Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım sen yarın bir test al eczaneden, bütün soru işaretleri kalksın ortadan en iyisi :))
2 ay kısa bir süre evet, çok yeni evlisin daha, hayırlısı olsun ne diyeyim.. Rabbim gönlüne göre versin.

Canım sen yarın bir test al eczaneden, bütün soru işaretleri kalksın ortadan en iyisi :))
2 ay kısa bir süre evet, çok yeni evlisin daha, hayırlısı olsun ne diyeyim.. Rabbim gönlüne göre versin.

hahaha valla ayneeeen bu gıdısle hemencık test alcammm meraktannn ölceem. Bı yandan da Allahtan dıyorum herkesın duzensızlesmıs :) kıme sorsam cok duzensız bu ay ya erken ya cok gec olmmuslar. Insaalah ondandır ya bu arada cok sgol cnmmm Rabbım senın de gonlune gore versınnnn

Amiin çok sağol canıımm, valla adeti normalden 10 gün önce gelen birkaç arkadaşım var, tam tersi olanlarda var. mesela benimde hiç şaşmazdı 28 günde bir olurum mutlaka, daha 1 gün geçti umutlandım valla sonuçta korunmuyoruz. benimki kafayı yedin sen diyor test üstüne test ortada da bişey yok neyse olmadı kan testi yapıcaz hayırlısı artık..

canım oyle hemen rastgelmez kı merak etme mtlaka olur .. Ama tabı ıstemesen hemen ılk ayda denk gelır nedense bunu da cozemedım bu arada canım yumurtlama donemlerını takıp et ve kesınlkle alt pozısyonda ol. Sen hep altta ol bebıs denemelerınde. Cunku sperm dırek yolunu buluo gerısı Allah kerım...

canım oyle hemen rastgelmez kı merak etme mtlaka olur .. Ama tabı ıstemesen hemen ılk ayda denk gelır nedense bunu da cozemedım bu arada canım yumurtlama donemlerını takıp et ve kesınlkle alt pozısyonda ol. Sen hep altta ol bebıs denemelerınde. Cunku sperm dırek yolunu buluo gerısı Allah kerım....

çok tşkr ederim sizle bişiler paylaştığımda sorularıma cvp aldığımda başarcakmışım gibi hissediyorum. bugn evde deildik deneyemedik ama yarın denycem bi gün başarırsam belediyeden anons ettirmek istiyorum yaaaaaaaaaaaaaa

Valla bende adak adadım bir fakiri sevindireceğim Allahın izniyle o derece bööö geldi

Kızlaaaar bi süredir okuyorum yazılanları. valla başarabilenler için o kadar mutlu oluyorum ki. Ben de evleneli 2 gün sonra 1 ay olacak hala bişe yapamadık Adetli olduğum dönem boyunca birbirimizle yakınlaşmaktan o kadar mutluydum ki. Hatta eşimin organıma dokunmasına (çamaşırımın üzerinden malum) izin veriyodum ve zevk bile alıyodum. Dün adetim bitti deneyelim dedik. Kaskatı oldum. Öpmekten bile zevk almadım. İlk günlerde de öyle olmuştu. Adet döneminde bu geçince herhalde adetim bitince başarabiliriz die düşünüyoduk. Ama olmadı.. Çok üzülüyorum her vajili genç kız gibi :S arada şakalaşıyoruz bile bu mevzuyla alakalı olarak ama o da çok geriliyo ben de çok suçlu hissediyorum. Parmak egzersizi filan diyosunuz bana şaka gibi geliyo. Yapamazmışım gibi :S Bi de parmak girince kızlık zarına bişe olmuyo mu? Bi de çok komik bi soru olacak ama ne tarafa doğru itmek lazım parmak ya da penisi. Acaba diyorum doğru yapmadığımız bişe mi var. arka tarafa doğru mu boşluk ön tarafa doğru mu :/ Hiç problem yaşayacağımı düşünmüyodum bu mevzuda Başaranları görünce çok mutlu oluyorum:) İnşallah ben de mutlu haberler veririm yaaa

merhaba canım aramıza hosgeldın sen daha ısın basındasın ne guzel cok yenı evlısınnn en kısa zamandada yenersın azımlı olursan.bızımde aklımıza hıc gelmezdı boyle olcağı ama olcağı varmıs umıdını kaybetmeden parmak egzersızlerıne baslarsan hemen halledersın bunu yenmenın yolu egzersızden gecıyor.benım ıcınde cok ıtıcıydı egzersız ama mecbur yapmalıyız esımız ıcın kendın ıcın canım.gunler bosuna gıtmesın..sımdı bır ayna al ve vajınanı ıncele ıkın ve ordkaı delığın acıldığını gor.sonrada parmak egzersızlerıne baslasın canım guzel haberlerını beklıyoruz

İnşallah yenerim ya :/ Parmak egzersizi için biraz daha bekleyeyim diyorum. Belki ona gerek kalmadan hallolur. Takipteyim valla başarı haberlerini :) Ben de haber verebilmek istiyorummmm

İnşallah yenerim ya :/ Parmak egzersizi için biraz daha bekleyeyim diyorum. Belki ona gerek kalmadan hallolur. Takipteyim valla başarı haberlerini :) Ben de haber verebilmek istiyorummmm

canım sen bılırsın yınede ama bence beklemene bıle deyez ne kaybetceksınkı basla egzersızlere ınan egzersız olmadan cok zor

:) Hayır ya güzel yazmışşın iş beyinde bitiyor gerçekten.evde jelde yağda bebe yağı vazelin anestol kullanılması gereken herşeyi aldık korkularım var kafamı toparlayamıyorum bir gün çalışıp ertesi gün çalışamamk zorluyo beni.bugünde deniycem bakalım.az az giriyor şimdilik.becerenlere özeniyorum iyice..

cnm bnm aramıza hoşgeldin en başta da Allahım mutluluğunuzu bir ömür daim etsin inşallah:) eminim sende burada o mutlu haberi vereceksin burda halay çekmeyi herkes çok sevio :) seninkini de çekicez inşallah:))) cnm vajinismuslu bayanlar isteksiz değildir aksine isteklidir ön sevişme iyi gider ama iş o noktaya gelince nedense kaskatı kalıorus ben çok acıyacağını çok kanayacağını düşünüyordum kaskatı öle kalacaz die :))) hurafe işte:) gözümüzü nasıl korkuttularsa artık :))) ama şekerim sana şu kadarını söyleyeyim kendini kasınca acıyor yoksa acı hissetmiyorsun aksine zevk bile alıosun ben 10 ayımı heba etmişim burayı okuduğunda herkes parmak egzersizinden bahsedio sende farkındasın bunun canım parmak egzersizinin amacı şu vajinaya bişeyin girebileceğini beynine kabullendirmek bilmiyorum kendini ayna karşısında hiç inceledin mi çünkü insan bilmediği şeyden korkar kendimizi tanımadığımız için acaba p.vajiye girer mi dioruz halbuki çocuk çıktığını unutuyoruz çok esnek olduğunu unutuyoruz aynayı al ve iyice incele kendini mesela kendini kastığında vajinan ne hale gelior rahat bırakınca ne halde oluyor bir de ıkın o halde bak bunun kararını ver bakalım eğer parmakla başlayamazsan kulak çöpüyle başla istersen ama ıkındığında serçe parmağına bolca yağ veya kayganlaştırıcı sür ve parmağını kat bişey hissetmeyeceksin bir de yönünü sormuşsun canım parmağını popona doğru ittireceksin gözünde sakın büyütme ıkınarak yaptığında vajinan fazlasıyla açılıor zaten yağ gibi akacak:) düşün ben bile bu konularda konuşulmasına asla izin vermezdim kendime bakmayı ayıp sanırdım ama olan 10 ayıma oldu sen yapma bu hatayı cnm bnm en güzel günlerini heba etme çünkü aşan hep şunu dedi bu muymuş... kendini rahat bırak cnm bnm hadi iş başına :)

Başladım ama daha çok başındayım ki ya hatta ben serçe ile yapamdım bilmem ters geldi nedense işaretle denedim bir boğumu az geçiyor.senin yönteminde hepsini mi alıyoruz cnm parmağın? evet ya bende kaçmaktan bıktım:) kendi kendimi kasıyorum ilk yıllarımızın unutulmayan anısı oldu bana da bu:) kendime söz verdim tabi okudukça burayı.zaten herşey bebek için ya nasıl istiyoruz olmasını.şu an kısır biliniyoruz galiba herkes doktora gidin doktora diyo((

ARANIZDAKI EN GARİBLERDEN BİRİYİM HERALDE BEN KENDİM PARMAGIMI BİLE GİRDİREMİYORUM AMA ESIM GİRDİĞİNDE ARTIK KORKMUYOORUM DUN DE DENEDİK AMA BACAKLARIMI ACAMADGM ICIN YERİ BULAMIYORUZ ZEYTNYAI DA SURDUK ESIM DEDİ BU BYLE OLMAZ SEN USTTE GELECEN VE KENDİN OTURACAN BASKA TURLU OLMAZ DEDİ :s BENDE USTDE GELDİMİ COK KORKUYORUM NAPCAM YA OFFFFFFFFFF

canım nekadarlık evlısınnn hıc takma mılletı hastalığıda yenersın bebekte olurr allahım yardım eder canım

Serap92 merhaba bu illeti bende 3,5 sene çektim en sonunda bu ve evlilik konularında bir uzmana gittim maddi olarak biraz zorladı ama şu anda 4 yaşında bir oğlum ve 2aylık bir kızım var.Yani yendimm.Ama en başta herşey sende başlıyor.Ben de parmak egzersizleri ile başladım ve en iyi pozisyon senin üstte olduğun pozisyondur ben hala böyle yapıyorum.Uzmanın en son seanslar bittiğinde bana söylediği bir cümle beni çok etkilemişti.Sen bir kadınsın ve öyle davranmalısın.
İlişkiye girmeden önce yarım saat ara ile 3 tane kas gevşetici+ağrı kesici özelliği olan ilaç almıştım ayrıca kayganlaştırıcı da kullanmıştım,eşim bütün işi bana bıraktı ve hiç acele etmedik inan nasıl olduğunu bile anlamadım.(ilaç isimlerini vermem doğru olur mu bilmiyorum)
Ne kadar zamandır evli olduğunu bilmiyorum ama bir an önce çözülür umarım çünkü biz kadınlar erkekten daha çok yıpranıyoruz.

selam kızlar ben 5 - 6 ay önce üye olmuştum buraya çoğu vajinusmus üyesi gibi eve denemediğim kalmadı. doktorları da aşındırdım. ancak Bir çok arkadaşında bahsettiği gibi çareyi HERA KLİNİKTE buldum DR SÜLEYMAN ESERDAĞ çok iyi bir doktor. tedavi için bir klink - doktor arayan varsa internetten HERA KLİNİĞİ bulsun 1 ay oldu kurtulalı çok iyiyimmmmm ben burdan paylaşmak istedim.

2 sene 2 aydır evliyiz 3 bucuk senedir beraberiz ben hic egzersiz yapmadım cunku cok korkuyorum ama eşim girebiliyor içine ama ısde bacaklarımı acmadgm ıcın yerı bulamıyorz esım üsdde dedi bana ancak olur ondada ben cok korkuyorum kas gevseticinin adını verebilirmisin bana ustde deneycem ama nasıl yapacam bu korkuyla hıc bılmem

tebrık ederım tatlım hayırlı uğurlu olsunnnn....daha nıce gelınler verırız ınssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…