- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #156.981
arkadaşlar 1 yıldır vajinismus yaşıyorum.Eşim bu konuda çok anlayışlı sürekli hallederiz diyor.Kendim yenmek istiyorum ama hep korkuyorum.Parmak egzersizi kesinlikle yapamıyorum ve yaptıramıyorum.Nedense eşimin cinsel organı daha güvenli geliyor ne saçma değil mi?Sizlerden yardım istiyorum ne olurBenim kuruluk gibi bir problemim hiç olmadı.İsteksizliğimde olmadı.Bir yere gelince geriye gitmeyecek gibi hissediyorum sanki duvar var gibi canım çok yanacak gibi Bi en kolay pozisyonu yakalasam küçük bi hamle yapsam olacak.Ne yapmam lazım bana bu konuda yardımcı olun ne olur Altta mı üstte mi yastık mı? En acısız nasıl olur o duvar nasıl geçilecek?Nolur pat diye olsun bitsin istiyorum kas gevşetici alayım mı alacaksam hangisi?Çok bunaldım Özelden genelden biri bana yardım etsin lütfennn...
Günlerdir burada egzersiz yapamıyorum diye yakınan ben az önce işaret parmağımı 2 boğum alabildim. Şaşkınım çünkü beynimde iyice doktora gitmeyi planlamıştım, sonrasında ne olur bilemem ama arkadaşların burada dedikleri o koca boşluğu hissettim resmen. Özgüvenim arttı be bi parmakla, yapsam nolurum acaba :)) Bunları yazıyorum hem cesaretlerinden arkadaşlara teşekkür etmek için ve desteklerini esirgememelerini rica ettiğim için hem de egzersizi yapamayanlar için. Şu kan korkusunu da bi aşsam benim de halayımı çekeceksiniz ama ödleğim işte ne yapayım , eğer kan korkusu olmayıp egzersize çekinen varsa bi dk bile beklemesin çok kolay gercekten :)))
canım hoş geldin, egzersizlerden en başta hepimiz korktuk, o parmak oraya nasıl girer diye günlerce düşünmüştüm ben rüyalarıma bile girmişti düşünama inanki bir kere yaptınmı gerisi geliyor, beynin oraya birşeyin girebileceğine inanıyor çünkü. egzersizden hiç korkma canım, kendine güven. serçe parmağına bir doktor eldiveni geçir bolca jelle, burnundan deriiiin bir nefes al, nefesini verirken yavaşça parmağını ittir, bak nasıl kolayca girecek sende göreceksin. yalnız parmağının yönü popoya eğimli olacak dümdüz ittirmeyeceksin. parmak itici gelirse birkaç tane kulak çubuğunu birleştir, streç filmle kapla üzerine pre.. tif geçir ve bununla yap egzersizini.
olmayacak diye bir şey yok, çünkü egzersizlerini düzenli yapan herkesin en sonunda oldu. benim yeneli 4 ay oldu, ben üst pozisyonda eşime sırtım dönük olarak yendim, bu pozisyonda kontrol sende olduğu için daha rahat oluyorsun. o duvar dediğin yerde derin bir nefes alıp biraz bekleyeceksin hafif bir yanmada hissedebilirsin ama inanki geçiyor nefesle. bolcada ıkınmanı tavsiye ederim bununda etkisi çok fazla.. hadi canım başla bir an önce, vakit kaybetme olurmu. merak ettiğin başka şeyler olursa mutlaka sor, sakın çekinme.. Rabbim yardımcın olsun..
Canım yaaa ben parmak egzersizinden çok korkuyorum( Ben bakamam bile egzersizi bırak Eşimle denesem olmaz mı o zaman ıkınsam ne bileyim ateşler basıyor
aparatla denesen canım, belki o itici gelmez. egzersiz olmadan yenen arkadaşlarda oldu evet ama çok nadir.
sen dediğim pozisyonda dene o zaman birde. eşine sırtın dönük olsun, tuvalete oturur pozisyonda ol, bolca ıkın..
ama yinede hep diyorum çözüme kavuşturan EGZERSİZ canım..
Maşallah canım sana, tebrik ederim
bundan sonrası daha kolay olacak, zor olanı aştın sen, beyni artık oraya birşeyin girebileceğini kabul etti. azimle hergün egzersizlerine devam edersen çok yakındır gelin olman
kan olayından bende korkardım, ama bende egzersiz sırasında da yendikten sonrada gelmedi. çünkü egzersizlerde zar esniyor. bence hiç takılma ona, çünkü kan gelen arkadaşlarda peçeteyle silmesem anlamazdım bile dediler hep, yani miktarı o kadar az düşün..
inşallah en yakın zamanda halayını çekeriz canım..
Haklısın burda okuyorum okuyorum parmak egzersizi lafı ettiler mi hemen başka yorum okuyorumBu kadar korkak olduğumu bilmezdim.Denemeye çalışacağım canım çok sağol yorum yaptığın için şimdi gidiyorum yatayım yine gelirim.Allah'a emanet ol canım.Allah razı olsun.
Ayyy inşallah inşallah :)) Parmağımı daha iterdim ama kan korkusu engel herşeye , gerçi daha önce eşimle denerken 2 sefer kan gibi bişiler olmuştu sonradan çarşafda görmüştüm de neyse nasıl acı korkusunu yemediysem sizin desteklerinizle onu da yeneceğim inşallahgerçekten çok etkiliyo bu yorumlar , çok sağolun iyi ki varsınız hepiniz :))
hiiiç korkma canım, hep beraber üstesinden geliriz, merak etme sen.
buranın psikolojik etkisi çok fazla, insanı öyle rahatlatıyor ki, sanki terapide gibi hissediyorsun kendini, öylede gaza geliyorsunki, işte bizimde buna çok ihtiyacımız var, seninle aynı sorunu yaşayan biriyle dertleşmek gibisi yok. inancını sakın yitirme, bu azimle aynen devam canım..
hayatımın en kötü günlerini yaşıyorum 8 aylık evliyim. evlendiğim günden bugune kadar hiç ilişkiiden zevk almıyorum ben vajiyim evet ama nasıl yenecem bilmiyorum kocam çok üzülüyor ve hamileyim. nasıl hamile kaldım anlamadım. biraz erteledik hamileyim diye umudumuzu normal doğuma bıraktık. sanki doğum yapınca düzelecekmişim gibi çookkk ümitsizim çokk ölmeyi bile allahtan istiyorum benim bunları kocama yaşatmaya hakkım yok diye düşünüyorum...
hayatımın en kötü günlerini yaşıyorum 8 aylık evliyim. evlendiğim günden bugune kadar hiç ilişkiiden zevk almıyorum ben vajiyim evet ama nasıl yenecem bilmiyorum kocam çok üzülüyor ve hamileyim. nasıl hamile kaldım anlamadım. biraz erteledik hamileyim diye umudumuzu normal doğuma bıraktık. sanki doğum yapınca düzelecekmişim gibi çookkk ümitsizim çokk ölmeyi bile allahtan istiyorum benim bunları kocama yaşatmaya hakkım yok diye düşünüyorum...
Kendin sorunu yendiğin halde gecenin bu saatinde bizlere destek veriyorsun ya , Allah ne muradın varsa versin canım , yanlış hatırlamıyorsam 2. Bebişi istiyordun Rabbim tez zamanda hayırlısıyla dileklerini yerine getirsin inşallah :))
aaaaa inanamıyorum koçbey25 sen nezaman yendın ayyyy cok sevındım darısı bana cnm ben uzun bı suredır yoktum nasıl oldu anlatsana cnm kacırdmısım herşeyı yaa :))
bebişin hayırlı olsun :) ne zaman yendin sen canım hatırlıyorum sanki seni
Melisa bende regl dönemimdeyim :) bu ne rastlantı yahuu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?