- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #156.861
canım uzme kendini. eşlerde stresli oluyor illa ki. biran önce olsun istyrlar ve bazen farklı seyler söyluyrlar. ama onun öyle soylemesi seni durdurmak yerine azmettirsin :) sen kendine guven ve ne olursa olsun yenecegine inan. sonrasndada kendini rahat bırkmaya calış cnm. pozsyonda sorn yok ama istersen bel altına yastık koyarak denemeye calış birde. ayrıca aparatı içeri dogru fazla ittrme sen dern nefesle ıkın o zaten içeri kayar. sen o anda grdiğini dusunmemeye calış muzk falan dinle cnm :) ve aparat yonu asagı doğru olsun ona dikkat et olur mu :) az kaldı bak yenince butun bunlar geride kalacak emin ol :)
canım arada düşünmeden konuşuyor eşler, bizde ne gibi yaralar açıyor lafları inan farkında değiller, onlarda sanırım sabırsızlanıyor o yüzden,canım birkereliğine söylediğimi denesen bu umutsuzluktan daha mı kötü sadece deneyeceksin lütfen, bak kendi kendine zor olur ama eşin karşıdan parmağını girdirdiği için çok rahat olacak besmele çek uzan bacaklarını aç ve dediğim gibi yağı sür de eşine lütfen bir kere cesaret et buna nolursun ya canın acımayacak bacaklarını açarsın acırsa bırak diyeceğim hemen bırak saın devam etme bak güveniyorum sana de ve ıkınarak öyle rahat olacak ki şu göz yaşlarına yazık gözünü sevdiğim bir kere dene ya.
Valla bende adak adadım bir fakiri sevindireceğim Allahın izniyle o derece bööö geldi
:) Hayır ya güzel yazmışşın iş beyinde bitiyor gerçekten.evde jelde yağda bebe yağı vazelin anestol kullanılması gereken herşeyi aldık korkularım var kafamı toparlayamıyorum bir gün çalışıp ertesi gün çalışamamk zorluyo beni.bugünde deniycem bakalım.az az giriyor şimdilik.becerenlere özeniyorum iyice..
Serap92 merhaba bu illeti bende 3,5 sene çektim en sonunda bu ve evlilik konularında bir uzmana gittim maddi olarak biraz zorladı ama şu anda 4 yaşında bir oğlum ve 2aylık bir kızım var.Yani yendimm.Ama en başta herşey sende başlıyor.Ben de parmak egzersizleri ile başladım ve en iyi pozisyon senin üstte olduğun pozisyondur ben hala böyle yapıyorum.Uzmanın en son seanslar bittiğinde bana söylediği bir cümle beni çok etkilemişti.Sen bir kadınsın ve öyle davranmalısın.
İlişkiye girmeden önce yarım saat ara ile 3 tane kas gevşetici+ağrı kesici özelliği olan ilaç almıştım ayrıca kayganlaştırıcı da kullanmıştım,eşim bütün işi bana bıraktı ve hiç acele etmedik inan nasıl olduğunu bile anlamadım.(ilaç isimlerini vermem doğru olur mu bilmiyorum)
Ne kadar zamandır evli olduğunu bilmiyorum ama bir an önce çözülür umarım çünkü biz kadınlar erkekten daha çok yıpranıyoruz.
cnm bnm aramıza hoşgeldin en başta da Allahım mutluluğunuzu bir ömür daim etsin inşallah:) eminim sende burada o mutlu haberi vereceksin burda halay çekmeyi herkes çok sevio :) seninkini de çekicez inşallah:))) cnm vajinismuslu bayanlar isteksiz değildir aksine isteklidir ön sevişme iyi gider ama iş o noktaya gelince nedense kaskatı kalıorus ben çok acıyacağını çok kanayacağını düşünüyordum kaskatı öle kalacaz die :))) hurafe işte:) gözümüzü nasıl korkuttularsa artık :))) ama şekerim sana şu kadarını söyleyeyim kendini kasınca acıyor yoksa acı hissetmiyorsun aksine zevk bile alıosun ben 10 ayımı heba etmişim burayı okuduğunda herkes parmak egzersizinden bahsedio sende farkındasın bunun canım parmak egzersizinin amacı şu vajinaya bişeyin girebileceğini beynine kabullendirmek bilmiyorum kendini ayna karşısında hiç inceledin mi çünkü insan bilmediği şeyden korkar kendimizi tanımadığımız için acaba p.vajiye girer mi dioruz halbuki çocuk çıktığını unutuyoruz çok esnek olduğunu unutuyoruz aynayı al ve iyice incele kendini mesela kendini kastığında vajinan ne hale gelior rahat bırakınca ne halde oluyor bir de ıkın o halde bak bunun kararını ver bakalım eğer parmakla başlayamazsan kulak çöpüyle başla istersen ama ıkındığında serçe parmağına bolca yağ veya kayganlaştırıcı sür ve parmağını kat bişey hissetmeyeceksin bir de yönünü sormuşsun canım parmağını popona doğru ittireceksin gözünde sakın büyütme ıkınarak yaptığında vajinan fazlasıyla açılıor zaten yağ gibi akacak:) düşün ben bile bu konularda konuşulmasına asla izin vermezdim kendime bakmayı ayıp sanırdım ama olan 10 ayıma oldu sen yapma bu hatayı cnm bnm en güzel günlerini heba etme çünkü aşan hep şunu dedi bu muymuş... kendini rahat bırak cnm bnm hadi iş başına :)
Başladım ama daha çok başındayım ki ya hatta ben serçe ile yapamdım bilmem ters geldi nedense işaretle denedim bir boğumu az geçiyor.senin yönteminde hepsini mi alıyoruz cnm parmağın? evet ya bende kaçmaktan bıktım:) kendi kendimi kasıyorum ilk yıllarımızın unutulmayan anısı oldu bana da bu:) kendime söz verdim tabi okudukça burayı.zaten herşey bebek için ya nasıl istiyoruz olmasını.şu an kısır biliniyoruz galiba herkes doktora gidin doktora diyo((
ARANIZDAKI EN GARİBLERDEN BİRİYİM HERALDE BEN KENDİM PARMAGIMI BİLE GİRDİREMİYORUM AMA ESIM GİRDİĞİNDE ARTIK KORKMUYOORUM DUN DE DENEDİK AMA BACAKLARIMI ACAMADGM ICIN YERİ BULAMIYORUZ ZEYTNYAI DA SURDUK ESIM DEDİ BU BYLE OLMAZ SEN USTTE GELECEN VE KENDİN OTURACAN BASKA TURLU OLMAZ DEDİ :s BENDE USTDE GELDİMİ COK KORKUYORUM NAPCAM YA OFFFFFFFFFF
kkaderim dün söyledim eşime ama inanmıyorsun olacağına, şu aparatı da rahat almaya başla ondan sonra deneyelim dedi. dün kalınlaştırdığım aparatın yarısını alabildim ama çok zor oldu, saatlerce uğraştım. bu aparatı rahat almaya başlarsam kaçarı yok deneyeceğim. çünkü süreç uzadıkça umudumu kaybediyorum, yıpranıyorum.
biz seni bırakmayz canım her sorunda yanındayz merak etme :) hem sende pes etme lutfen canım. umutsuzluğa dusmek bizi hep geriye ceker ama bizm biran önce bitrmemz lazzım bu işi değil mi? o yuzden stres yapma herseyi. sen sadece olacak yapacagm diye dusun. aparat olmuyor kaç gun oldu niye neden v.s bunları bırak. bunlar boş konuşma bizim için. çnku faydası yok bunları dusunmenin. :) bende 3 bucuk ay ugrastm bu egzweerszlerle.. bnde bir aparatla bir parmkla kac hafta denedim. yani önmli olan hızlı olması değil önmli olan senin yapabilmen ve yapacagına inanman. yanma olması içerinin cok ıslak olmamasından dolayıdr canm. kullandgn jel veya yagı fazla yap. birde egzersze baslamadn biraz önce bepanten yada ketoral diye kremler var onlardan sur. parmagnla içeriyede sur ki mantar varsa acısını yanmayı azaltr. sen kendni cok kasıyrsun galiba yaparken. yani gircek mi acaba simdi mi gireck acıycak mı falan diye dusunurken kendini kasıyorsundur. yaparken ben yaparım kasmıyorum kendimi cok rahatım diye kendi içinden tekrarlayarak yap. önce pskolojini ayarla snra yap. brde aynayla yap o zamn nasıl grdgni görnce biraz rahtlarsn belki :) sen gayretli birisin canm bazısı egzersze bile useniyor. sen cabuk asacaksın bu sorunu inan ki sadece sakin ol :)inşallah bu günler geride kalır. kalınlaştırdığım aparatın dün yarısını alabildim ama çok zor oldu ve tabiki yavaş. bugün yastık koyup deneyeceğim bakalım. müzikle yapıyorum zaten canım ama niye o kadar zor oluyor anlamıyorum, saatlerce uğraşıyorum yarısını alabiliyorum. çıkarırken çok yanma oldu bir de dünbu kadar yavaş ilerlemem normal mi? bazıları 1günde bir kaç aparat değiştiriyor. ben 1 aparata alışmam için günlerce uğraşıyorum benim peşimi bırakmayın, burdan koparsam herşeyi bırakırmışım gibi geliyor. burası bana cesaret veriyor çok sağolun.
basaracaksın zaten canım dogru hissediyrsun :) basarı habern yakın bnce randevu al belediyedençok tşkr ederim sizle bişiler paylaştığımda sorularıma cvp aldığımda başarcakmışım gibi hissediyorum. bugn evde deildik deneyemedik ama yarın denycem bi gün başarırsam belediyeden anons ettirmek istiyorum yaaaaaaaaaaaaaa
bazısnda yırtar ama genlde yırtılanı duymadım canım. ayrıca yırtlsa nolcak ki :)kızlar çok öemli bişi soracam bu egzersizler zarı yırtıyormu dra sordum yırtar dedi(
çok sağol kelebek42. inceledim bugün vajinamı. İlk defa girişin nerden olacağını gördüm :/ Çok ilginç. Ikınınca açılıyo biraz ama sanırım onu esnetcek bişe olunca daha çok açılıyodur. Çünkü öyle p. boyutunda filan açılmıyo :/ gerçekten çok fena bişe gibi yerleşmiş bu mevzu beynimize :S İnşallah atlatır herkes ve ben..
kızlar çok öemli bişi soracam bu egzersizler zarı yırtıyormu dra sordum yırtar dedi(
canım anlıyrum seni hekes bunu ister ama bu sorunu yenmek bu isteklermzden daha önmli bnce. hiçbsey yapamadktan snra eşin yırmasa nolur ki?bende aynı sorunu yaşıyorum ve bunu eşimin yapmasını istiyorum belki bunu başka şeylere yorumlar(
canım anlıyrum seni hekes bunu ister ama bu sorunu yenmek bu isteklermzden daha önmli bnce. hiçbsey yapamadktan snra eşin yırmasa nolur ki?
ayrıca bu denemeleri yaptıgnı eşin bilmiyor mu? bişey olursada söylersin farklı yorumlamaz.. niye farklı yorumlasın ki sen bu endişeni eşinle konuş bnce :)
aynen cnm bnm beynimize çok fena bişeymiş gibi yerleşmiş beynimize ama bunun ne kadar saçma olduğunu çok daha iyi anlayacaksın boş hurafelerle dolduruldu beynimiz bunu madem biz doldurduk biz boşaltacağız di mi:) o zevkten mahrum ediorus kendimizi canım iyice incele vajinanı ıkındığında açıldığını gördün rahatla aslında o kadar rahat giiş olacak ki sen bile anlamayacaksın bian önce parmak egzersizlerine başlamalısın sakın erteleme parmağı nasıl yapacam midem bulanır die düşünme yoksa giden zaman canımızı daha da çok yakıor kendin dedin bak onu esnetecek bişey olunca daha çok açılıyor parmak egzersizine başla biran önce daha çok güvenin gelecek kendine sen yine erkencisin ben vajinamı evlendikten yaklaşık 3veya 4 ay sonra incelemeye başlamıştım sen erkencisin :) ama sakın erteleme cnm ne olur büyütülecek bişey değil bir kere yap egzersizi parmak girişinde ıkın ama parmağına bolca z.yağı veya kayganlaştırıcı sür parmağını popona doğru ittir birinci boğuma kadar al rahat bırak kendini istersen egzersize başlamadan önce ılık bir duş al rahatlarsın hadi durmak yok :) belki ilk denemede olmayabilir ama o güsel suratını asmak yok :) hele pes etmek asla...yarın buraya egzersiz yaptığını yazacaksın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?