- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #156.881
Çok doğru söylüyosun. Ya valla çok sağol. senle konuşunca daha çok rahatladım. inşallah gece olunca da aynı rahatlık devam eder :) düşünerek kendimi rahatlatıyorum sanki aslında ama akşam olup hadi deneyelim dedik mi bişeler oluyo sanki. hepsi siliniyo kafamdan :S bilincimin altına kaçmış sanırım bu aptal düşünceler :/ neyse bakalım :) bugün incelemekle başladım işe, en azından girişi öğrendim :) inşallah devamı da gelecek :)
evet cnm bnm kkaderim hep şunu der emeklemeden düşüp kalkmadan yürümeyi öğrenemeyiz :) gerçekten de öyle daha p.i kabullenmek zor ben de öyle diyordum o buraya nasıl girecek diordum ama hiç zor olmuyor cnm bnm sakın kasma kendini parmak egzersizine başla bian önce sakın pes etme bahaneler üretme erteleme isterse eşin de gelsin sana dokunsun okşasın rahatlatsın iyice gevşe derin bir nefes al ve parmağını kat sonra ıkın ve parmağını hafifçe ittir hiç acımayacak adım adım olacak herşey egzersizini tamamla bu ilk denemede olumlu da olabilir olumsuz da ama asla moralin bozuk bırakma bir kere deneyip bırakma müzik aç oyna rahatla biraz girdiğinde kendini ödüllendir ben öyle yapmıştım :) müzik açıp oynamıştım parmağım girdi die :) düşün artık :) bunlar belki küçük şeyler olabilir ama oldukça etkili :) rahatla ve asla pes etme
biz seni bırakmayz canım her sorunda yanındayz merak etme :) hem sende pes etme lutfen canım. umutsuzluğa dusmek bizi hep geriye ceker ama bizm biran önce bitrmemz lazzım bu işi değil mi? o yuzden stres yapma herseyi. sen sadece olacak yapacagm diye dusun. aparat olmuyor kaç gun oldu niye neden v.s bunları bırak. bunlar boş konuşma bizim için. çnku faydası yok bunları dusunmenin. :) bende 3 bucuk ay ugrastm bu egzweerszlerle.. bnde bir aparatla bir parmkla kac hafta denedim. yani önmli olan hızlı olması değil önmli olan senin yapabilmen ve yapacagına inanman. yanma olması içerinin cok ıslak olmamasından dolayıdr canm. kullandgn jel veya yagı fazla yap. birde egzersze baslamadn biraz önce bepanten yada ketoral diye kremler var onlardan sur. parmagnla içeriyede sur ki mantar varsa acısını yanmayı azaltr. sen kendni cok kasıyrsun galiba yaparken. yani gircek mi acaba simdi mi gireck acıycak mı falan diye dusunurken kendini kasıyorsundur. yaparken ben yaparım kasmıyorum kendimi cok rahatım diye kendi içinden tekrarlayarak yap. önce pskolojini ayarla snra yap. brde aynayla yap o zamn nasıl grdgni görnce biraz rahtlarsn belki :) sen gayretli birisin canm bazısı egzersze bile useniyor. sen cabuk asacaksın bu sorunu inan ki sadece sakin ol :)
ben de evde mutluluk çığlıkları atiim hemen gelip buraya yaziim istiyorum.. İnşallaaahhh :)
işte canım bende umudunu kaybettiğinin inişler çıkışlar yaşadığının farkındayım o yüzden söyledim araya sıkıştır olmadı tekrar devam edersin diye, eşin yanında olmuyosa aparatı aldım bugün deneme günü dersen bakayım alıyo musun demez sanırım, oturarak denemiyosun değil mi? sormuş muydum sana, oturma uzanarak dene bak aynanın karşısına uzan dizlerini hani doğum masasına çıkarırlar ya öyle yanlara aç ayağını kendine çek yani, sonra ıkınırken aparatı itmeyi dene bakalım,
maşallah valla canım sen cok gayretlisin ve cok iyi gidiyrsun bnce :) senin hiç stres yapmaman lazım baksana hiç deneme yapamayanlar var sen ise surekli yapıyrsun ben bile bu kadar ugrasmadm valla maşallah tu tu tuevettt şimdi egzersiz yapmaktan geliyorum bugün daha iyidi, yarısından çoğunu alabildim:), yanma var tabi ama ilgilenmiyorum artık yanmayla. canım ben zeytinyağı kullanıyorum ama çok da sürüyorum ama, daha önce jelle yapamamıştım. yanma kasmamdan kaynaklanıyormuş gibi geldi çünkü yanınca duruyorum rahatlıyorum tekrar ittiriyorum o zaman yanmıyor. ilk aparatta da yanma olmuştu ama zamanla geçmişti, aparat kalınlaşınca gene başladı.Ama pes etmek yokk tamam, akşama gene egzersiz. bu arada mantar yoktur di mi? bu jel ve zeytinyağı mantar yapmaz di mi inşallah?
bu çok güzel gerçekten,peki herhangi birşey sürdünüz mü deneme sırasında?
bundan sonrası bir günlük iş Allahın izniyle, eğer sürmediysen bence yağ sür hem eşine hem kendine sana eşin sürsün ama çünkü vajinanın mümkün olduğunca ilerisine kadar yağ ulaşsın , sonrada takıldığın ilerlemediği zaman ıkınarak devam et nefes alıp verişini unutma,derin nefes al derince ver,üstteysen eşine doğru eğil,onun göğüs ve omzu arasından tutun ve biraz dizlerini yukarı doğru kaydır bazen geride kalmış olabiliyosun o yüzden devamı girmeyebiliyor o zaman da haliyle yaklaşman gerekiyor.
bir günlük iş kulağa çok hoş geliyor Allah razı olsun sizden yüreğimi ferahlattınız..evet yağın çok faydasını gördüm zaten dediğiniz gibi takılıp biraz zorlanıp ilerlemediğinde korkuya kapılıyorum canım çok yanacakmış gibi geliyor.
canım özelden ilaç isimlerini yazabilir misin rica etsem ?
Bende doktor düşünüyorum canım, tedavi şekli ve fiyatı hakkında bir bilgin var mı ?
Canim bn murat ulusoya gidicem eylul 4unde hipnoterapi yapip egzersiz veriyorms beyinden olumsu dusunceleri atmk icin fiyat 5000canim
arkadaşlar ya ben yendim yeneli ikinci kez yaptım yine başarılı geçti.ama bir problemim var bir türlü bacaklarımı açamıyorum ve başka pozisyonda yapamıyorum.ben altta oluyorum ve bacaklarımı açamıyorum.üstte kolay diyo herkes ama bende olmuyo ne yapmamı tavsiye edersiniz?yeni yenenler de benim gibi mi acaba?
Canım kıyamam ya ne illetse bu hepimizi yerle bir etti ama inan doğru yerdesin burda birbiri için çırpınan kendi sorununu aşsa bile hergün buraya uğrayıp bizlere moral vermeye çalışan pırıl pırıl insanlar var.Öyle cesaret veriyorlarki yapmam dediğin ne varsa yapıyorsun emin ol yarın uyandığında sana birsürü birsürü tavsiyede bulunacaklar sonra sen bi bakmışsın hoooop serçe parmak içerde :)))) Hiç sıkma canını bende bugün çok kötüydüm ama toparladım bak üstüne bide moral vermeye çalışıyorum :))herşey harika olacak ama sakın ayrılma burdan...11 aylık evliyim burdaki bayanlar gibi ilişkiye giremiyorum 2 kez ben 1kezde eşim doktora gitti doktorun bana sölediği fiziksel hiç bi sorun yok tamamen psikolojik:-( eşimle 7 yıl görüşerek evlendk sevdiğim insan onunla ömür boyu bi hat sürmek istiyorum ama bu sorun cok geriyo beni :-( eşim Allahtan cok anlayısşlı kullanmadığım jeller kalmadıı en son anestol pomadı denedim ama yine nafile bu sorunu aşan tecrübeli arkadaşlardan yardım diliyorum ...ben evliliğimi bu sorunla daha fazla yıpratmak istemiyorum korkum su eşimn kuzeni bu sorundan dolayı 1 yıllık eşiyle ayrıldı akrabalardan kimseyede derdimi açamıyorum :-( ama napacam daha gücüm kalmadı her seferinde hüsran :-( vajinamı inceledm aynayla beyaz bi alan var ıkınınca görünüyo cok küçük geldi ama düşünüyorum ki bu bölgeden bebek doğuyo ... kendm de korkmuyorum acıdan acıya dayanıklıyım ama oraya gelince bacaklarım kasılıyo ilk başlarda titreme oluyodu alışkanlıktan galiba onu yendim ama psikilojm alt üst:-( tecrübeli arkadaşlar varsa bei bilgilendirsin dualarımı eksik etmeyecem inş lütfen kurtarın beni bu dertten evliliğim daha fazla yıpranmasın :-(((((
Canım kıyamam ya ne illetse bu hepimizi yerle bir etti ama inan doğru yerdesin burda birbiri için çırpınan kendi sorununu aşsa bile hergün buraya uğrayıp bizlere moral vermeye çalışan pırıl pırıl insanlar var.Öyle cesaret veriyorlarki yapmam dediğin ne varsa yapıyorsun emin ol yarın uyandığında sana birsürü birsürü tavsiyede bulunacaklar sonra sen bi bakmışsın hoooop serçe parmak içerde :)))) Hiç sıkma canını bende bugün çok kötüydüm ama toparladım bak üstüne bide moral vermeye çalışıyorum :))herşey harika olacak ama sakın ayrılma burdan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?