Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kimse bişey demez merak etme canm ama daha önce regl olduysan o zaman bebek yoktur tabide, şimdide biraz bekle güzelim benimde çok düzenliydi ama birkere çok stresli dönemimdi o zaman biraz aksamıştı, ayrıca bazen kullandığın ne bileyim bir antibiyotik benim erken regl olmamı sağlıyordu , belki ters etki yapıp geciktiren bir ilaçta olabilir, stresten falanda olabilir ama belkide bebektir :)) Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

amin canım Allah razı olsun :)) çok sevindim ama artık nete çok giremiyorum fazla destek olamıyorum hakkınızı helal edin arkadaşlar.

canım merhaba:) bende 11 aylık evliyim ve bizde 7 yıl görüştük
aramıza hoşgeldn. bende yeneli 1 ay olmadı daha . ve allah razı olsunki burdaki arkadaşlar sayesnde yendm:13::13:
önceden uzaktan uzağa okudm yazılanları. parmak yada aparat egzersizi asla yapamam ben dedim. kendim deneyeceğim dedim ama olmadı. olan geçen aylarıma oldu. cesaret ettim ve egzerszlere başladm. bak acıya dayanıklıyım diosun. heleki egzerszlere başlayınca hiç acımadğnı beynin öyle güzel anlayacakki. başladığn an için öle umut dolacakki. dahada hızlanacaksın inan bana.
ben parmak egzersizi başta yapamad. ilk önce kulak çubugundan ince bi aparat hazırladm. gün geçtikçe kalınlaştrdım. başlamaya kararlıysan dahada net anlatırız sana ama bence saniye bile geçirmeden başlamalısın tatlm

doktor sitesinden bi arkadaşın tavsiyesi üzerine yazıyorum bende... lütfen o arkadaş buradaysa özelden yazsın, diğer sitede ona mesaj atamadım çünkü....

3 aydır evliyim ve birlikte olamadık eşimle... benim için çok büyük sorun olmaya başladı, eşim destek veriyor ama o nekadar dayanacak bilemiyorum... lütfen bana yardım edin.. özellikle doktor desteği alıp başarılı olan arkadaşlar.....

canım nekadarlık evlısınnn hıc takma mılletı hastalığıda yenersın bebekte olurr allahım yardım eder canım

ağustosta 20 ay olacak 1.5 yılı geçiyor cnm ya kimseyi takmasak da kendi aramızda bunun huzursuzluğu başladı ya ben çok üzülüyorum çok yıprandım egzersizde yolunda gitmiyo ilerleme hiç yok bende napcam bilemiyorum artık ((

canm kendini bir bıraksan canın falan yanmayacak inan, zaten en önemlisi giriş bütün korkularını ondan sonra aşarsın, lütfen bırakmak yerine üstüne git, kaçtıkça uzar boşyere hemde.lütfen kendine moral ver moralini bozacak şeyler bilinç altına yerleşiyor biliyosun ki bizim bu rahatsızlığı yaşama nedenimizde bilinçaltı kirliliği.yaparım yapacağım de kendini teşvik et.

valla üstte aşmıştım ben ve uzun süre alttan korktum hep üstte başladım sonra alta geçiyordum öyle öyle onuda aştım zamanla hamdolsun, sen bence üstte ısrarla bir dene korkma inan bana daha rahat her yönden, bacaklarını kaldırmak hemen ağrıyodu zor geliyodu bana, ama aştın ya herşeyi kelebeğin :) söylediği gibi zamana bırak, korkma artık oldu ve kurtuldum hamdolsun.

Bu gece psikolojik olarak çöktüm kızlar dünkü mutluluğumdan eser yok nasıl bir hastalık bu ya birgün çok iyisin birgün yerle bir...

yarında bakarsın aşmışsın bu durum böyle güzel kardeşim bak kendine ne kadar moral verirsen o kadar kolay olur herşey, bilinçaltını temizle kötü düşünmek yok.

ben ne yapacağını biliyorum ama söylemem çünkü birkez daha ağzımı açarsam denden artık kafama terlik gelecek biliyorum

ben ne yapacağını biliyorum ama söylemem çünkü birkez daha ağzımı açarsam denden artık kafama terlik gelecek biliyorum

söyle canım söyle başka şansım yok eşimi de kendimi de üzdüm zaten niye böyle olduysa anlamadım herkes iyiiye giderken benim sinirlerim bozuldu olmuyo bi türlü

hoşgeldin canım :) öncelikle senin suçluluk piskolojini kaldrman lazım canım. senin hiçbir eksiğin yok cnku bu bir eksik değildir sadece ufak bir basarısızlıktır. ama sonundada basarı vardır. eger eksik olsan hiçbr zaman yapamayacak olursun ama bak bunun caresi var canım. ayrıca sen diğer bayanlar gbisin herseyi yapıyrsun eşine karsı değil mi? onun diğer gunluk yemk bulask camasr sohbet muhabbet sevgi gbi isteklerini veriyor musun ? veriyrsan ve sadce cinsel istek kalıyorsa bu durumda herseyin tamdır seninde :) o yuzden kendini eşine suclu göstermek yerine kendine guvenen biri olarak göster cnm. bnde sen gbydim surekli ağlardm kendmi suclayarak ama baktm ki öyle yapnca kmseye bir faydası olmuyor hatta hastalığım daha da cok artıyor.basarmaya karar verdim ve azmettim. sende suan hayatı kapkara görmek yerine kendine inan ve basarmaya calış canm. bak burda yazanlara hiç deneypte basaramayan var mı? sende kendine inan ve hiç vakt kaybetmeden denemelere basla.:) şimdi ilk olarak o aynada incelediğin yere eline jel veya zeytnyagı surerek dokunmaya calış. eğer rahat dokunabilrsen işaret parmagının bir bogumunu o deliğe koy ve derin nefes alıp ver yavasca. o andada baska seyler dusun kendni sıkma. snra ıkınarak yavasca parmagını ittir. zeytnyagı kullnmanı tavsiye ederm daha kaygan olur. eger yanman varsada deneme öncesi krem sur oraya canm bepanthene veya ketoral :) hadi bakalım şimdi kolay gelsin sana inanıyoruz basaracaksın :)

kızlar burdan çıkıyorum şimdilik biz doktor arıyoruz egzersizi de burayı da bırakmayı düşünmüyorum herkes hakkını helal etsin çok sağolun yardımlarınız için.istanbulda yaşıyoruz lütfen bu işi kesin çözen bildiğiniz bayan doktorlar varsa bana cevap yazın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…