- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #157.041
insallahh benimde oledir sadece doktora gitmekten tedigrgin oluyorum parmaklarimi falan rahat sokuyorum siknti yok ama o engel olurmu olmazmi peniste onu dusundum yada doktorluk mu isim
Canım yaaa ben parmak egzersizinden çok korkuyorum( Ben bakamam bile egzersizi bırak Eşimle denesem olmaz mı o zaman ıkınsam ne bileyim ateşler basıyor
ben doktora gittiğimde daha 1 aylık evliydim ve tabiki çok kötü oldum vajinusmus olduğumu da o zaman öğrendim. şimdi düşününce doktor hiç bir şey yapmadı aslında sadece ıkın dedi baktı. ben o zamanlar o et parçasını görmemiştim. parmak egzersizi yaparken gördüm, benimde kafama çok takılmıştı o zaman fakat aparatlar girebildiğine( senin de parmaklar) göre problem yok diye düşünüyorum artık. ama için rahat etmiyorsa göster derim, doktora da durumu anlatırsın. inşallah hepimiz yeneriz şu illeti, birbirimizi gaza getirelim bak.
Canım yaaa ben parmak egzersizinden çok korkuyorum( Ben bakamam bile egzersizi bırak Eşimle denesem olmaz mı o zaman ıkınsam ne bileyim ateşler basıyor
Allah analı babalı büyütsün inşallah. ağlayarak okudum valla. inşallah bizler de bu hastalıktan kurtuluruz ve bu hayale kavuşuruz. ben de burası sayesinde ilerleme kaydediyorum inşallah biticek bu dert, inşallah herkesin de biter
melisa_ak merhaba ben seni çok takip etmiştim buraya üye olmadan. senin yendiğin gün 12/07/2013 tarihi idi değil mi? o gün senin sayende gaza geldim, reglim bitince başladım hemen egzersizlere.teşekkür ediyorum o yüzden hem de çok:) parmakla yapamadım şu ana senin gibi bakkal mumu ile yapıyorum. kalınlık olarak çevreye mi bakıyoruz canım çapa mı?, ben şu ana çevre olarak 6cm deyim. sana bir şey soracağım bir aparatla kaç gün yapıyordun benim biraz uzun sürüyor sanki de?
gitmesem bunu yendikten sonra gitsem olmazmi istemiyorum doktor korkuyorumm eger doktora gitceksem eylulde suleyman eserdaga giderim((bu engel mi degil mi merak ediyorum ama parmaklarim giriyo melisa hic bi aci olmadan sadece yanda deligin devami var yuklemeyi bilsem burdan yuklerdim sayfaya biri yuklemisti ordan gordum septali hymen diye geciyo benimki ole gorunuyo melissa netten bir bakabilrimisiniz
kızlar 11.06.2011 tarıhınde evlendım ve hıcbırımızın aklına gelmedığı gıbı benımde gelmemıstı vajınusmus olduğum ugun yaparımyarın yaparım derken gunler ılerledı..ve kendımı okadar eksik hissediyordumki.en sonunda bı siteyi buldum baktım benim gibi bir sürü insan var. ve egzersizlere basladım hıc yapamam dediğim o egzersizlere ve basardım oldu 2 parmak alabılıodum sonra denemeye gectım olmadı husrana uğradım bıraktım 1 ay sonra yıne burda duyduğum zeytınyağıyla deneme yaptım ama cok kararşlıydım bıtıcektı bu ıs ve 22.06.2013 tarıhınde vajınusmustan kurtuldum rüya gıbıydı benım ıcın ınanamıyordum.artık 2 sene olmustu tam evlenelı zaten cocuk ıstıyoduk.25.06.2013 tarıhınde korunmasız ılıskıye gırdık.hep dua edıyodum allahım 2 sene bunu yasadım bana onun yokluğunu arattırma dıye..ve kızlarr BEN HAMILEYIMMMMMMMMM:):) 6 hafta 5 gunlukkk.herseyden emın olup buraya yazmak ıstedım.dun kalp atıslarınıda duydum yavrumunnn..ALLAH ım isteyen herkese versın ınss.ben bu sıte burdakı herkes sayesınde yendım ve anne olucam ıns.kızlar lutfen sıze dıyorum bu yazıyı gaza gelın dıye yazıyorummm lutfen yılmayınnnn cok kolayyy bu hastalığı yenınkı onunuzu gorun anne olun.rabbaim isteyen herkese versin inşşşş....iyki varsınız.....bu benım mucızemmmmm.buzamana kadar cok gozyası doktum ama rabbim bana aratmadı cok sukur ıns bebeğimide kucağıma sağlıklı sıhatlı alırım dualarınız eksık etmeyın..hepınızı cok sevıyorum....
canım eğer bahsettiğn zar ise ve egzersz yaparkende acımıyorsa sıkıntı olmaz. oda bir zar şekli neticede. bak doktor derken illa vajinismus tedavisi yapan bi doktordan bahsetmiyorum.
normal hastanelerdeki jinekolog-kadın doğum uzmanlarından bahsediyorum.2 dk lık bi muayene ile sana ne olduğunu korkulacak bir şey olup olmadığını söyler zaten. ve vajili biri olarak söylüyorumki doktora gtmekten sakın korkma.hem korkulacak birşey yok hemde en hassas organlarımızdan biri neticede sürekli olarak muayene olmamız gerek zten
Canım çok tebrik ederim, Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin. rahat bir hamilelik geçirirsin inşallah..
ne kadar güzel bir şey demi, vajiyi yeniyorsun, Rabbim üstüne birde evlat nasip ediyor gerçekten de mucize
Mutluluğunun daim olsun canım, darısı tüm isteyenlerin başına..
canım bu allahın bana verdığı en buyuk hedıye.ıns darısı basına kzuum allah sanada nasıp etsın
bende egzersize başladığımda kulak çöpü ile yaptığım aparat 5 cm di ve bir günde boy boy yaptığım aparatları alabildim sonra tenbellik yapıp ara verdim denedim tekraradan parmak oldu braz kalınlastırınca takılı kaldı ve ben hemen pes ettim ramazanda girince iyce ara vermiş oldumcanım burda birilerine faydalı oluyorsak ne mutlu hepimize biliorsunki bende burdaki arkdaşlar sayesnde yendm.
evet çevresine bakıyoruz ben iple ölçüyordm hep
bi aparatı kolayca almaya alışana kdar devam ediyordm cnm.sonra daha kalınlaştırıyordum. ve yapıyormusun bilmiyorum aparatının üstüne muhakkak prezervatf geçir jelle.inanılmaz kayıyor.
ben 7 cm den sonra artık sinirlenp yetr diyip 10 cm lik bi aparat yapmıştım direk
6 cm e geldiysen yolun yarısını geçtin cnm pes etme çoğu gitti azı kaldı gerçekten.
yakında halayını çekeriz
vallaha hic bir siknti yok genisliyo o delik buyuyo et kenara gidiyo falan ii:)uc parmak beni zorlicak iki rahat oturuyo orya uc girmicek gibi penis girer ama parmak ayarlayamiyorum aparatta korkutuyo beni birazzz napsamki bekliyorum orucluk ciksin diye penis deneyim iki parmak yeterlimidir?
denemeden girmicek deme :) nasıl genişledğni gördün artık cnm2 parmktan eş denemsi yapan arkadşlar var ama olmama ihtimali yüksek . ama olmazsa moralim bozulmaz diyorsan 1 eş denemsi yap bakalm cnm
melissa denesemde ne tur sokcama karar veremiyorum orta isaret yuzuk parmagi yanyana ustuste nasil yanibide ne var biliyomusun isaretle orta girerken orta dibe yakinlassada isaret biraz yariya kadar giriyo alttan baktim sokunca aynayi tuttum cok ilerleme var resmen sokup kendimi inceliyorum
canım merhaba bende bakkal mumu ile yaptm agzerszlermi sürekli. bakkal mumunun çevresi 7 cm fln oluo. 7cm ile denedikten sonra bende başarısız oldm cnm bnm moralm bozulmuştu ama sağolsunlar kızlar hemen beni kendime getrdiler
bakkal mumunu aldm ölçerek peçete ile 10 cm e kdr kalınlaştrdm cnm. o şekilde egzersz yaptm ve ozaman eş denemsini başardm . sana tavsiyem olamdıysa kalınlaştr egzerszlere devm cnm aparata alışınca olacak emin ol:13::13:
canım burda birilerine faydalı oluyorsak ne mutlu hepimize biliorsunki bende burdaki arkdaşlar sayesnde yendm.
evet çevresine bakıyoruz ben iple ölçüyordm hep
bi aparatı kolayca almaya alışana kdar devam ediyordm cnm.sonra daha kalınlaştırıyordum. ve yapıyormusun bilmiyorum aparatının üstüne muhakkak prezervatf geçir jelle.inanılmaz kayıyor.
ben 7 cm den sonra artık sinirlenp yetr diyip 10 cm lik bi aparat yapmıştım direk
6 cm e geldiysen yolun yarısını geçtin cnm pes etme çoğu gitti azı kaldı gerçekten.
yakında halayını çekeriz
merhaba vajinismus konusunda yazdıklarını okudumda birşey sormak istedim mum egzersizlerini bende deniyorum. fakat peçete ile nasıl kalınlaştırdın anlatabilirmisin ben yaptım üstüne strec film sardım ama iterken peçete kayıyor. mumdan sıyrılıyor. nasıl yapmam lazım acaba? teşekkürler
canm kalınlaştrmak için daha fazla peçete sarıyorum. streçten önce sardığım peçeteyi kaymasın die bantlayıp öle streçliyodum ben.
bide aparatında üstüne prezarvatf geçirince daha kolay girio bilg,n olsun:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?