- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #157.001
kızlar 11.06.2011 tarıhınde evlendım ve hıcbırımızın aklına gelmedığı gıbı benımde gelmemıstı vajınusmus olduğum ugun yaparımyarın yaparım derken gunler ılerledı..ve kendımı okadar eksik hissediyordumki.en sonunda bı siteyi buldum baktım benim gibi bir sürü insan var. ve egzersizlere basladım hıc yapamam dediğim o egzersizlere ve basardım oldu 2 parmak alabılıodum sonra denemeye gectım olmadı husrana uğradım bıraktım 1 ay sonra yıne burda duyduğum zeytınyağıyla deneme yaptım ama cok kararşlıydım bıtıcektı bu ıs ve 22.06.2013 tarıhınde vajınusmustan kurtuldum rüya gıbıydı benım ıcın ınanamıyordum.artık 2 sene olmustu tam evlenelı zaten cocuk ıstıyoduk.25.06.2013 tarıhınde korunmasız ılıskıye gırdık.hep dua edıyodum allahım 2 sene bunu yasadım bana onun yokluğunu arattırma dıye..ve kızlarr BEN HAMILEYIMMMMMMMMM:):) 6 hafta 5 gunlukkk.herseyden emın olup buraya yazmak ıstedım.dun kalp atıslarınıda duydum yavrumunnn..ALLAH ım isteyen herkese versın ınss.ben bu sıte burdakı herkes sayesınde yendım ve anne olucam ıns.kızlar lutfen sıze dıyorum bu yazıyı gaza gelın dıye yazıyorummm lutfen yılmayınnnn cok kolayyy bu hastalığı yenınkı onunuzu gorun anne olun.rabbaim isteyen herkese versin inşşşş....iyki varsınız.....bu benım mucızemmmmm.buzamana kadar cok gozyası doktum ama rabbim bana aratmadı cok sukur ıns bebeğimide kucağıma sağlıklı sıhatlı alırım dualarınız eksık etmeyın..hepınızı cok sevıyorum....
Çok mutlu olduuuk :) Ne güzel yaa. Çok şükür. Rabbim bize de yenmeyi nasip eder inşallah, inşallah biz de böyle güzel haberlerle geliriz. Sen bizlere dua et. Hamilenin duası kabul olur :) Allah sağllıkla sıhhatle kucağına aldığın günleri de gösterir inşallah :)
çok duygulandım Rabbim inş banada nasip eder vajinismustan kurtulup anne olmayı duanızı eksik etmeyin bebeğin sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olur inşşkızlar 11.06.2011 tarıhınde evlendım ve hıcbırımızın aklına gelmedığı gıbı benımde gelmemıstı vajınusmus olduğum ugun yaparımyarın yaparım derken gunler ılerledı..ve kendımı okadar eksik hissediyordumki.en sonunda bı siteyi buldum baktım benim gibi bir sürü insan var. ve egzersizlere basladım hıc yapamam dediğim o egzersizlere ve basardım oldu 2 parmak alabılıodum sonra denemeye gectım olmadı husrana uğradım bıraktım 1 ay sonra yıne burda duyduğum zeytınyağıyla deneme yaptım ama cok kararşlıydım bıtıcektı bu ıs ve 22.06.2013 tarıhınde vajınusmustan kurtuldum rüya gıbıydı benım ıcın ınanamıyordum.artık 2 sene olmustu tam evlenelı zaten cocuk ıstıyoduk.25.06.2013 tarıhınde korunmasız ılıskıye gırdık.hep dua edıyodum allahım 2 sene bunu yasadım bana onun yokluğunu arattırma dıye..ve kızlarr BEN HAMILEYIMMMMMMMMM:):) 6 hafta 5 gunlukkk.herseyden emın olup buraya yazmak ıstedım.dun kalp atıslarınıda duydum yavrumunnn..ALLAH ım isteyen herkese versın ınss.ben bu sıte burdakı herkes sayesınde yendım ve anne olucam ıns.kızlar lutfen sıze dıyorum bu yazıyı gaza gelın dıye yazıyorummm lutfen yılmayınnnn cok kolayyy bu hastalığı yenınkı onunuzu gorun anne olun.rabbaim isteyen herkese versin inşşşş....iyki varsınız.....bu benım mucızemmmmm.buzamana kadar cok gozyası doktum ama rabbim bana aratmadı cok sukur ıns bebeğimide kucağıma sağlıklı sıhatlı alırım dualarınız eksık etmeyın..hepınızı cok sevıyorum....
nasıl yendiğinizi de anlatsanız. egzersizle mi? ben mumu alabiliyorum ama eş denemesi olmuyor. yardımcı olun lütfen
canım guzel dıleklerın ıcın tskur ederım.ben bı dort gun egzersız yapmıstım ama aparat alamıodum ben parmakla yapıodum parmağıma prezervatıfı gecırıodum.ılk gun serce parmka yatım sonra ısaret ve orta parmak sonra 2 parmak denedım oda oldu ama 3 parmak yapmadan yenmek zordu ben 2 parmakta denedım basaramadım morlaım bozuldu ara verdım 1 ay bır aksam cok karalıydım bu ıs bıtıcek dedım esımın ustunde olan pozısyonda tamamen kontrol bendeyken zeytınyağı surdum ve oldu cok sukur.hıc bısey anlamadım hıc acımadıı da.hıc bısey yok canım ınankı bumuymus dıceksın
işte ben onu anlamıyorum. ben mumu aldım ama p..s çok büyükmüş gibi geliyor. delik açılmıyor o anda. kasıyorum da ondan mı acaba? bilemiyorum. daha kalın şeylerle mi çalışmam lazım acaba
kızlar 11.06.2011 tarıhınde evlendım ve hıcbırımızın aklına gelmedığı gıbı benımde gelmemıstı vajınusmus olduğum ugun yaparımyarın yaparım derken gunler ılerledı..ve kendımı okadar eksik hissediyordumki.en sonunda bı siteyi buldum baktım benim gibi bir sürü insan var. ve egzersizlere basladım hıc yapamam dediğim o egzersizlere ve basardım oldu 2 parmak alabılıodum sonra denemeye gectım olmadı husrana uğradım bıraktım 1 ay sonra yıne burda duyduğum zeytınyağıyla deneme yaptım ama cok kararşlıydım bıtıcektı bu ıs ve 22.06.2013 tarıhınde vajınusmustan kurtuldum rüya gıbıydı benım ıcın ınanamıyordum.artık 2 sene olmustu tam evlenelı zaten cocuk ıstıyoduk.25.06.2013 tarıhınde korunmasız ılıskıye gırdık.hep dua edıyodum allahım 2 sene bunu yasadım bana onun yokluğunu arattırma dıye..ve kızlarr BEN HAMILEYIMMMMMMMMM:):) 6 hafta 5 gunlukkk.herseyden emın olup buraya yazmak ıstedım.dun kalp atıslarınıda duydum yavrumunnn..ALLAH ım isteyen herkese versın ınss.ben bu sıte burdakı herkes sayesınde yendım ve anne olucam ıns.kızlar lutfen sıze dıyorum bu yazıyı gaza gelın dıye yazıyorummm lutfen yılmayınnnn cok kolayyy bu hastalığı yenınkı onunuzu gorun anne olun.rabbaim isteyen herkese versin inşşşş....iyki varsınız.....bu benım mucızemmmmm.buzamana kadar cok gozyası doktum ama rabbim bana aratmadı cok sukur ıns bebeğimide kucağıma sağlıklı sıhatlı alırım dualarınız eksık etmeyın..hepınızı cok sevıyorum....
mumun kalınlığı nekadar canım genelde arkdaslar aparatta 10 cnmde yenıyor canım.senınkı kac cm. ayrıca kafanda bıtırmen lazım hazır olcaksın bol jelle kendınde yap kontrolu p.... sen sok egzersız yapar gıbı. o sekılde olur canımama yapcağından emın ol
ayyyyyyyyyy çokk sevindim senin adına canım ne kadar güzel bi haber bu böyle bebişine de kendine de çok iyi bak bizlere de dua etmeyi unutma :))))))))
canım bnmmmmmmm
:119::119::119::119::119::119::119:
öncelikle zaman ayırıp cvp verdiğin için çok teşekkür ederim :) mum bildiğimiz bakkal mumu. beyaz, uzun. yani bence o p..sin yarısı kadar anca vardır. onu rahatlıkla yaptım. kalınlaşması gerekiyor demek ki. bu konuyu bilen arkadaşlar da okuyup yazsınlar lütfen, gerçekten psikolojim bozuldu
eee aşmışsın canım da haberin yok senin :)) yalnız jelle karıştırma ne gerek var yağ sür tamam işte :)) senin hisstmemen işte fazla kayganlaştığı için oluyor,mesela yendikten sonra afedersin fazla ıslanırsan o zamanda bişey hissetmiyosun,kasık ağrısı başlarda oluyor ama birde p vajinanı gerdirdiği zaman oluyor, yaniii mesela yönü ayarlayamadığındada p vajinanı geriyor onada dikkat et eşine doğru eğimli ol biraz hani p popo yönünde itilecek ya.
canım merhaba bende bakkal mumu ile yaptm agzerszlermi sürekli. bakkal mumunun çevresi 7 cm fln oluo. 7cm ile denedikten sonra bende başarısız oldm cnm bnm moralm bozulmuştu ama sağolsunlar kızlar hemen beni kendime getrdiler
bakkal mumunu aldm ölçerek peçete ile 10 cm e kdr kalınlaştrdm cnm. o şekilde egzersz yaptm ve ozaman eş denemsini başardm . sana tavsiyem olamdıysa kalınlaştr egzerszlere devm cnm aparata alışınca olacak emin ol:13::13:
ederım etmemmı kuzum hep aklıdmasınız sızde bana dua edınn.allah hıcbırmıze baska dertler vermesın ıns
Rabbim analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah canım nasıl sevindim bilemezsin tüylerim diken diken oldu nereden nereye değil mi? Allahım bizlerede nasip etsin inşallah dualarını eksik etme olur mu içindeki meleğin yüzü suyu hürmetine Rabbim kabul eder inşallah.kızlar 11.06.2011 tarıhınde evlendım ve hıcbırımızın aklına gelmedığı gıbı benımde gelmemıstı vajınusmus olduğum ugun yaparımyarın yaparım derken gunler ılerledı..ve kendımı okadar eksik hissediyordumki.en sonunda bı siteyi buldum baktım benim gibi bir sürü insan var. ve egzersizlere basladım hıc yapamam dediğim o egzersizlere ve basardım oldu 2 parmak alabılıodum sonra denemeye gectım olmadı husrana uğradım bıraktım 1 ay sonra yıne burda duyduğum zeytınyağıyla deneme yaptım ama cok kararşlıydım bıtıcektı bu ıs ve 22.06.2013 tarıhınde vajınusmustan kurtuldum rüya gıbıydı benım ıcın ınanamıyordum.artık 2 sene olmustu tam evlenelı zaten cocuk ıstıyoduk.25.06.2013 tarıhınde korunmasız ılıskıye gırdık.hep dua edıyodum allahım 2 sene bunu yasadım bana onun yokluğunu arattırma dıye..ve kızlarr BEN HAMILEYIMMMMMMMMM:):) 6 hafta 5 gunlukkk.herseyden emın olup buraya yazmak ıstedım.dun kalp atıslarınıda duydum yavrumunnn..ALLAH ım isteyen herkese versın ınss.ben bu sıte burdakı herkes sayesınde yendım ve anne olucam ıns.kızlar lutfen sıze dıyorum bu yazıyı gaza gelın dıye yazıyorummm lutfen yılmayınnnn cok kolayyy bu hastalığı yenınkı onunuzu gorun anne olun.rabbaim isteyen herkese versin inşşşş....iyki varsınız.....bu benım mucızemmmmm.buzamana kadar cok gozyası doktum ama rabbim bana aratmadı cok sukur ıns bebeğimide kucağıma sağlıklı sıhatlı alırım dualarınız eksık etmeyın..hepınızı cok sevıyorum....
Rabbim analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah canım nasıl sevindim bilemezsin tüylerim diken diken oldu nereden nereye değil mi? Allahım bizlerede nasip etsin inşallah dualarını eksik etme olur mu içindeki meleğin yüzü suyu hürmetine Rabbim kabul eder inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?