Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

insallahh benimde oledir sadece doktora gitmekten tedigrgin oluyorum parmaklarimi falan rahat sokuyorum siknti yok ama o engel olurmu olmazmi peniste onu dusundum yada doktorluk mu isim

ben doktora gittiğimde daha 1 aylık evliydim ve tabiki çok kötü oldum vajinusmus olduğumu da o zaman öğrendim. şimdi düşününce doktor hiç bir şey yapmadı aslında sadece ıkın dedi baktı. ben o zamanlar o et parçasını görmemiştim. parmak egzersizi yaparken gördüm, benimde kafama çok takılmıştı o zaman fakat aparatlar girebildiğine( senin de parmaklar) göre problem yok diye düşünüyorum artık. ama için rahat etmiyorsa göster derim, doktora da durumu anlatırsın. inşallah hepimiz yeneriz şu illeti, birbirimizi gaza getirelim bak.

Canım yaaa ben parmak egzersizinden çok korkuyorum ( Ben bakamam bile egzersizi bırak Eşimle denesem olmaz mı o zaman ıkınsam ne bileyim ateşler basıyor

canım ben doktora gittim nisandan beni egzersiz yapıyorum. artık penis girişlerine başladık. şjyle söyliyim bakamıyorum bile diyosun ya aynen ben de öyleydim. bana doktorun verdiği ödev 2 gün en az yarımşar saat olmak üzere sadece aynayla bakıp etrafında parmağını gezdirmek. İnan 3. gün parmak girişini denerken bayılmak üzereydim. günlerce ağladım. ama nihayet oldu tansiyonum filan düştü. (bebe yağıyla) sonrasında parmak ödevlerine geçtik.. bir parmak bir boğum, iki boğum, iki parmak bir boğum ve iki boğum şeklinde devam ettik. sonra eş parmağıyla egzersizler aynı şekilde devam etti. yani bu bir süreç. sakın vazgeçme...

busrada ole diyo onunda oleymis tmm deneyelim bakalim bir muddet daha insallah bisey yoktur..senin azmi kaldi

Canım yaaa ben parmak egzersizinden çok korkuyorum ( Ben bakamam bile egzersizi bırak Eşimle denesem olmaz mı o zaman ıkınsam ne bileyim ateşler basıyor

canım ben doktora gittim nisandan beni egzersiz yapıyorum. artık penis girişlerine başladık. şjyle söyliyim bakamıyorum bile diyosun ya aynen ben de öyleydim. bana doktorun verdiği ödev 2 gün en az yarımşar saat olmak üzere sadece aynayla bakıp etrafında parmağını gezdirmek. İnan 3. gün parmak girişini denerken bayılmak üzereydim. günlerce ağladım. ama nihayet oldu tansiyonum filan düştü. (bebe yağıyla) sonrasında parmak ödevlerine geçtik.. bir parmak bir boğum, iki boğum, iki parmak bir boğum ve iki boğum şeklinde devam ettik. sonra eş parmağıyla egzersizler aynı şekilde devam etti. yani bu bir süreç. sakın vazgeçme...

canım burda birilerine faydalı oluyorsak ne mutlu hepimize biliorsunki bende burdaki arkdaşlar sayesnde yendm.
evet çevresine bakıyoruz ben iple ölçüyordm hep
bi aparatı kolayca almaya alışana kdar devam ediyordm cnm.sonra daha kalınlaştırıyordum. ve yapıyormusun bilmiyorum aparatının üstüne muhakkak prezervatf geçir jelle.inanılmaz kayıyor.
ben 7 cm den sonra artık sinirlenp yetr diyip 10 cm lik bi aparat yapmıştım direk
6 cm e geldiysen yolun yarısını geçtin cnm pes etme çoğu gitti azı kaldı gerçekten.
yakında halayını çekeriz

canım eğer bahsettiğn zar ise ve egzersz yaparkende acımıyorsa sıkıntı olmaz. oda bir zar şekli neticede. bak doktor derken illa vajinismus tedavisi yapan bi doktordan bahsetmiyorum.
normal hastanelerdeki jinekolog-kadın doğum uzmanlarından bahsediyorum.2 dk lık bi muayene ile sana ne olduğunu korkulacak bir şey olup olmadığını söyler zaten. ve vajili biri olarak söylüyorumki doktora gtmekten sakın korkma.hem korkulacak birşey yok hemde en hassas organlarımızdan biri neticede sürekli olarak muayene olmamız gerek zten

Canım çok tebrik ederim, Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin. rahat bir hamilelik geçirirsin inşallah..
ne kadar güzel bir şey demi, vajiyi yeniyorsun, Rabbim üstüne birde evlat nasip ediyor gerçekten de mucize
Mutluluğunun daim olsun canım, darısı tüm isteyenlerin başına..

vallaha hic bir siknti yok genisliyo o delik buyuyo et kenara gidiyo falan ii:)uc parmak beni zorlicak iki rahat oturuyo orya uc girmicek gibi penis girer ama parmak ayarlayamiyorum aparatta korkutuyo beni birazzz napsamki bekliyorum orucluk ciksin diye penis deneyim iki parmak yeterlimidir?

canım bu allahın bana verdığı en buyuk hedıye.ıns darısı basına kzuum allah sanada nasıp etsın

bende egzersize başladığımda kulak çöpü ile yaptığım aparat 5 cm di ve bir günde boy boy yaptığım aparatları alabildim sonra tenbellik yapıp ara verdim denedim tekraradan parmak oldu braz kalınlastırınca takılı kaldı ve ben hemen pes ettim ramazanda girince iyce ara vermiş oldum (( yenmek istiorum çünkü eşimi çok seviorum onun anlayışlı olması sorun yapmaması da beni tenbelliğe itio

denemeden girmicek deme :) nasıl genişledğni gördün artık cnm 2 parmktan eş denemsi yapan arkadşlar var ama olmama ihtimali yüksek . ama olmazsa moralim bozulmaz diyorsan 1 eş denemsi yap bakalm cnm

denemeden girmicek deme :) nasıl genişledğni gördün artık cnm 2 parmktan eş denemsi yapan arkadşlar var ama olmama ihtimali yüksek . ama olmazsa moralim bozulmaz diyorsan 1 eş denemsi yap bakalm cnm

melissa denesemde ne tur sokcama karar veremiyorum orta isaret yuzuk parmagi yanyana ustuste nasil yanibide ne var biliyomusun isaretle orta girerken orta dibe yakinlassada isaret biraz yariya kadar giriyo alttan baktim sokunca aynayi tuttum cok ilerleme var resmen sokup kendimi inceliyorum

canım bende doktora gittim . ilk 1 aylık evliyken alttan baktı bildiğimiz pipet varya en uzunundan ondan soktu ve sağa sola değdirdi. dediki sen ileri derecede vaji değilsin ben bunun hepsini soktum dedi istersen ben açarım dedi bir hafta süre verdi tabi bende bu bir hafta süre içerisinde hamile olduğumu öğrendim daha da gitmedim keşke gitseydim şimdi 8 aylık hamileyim

cnm nasıl tarif etsem 3 parmağını yan yana getirip sokmayacaksın yani. kızlar tarif etmeme yardım edinnn

merhaba vajinismus konusunda yazdıklarını okudumda birşey sormak istedim mum egzersizlerini bende deniyorum. fakat peçete ile nasıl kalınlaştırdın anlatabilirmisin ben yaptım üstüne strec film sardım ama iterken peçete kayıyor. mumdan sıyrılıyor. nasıl yapmam lazım acaba? teşekkürler

ayyy inşallah. sizler sayesinde inşallah yeneriz:)ben doktora da gittim ama fayda etmedi burası bir başka. aparata mutlaka prezervatif geçiriyorum ve zeytinyağı sürüyorum ama 6cm de 4 gündür uğraşıyorum en az 1er saat, 4 günde de en az 1 kez hemen hemen hepsini alabildim ama rahatlayamıyorum sanki. araya reglim de gircek bir kaç gün içinde, geriler miyim ki melisa? yarın kalınlaştırsam mı acaba hemen?inşallah az kalmıştır 11 ay olacak evleneli..

canm kalınlaştrmak için daha fazla peçete sarıyorum. streçten önce sardığım peçeteyi kaymasın die bantlayıp öle streçliyodum ben.
bide aparatında üstüne prezarvatf geçirince daha kolay girio bilg,n olsun:13:

hımm ben bant kullanmamıştım bu sefer bantlarım prezervatife bende geçirdim çok teşekkürler denerim bu akşam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…