Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inşallah bu günler geride kalır. kalınlaştırdığım aparatın dün yarısını alabildim ama çok zor oldu ve tabiki yavaş. bugün yastık koyup deneyeceğim bakalım. müzikle yapıyorum zaten canım ama niye o kadar zor oluyor anlamıyorum, saatlerce uğraşıyorum yarısını alabiliyorum. çıkarırken çok yanma oldu bir de dün bu kadar yavaş ilerlemem normal mi? bazıları 1günde bir kaç aparat değiştiriyor. ben 1 aparata alışmam için günlerce uğraşıyorum benim peşimi bırakmayın, burdan koparsam herşeyi bırakırmışım gibi geliyor. burası bana cesaret veriyor çok sağolun.

kkaderim dün söyledim eşime ama inanmıyorsun olacağına, şu aparatı da rahat almaya başla ondan sonra deneyelim dedi. dün kalınlaştırdığım aparatın yarısını alabildim ama çok zor oldu, saatlerce uğraştım. bu aparatı rahat almaya başlarsam kaçarı yok deneyeceğim. çünkü süreç uzadıkça umudumu kaybediyorum, yıpranıyorum.

arkadaşlar ben dün 3. aparatıma geçebildim. ama çok zor oldu nedense yarısını alabildim ve çıkarırken yanma oldu. bir yerde yanlış mı yapıyorum? çok yavaş ilerlemek de moralimi bozuyor. aparatla yenen arkadaşlar kaç günde yenmiştiniz? 3. aparat ama daha işaret parmağımdan biraz kalın uzunluk olarak da 5 cm falan alabildim. nasıl hızlandırabilirim süreci ? günde 2 saat bazen daha fazla yapıyorun egzersiz.

korkuların bitmesini beklersen biliyosun bitmek yerine hergün yenileri eklenir canm, senide yıldırdım ama hadi egzersize başla o zaman lütfen bişeyler yap bir adım at

canım özelden ilaç isimlerini yazabilir misin rica etsem ?

çok sağol kelebek42. inceledim bugün vajinamı. İlk defa girişin nerden olacağını gördüm :/ Çok ilginç. Ikınınca açılıyo biraz ama sanırım onu esnetcek bişe olunca daha çok açılıyodur. Çünkü öyle p. boyutunda filan açılmıyo :/ gerçekten çok fena bişe gibi yerleşmiş bu mevzu beynimize :S İnşallah atlatır herkes ve ben..

a pardon egzerisize başlamışsın şimdi okudum eşinin parmağının tamamı senin parmağından kolaydır güzeli neden dersen sen tersten deniyosun kendi kendine o karşıdan daha rahat girmesini sağlar, neden hepsini alıyosun biliyo musun çok ileriye kadar yağlamak için ki hiç acı hissetme diye, ama istersen girdiği kadar denersin baktın yetmedi denediktn sonra acırsa iyice yağlanmamış demek ki der tekrar yağ sürersin.aman bizede soruyolar boşver herkes bir tuhaf olmuş yatak odanı soracaklar utanmasalar tabi iyi niyetli aile bireyleride oluyor senin için gerçekten endişelenen, sorun mu var acaba diye korkan , onlar başka işin magazin kısmında olan dedikoduculardan nefret ediyorum ben.sadece bebek için değil kendine olan saygını kaybetmemek için , kimsenin sana haketmdiğin şeyler söylememsi için kurtulmalısın. insanlar haddini aşar biliyosun.

evet üstte çok rahat olursun ama yağı eşin sana vajina içine sürdü değil mi birde p ye, vajinanın sadece giriş kısmına sürmeyin lütfen ileri kadar gitsin ve evet sen üstte olursan bencede daha rahat oluyor bak hemde çok rahat valla bak afedersin kendime gülüyorum yanlış anlamada, çünkü altta bacakların falan acıyor kaldır falan derken çok zor oluyor ya birileride şey demişti eşin sırtından sarılıpta hani öyle ters denemiş ama bence zor sen denemek istersen korkmazsan öyle dene birde.bence kontrolün sende olması herzaman iyidir.

işte canım bende umudunu kaybettiğinin inişler çıkışlar yaşadığının farkındayım o yüzden söyledim araya sıkıştır olmadı tekrar devam edersin diye, eşin yanında olmuyosa aparatı aldım bugün deneme günü dersen bakayım alıyo musun demez sanırım, oturarak denemiyosun değil mi? sormuş muydum sana, oturma uzanarak dene bak aynanın karşısına uzan dizlerini hani doğum masasına çıkarırlar ya öyle yanlara aç ayağını kendine çek yani, sonra ıkınırken aparatı itmeyi dene bakalım,

biz seni bırakmayz canım her sorunda yanındayz merak etme :) hem sende pes etme lutfen canım. umutsuzluğa dusmek bizi hep geriye ceker ama bizm biran önce bitrmemz lazzım bu işi değil mi? o yuzden stres yapma herseyi. sen sadece olacak yapacagm diye dusun. aparat olmuyor kaç gun oldu niye neden v.s bunları bırak. bunlar boş konuşma bizim için. çnku faydası yok bunları dusunmenin. :) bende 3 bucuk ay ugrastm bu egzweerszlerle.. bnde bir aparatla bir parmkla kac hafta denedim. yani önmli olan hızlı olması değil önmli olan senin yapabilmen ve yapacagına inanman. yanma olması içerinin cok ıslak olmamasından dolayıdr canm. kullandgn jel veya yagı fazla yap. birde egzersze baslamadn biraz önce bepanten yada ketoral diye kremler var onlardan sur. parmagnla içeriyede sur ki mantar varsa acısını yanmayı azaltr. sen kendni cok kasıyrsun galiba yaparken. yani gircek mi acaba simdi mi gireck acıycak mı falan diye dusunurken kendini kasıyorsundur. yaparken ben yaparım kasmıyorum kendimi cok rahatım diye kendi içinden tekrarlayarak yap. önce pskolojini ayarla snra yap. brde aynayla yap o zamn nasıl grdgni görnce biraz rahtlarsn belki :) sen gayretli birisin canm bazısı egzersze bile useniyor. sen cabuk asacaksın bu sorunu inan ki sadece sakin ol :)

basaracaksın zaten canım dogru hissediyrsun :) basarı habern yakın bnce randevu al belediyeden sen hiç erteleme buldugun vakt hemn yap denemni canm inanırsan basarırsın emin ol :)

aynen cnm bnm beynimize çok fena bişeymiş gibi yerleşmiş beynimize ama bunun ne kadar saçma olduğunu çok daha iyi anlayacaksın boş hurafelerle dolduruldu beynimiz bunu madem biz doldurduk biz boşaltacağız di mi:) o zevkten mahrum ediorus kendimizi canım iyice incele vajinanı ıkındığında açıldığını gördün rahatla aslında o kadar rahat giiş olacak ki sen bile anlamayacaksın bian önce parmak egzersizlerine başlamalısın sakın erteleme parmağı nasıl yapacam midem bulanır die düşünme yoksa giden zaman canımızı daha da çok yakıor kendin dedin bak onu esnetecek bişey olunca daha çok açılıyor parmak egzersizine başla biran önce daha çok güvenin gelecek kendine sen yine erkencisin ben vajinamı evlendikten yaklaşık 3veya 4 ay sonra incelemeye başlamıştım sen erkencisin :) ama sakın erteleme cnm ne olur büyütülecek bişey değil bir kere yap egzersizi parmak girişinde ıkın ama parmağına bolca z.yağı veya kayganlaştırıcı sür parmağını popona doğru ittir birinci boğuma kadar al rahat bırak kendini istersen egzersize başlamadan önce ılık bir duş al rahatlarsın hadi durmak yok :) belki ilk denemede olmayabilir ama o güsel suratını asmak yok :) hele pes etmek asla...yarın buraya egzersiz yaptığını yazacaksın:)

kızlar çok öemli bişi soracam bu egzersizler zarı yırtıyormu dra sordum yırtar dedi (

cnm bnm bu kişiden kişiye değişir herkesin anatomisi farklı bunu düşünme bilmiyorum eşin bunu sorun yapar mı benim eşim sorun yapmadı benimki egzersizde yırtılmadı eşli denemede yırtıldı hayır velev ki egzersiz de yırtıldı nolacak ki:) sonunda o senin sana ait istediğin gibi davran ona :)bunu düşünerek germe kendini akışına bırak :)

bende aynı sorunu yaşıyorum ve bunu eşimin yapmasını istiyorum belki bunu başka şeylere yorumlar(
canım anlıyrum seni hekes bunu ister ama bu sorunu yenmek bu isteklermzden daha önmli bnce. hiçbsey yapamadktan snra eşin yırmasa nolur ki?
ayrıca bu denemeleri yaptıgnı eşin bilmiyor mu? bişey olursada söylersin farklı yorumlamaz.. niye farklı yorumlasın ki sen bu endişeni eşinle konuş bnce :)

zaten zar yırtılsa da eşlerimiz neyden şüphelenebilir ki bu işi yapamadığımız ortada :) ancak şöle bi durum olabiilir bazı erkekler bunu gurur meselesi yapabilirler bu da aşılmayacak bi sorun deil sonuçta ömrünü böle geçirmekten iidir herhalde...

Çok doğru söylüyosun. Ya valla çok sağol. senle konuşunca daha çok rahatladım. inşallah gece olunca da aynı rahatlık devam eder :) düşünerek kendimi rahatlatıyorum sanki aslında ama akşam olup hadi deneyelim dedik mi bişeler oluyo sanki. hepsi siliniyo kafamdan :S bilincimin altına kaçmış sanırım bu aptal düşünceler :/ neyse bakalım :) bugün incelemekle başladım işe, en azından girişi öğrendim :) inşallah devamı da gelecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…