Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim


gerçekten bu siteye başvuralı 24 saat olmadı ama inanıyorumki ben burdan sizin yardımınızla yenecem bu sorunu hemen sizede haber vericem ve bu sorunu aşan arkadaşlar gibi sorun yaşayan arkadaşlarımın yanında olucam bide sey sorucam ben evlenmeden 1 ay önce korunmak için doğum kontrol hapı kullanştım ve 8 ayda devam ettim bi arkadaşa isteksizlk yaptığını sölemiştim evet doğru vajinayı kasıyo demişti bırakalı 1.5 ay oldu gerçekten suan isteğim değişti acaba benm bu sorunumu hap da tetiklemiş midir hele kısın bi ara bahane bulmak için ugrasıyodum eşime karsı ya yorgunum diodum ya hastayım diodum inanır mısın denemeyelim die aksam seiz buçukta uyuduğumu bilirim rabbim kurtarsın hepimizi bu illette:-(
 
Son düzenleme:
arkadaşlar dünden beri aranızdayım egzersizi ilk defa burda duydum ama başlamadım daha iftardan sonra deneyecem peki bi sorum olucak egzersizsiz yağla yenen var mı bu sorunu bide egzersiz yaparken ilişki denemeside yapıcaz demi? açıkça soruyorum gün içinde egzersize başladım serce parmaktan o akşam deneyeblr miyim yoksa beklememiz ilerlememiz gereken bi süreç var mı yardım lütfennnnn:-(
 

ay cnm bnm inşallah bian önce aşarsın sende elimizden geleni yaparız biz de sen yeter ki asla moralini bozma vazgeçme ama bu doğum kontrol hapı ile ilgili bişey yazmışsın onu ilk defa duydum cnm bnm gerçekten de isteği etkiliyor mu
 

zaten o cesaret geldiğinde üstüne gitmek lazım kolay kolay bulunmuyor çünkü, ama şunu söyleyim kuzum ben aştığım gün hiçte cesur olduğum bir an değildi sadece aşmazsam olacakları düşündüm, yine gözyaşı yine kendini suçlama, yetersiz hissetme birsürü kafamdan uydurduğum şeylerle kendimi yıpratacaktım belki eşimde bana kızacak bu defa o anlayışlı seni seven erkek ne zamana kadar öyle olacak biliyo musun? onun seni kıran yüzüyle tanışmadan biran önce bitirmek en iyisi.inan bana sana karşındakinin söylediği sözler daha fazla canını acıtır.ha yağ sürersen acımaz :))
 
Canım burda yağ ustamızvar kkaderim o yağla yendi hepimizede tavsiye etti sağolsun :))Valla ben parmak egzersizinde kendim yapamıyorum eşimin parmağıyla yapıyoruz prezervatif geçirip parmağına zeytinyağıyla bir güzel pehlivan gibi yağlanıyoruz Harika kayganlaştırıyor gerçekten eş denemesine gelince 3 parmaktan sonra geçiyor arkadaşlar genelde ama ben yaramazlık yapıp arada deniyorum Ve tabi başarısız oluyorum :))
 

eee aşmışsın canım da haberin yok senin :)) yalnız jelle karıştırma ne gerek var yağ sür tamam işte :)) senin hisstmemen işte fazla kayganlaştığı için oluyor,mesela yendikten sonra afedersin fazla ıslanırsan o zamanda bişey hissetmiyosun,kasık ağrısı başlarda oluyor ama birde p vajinanı gerdirdiği zaman oluyor, yaniii mesela yönü ayarlayamadığındada p vajinanı geriyor onada dikkat et eşine doğru eğimli ol biraz hani p popo yönünde itilecek ya.
 

bak ne kadar söylersen söyle canım benim kimse tecrübe etmeden dinlemiyor malesef, istisnalar çıkıyor tabi arada :))
 
 

Melisa bende regl dönemimdeyim :) bu ne rastlantı yahuu :)
 

evet kesinlikle bende etkiledi bırakınca daha fazla istek oldu canım jazz kullanıyodum
 
Kizlaaarr ben 2 hafta yoktum annemlerdeydm yurtdisindaaaaa..... döndüm...2 parmak alamiyordum cok morelim bozuktu giderken hatta yazmistm ve cok sagolsun mesajlari yeni okudum cevap yazamiyorummmmm.... dün ben 3 kereee 2 parmagimu alabildim .... icinee oynatabildim icinde bekletebildim ve hic hissetmedmmmm....ve bugun yineee oldu .... doktorumu aradim ... esininde once 1 parmagini sonra 2 parmagini al dedi cunartesi gelin dedi sonra penis denemesine gecin dedi. Bizde zaten pazar günü bodruma gidiyoruzzzz..acaba orda olurmu ? Esimin 2 parmagininda aldiktan doktor kesib peniside alcaksn diyo. 2 parmakdan snra basaran oldumu ? Ama ben icinde iki parmagi ayiriyorum oynatiyorum gitgel yapiyorum yani oyle yapmam gerektigini soyledi doktor.... acaba 3 parmagimi denesem tatile gitmeden ...hani kesinlikle olsn diye ama sanki suan 10 parmak bile alsam olcakmis gibi hissediyorum yön olayini cozdum popomu yuksek tutuyorm altina yastik koyuyuorm cok rahat oluyo ve guzel dusunceler kuruyorum.
 



hayırlı olsun canım çok sevindim bak kendine özgüvenin gelmiş :) tabiki tecrübeliler bilir ama bence sen 8 inde ayarladığın tatile gitmeden çözersin bu işi :) Tecrübeli kızlar bilir ama bence sen kendine güvenin geldiyse eş denemesini yap artık :) Benim eşim kendi parmakları ile denemeyi yapamadı direk p...s denemesine geçtik ve oldu :) Hadi bakalım gözün aydın diyelim canım rabbim yüzünü hep güldürsün hakediyorsun gerçekten
 

çok sağol canım. bugünkü egzersiz de yanma azaldı ama hala çok zor ve yavaş alabiliyorum. kalınlaştırmalı mıyım aparatı yoksa bir kaç gün daha devam etmeli miyim sence? gün geçtikçe daha iyi oluyor gibi ama ben çabuk bitsin diye sabırsızlanıyorum.
 
merhaba arkadaşlar. bende en ümitsiz vakalardandım 2-3 ay önce. hiç yapamıcam asla olmaz diyodum herkes gibi ama bu hafta hamile olduğumu öğrendim. hala inanamıyorum. bu günleri hiç göremeyeceğimi düşünüyordum. ben yaptıysam herkes yapar eminim. darısı buradaki herkesin başına inşallah.
 

di mi ya akışına bırakayım yeter bu kadar taktığımız.önceden çocuk sahibi olmak için iki engelim vardı biri rahmimdeki miyom ikincsi vajinismus.şimdi ikisinden de kurtuldum gittikçe daha rahat olacağımı da düşünürsek şimdi rahatlama zamanı.teşekkürler kelebek :)
 

benim boyum üstteyken kısa mı geliyo ne anlamadım ki :) neyse akışına bırakayım en iyisi :) bu arada senin bi kontolün vardı ne dedi doktor?
 

bebişin hayırlı olsun :) ne zaman yendin sen canım hatırlıyorum sanki seni
 

bence için rahat olsun canım doktorunun dediği gibi 2 parmaktan sonra geç p..s e. Bende 2 parmakla yendim.hatta doktorum en son 2 parmak bir boğum dedi eş çalışmasında yine de biz 2 parmak iki boğum çalıştık fazladan 2-3 kez.ki ben senn kadar rahat değildim parmak çalışmasında eş parmağında daha iyiydim ama onda bile hiç çok rahat olamadım. yani sen çok iyi gidiyosun bence :) bu arada antalyalı olanlar tanır mehmet emin soysalı (antalyanın en yi kadın doğumcusu belki de) o da iki parmak diyo.
 
Olduuuuuuuuuuuuuuuuu sonunda olduuuuuuuuuuuuu ay inanamıyorum hala :) Sırf gelip burda halay çekmek için laptopu wcye getirdim Birkaç gün denedim kendimi kastığım için yine olmadı utancımdan gelip yazamadım egzersizi yapa yapa hallettim bugün sonunda :) 1 senedir ertelediğim işi bir haftada buraya iyi haber verebilmek için yaptığıma inanamıyorum nasıl bir itici güçtür bu böyle Nasıl mutluyum anlatamam

Şöyle oldu üst ve arkam dönük pozisyonda çok çok fazla jel kullanarak ve nefes alıp vererek aynı zamanda ıkınarak p..sin başını aldım sonra tekrar tekrar denedik sanırım ortasını da geçtim :) eşim şok oldu onun mutluluğunu gördükçe ben de daha gaza geldim :) Bir de ayağımı tam yere bastım topuğu havaya kaldırıyomuşum meğer o zaman da kasılıyorum tabi ayaklar titremeye başlıyor. Bu sefer çok rasgele denememiz de çok etkili oldu, kendimizi kesin bugün olacak bugün büyük gün diye şartladığımızda hiçbir zaman olmadı şimdiye kadar, bi de heyecanlanıp kasılıyordum ben. İlk olduktan sonra önümü döneyim dedim kendim uzanarak da denedim ama kesinlikle en rahatı arkam dönükken oldu. tıkandığım zaman tekrar o şekilde denedim ve oldu her seferinde. Bir de git gel yaptıramadım, acı hissediyorum gibi geldi. Denedikçe kendimi rahatlattıkça o da azalacak biliyorum. Bir de şu an zevk alma yok bende aynen başka diyenler de olmuş zamanla o da olur heralde.

İşin sırrı inat etmek galiba. Hiç çekinmeyin sorunuz varsa buraya yazın zaman geçmeden ertelemeden her gün her gün aynı parmak aynı aparat deneseniz bile devam edin...İşin sırrı her gün egzersizmiş ben 3cmlik aparatı denemeye çalışırken tansiyonum düşüyordu şimdiki halime inanamıyorum. Ama okadar çok erteledimki yorgunum misafir vardı sinirimiz bozuldu diye diye 1 sene oldu dile kolay. O yüzden hanımlar bugünkü egzersizleri ertelemiyoruuuz tam gaz devam :) Allah razı olsun hepinizden son çare doktora gitmeyi düşünürken burayı okuya okuya kurtuldum resmen (sevinç gözyaşları )
 
Merhaba arkadaşlar, bugun başladım forumu okumaya. Ben de 8 aydır evliyim, malum sorunla karşılaştım. ilk zamanlar psikolojik olarak oldukça kötü günler geçirdim. Allahtan eşim çok yardımcı oldu, asla zorlamadı. İnternetten vajinismusla ilgili yazıları bile okumak beni olumsuz etkiliyordu. Sonra karar verdik doktor araştırdık. nisan ayından beri tedavi görüyorum. Cem İncesu. Aranızda duyan vardır belki de. İlk parmak çalışması bile beni depresyona sokmuştu. bayılıyodum az kalsın ilk denediğimde.Benim kimi zaman ödevlerden kaçmam sebebiyle biraz uzun sürdü tedavimiz. Şuan penis çalışmalarına başladık. sadece penis başı girişleri deniyoruz iki defadır. Şükürler olsun ki sorunsuz geçiyor. Ödevlere devam bakalım. Doktor bu aşamadan sonra 1 - 1,5 ayda son aşamaya geliriz dedi.. Az kaldı inşallah. Ama parmak egzersizlerine yeni başlayan ya da başlayamayan arkadaşlar çalışmaları ihmal etmeyin, merak etmeyin zamanla esniyor kaslar, genişliyor vajina..

anladım ki yanlız değilmişim forumu okuyunca
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…