURACAN BASKA TURLU OLMAZ DEDİ :s BENDE USTDE GELDİMİ COK KORKUYORUM NAPCAM YA OFFFFFFFFFF
selam kızlar ben 5 - 6 ay önce üye olmuştum buraya çoğu vajinusmus üyesi gibi eve denemediğim kalmadı. doktorları da aşındırdım. ancak Bir çok arkadaşında bahsettiği gibi çareyi HERA KLİNİKTE buldum DR SÜLEYMAN ESERDAĞ çok iyi bir doktor. tedavi için bir klink - doktor arayan varsa internetten HERA KLİNİĞİ bulsun 1 ay oldu kurtulalı çok iyiyimmmmm ben burdan paylaşmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?