- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #156.941
cnm bnm asla kendini suçlama biz bunu bilerek mi yapıoruz hepimiz severek evlendik ama hiçbirimiz başımıza böyle bişey geleceğini bilemezdik sen şuan kızlık zarını düşünme egzersizlerine odaklan bence bir de şu açıdan bak ve kendini rahatlat aslında bizler çok şanslıyız eşlerimizin bizim için nelere sabredebileceğini görüyoruz hiç zor değil cnm bu bir eksiklik değil böyle düşünerek beynine sürekli olumsuz şeyller gönderiyorsun ve kendini daha çok kasıyorsun olumlu düşün yapacağım de eminim olacak cnm bnm
gerçekten bu siteye başvuralı 24 saat olmadı ama inanıyorumki ben burdan sizin yardımınızla yenecem bu sorunu hemen sizede haber vericem ve bu sorunu aşan arkadaşlar gibi sorun yaşayan arkadaşlarımın yanında olucambide sey sorucam ben evlenmeden 1 ay önce korunmak için doğum kontrol hapı kullanştım ve 8 ayda devam ettim bi arkadaşa isteksizlk yaptığını sölemiştim evet doğru vajinayı kasıyo demişti bırakalı 1.5 ay oldu gerçekten suan isteğim değişti acaba benm bu sorunumu hap da tetiklemiş midir hele kısın bi ara bahane bulmak için ugrasıyodum eşime karsı ya yorgunum diodum ya hastayım diodum inanır mısın denemeyelim die aksam seiz buçukta uyuduğumu bilirim rabbim kurtarsın hepimizi bu illette:-(
inşallah canım yaa ama o kadar korkarak ve kasılarak devam ettim ki yani anlatamamilk defa bu kadar cesaretlenmiştim eşim de çok şaşırdı sen düzelmişsin falan dedi ramazandan sonra egzersizlerime devam ederim hem de eşli deneme yaparız artık hayırlısıyla olur inşallah sen ne durumdasın peki canım uzun zamandır göremedim seni burda :)
Canım burda yağ ustamızvar kkaderim o yağla yendi hepimizede tavsiye etti sağolsun :))Valla ben parmak egzersizinde kendim yapamıyorum eşimin parmağıyla yapıyoruz prezervatif geçirip parmağına zeytinyağıyla bir güzel pehlivan gibi yağlanıyoruzarkadaşlar dünden beri aranızdayım egzersizi ilk defa burda duydum ama başlamadım daha iftardan sonra deneyecem peki bi sorum olucak egzersizsiz yağla yenen var mı bu sorunu bide egzersiz yaparken ilişki denemeside yapıcaz demi? açıkça soruyorum gün içinde egzersize başladım serce parmaktan o akşam deneyeblr miyim yoksa beklememiz ilerlememiz gereken bi süreç var mı yardım lütfennnnn:-(
canım ben bildiğin gibiyim bayram sonrasına erteledim egzersizlerimi ramazan dolayısıyla çok halsizlik oluyo bende inan ki yemek yemeye bile kolumu kaldıracak takatim kalmıyo ama geçenlerde öylesine eşim z.yağı ve jel sürdü o üstteyken yavaş yavaş denedi az az girer gibi oldu ve benim çok yanmam oldu yarısı girdi diyo eşim ama ben hiçbişey anlamadım .şu an berbat durumdayım kendimi kasmaktan kasık ağrım oluştu. size de hiç böyle şeyler olmuş muydu? melisacımm ne güzel sen yendin kurtuldun maşallah :) ben tembel çıktım sadece beynimi kemiren bi hastalık haline dönüştü bu((
aynen canım yaa.. kendimizi farketmemiz lazım aslında. ve cok gereksiz duygusallıklar yasıyoruz bazen o yuzden bu durumları yasadık zaten bnce. mantık gerckten cok önmli ben gec keşfettm mantklı olmayı baskalrına söyluyrum ama inş. dinlerler beni :)
hayır ıkınmıyordum zorlandığım için direkt vazgeçiyordum dediğin gibi yapmaya çalışacağım allah razı olsun görüşmek üzere..
amin cümlemizden razı olsun inşallah işine yarar tatlım, ama yağıda eşin sürsün vajina içine ki yağ sonuna kadar ulaşsın o zaman ıkınınca zaten nasıl oldu anlamazsın bile.afedersin çok özür diliyorum hani çok küçük delik o şey nasıl olurda falan diye birsürü gözünde büyütüyosun ya olduğunda bakıyosun daha az mı girdi diye bir bakıyosun hepsi olmuş.
ah kuzum sorma yaaa bizde 2 kere yaptık sonrasında ben mantar oldm doktor fitil falan verdi bitene kdr ilişki yok dedi. fitilm bitti şuandada reglm yani:s ay diorm unutmadm işalh
bende sana onu sorcktm zevk durmu nedir sende die bendede henüz hiç yok zaten dediğin gibi 2 kez oldu zaten
ay cnm bnm inşallah bian önce aşarsın sende elimizden geleni yaparız biz de sen yeter ki asla moralini bozma vazgeçme ama bu doğum kontrol hapı ile ilgili bişey yazmışsın onu ilk defa duydum cnm bnm gerçekten de isteği etkiliyor mu
Kizlaaarr ben 2 hafta yoktum annemlerdeydm yurtdisindaaaaa..... döndüm...2 parmak alamiyordum cok morelim bozuktu giderken hatta yazmistm ve cok sagolsun mesajlari yeni okudum cevap yazamiyorummmmm.... dün ben 3 kereee 2 parmagimu alabildim .... icinee oynatabildim icinde bekletebildim ve hic hissetmedmmmm....ve bugun yineee oldu .... doktorumu aradim ... esininde once 1 parmagini sonra 2 parmagini al dedi cunartesi gelin dedi sonra penis denemesine gecin dedi. Bizde zaten pazar günü bodruma gidiyoruzzzz..acaba orda olurmu ? Esimin 2 parmagininda aldiktan doktor kesib peniside alcaksn diyo. 2 parmakdan snra basaran oldumu ? Ama ben icinde iki parmagi ayiriyorum oynatiyorum gitgel yapiyorum yani oyle yapmam gerektigini soyledi doktor.... acaba 3 parmagimi denesem tatile gitmeden ...hani kesinlikle olsn diye ama sanki suan 10 parmak bile alsam olcakmis gibi hissediyorum yön olayini cozdum popomu yuksek tutuyorm altina yastik koyuyuorm cok rahat oluyo ve guzel dusunceler kuruyorum.
maşallah valla canım sen cok gayretlisin ve cok iyi gidiyrsun bnce :) senin hiç stres yapmaman lazım baksana hiç deneme yapamayanlar var sen ise surekli yapıyrsun ben bile bu kadar ugrasmadm valla maşallah tu tu tu:)cok az kaldı inanıyorum sana... evet canım aynen öyle kastığın için yanıyor ve acıyor. kendini sıkma ve sıktıkça bekleyip rahatla acele etmeden yap o zamn kolaylaşır inş. :) hem zeytnyagı kullnman daha iyi o cok kayıyor.. mantar yapabilr belki ama kullandktan snra vajınanı sabunla temzle guzlce. tabi cokta içeri sokma sabunu... eger kasıntı yada yanma cok olursa krem kullanırsın gecer canım...
cnm ben de yeneli 1 ay oldu ben üstte yendim hatta 3 veya 4 kez üstte yaptım hatta başka pozisyonlar da denedim ama sonra üste bir daha geçemedim alt pozisyondan başkasında yapamıom şuan kendimi onda rahat hissediorum bence şimdilik hangisinde rahat hissediorsan onda yap alışacağız mutlaka ben artık düşünmüyorum bunları o anın tadını çıkarmaya çalışıom giden 10 ayıma oldu bi de onu düşünemicem :) ben akışına bıraktım :) bence sen de akışına bırak:)))
valla üstte aşmıştım ben ve uzun süre alttan korktum hep üstte başladım sonra alta geçiyordum öyle öyle onuda aştım zamanla hamdolsun, sen bence üstte ısrarla bir dene korkma inan bana daha rahat her yönden, bacaklarını kaldırmak hemen ağrıyodu zor geliyodu bana, ama aştın ya herşeyi kelebeğin :) söylediği gibi zamana bırak, korkma artık oldu ve kurtuldum hamdolsun.
merhaba arkadaşlar. bende en ümitsiz vakalardandım 2-3 ay önce. hiç yapamıcam asla olmaz diyodum herkes gibi ama bu hafta hamile olduğumu öğrendim. hala inanamıyorum. bu günleri hiç göremeyeceğimi düşünüyordum. ben yaptıysam herkes yapar eminim. darısı buradaki herkesin başına inşallah.
Kizlaaarr ben 2 hafta yoktum annemlerdeydm yurtdisindaaaaa..... döndüm...2 parmak alamiyordum cok morelim bozuktu giderken hatta yazmistm ve cok sagolsun mesajlari yeni okudum cevap yazamiyorummmmm.... dün ben 3 kereee 2 parmagimu alabildim .... icinee oynatabildim icinde bekletebildim ve hic hissetmedmmmm....ve bugun yineee oldu .... doktorumu aradim ... esininde once 1 parmagini sonra 2 parmagini al dedi cunartesi gelin dedi sonra penis denemesine gecin dedi. Bizde zaten pazar günü bodruma gidiyoruzzzz..acaba orda olurmu ? Esimin 2 parmagininda aldiktan doktor kesib peniside alcaksn diyo. 2 parmakdan snra basaran oldumu ? Ama ben icinde iki parmagi ayiriyorum oynatiyorum gitgel yapiyorum yani oyle yapmam gerektigini soyledi doktor.... acaba 3 parmagimi denesem tatile gitmeden ...hani kesinlikle olsn diye ama sanki suan 10 parmak bile alsam olcakmis gibi hissediyorum yön olayini cozdum popomu yuksek tutuyorm altina yastik koyuyuorm cok rahat oluyo ve guzel dusunceler kuruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?