Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sana ne kadar teşekkür etsem az gelincik :) Yukarıda yazdım oldu inanamıyorum hala :) Çook çok mutluyum. Sana da gözün aydın mı desem acaba ama galiba sen henüz istemiyosun merak ettim bi gelişme var mı reglde? :) Benim de bu aralar regl olmam lazım bitince inşallah eski haline dönmem kaldığı yerden devam etse bari :26:

canım canım canım ne kadar sevindiğimi anlatamam allahım senin adına çok sevindim bizlerede nasip olsun inşallah lütfen çok dua et bize de ay çok sevindim ya vallahi.

kızlar 1 gün oldu sitenize ulaşalı bugun egzersizlere başlayacam bana dua edin ilk deneme biraz zor olur galiba bana yardımcı olun :-(
Canım bak bu akşam motivasyon sebebimizde var sitemizde gelin var Bizde başaracağız dualarımız birbirimizle inşallah.Bende eşimi bekliyorum teravihden gelsin parmakcıklar eyleme başlıyor inşallah :)) bugün çok pozitifim umarım güzel bir egzersiz olur :))

tüm halaylar senin için mermaid yaşasın aşk kahrolsun vajinismus

kızlar 1 gün oldu sitenize ulaşalı bugun egzersizlere başlayacam bana dua edin ilk deneme biraz zor olur galiba bana yardımcı olun :-(

arkadaşım şunu aklından çıkarma normal şartlaarda ilk ilişkide bile hiç acıma olmaz ve zevk alınırmış (haydar dümen söylemişti)biz türkler düşünce gücümüzü olumsuz kullanıyoruz maalesef o yüzden böyle oluyo. ilk çalışmaya başladığın günler biraz zor oluyo evet ama o da çok acıdığından değil.azıcık yanma oluyo ve inatla kaslar gevşemeyince acıyacak diye parmağını itemiyosun.tansiyonum düşüyo diyen arkadaşlarında korkudan düşüyo çok acıdığından değil.ben yendim ve ilk günlerde dahil hiçbir zaman çok acımadı.hep azcık acıdı ya da yandı.kegel egzersizleri çok önemli.bir de parmak çalışmasında takıldığın yerde de kegel egzersizi yap.özellikle p...s e geçtikten sonra çok faydasını gördüm ama doktorum her aşamada tavsiye etmişti.şunu da hiç unutma ilk haftayı atlatııktan sonra gerisi daha hızlı geliyo. başarılar :))

kızlarrr nerdesınız uzun bı aradan sonra dondum yıne ama hala aşamadım
ama cok yol katettım hıc dokunamazken simdi 2 parmak alabılıyorum ama eş denemesınde başarılı olamadım kasıldım yıne ama bır hafta daha calışıp tekrar deneyecegım var mı önerısı olan

bu arada sızlerı cok özledım

aaaaa inanamıyorum koçbey25 sen nezaman yendın ayyyy cok sevındım darısı bana cnm ben uzun bı suredır yoktum nasıl oldu anlatsana cnm kacırdmısım herşeyı yaa :))

slm ametist77 ben de uzun zamandır buraya gırıyorum ve burası sayesınde artık 2 parmak alabılıyorum ama eş denemesınde başarılı olamadım bıraz kasıldım bu haftada 3 parmak deneyıp öyle eş denemesıne gecıcem ilacın ismini yazabılır mısın acaba sorun olayacaksa tşk ederm

canım nasılsın tatılden donmustum ama bu defa da mısafır geldı ailelerden uzak oldugumuz için hep te yatılı oluyo :)

mail attım sana ama burdan da yazayım dedım eş denemesınde basarılı olamadım bıraz kasıldım ama 2 parmak alabılıyorum misafır tatıl falan derken uzadı tabı süreç ama bu hafta 3 parmak deneyıp sonra eş denemesıne gecıcem ne dersın

Son düzenleme:

site için sorun değilse yazarım tabii başka isteyen arkadaşlarda olmuştu

merhaba zeycanım özelden mesaj atmışsın bayagı olmuış ama yenı gördum canım bende tatıldeydım cok bişi yapamamıştım ama kkaderım ve bazı arkadaşlar sayesınde 2 parmak alabılıyorum artık bakalım denemeye devam yılmak yookk lütfen pes etme

ohh maşallah bi ayrıldık burdan bayagı kısı yenmıs yaa cok sevındım darısı bana ve dıger yaşayanlara :)

sanırım sız de yenı yenenlerdesınız ben 25 gundur falan uzak kaldım bıraz bahseder mısınız ben kkaderım sayesınde 2 parmak alabılıyorum ama eş denemesınde başarılı olamadım bıraz kasıldım ama kendıme guvenım geldı en azından olucak dıye sen de bıraz bahseder mısın

Bu gece çok umutlu başlamıştım ama hüsranla bitti eşimle birbirimize girdik sorunun tek başına ben odaklı olduğunu düşünmüyorum kendi parmağımla beceremediğim için onunkiyle yapıyoruz sıfır kastığımda bile duvara tosluyoruz diyorumki yönde hata olabilir yok hayır diyor bunu ona kabullendiremiyorum.Sinir etti beni ya bilememek eksiklik değilki resimleri gösteriyorum vajina popoya doğru diye ben zaten biliyorum diyor oysaki ilk ilişkisi benimle olacak görende hergün bu işi deniyor sanacak.Of çok sinirliyim ona ya söyleyemediğim ne varsa buraya yazıp deşarj oluyorum kızlar kusura bakmayın (

hıc canını sıkma bazen bu kadar olmasada bizde de böyle durumlar olabılıyo, bazen eşler de artık bu durumdan sıkılabılıyorlar ama sonra da pişman oluyodur emın ol . dök içini rahatla cnm

arkadaşlar 1 yıldır vajinismus yaşıyorum.Eşim bu konuda çok anlayışlı sürekli hallederiz diyor.Kendim yenmek istiyorum ama hep korkuyorum.Parmak egzersizi kesinlikle yapamıyorum ve yaptıramıyorum.Nedense eşimin cinsel organı daha güvenli geliyor ne saçma değil mi?Sizlerden yardım istiyorum ne olur Benim kuruluk gibi bir problemim hiç olmadı.İsteksizliğimde olmadı.Bir yere gelince geriye gitmeyecek gibi hissediyorum sanki duvar var gibi canım çok yanacak gibi Bi en kolay pozisyonu yakalasam küçük bi hamle yapsam olacak.Ne yapmam lazım bana bu konuda yardımcı olun ne olur Altta mı üstte mi yastık mı? En acısız nasıl olur o duvar nasıl geçilecek?Nolur pat diye olsun bitsin istiyorum kas gevşetici alayım mı alacaksam hangisi?Çok bunaldım Özelden genelden biri bana yardım etsin lütfennn...

Tebrik ederim canım, Allah mutluluğunuzu daim eylesin, başka sıkıntı vermesin inşallah..
bende senin gibi eşime sırtım dönük yenmiştim, bu pozisyon gerçekten çok rahat çünkü tüm kontrol bizde oluyor. dediğin gibi inat edip, azimle hergün egzersiz yapıldığında çözüme çok çabuk ulaşılıyor. 1 ay alışma süreci zaten, ondan sonra zevkte almaya başlayacaksın canım, merak etme iyice alışman için gün aşırı denemenizi tavsiye ederim..
halaylar yeni gelinimize gelsin.. :118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…