Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sanirim bunu kkadrime sormustum araya adet girdi denemeleri birakmistim bugun yeniden basladim isaret ve orta parmagimi soktum yine ve hic kormuyorum sadece aklima birsey takildi oda giris kisminda iki delik goruyorum biri kendi soktugum genislettim onu bayagi ilk gun delik yok dedgimde melisa ak ikin cikicak demisti simdi buyuk artik nefes verince gorebiliyorum ikincisi yaninda sanki sizdede varmi o beni biraz bunaltti sanki ama suda var ona ragmen iki parmagimi soktum ustelik korkmuyorum ve sokarken izliyorum aynadan yon ayarliyorum olmadidolandiriyorum icerde parmagimi falan filan o sorun mu doktra gostermem lazim mi sizce?

kuzum tskurler sende yen allahım sanada nasıp etsın ıns

canım teşekkür ederim.hıc sıkma canını su hastalığı bı yen bak allah verır tatlım.bende dusunmuodum hemn olmaz dıodum 2 sene boyle gectı 2 senede bebek beklemekle gecer dıodum ama rabbım ılk denemede verdı cok sukurr.allahım sızlerede nasıp etsın ıns

kuzum tskurler sende yen allahım sanada nasıp etsın ıns

insallah esra vajinusmusken olmicani bildigim halde 10 ayda belki 100 defa idrarda hamilelik testi yaptim ve dakikalarca bekledim cope attim yeniden alip baktim cizgi cikti mi diye bunu yenmeden olmicak olsada kendimi yine yarim hissederek olcak farkindayim uc parmak ve su giris kismi hakkinda sordgum soruyada yanitlar verirsen ve melisa ak kkaderim ve digr arkadaslr hepinizdn yardim bekliyorum

Canım ikinci delik idrar deliği üstt tarafta olan yanlış yerlere girme lütfen

sorun olmaz dıye dusunuyorum çunku burda krem isimleri de kullanıyoruz her zaman hatta şurup isimleri falan :))

2kuiflex+1spazmol yarım saat ara ile alınacak.Emla tegaderm pomad veya xylocaine sprey kullanabilirsin çok etkili olmasa da ilişkiden 5-10dk.önce vajina girişine uygularsan o bölgeyi hissizleştirebilirsin.Jel kullanmayı sakın ihmal etme sevişme sırasında ihtiyacın olmasa da iş o noktaya gelince kuruyorsun :) insan ister istemez geriliyor.
Umarım bu mübarek ayda Allah'ım herkesin derdine derman olur.Başarılar...
Önce kendine inan ve kendin için yap.

inşallah canım inşallah uğraşıyorum ama ramazanda biraz zor oluyo ama yapıcam buna emınım zaten özelden mesaj attım sana :)

halaylar sana gelsin bebişim (geç oldu ama)

canım o kızlık zarı hakkınd abılemıcem sneınkını bı doktora gıt goster nevarr ama o cınsel ılıskıye gırmene engel olmaz canım

canım o kızlık zarı hakkınd abılemıcem sneınkını bı doktora gıt goster nevarr ama o cınsel ılıskıye gırmene engel olmaz canım

kizlik zari icerde bu disinda yani en onde giriste bole hic elemeden ikininca bakiyosun ya vajinaya orda tek kocaman bir delik mi var herkeste benim yan yana iki tane var ve ortadan bi et geciyo sanki onu dedim ama zarar olsa parmaklarimi sokamazdim degilmi?

canım bak herkesin vajina ve kızlık zar yapısı farklı. seninkide öyle demekki.
ama bizim zarlarımız nasıl kasmadgmızda acı vermiyorsa seninkide vermeyecek. ters bi durum olduğunu zannetmiyorum.
ama ben egzerszlere başlamadan içim rahat etsin diye doktora gittim muayene oldm. ters bi durumun olmadgnı herşeyn kafamda olduğunu anladm. içim rahat bi şekilde egzerszlere başldm. bu durum sadece vajinismus hastaları için değil .zaten bildiğin gibi en geç 6 ayda bir muayene olamamız gerek aslnda. o yüzden sana tavsiyem git bakalm bi jinekoloğa bir görsn. hiç bir şey yok dediği zaman için nasıl rahat edecek . oşekilde daha azimli yapacaksın egzerszlerini inan bana . hani sadece sen değil hepimizin gtmesi lazm sık sık kontrollere buda bi gerçek

teşekkür ediyorum en kısa zamanda denemelrı yapıcam tekrar :)

oraya bakarken doktor ellemiyo dimi melissa

oraya bakarken doktor ellemiyo dimi melissa

hala kız oldğn için tabiki bişi yapamaz tatlm. sadece zarının yapısına bakıo :)
biliosnki bende vajinismustum gittiğmde başkası sölese inanmazsn belki ama inan hiç bişi yok korkcak. doktor neticede sağlık herşeyden önmli öle düşün :)

Allah analı babalı büyütsün inşallah. ağlayarak okudum valla. inşallah bizler de bu hastalıktan kurtuluruz ve bu hayale kavuşuruz. ben de burası sayesinde ilerleme kaydediyorum inşallah biticek bu dert, inşallah herkesin de biter

melisa_ak merhaba ben seni çok takip etmiştim buraya üye olmadan. senin yendiğin gün 12/07/2013 tarihi idi değil mi? o gün senin sayende gaza geldim, reglim bitince başladım hemen egzersizlere.teşekkür ediyorum o yüzden hem de çok:) parmakla yapamadım şu ana senin gibi bakkal mumu ile yapıyorum. kalınlık olarak çevreye mi bakıyoruz canım çapa mı?, ben şu ana çevre olarak 6cm deyim. sana bir şey soracağım bir aparatla kaç gün yapıyordun benim biraz uzun sürüyor sanki de?

gitmesem bunu yendikten sonra gitsem olmazmi istemiyorum doktor korkuyorumm eger doktora gitceksem eylulde suleyman eserdaga giderim((bu engel mi degil mi merak ediyorum ama parmaklarim giriyo melisa hic bi aci olmadan sadece yanda deligin devami var yuklemeyi bilsem burdan yuklerdim sayfaya biri yuklemisti ordan gordum septali hymen diye geciyo benimki ole gorunuyo melissa netten bir bakabilrimisiniz

yok kocbey ustte falan degil yanyana iki delik var deligimin devami ama arada bi et parcasi var sanki

canım benimkide öyle herhalde. arada bir et parçası sarkıyor değil mi? ıkınınca yukarı kalkıyor hafif, delik açılıyor? ben doktora gitmiştim bir problem yok, çok esnek zarın demişti. sen de göster bir doktora olmazsa. aparatla yapıyorum ben egzersiz, o et parçasını hissetmiyorum hiç yaparken ama parmakla yapamamıştım onu hissetiğim için.

insallahh benimde oledir sadece doktora gitmekten tedigrgin oluyorum parmaklarimi falan rahat sokuyorum siknti yok ama o engel olurmu olmazmi peniste onu dusundum yada doktorluk mu isim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…