Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet cnm bnm kkaderim hep şunu der emeklemeden düşüp kalkmadan yürümeyi öğrenemeyiz :) gerçekten de öyle daha p.i kabullenmek zor ben de öyle diyordum o buraya nasıl girecek diordum ama hiç zor olmuyor cnm bnm sakın kasma kendini parmak egzersizine başla bian önce sakın pes etme bahaneler üretme erteleme isterse eşin de gelsin sana dokunsun okşasın rahatlatsın iyice gevşe derin bir nefes al ve parmağını kat sonra ıkın ve parmağını hafifçe ittir hiç acımayacak adım adım olacak herşey egzersizini tamamla bu ilk denemede olumlu da olabilir olumsuz da ama asla moralin bozuk bırakma bir kere deneyip bırakma müzik aç oyna rahatla biraz girdiğinde kendini ödüllendir ben öyle yapmıştım :) müzik açıp oynamıştım parmağım girdi die :) düşün artık :) bunlar belki küçük şeyler olabilir ama oldukça etkili :) rahatla ve asla pes etme

ben de evde mutluluk çığlıkları atiim hemen gelip buraya yaziim istiyorum.. İnşallaaahhh :)

evettt şimdi egzersiz yapmaktan geliyorum bugün daha iyidi, yarısından çoğunu alabildim:), yanma var tabi ama ilgilenmiyorum artık yanmayla. canım ben zeytinyağı kullanıyorum ama çok da sürüyorum ama, daha önce jelle yapamamıştım. yanma kasmamdan kaynaklanıyormuş gibi geldi çünkü yanınca duruyorum rahatlıyorum tekrar ittiriyorum o zaman yanmıyor. ilk aparatta da yanma olmuştu ama zamanla geçmişti, aparat kalınlaşınca gene başladı.Ama pes etmek yokk tamam, akşama gene egzersiz. bu arada mantar yoktur di mi? bu jel ve zeytinyağı mantar yapmaz di mi inşallah?

oturarak değil canım uzanıyorum da bacaklarımı tam açamıyorum, dizlerimin altına yastık koyuyorum, bugün bir de belimin altına yastık koyarak denedim. ama dizlerimi kıramıyorum bir türlü titreme oluyor. aparatta bugün daha iyiydim:) benim eşim der gel yap da göreyim diye:) ama aparata alışayım deneyeceğim belki de uzamadan bitecek bu iş denemeden bilemem di mi? olmazsa aparatı kalınlaştırmaya devam ederim. artık ilerleme olduğuna inanmaya başladım 3.aparatı almaya başlayınca. Allah ım inşallah bitecek bu dert, sizler sayesinde çok sağolun

maşallah valla canım sen cok gayretlisin ve cok iyi gidiyrsun bnce :) senin hiç stres yapmaman lazım baksana hiç deneme yapamayanlar var sen ise surekli yapıyrsun ben bile bu kadar ugrasmadm valla maşallah tu tu tu :)cok az kaldı inanıyorum sana... evet canım aynen öyle kastığın için yanıyor ve acıyor. kendini sıkma ve sıktıkça bekleyip rahatla acele etmeden yap o zamn kolaylaşır inş. :) hem zeytnyagı kullnman daha iyi o cok kayıyor.. mantar yapabilr belki ama kullandktan snra vajınanı sabunla temzle guzlce. tabi cokta içeri sokma sabunu... eger kasıntı yada yanma cok olursa krem kullanırsın gecer canım...

kızlarrrr sakın unutmayın vajinismus tam bir erteleme hastalıgı sakın ertelemeyın zamanı ıyı degerlendırın tam 1.5 seneden sonra yendımmm bunu ertelemeseydım daha çabuk olurdu şimdi çok düzenli bir cinsel hayatım var lütfen cesaretınızı toplayınnn

bu çok güzel gerçekten,peki herhangi birşey sürdünüz mü deneme sırasında?

eşim ve ben zeytinyağı kullanmıştık gerçekten harika bir kayganlaştırıcı çok güzel ilerlemiştik artık olacak herhalde diyordum içimden kendi kendime ama yine olmadı yine içime saçma sapan bir korku girdi o an hemen bitirmek istedim ben korkularımdan kaçıyorum üstüne gitmiyorum gidemiyorumkendime olan tüm güvenimi yitirdim kendimi toplayamıyorum bir türlü sadece dua ediyorum..

arkadaşlar ya ben yendim yeneli ikinci kez yaptım yine başarılı geçti.ama bir problemim var bir türlü bacaklarımı açamıyorum ve başka pozisyonda yapamıyorum.ben altta oluyorum ve bacaklarımı açamıyorum.üstte kolay diyo herkes ama bende olmuyo ne yapmamı tavsiye edersiniz?yeni yenenler de benim gibi mi acaba?

cnm ben de yeneli 1 ay oldu ben üstte yendim hatta 3 veya 4 kez üstte yaptım hatta başka pozisyonlar da denedim ama sonra üste bir daha geçemedim alt pozisyondan başkasında yapamıom şuan kendimi onda rahat hissediorum bence şimdilik hangisinde rahat hissediorsan onda yap alışacağız mutlaka ben artık düşünmüyorum bunları o anın tadını çıkarmaya çalışıom giden 10 ayıma oldu bi de onu düşünemicem :) ben akışına bıraktım :) bence sen de akışına bırak:)))

11 aylık evliyim burdaki bayanlar gibi ilişkiye giremiyorum 2 kez ben 1kezde eşim doktora gitti doktorun bana sölediği fiziksel hiç bi sorun yok tamamen psikolojik:-( eşimle 7 yıl görüşerek evlendk sevdiğim insan onunla ömür boyu bi hat sürmek istiyorum ama bu sorun cok geriyo beni :-( eşim Allahtan cok anlayısşlı kullanmadığım jeller kalmadıı en son anestol pomadı denedim ama yine nafile bu sorunu aşan tecrübeli arkadaşlardan yardım diliyorum ...ben evliliğimi bu sorunla daha fazla yıpratmak istemiyorum korkum su eşimn kuzeni bu sorundan dolayı 1 yıllık eşiyle ayrıldı akrabalardan kimseyede derdimi açamıyorum :-( ama napacam daha gücüm kalmadı her seferinde hüsran :-( vajinamı inceledm aynayla beyaz bi alan var ıkınınca görünüyo cok küçük geldi ama düşünüyorum ki bu bölgeden bebek doğuyo ... kendm de korkmuyorum acıdan acıya dayanıklıyım ama oraya gelince bacaklarım kasılıyo ilk başlarda titreme oluyodu alışkanlıktan galiba onu yendim ama psikilojm alt üst:-( tecrübeli arkadaşlar varsa bei bilgilendirsin dualarımı eksik etmeyecem inş lütfen kurtarın beni bu dertten evliliğim daha fazla yıpranmasın :-(((((

Canım kıyamam ya ne illetse bu hepimizi yerle bir etti ama inan doğru yerdesin burda birbiri için çırpınan kendi sorununu aşsa bile hergün buraya uğrayıp bizlere moral vermeye çalışan pırıl pırıl insanlar var.Öyle cesaret veriyorlarki yapmam dediğin ne varsa yapıyorsun emin ol yarın uyandığında sana birsürü birsürü tavsiyede bulunacaklar sonra sen bi bakmışsın hoooop serçe parmak içerde :)))) Hiç sıkma canını bende bugün çok kötüydüm ama toparladım bak üstüne bide moral vermeye çalışıyorum :))herşey harika olacak ama sakın ayrılma burdan...

ama sorunlar bir değil ki bende bu hastalık sac koparma hastalığı oluşturdu saatlerce tepemdeki sacları koparıyorum tepem açıl bunu cok sonra acıdığında fark ediyorum her yasadıgım olumsuz sorunu bu illete bağlıyorum kurtulsam adak bilr adadım rabbimiz izniyle çok ama uzun süre devam ederse die de düşünmüyor değilim peki bu parmak egzersizlerinde kızlık zarının zarar görme ihtimali nedir bu egzersizlerle açılma ihtimali var mı çok çaresizim 2 gündür sabah 9 a kadar uyku yok bende benden sonra evlenenlere su gözle bakıyorum bak bu arkadasımında oldu benm neyim eksik die kendimi suçluyorum:-(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…