- 21 Mayıs 2013
- 825
- 200
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #156.901
özelden yazamıyorum henüz 50 mesaj hakkımı tamamlamam gerekiyormuş ben daha yeni üye oldum
Kızlaaaaaarrrr 1 haftadır regl olmadımmm hemde yıllar sonra ılk defa boyle bıseyyy oldu. Benım cok duzenlydı. Yahu daha evlenelı 2 ay oldu mllet bu ne acele dıceeeek. Sımdı bısey sorcam. Ben bu aya kadar korundum. Sadece 2 ay once korunmadan denemıstık. Onun ustune regl de olmustum acaba o zamandan hamıle olma ıhtımalım varmı offf cok cahılımhayır yanı mıllet dıcek bu ne aceleeee :) bebek ıcın cok cok cok cok erkeeen . Yasemın kaderım benı aydınlatııııınnnnn bebek olamaz dımı bu durumda?
Kızlar regl öncesi serçe parmakcıktaydık biliyorsunuz araya regl girdi herşey başa döndü psikolojim mahvoldu vs. derken bu akşam eşim hadi bi dene benim için dedi kıyamadım ona serçe parmakla başladım girdi sonra işaret parmağa geçtim vallahi oda girdi sonra eşim prezervatif almıştı onuda taktım orta parmağa geçtim bol bol zeytinyağını sürdüm derin derin nefesle birlikte ittim vallahi oda girdi sonra inanamadım eşimi çağırdım gel bak diyeSonra onun talebi üzerine prezervatifi onun işaret parmağına taktık bol zeytinyağıyla birlikte ne olduğunu bile anlamadım kaydı gitti.Vallahi orası kocaman bir boşluk sanki ya bi gecede öyle çok ilerledikki sevinçten çocuk gibiyiz bu gece allahım kkaderim seni iki cihandada mesut etsin zeytinyağı bir mucize...
11 aylık evliyim burdaki bayanlar gibi ilişkiye giremiyorum 2 kez ben 1kezde eşim doktora gitti doktorun bana sölediği fiziksel hiç bi sorun yok tamamen psikolojik:-( eşimle 7 yıl görüşerek evlendk sevdiğim insan onunla ömür boyu bi hat sürmek istiyorum ama bu sorun cok geriyo beni :-( eşim Allahtan cok anlayısşlı kullanmadığım jeller kalmadıı en son anestol pomadı denedim ama yine nafile bu sorunu aşan tecrübeli arkadaşlardan yardım diliyorum ...ben evliliğimi bu sorunla daha fazla yıpratmak istemiyorum korkum su eşimn kuzeni bu sorundan dolayı 1 yıllık eşiyle ayrıldı akrabalardan kimseyede derdimi açamıyorum :-( ama napacam daha gücüm kalmadı her seferinde hüsran :-( vajinamı inceledm aynayla beyaz bi alan var ıkınınca görünüyo cok küçük geldi ama düşünüyorum ki bu bölgeden bebek doğuyo ... kendm de korkmuyorum acıdan acıya dayanıklıyım ama oraya gelince bacaklarım kasılıyo ilk başlarda titreme oluyodu alışkanlıktan galiba onu yendim ama psikilojm alt üst:-( tecrübeli arkadaşlar varsa bei bilgilendirsin dualarımı eksik etmeyecem inş lütfen kurtarın beni bu dertten evliliğim daha fazla yıpranmasın :-(((((
canım hemen olmuyo ıste ben sana ne dedım umutsıuzluğa kapılma dedım ıste buyuzden 3 parmak bıtmeden es denemesıne gecmeyın dıoruz acele etme skaın sakın uc parmağıda bıtır ozamn olucak zaten
canım nekadarlık evlısınnn hıc takma mılletı hastalığıda yenersın bebekte olurr allahım yardım eder canım
amin canım Allah razı olsun :)) çok sevindim ama artık nete çok giremiyorum fazla destek olamıyorum hakkınızı helal edin arkadaşlar.
eşim ve ben zeytinyağı kullanmıştık gerçekten harika bir kayganlaştırıcı çok güzel ilerlemiştik artık olacak herhalde diyordum içimden kendi kendime ama yine olmadı yine içime saçma sapan bir korku girdio an hemen bitirmek istedim ben korkularımdan kaçıyorum üstüne gitmiyorum gidemiyorum kendime olan tüm güvenimi yitirdim kendimi toplayamıyorum bir türlü sadece dua ediyorum..
bir günlük iş kulağa çok hoş geliyor Allah razı olsun sizden yüreğimi ferahlattınız..evet yağın çok faydasını gördüm zaten dediğiniz gibi takılıp biraz zorlanıp ilerlemediğinde korkuya kapılıyorum canım çok yanacakmış gibi geliyor.
o takıldığın yerde ıkınıyo musun peki? ıkınarak yönünü bulmaya çalışırsan inan o kadar kolay ilerliyor ki, ben yağ denemesinde bu sayfayı bilmediğim için p yi popo yönünde falan iticeğimi bilmiyodum herşey doğaçlama oldu, biraz öne eğildim biraz yukarı çıktım öyle böyle yerini ıkınarak buldurdum ve inan hiç acımadı.ve evet gerçekten birgünlük işin kaldı senin.
arkadaşlar ya ben yendim yeneli ikinci kez yaptım yine başarılı geçti.ama bir problemim var bir türlü bacaklarımı açamıyorum ve başka pozisyonda yapamıyorum.ben altta oluyorum ve bacaklarımı açamıyorum.üstte kolay diyo herkes ama bende olmuyo ne yapmamı tavsiye edersiniz?yeni yenenler de benim gibi mi acaba?
Bu gece psikolojik olarak çöktüm kızlar dünkü mutluluğumdan eser yok nasıl bir hastalık bu ya birgün çok iyisin birgün yerle bir...
helal olsun da ne oldu iyi değil misin cnm
ağustosta 20 ay olacak 1.5 yılı geçiyor cnm ya kimseyi takmasak da kendi aramızda bunun huzursuzluğu başladı ya ben çok üzülüyorum çok yıprandım egzersizde yolunda gitmiyo ilerleme hiç yok bende napcam bilemiyorum artık((
ben ne yapacağını biliyorum ama söylememçünkü birkez daha ağzımı açarsam denden artık kafama terlik gelecek biliyorum
canım artık kpss çalışmalarına başlamak zorundayım o yüzden buraya girince dersi falan boşveriyorum o yüzden.
hoşgeldin canım :) öncelikle senin suçluluk piskolojini kaldrman lazım canım. senin hiçbir eksiğin yok cnku bu bir eksik değildir sadece ufak bir basarısızlıktır. ama sonundada basarı vardır. eger eksik olsan hiçbr zaman yapamayacak olursun ama bak bunun caresi var canım. ayrıca sen diğer bayanlar gbisin herseyi yapıyrsun eşine karsı değil mi? onun diğer gunluk yemk bulask camasr sohbet muhabbet sevgi gbi isteklerini veriyor musun ? veriyrsan ve sadce cinsel istek kalıyorsa bu durumda herseyin tamdır seninde :) o yuzden kendini eşine suclu göstermek yerine kendine guvenen biri olarak göster cnm. bnde sen gbydim surekli ağlardm kendmi suclayarak ama baktm ki öyle yapnca kmseye bir faydası olmuyor hatta hastalığım daha da cok artıyor.basarmaya karar verdim ve azmettim. sende suan hayatı kapkara görmek yerine kendine inan ve basarmaya calış canm. bak burda yazanlara hiç deneypte basaramayan var mı? sende kendine inan ve hiç vakt kaybetmeden denemelere basla.:) şimdi ilk olarak o aynada incelediğin yere eline jel veya zeytnyagı surerek dokunmaya calış. eğer rahat dokunabilrsen işaret parmagının bir bogumunu o deliğe koy ve derin nefes alıp ver yavasca. o andada baska seyler dusun kendni sıkma. snra ıkınarak yavasca parmagını ittir. zeytnyagı kullnmanı tavsiye ederm daha kaygan olur. eger yanman varsada deneme öncesi krem sur oraya canm bepanthene veya ketoral :) hadi bakalım şimdi kolay gelsin sana inanıyoruz basaracaksın :)11 aylık evliyim burdaki bayanlar gibi ilişkiye giremiyorum 2 kez ben 1kezde eşim doktora gitti doktorun bana sölediği fiziksel hiç bi sorun yok tamamen psikolojik:-( eşimle 7 yıl görüşerek evlendk sevdiğim insan onunla ömür boyu bi hat sürmek istiyorum ama bu sorun cok geriyo beni :-( eşim Allahtan cok anlayısşlı kullanmadığım jeller kalmadıı en son anestol pomadı denedim ama yine nafile bu sorunu aşan tecrübeli arkadaşlardan yardım diliyorum ...ben evliliğimi bu sorunla daha fazla yıpratmak istemiyorum korkum su eşimn kuzeni bu sorundan dolayı 1 yıllık eşiyle ayrıldı akrabalardan kimseyede derdimi açamıyorum :-( ama napacam daha gücüm kalmadı her seferinde hüsran :-( vajinamı inceledm aynayla beyaz bi alan var ıkınınca görünüyo cok küçük geldi ama düşünüyorum ki bu bölgeden bebek doğuyo ... kendm de korkmuyorum acıdan acıya dayanıklıyım ama oraya gelince bacaklarım kasılıyo ilk başlarda titreme oluyodu alışkanlıktan galiba onu yendim ama psikilojm alt üst:-( tecrübeli arkadaşlar varsa bei bilgilendirsin dualarımı eksik etmeyecem inş lütfen kurtarın beni bu dertten evliliğim daha fazla yıpranmasın :-(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?