- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #156.961
canımmm haberını beklıyorummmmmmmmmmmmerak etmeeee senın artık bışeyın kalmamış yeterkı ılk korkunu at ınan sen bıle anlamıcan nasıl gırdı dıe. dediğin gibi üstte dene mutlakaaaaaaaaaaa... hakimiyet sende oluo. ve mumkunse pe.si sen yerleştr gör bak nasıl gelin olcaaan :123::123::123:
canım canım canım ne kadar sevindiğimi anlatamam allahım senin adına çok sevindim bizlerede nasip olsun inşallah lütfen çok dua et bize de ay çok sevindim ya vallahi.Sana ne kadar teşekkür etsem az gelincik :) Yukarıda yazdım oldu inanamıyorum hala :) Çook çok mutluyum. Sana da gözün aydın mı desem acabaama galiba sen henüz istemiyosun merak ettim bi gelişme var mı reglde? :) Benim de bu aralar regl olmam lazım bitince inşallah eski haline dönmem kaldığı yerden devam etse bari :26:
Canım bak bu akşam motivasyon sebebimizde var sitemizde gelin varkızlar 1 gün oldu sitenize ulaşalı bugun egzersizlere başlayacam bana dua edin ilk deneme biraz zor olur galiba bana yardımcı olun :-(
Olduuuuuuuuuuuuuuuuu sonunda olduuuuuuuuuuuuu ay inanamıyorum hala :) Sırf gelip burda halay çekmek için laptopu wcye getirdimBirkaç gün denedim kendimi kastığım için yine olmadı utancımdan gelip yazamadım egzersizi yapa yapa hallettim bugün sonunda :) 1 senedir ertelediğim işi bir haftada buraya iyi haber verebilmek için yaptığıma inanamıyorum nasıl bir itici güçtür bu böyle Nasıl mutluyum anlatamam
Şöyle oldu üst ve arkam dönük pozisyonda çok çok fazla jel kullanarak ve nefes alıp vererek aynı zamanda ıkınarak p..sin başını aldım sonra tekrar tekrar denedik sanırım ortasını da geçtim :) eşim şok oldu onun mutluluğunu gördükçe ben de daha gaza geldim :) Bir de ayağımı tam yere bastım topuğu havaya kaldırıyomuşum meğer o zaman da kasılıyorum tabi ayaklar titremeye başlıyor. Bu sefer çok rasgele denememiz de çok etkili oldu, kendimizi kesin bugün olacak bugün büyük gün diye şartladığımızda hiçbir zaman olmadı şimdiye kadar, bi de heyecanlanıp kasılıyordum ben. İlk olduktan sonra önümü döneyim dedim kendim uzanarak da denedim ama kesinlikle en rahatı arkam dönükken oldu. tıkandığım zaman tekrar o şekilde denedim ve oldu her seferinde. Bir de git gel yaptıramadım, acı hissediyorum gibi geldi. Denedikçe kendimi rahatlattıkça o da azalacak biliyorum. Bir de şu an zevk alma yok bende aynenbaşka diyenler de olmuş zamanla o da olur heralde.
İşin sırrı inat etmek galiba. Hiç çekinmeyin sorunuz varsa buraya yazın zaman geçmeden ertelemeden her gün her gün aynı parmak aynı aparat deneseniz bile devam edin...İşin sırrı her gün egzersizmiş ben 3cmlik aparatı denemeye çalışırken tansiyonum düşüyordu şimdiki halime inanamıyorum. Ama okadar çok erteledimki yorgunum misafir vardı sinirimiz bozuldu diye diye 1 sene oldu dile kolay. O yüzden hanımlar bugünkü egzersizleri ertelemiyoruuuz tam gaz devam :) Allah razı olsun hepinizden son çare doktora gitmeyi düşünürken burayı okuya okuya kurtuldum resmen(sevinç gözyaşları )
kızlar 1 gün oldu sitenize ulaşalı bugun egzersizlere başlayacam bana dua edin ilk deneme biraz zor olur galiba bana yardımcı olun :-(
hayırlı olsun canım çok sevindim bak kendine özgüvenin gelmiş :) tabiki tecrübeliler bilir ama bence sen 8 inde ayarladığın tatile gitmeden çözersin bu işi :) Tecrübeli kızlar bilir ama bence sen kendine güvenin geldiyse eş denemesini yap artık :) Benim eşim kendi parmakları ile denemeyi yapamadı direk p...s denemesine geçtik ve oldu :) Hadi bakalım gözün aydın diyelim canım rabbim yüzünü hep güldürsün hakediyorsun gerçekten
Serap92 merhaba bu illeti bende 3,5 sene çektim en sonunda bu ve evlilik konularında bir uzmana gittim maddi olarak biraz zorladı ama şu anda 4 yaşında bir oğlum ve 2aylık bir kızım var.Yani yendimm.Ama en başta herşey sende başlıyor.Ben de parmak egzersizleri ile başladım ve en iyi pozisyon senin üstte olduğun pozisyondur ben hala böyle yapıyorum.Uzmanın en son seanslar bittiğinde bana söylediği bir cümle beni çok etkilemişti.Sen bir kadınsın ve öyle davranmalısın.
İlişkiye girmeden önce yarım saat ara ile 3 tane kas gevşetici+ağrı kesici özelliği olan ilaç almıştım ayrıca kayganlaştırıcı da kullanmıştım,eşim bütün işi bana bıraktı ve hiç acele etmedik inan nasıl olduğunu bile anlamadım.(ilaç isimlerini vermem doğru olur mu bilmiyorum)
Ne kadar zamandır evli olduğunu bilmiyorum ama bir an önce çözülür umarım çünkü biz kadınlar erkekten daha çok yıpranıyoruz.
amin cümlemizden razı olsun inşallah işine yarar tatlım, ama yağıda eşin sürsün vajina içine ki yağ sonuna kadar ulaşsın o zaman ıkınınca zaten nasıl oldu anlamazsın bile.afedersin çok özür diliyorum hani çok küçük delik o şey nasıl olurda falan diye birsürü gözünde büyütüyosun ya olduğunda bakıyosun daha az mı girdi diye bir bakıyosun hepsi olmuş.
slm ametist77 ben de uzun zamandır buraya gırıyorum ve burası sayesınde artık 2 parmak alabılıyorum ama eş denemesınde başarılı olamadım bıraz kasıldım bu haftada 3 parmak deneyıp öyle eş denemesıne gecıcem ilacın ismini yazabılır mısın acaba sorun olayacaksa tşk ederm
kızlar burdan çıkıyorum şimdilik biz doktor arıyoruz egzersizi de burayı da bırakmayı düşünmüyorum herkes hakkını helal etsin çok sağolun yardımlarınız için.istanbulda yaşıyoruz lütfen bu işi kesin çözen bildiğiniz bayan doktorlar varsa bana cevap yazın.
site için sorun değilse yazarım tabii başka isteyen arkadaşlarda olmuştu
Sana ne kadar teşekkür etsem az gelincik :) Yukarıda yazdım oldu inanamıyorum hala :) Çook çok mutluyum. Sana da gözün aydın mı desem acabaama galiba sen henüz istemiyosun merak ettim bi gelişme var mı reglde? :) Benim de bu aralar regl olmam lazım bitince inşallah eski haline dönmem kaldığı yerden devam etse bari :26:
bunun farkında olman guzel canım :) eşinde senin yanındayken ve hersey yolundayken kendini toparlayıp biran önce basla egzersze canım. kendine guvenirsen hersey daha kolay olur. zara bşey olur veya olmaz bunla ilgelenme lutfen cnku bu hastalığı yenmek daha önmli. hem bişey olsada acıyan bişey değil hiçbşeyden korkma. sonuca varmakta senin elinde canım ne kadr cok egzersz yapar ve ne kadar cok kendine guvenip stres yapmak yerine basaracagına inanırsan o kadar cabuk yenersin :)
Bu gece çok umutlu başlamıştım ama hüsranla bitti eşimle birbirimize girdik sorunun tek başına ben odaklı olduğunu düşünmüyorum kendi parmağımla beceremediğim için onunkiyle yapıyoruz sıfır kastığımda bile duvara tosluyoruz diyorumki yönde hata olabilir yok hayır diyor bunu ona kabullendiremiyorum.Sinir etti beni ya bilememek eksiklik değilki resimleri gösteriyorum vajina popoya doğru diye ben zaten biliyorum diyor oysaki ilk ilişkisi benimle olacak görende hergün bu işi deniyor sanacak.Of çok sinirliyim ona ya söyleyemediğim ne varsa buraya yazıp deşarj oluyorum kızlar kusura bakmayın(
Olduuuuuuuuuuuuuuuuu sonunda olduuuuuuuuuuuuu ay inanamıyorum hala :) Sırf gelip burda halay çekmek için laptopu wcye getirdimBirkaç gün denedim kendimi kastığım için yine olmadı utancımdan gelip yazamadım egzersizi yapa yapa hallettim bugün sonunda :) 1 senedir ertelediğim işi bir haftada buraya iyi haber verebilmek için yaptığıma inanamıyorum nasıl bir itici güçtür bu böyle Nasıl mutluyum anlatamam
Şöyle oldu üst ve arkam dönük pozisyonda çok çok fazla jel kullanarak ve nefes alıp vererek aynı zamanda ıkınarak p..sin başını aldım sonra tekrar tekrar denedik sanırım ortasını da geçtim :) eşim şok oldu onun mutluluğunu gördükçe ben de daha gaza geldim :) Bir de ayağımı tam yere bastım topuğu havaya kaldırıyomuşum meğer o zaman da kasılıyorum tabi ayaklar titremeye başlıyor. Bu sefer çok rasgele denememiz de çok etkili oldu, kendimizi kesin bugün olacak bugün büyük gün diye şartladığımızda hiçbir zaman olmadı şimdiye kadar, bi de heyecanlanıp kasılıyordum ben. İlk olduktan sonra önümü döneyim dedim kendim uzanarak da denedim ama kesinlikle en rahatı arkam dönükken oldu. tıkandığım zaman tekrar o şekilde denedim ve oldu her seferinde. Bir de git gel yaptıramadım, acı hissediyorum gibi geldi. Denedikçe kendimi rahatlattıkça o da azalacak biliyorum. Bir de şu an zevk alma yok bende aynenbaşka diyenler de olmuş zamanla o da olur heralde.
İşin sırrı inat etmek galiba. Hiç çekinmeyin sorunuz varsa buraya yazın zaman geçmeden ertelemeden her gün her gün aynı parmak aynı aparat deneseniz bile devam edin...İşin sırrı her gün egzersizmiş ben 3cmlik aparatı denemeye çalışırken tansiyonum düşüyordu şimdiki halime inanamıyorum. Ama okadar çok erteledimki yorgunum misafir vardı sinirimiz bozuldu diye diye 1 sene oldu dile kolay. O yüzden hanımlar bugünkü egzersizleri ertelemiyoruuuz tam gaz devam :) Allah razı olsun hepinizden son çare doktora gitmeyi düşünürken burayı okuya okuya kurtuldum resmen(sevinç gözyaşları )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?