- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #157.021
allah saglikli sihhatli bir evlat nasip etsin sana insallah yardimci oldun okadar insana allahta senin yardimcin olsun.cok guzel bisey valla surda bulunan herkesin hayali evlenince hemen bebek yapcam demistim daha iliskiye bile giremedim.ama ilerlemeler var onunla rahatlatiyorum kendimi en azindan kendime gelmemi sagladiniz cok tesekkurler.bebegin iyi huylu sevgi dolu kiymet bilen bi insan olsun ilerde insallah.tebriklerrrr:):)
allah saglikli sihhatli bir evlat nasip etsin sana insallah yardimci oldun okadar insana allahta senin yardimcin olsun.cok guzel bisey valla surda bulunan herkesin hayali evlenince hemen bebek yapcam demistim daha iliskiye bile giremedim.ama ilerlemeler var onunla rahatlatiyorum kendimi en azindan kendime gelmemi sagladiniz cok tesekkurler.bebegin iyi huylu sevgi dolu kiymet bilen bi insan olsun ilerde insallah.tebriklerrrr:):)
Tatlım çok çok tebrik ederim, gözlerim dolu dolu okudum resmen çünkü benim hayal ettiğim şeyin gerçekleştiğini yazmışsın. Bende bebek özlemi çekiyorum yenince başka sorun çıkarsa diye de kaygılanıp duruyorum bi taraftan ne mutlu sana maşallah , bizlere dua etmeyi unutmaRabbim hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin inşallah :))
kuzum tskurler sende yen allahım sanada nasıp etsın ıns
sanirim bunu kkadrime sormustum araya adet girdi denemeleri birakmistim bugun yeniden basladim isaret ve orta parmagimi soktum yine ve hic kormuyorum sadece aklima birsey takildi oda giris kisminda iki delik goruyorum biri kendi soktugum genislettim onu bayagi ilk gun delik yok dedgimde melisa ak ikin cikicak demisti simdi buyuk artik nefes verince gorebiliyorum ikincisi yaninda sanki sizdede varmi o beni biraz bunaltti sanki ama suda var ona ragmen iki parmagimi soktum ustelik korkmuyorum ve sokarken izliyorum aynadan yon ayarliyorum olmadidolandiriyorum icerde parmagimi falan filan o sorun mu doktra gostermem lazim mi sizce?
Canım ikinci delik idrar deliği üstt tarafta olan yanlış yerlere girme lütfen
sorun olmaz dıye dusunuyorum çunku burda krem isimleri de kullanıyoruz her zaman hatta şurup isimleri falan :))
İlayza merhaba canım ben 12 temmuz günü yendim :) zaten egzersizleri yapıyordum ama ben sadece kendi işaret parmağımı ve orta parmağımı ayrı ayrı alabiliyordum iki parmak biren hiç yapmadım..Zaten psikologta tedavi görüyordum son seansımdada doktor bana rivoril diye bir sakinleştirici verdi yani ortalama bir ayda yendim tedavi süresi bu kadardı...Eşimle parmak denemsi yapamadım o çok korktu bundan...Zeytinyağı ve rivotril ile bir kaç denemede yendim canım acı falan yok lütfen rahat ol bu muymuş diye yazıyırlardı kızlar ya bende dedim yani bu muymuş beni bu kadar gergin yapan diye :) Korkma sakın emin ol ben senin kadar cesaret edip yapamadım iki parmak birdenn..Hayırlı haberlerini bekliyorumm canım :) Hadi bakalım bayramdan önce şöyle zılgıtlı bir halay çekelim :)
insallah esra vajinusmusken olmicani bildigim halde 10 ayda belki 100 defa idrarda hamilelik testi yaptim ve dakikalarca bekledim cope attim yeniden alip baktim cizgi cikti mi diye bunu yenmeden olmicak olsada kendimi yine yarim hissederek olcak farkindayim uc parmak ve su giris kismi hakkinda sordgum soruyada yanitlar verirsen ve melisa ak kkaderim ve digr arkadaslr hepinizdn yardim bekliyorum
inşallah canım inşallah uğraşıyorum ama ramazanda biraz zor oluyo ama yapıcam buna emınım zaten özelden mesaj attım sana :)
halaylar sana gelsin bebişim (geç oldu ama)
canım o kızlık zarı hakkınd abılemıcem sneınkını bı doktora gıt goster nevarr ama o cınsel ılıskıye gırmene engel olmaz canım
sanirim bunu kkadrime sormustum araya adet girdi denemeleri birakmistim bugun yeniden basladim isaret ve orta parmagimi soktum yine ve hic kormuyorum sadece aklima birsey takildi oda giris kisminda iki delik goruyorum biri kendi soktugum genislettim onu bayagi ilk gun delik yok dedgimde melisa ak ikin cikicak demisti simdi buyuk artik nefes verince gorebiliyorum ikincisi yaninda sanki sizdede varmi o beni biraz bunaltti sanki ama suda var ona ragmen iki parmagimi soktum ustelik korkmuyorum ve sokarken izliyorum aynadan yon ayarliyorum olmadidolandiriyorum icerde parmagimi falan filan o sorun mu doktra gostermem lazim mi sizce?
2kuiflex+1spazmol yarım saat ara ile alınacak.Emla tegaderm pomad veya xylocaine sprey kullanabilirsin çok etkili olmasa da ilişkiden 5-10dk.önce vajina girişine uygularsan o bölgeyi hissizleştirebilirsin.Jel kullanmayı sakın ihmal etme sevişme sırasında ihtiyacın olmasa da iş o noktaya gelince kuruyorsun :) insan ister istemez geriliyor.
Umarım bu mübarek ayda Allah'ım herkesin derdine derman olur.Başarılar...
Önce kendine inan ve kendin için yap.
canım bak herkesin vajina ve kızlık zar yapısı farklı. seninkide öyle demekki.
ama bizim zarlarımız nasıl kasmadgmızda acı vermiyorsa seninkide vermeyecek. ters bi durum olduğunu zannetmiyorum.
ama ben egzerszlere başlamadan içim rahat etsin diye doktora gittim muayene oldm. ters bi durumun olmadgnı herşeyn kafamda olduğunu anladm. içim rahat bi şekilde egzerszlere başldm. bu durum sadece vajinismus hastaları için değil .zaten bildiğin gibi en geç 6 ayda bir muayene olamamız gerek aslnda. o yüzden sana tavsiyem git bakalm bi jinekoloğa bir görsn. hiç bir şey yok dediği zaman için nasıl rahat edecek . oşekilde daha azimli yapacaksın egzerszlerini inan bana . hani sadece sen değil hepimizin gtmesi lazm sık sık kontrollere buda bi gerçek
oraya bakarken doktor ellemiyo dimi melissa
kızlar 11.06.2011 tarıhınde evlendım ve hıcbırımızın aklına gelmedığı gıbı benımde gelmemıstı vajınusmus olduğum ugun yaparımyarın yaparım derken gunler ılerledı..ve kendımı okadar eksik hissediyordumki.en sonunda bı siteyi buldum baktım benim gibi bir sürü insan var. ve egzersizlere basladım hıc yapamam dediğim o egzersizlere ve basardım oldu 2 parmak alabılıodum sonra denemeye gectım olmadı husrana uğradım bıraktım 1 ay sonra yıne burda duyduğum zeytınyağıyla deneme yaptım ama cok kararşlıydım bıtıcektı bu ıs ve 22.06.2013 tarıhınde vajınusmustan kurtuldum rüya gıbıydı benım ıcın ınanamıyordum.artık 2 sene olmustu tam evlenelı zaten cocuk ıstıyoduk.25.06.2013 tarıhınde korunmasız ılıskıye gırdık.hep dua edıyodum allahım 2 sene bunu yasadım bana onun yokluğunu arattırma dıye..ve kızlarr BEN HAMILEYIMMMMMMMMM:):) 6 hafta 5 gunlukkk.herseyden emın olup buraya yazmak ıstedım.dun kalp atıslarınıda duydum yavrumunnn..ALLAH ım isteyen herkese versın ınss.ben bu sıte burdakı herkes sayesınde yendım ve anne olucam ıns.kızlar lutfen sıze dıyorum bu yazıyı gaza gelın dıye yazıyorummm lutfen yılmayınnnn cok kolayyy bu hastalığı yenınkı onunuzu gorun anne olun.rabbaim isteyen herkese versin inşşşş....iyki varsınız.....bu benım mucızemmmmm.buzamana kadar cok gozyası doktum ama rabbim bana aratmadı cok sukur ıns bebeğimide kucağıma sağlıklı sıhatlı alırım dualarınız eksık etmeyın..hepınızı cok sevıyorum....
canım merhaba bende bakkal mumu ile yaptm agzerszlermi sürekli. bakkal mumunun çevresi 7 cm fln oluo. 7cm ile denedikten sonra bende başarısız oldm cnm bnm moralm bozulmuştu ama sağolsunlar kızlar hemen beni kendime getrdiler
bakkal mumunu aldm ölçerek peçete ile 10 cm e kdr kalınlaştrdm cnm. o şekilde egzersz yaptm ve ozaman eş denemsini başardm . sana tavsiyem olamdıysa kalınlaştr egzerszlere devm cnm aparata alışınca olacak emin ol:13::13:
hala kız oldğn için tabiki bişi yapamaz tatlm. sadece zarının yapısına bakıo :)
biliosnki bende vajinismustum gittiğmde başkası sölese inanmazsn belki ama inan hiç bişi yok korkcak. doktor neticede sağlık herşeyden önmli öle düşün :)
yok kocbey ustte falan degil yanyana iki delik var deligimin devami ama arada bi et parcasi var sanki
canım benimkide öyle herhalde. arada bir et parçası sarkıyor değil mi? ıkınınca yukarı kalkıyor hafif, delik açılıyor? ben doktora gitmiştim bir problem yok, çok esnek zarın demişti. sen de göster bir doktora olmazsa. aparatla yapıyorum ben egzersiz, o et parçasını hissetmiyorum hiç yaparken ama parmakla yapamamıştım onu hissetiğim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?