- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #156.921
bende bayramdan sonra başlıycam inşallah hadi Rabbim yardım etsin ikinize de
doktor destegi almadık ama basarılyız canım. ve doktorada ona o kadar para dökmeyede hiç gerek yok canım. hersey kafanda biter. sen kendine inanıp mutlu olmak istersen ve onun için çabalarsan basarılı olursun. eşinin destk vermesi cok guzel bişey. eşinde yanındayken kendine surekli stres yapmak yerine nasıl olsa bir gun olacak diye guc verip egzersze baslamanı tavsiye ederm canım :) egzersz tavsiyesi istersen yardmcı olurz...doktor sitesinden bi arkadaşın tavsiyesi üzerine yazıyorum bende... lütfen o arkadaş buradaysa özelden yazsın, diğer sitede ona mesaj atamadım çünkü....
3 aydır evliyim ve birlikte olamadık eşimle... benim için çok büyük sorun olmaya başladı, eşim destek veriyor ama o nekadar dayanacak bilemiyorum... lütfen bana yardım edin..özellikle doktor desteği alıp başarılı olan arkadaşlar.....
kızlar burdan çıkıyorum şimdilik biz doktor arıyoruz egzersizi de burayı da bırakmayı düşünmüyorum herkes hakkını helal etsin çok sağolun yardımlarınız için.istanbulda yaşıyoruz lütfen bu işi kesin çözen bildiğiniz bayan doktorlar varsa bana cevap yazın.
canım napcaksın ben biliyorum :) bak görduğun gbi sen kendi piskolojni duzeltmedgn ve surekli olmuyor diye dusundugun surece eşinlede sorun yasamaya basladın. bende aylarca olmuyor yapamıyrum diye surekli ağlamayı tercih ettim. ama baktım sonu yok. ya ömur boyu aglıycam yada bişyler yapcam. sen şimdi biraz daha fazla kendine guvenip cabalasan herşey daha iyi olur inan ki cnm. hem eşinde kendine guvenini görnce senin yanında olmayı dener. ben eşimn mutszluğuna hep uzulurdum ama birgn onun mutszluğyla gaza geldim. ve kısa surede yendim. eger yine ona uzulseydm hala uzuluyordum. o yuzden uzulmek aglamak bize care değil. bişyler yapmak lazım. basaracagım de hergun kendine ve takmamaya calış. bilyrum kolay değil bu ama gerekrse piskoloğa git cnm. bana piskyri bir ilaç verdi onunla toprladm kendimi. belki sennde takmayıp toplamana yardmcı olur. biraz duygusallıktan cıkıp mantıklı olmaya calışırsak herşey daha iyi olur canım inan bana. sende yaparsın sanada inanıyrum yapman gereken dik durmak ve daha cok cabalamak :)ağustosta 20 ay olacak 1.5 yılı geçiyor cnm ya kimseyi takmasak da kendi aramızda bunun huzursuzluğu başladı ya ben çok üzülüyorum çok yıprandım egzersizde yolunda gitmiyo ilerleme hiç yok bende napcam bilemiyorum artık((
canım napcaksın ben biliyorum :) bak görduğun gbi sen kendi piskolojni duzeltmedgn ve surekli olmuyor diye dusundugun surece eşinlede sorun yasamaya basladın. bende aylarca olmuyor yapamıyrum diye surekli ağlamayı tercih ettim. ama baktım sonu yok. ya ömur boyu aglıycam yada bişyler yapcam. sen şimdi biraz daha fazla kendine guvenip cabalasan herşey daha iyi olur inan ki cnm. hem eşinde kendine guvenini görnce senin yanında olmayı dener. ben eşimn mutszluğuna hep uzulurdum ama birgn onun mutszluğyla gaza geldim. ve kısa surede yendim. eger yine ona uzulseydm hala uzuluyordum. o yuzden uzulmek aglamak bize care değil. bişyler yapmak lazım. basaracagım de hergun kendine ve takmamaya calış. bilyrum kolay değil bu ama gerekrse piskoloğa git cnm. bana piskyri bir ilaç verdi onunla toprladm kendimi. belki sennde takmayıp toplamana yardmcı olur. biraz duygusallıktan cıkıp mantıklı olmaya calışırsak herşey daha iyi olur canım inan bana. sende yaparsın sanada inanıyrum yapman gereken dik durmak ve daha cok cabalamak :)
hacicoooo tatlm ne durumdasııııın
aynen canım yaa.. kendimizi farketmemiz lazım aslında. ve cok gereksiz duygusallıklar yasıyoruz bazen o yuzden bu durumları yasadık zaten bnce. mantık gerckten cok önmli ben gec keşfettm mantklı olmayı baskalrına söyluyrum ama inş. dinlerler beni :)içimizde o güç var aslında ama hep birşeylerin bizi tetiklemesini bekliyoruz değil mi? keşke bişeyler olmadan bu kadar yıpranmadan biraz üstüne gidebilsek korkuların.
bende 10 aydır aynı sorunu yaşıyorum çok doktor araştırdım çok yorum okudum kafama yatan yeşim yerçok oldu jinekomedde çalışıyor kadıköyde % 100 çözüm dior ve garanti veriyor 1 saatte çözüyormuş hem diğer doktorlara görede daha uygun geldi fiyatı en son aradığımda 3000 tl dedi ve olmazsa diğer senaslara ücret almıormuş gidenlerin yorumunada baktım hep olumlu maddi olarak kötü durumdayım yoksa şimdiye çoktan gitmiştim ramazandan sonra egzersiz yapmaya çalışcamdoktor sitesinden bi arkadaşın tavsiyesi üzerine yazıyorum bende... lütfen o arkadaş buradaysa özelden yazsın, diğer sitede ona mesaj atamadım çünkü....
3 aydır evliyim ve birlikte olamadık eşimle... benim için çok büyük sorun olmaya başladı, eşim destek veriyor ama o nekadar dayanacak bilemiyorum... lütfen bana yardım edin..özellikle doktor desteği alıp başarılı olan arkadaşlar.....
canım merhaba:) bende 11 aylık evliyim ve bizde 7 yıl görüştük
aramıza hoşgeldn. bende yeneli 1 ay olmadı daha . ve allah razı olsunki burdaki arkadaşlar sayesnde yendm:13::13:
önceden uzaktan uzağa okudm yazılanları. parmak yada aparat egzersizi asla yapamam ben dedim. kendim deneyeceğim dedim ama olmadı. olan geçen aylarıma oldu. cesaret ettim ve egzerszlere başladm. bak acıya dayanıklıyım diosun. heleki egzerszlere başlayınca hiç acımadğnı beynin öyle güzel anlayacakki. başladığn an için öle umut dolacakki. dahada hızlanacaksın inan bana.
ben parmak egzersizi başta yapamad. ilk önce kulak çubugundan ince bi aparat hazırladm. gün geçtikçe kalınlaştrdım. başlamaya kararlıysan dahada net anlatırız sana ama bence saniye bile geçirmeden başlamalısın tatlm
canım ben bildiğin gibiyim bayram sonrasına erteledim egzersizlerimi ramazan dolayısıyla çok halsizlik oluyo bende inan ki yemek yemeye bile kolumu kaldıracak takatim kalmıyo ama geçenlerde öylesine eşim z.yağı ve jel sürdü o üstteyken yavaş yavaş denedi az az girer gibi oldu ve benim çok yanmam oldu yarısı girdi diyo eşim ama ben hiçbişey anlamadım .şu an berbat durumdayım kendimi kasmaktan kasık ağrım oluştu. size de hiç böyle şeyler olmuş muydu? melisacımm ne güzel sen yendin kurtuldun maşallah :) ben tembel çıktım sadece beynimi kemiren bi hastalık haline dönüştü bu((
eşlerden çok bayanlara üzülüyorum ben çünkü hep söylüyorum ya biz acı çekiyoruz nasıl bir acı çektiğimizi nasıl bir psikolojide olduğumuzu onlar asla anlayamaz sadece çeken bilir bunu.aslında bende bayramdan sonra düşünüyorum canm ama şimdide yavaş yavaş temizlik baklava falan yapmak lazım bayram için :)) kendi çapımızda hazırlık istiyor bayram o yüzden,beraber çalışırız kpss ye :)) o zamanda bıktırırım seni, ama sana tavsiyem ben bu sıkıntı varken ders falan çalışamamıştım bence sen bayrama kadar üstüne düş ve kurtul şu durumdan nolur bak.[/QUO
kkderim hangi bölüm mezunu sun bende kpssye çalışacağım :)
hoşgeldin canım :) öncelikle senin suçluluk piskolojini kaldrman lazım canım. senin hiçbir eksiğin yok cnku bu bir eksik değildir sadece ufak bir basarısızlıktır. ama sonundada basarı vardır. eger eksik olsan hiçbr zaman yapamayacak olursun ama bak bunun caresi var canım. ayrıca sen diğer bayanlar gbisin herseyi yapıyrsun eşine karsı değil mi? onun diğer gunluk yemk bulask camasr sohbet muhabbet sevgi gbi isteklerini veriyor musun ? veriyrsan ve sadce cinsel istek kalıyorsa bu durumda herseyin tamdır seninde :) o yuzden kendini eşine suclu göstermek yerine kendine guvenen biri olarak göster cnm. bnde sen gbydim surekli ağlardm kendmi suclayarak ama baktm ki öyle yapnca kmseye bir faydası olmuyor hatta hastalığım daha da cok artıyor.basarmaya karar verdim ve azmettim. sende suan hayatı kapkara görmek yerine kendine inan ve basarmaya calış canm. bak burda yazanlara hiç deneypte basaramayan var mı? sende kendine inan ve hiç vakt kaybetmeden denemelere basla.:) şimdi ilk olarak o aynada incelediğin yere eline jel veya zeytnyagı surerek dokunmaya calış. eğer rahat dokunabilrsen işaret parmagının bir bogumunu o deliğe koy ve derin nefes alıp ver yavasca. o andada baska seyler dusun kendni sıkma. snra ıkınarak yavasca parmagını ittir. zeytnyagı kullnmanı tavsiye ederm daha kaygan olur. eger yanman varsada deneme öncesi krem sur oraya canm bepanthene veya ketoral :) hadi bakalım şimdi kolay gelsin sana inanıyoruz basaracaksın :)
ama sorunlar bir değil ki bende bu hastalık sac koparma hastalığı oluşturdu saatlerce tepemdeki sacları koparıyorum tepem açıl bunu cok sonra acıdığında fark ediyorum her yasadıgım olumsuz sorunu bu illete bağlıyorum kurtulsam adak bilr adadım rabbimiz izniyle çok ama uzun süre devam ederse die de düşünmüyor değilim peki bu parmak egzersizlerinde kızlık zarının zarar görme ihtimali nedir bu egzersizlerle açılma ihtimali var mı çok çaresizim 2 gündür sabah 9 a kadar uyku yok bende benden sonra evlenenlere su gözle bakıyorum bak bu arkadasımında oldu benm neyim eksik die kendimi suçluyorum:-(((
o takıldığın yerde ıkınıyo musun peki? ıkınarak yönünü bulmaya çalışırsan inan o kadar kolay ilerliyor ki, ben yağ denemesinde bu sayfayı bilmediğim için p yi popo yönünde falan iticeğimi bilmiyodum herşey doğaçlama oldu, biraz öne eğildim biraz yukarı çıktım öyle böyle yerini ıkınarak buldurdum ve inan hiç acımadı.ve evet gerçekten birgünlük işin kaldı senin.
hayır ıkınmıyordum zorlandığım için direkt vazgeçiyordum dediğin gibi yapmaya çalışacağım allah razı olsun görüşmek üzere..
bunun farkında olman guzel canım :) eşinde senin yanındayken ve hersey yolundayken kendini toparlayıp biran önce basla egzersze canım. kendine guvenirsen hersey daha kolay olur. zara bşey olur veya olmaz bunla ilgelenme lutfen cnku bu hastalığı yenmek daha önmli. hem bişey olsada acıyan bişey değil hiçbşeyden korkma. sonuca varmakta senin elinde canım ne kadr cok egzersz yapar ve ne kadar cok kendine guvenip stres yapmak yerine basaracagına inanırsan o kadar cabuk yenersin :)yazdıklarına katılıyorum esşimle bu sorun dışında hersey yolunda ama bu sorun hayatımın büyük bölümünü olumsuz etkiliyor farkındayım peki bişey sorucam bu parmak egzersizleriyle zarar verme durumu olabilir mi bu konuda bana yardımcı olur musunuz bide bu egzerszler en kısa ne kadar zamanda sonuç aldırıyor ... yardımlarınız için simdiden teşekkür
cnm bak bana egzersz yaparkende oluodu 10 cm de.
ilk alıorm içime nası yanıo. çıkarıorm tekrar deniorm daha az yanıo. sonrasında daha az gerçekten bak.
hem eşin girdi diosa girmiştr kızzzzzz
bence ramazandan sonra direk bitirirsn sen işi :)
cnm bak bana egzersz yaparkende oluodu 10 cm de.
ilk alıorm içime nası yanıo. çıkarıorm tekrar deniorm daha az yanıo. sonrasında daha az gerçekten bak.
hem eşin girdi diosa girmiştr kızzzzzz
bence ramazandan sonra direk bitirirsn sen işi :)
Melisa nasılsın canım..Naıl gidiyor evlilik? Hiç denedinizmi ramazanda ben olduktan sonra emin olmak için bir kez denedim sorun yoktu sende nasıl gidiyor...Birde söylemesi ayıp ama zevk işi bende hiç olmadı neden acaba( zaten iki kez yaptık yanii
inşallah canım yaa ama o kadar korkarak ve kasılarak devam ettim ki yani anlatamamilk defa bu kadar cesaretlenmiştim eşim de çok şaşırdı sen düzelmişsin falan dedi ramazandan sonra egzersizlerime devam ederim hem de eşli deneme yaparız artık hayırlısıyla olur inşallah sen ne durumdasın peki canım uzun zamandır göremedim seni burda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?