- 14 Mayıs 2013
- 1.129
- 165
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #157.061
ayyy inşallah. sizler sayesinde inşallah yeneriz:)ben doktora da gittim ama fayda etmedi burası bir başka. aparata mutlaka prezervatif geçiriyorum ve zeytinyağı sürüyorum ama 6cm de 4 gündür uğraşıyorum en az 1er saat, 4 günde de en az 1 kez hemen hemen hepsini alabildim ama rahatlayamıyorum sanki. araya reglim de gircek bir kaç gün içinde, geriler miyim ki melisa? yarın kalınlaştırsam mı acaba hemen?inşallah az kalmıştır 11 ay olacak evleneli..
neredeyse aynı zamanlarda evlenmişiz sanırım 30 eylül/2012 di bnm düğünüm
gerilemezsin cnm korkma beynin bi kere algıladı ya onun oaraya girebileceğini devamı gelio inan yeterki yılma :)
bi tanede kalınını al koy yanına . 6 cm i alınca sonrasında kalınını dene olmazsa alışana kdr devam
evet 1 hafta arayla evlenmişiz canım:) 23 eylül 2012 benim düğün tarihim. yılmam artık inşallah, tatildeyken bitirmeliyim bu işi, eşimle ayrı illerde görev yapıyoruz çünkü. tamam yarın aparatı kalınlaştırıyorum o zaman peki kaç cm yapayım, çok soruyorum ama
10 cm lik mumdan sonra ilişki gerçekleşiyormu bende evleneli 2 ay oldu parmak egzersizlerini yapabiliyorum 2 parmaktan sonra olmadı muma geçtim önce giremez diyodum çap olarak o kısımları atlattım sonra boy konusunda tedirgindim mum egzersizi ile onuda atlattım ama 10 cm de biraz zor oluyor başı olabiliyor sonra tıkanıyor yine
sen 6 cm i hiç elleme . 8 cm lik bi aparat yap cnm.ilk önce 6 cm i dene 1 kere. sonra hemen arkasına yavaş yavaş 8 cm i dene. haberlerini bekliyorum:13:
ben 10 cm den sonra yapabildm cnm.10 cm i alanın yapamama ihtimali çok düşük.10 cm e bnm de alışmam zor oldu başta okdr yavaş yavaş ittiriodmki...
onlarada baktım canımda bana en yakın murat bey hakkındada kötü bişi okumadım o yuzdenAnladım canım, inşallah güzel sonuçlarla dönersin :) Başka doktor araştırdın mı bende Süleyman Eserdağı düşünmeye başladım bu aralar
Arkadaşlar 2 gündür parmak egzersizleri yapıyorum.suan 2 parmağımıda alabiliyorum ama 3 parmak denedim olmadı .3 parmağı nasıl oraya sokcaz cok kalın geldi bana.yardımcı olun lütfen
ayyy inşallah. sizler sayesinde inşallah yeneriz:)ben doktora da gittim ama fayda etmedi burası bir başka. aparata mutlaka prezervatif geçiriyorum ve zeytinyağı sürüyorum ama 6cm de 4 gündür uğraşıyorum en az 1er saat, 4 günde de en az 1 kez hemen hemen hepsini alabildim ama rahatlayamıyorum sanki. araya reglim de gircek bir kaç gün içinde, geriler miyim ki melisa? yarın kalınlaştırsam mı acaba hemen?inşallah az kalmıştır 11 ay olacak evleneli..
Sana ne kadar teşekkür etsem az gelincik :) Yukarıda yazdım oldu inanamıyorum hala :) Çook çok mutluyum. Sana da gözün aydın mı desem acabaama galiba sen henüz istemiyosun merak ettim bi gelişme var mı reglde? :) Benim de bu aralar regl olmam lazım bitince inşallah eski haline dönmem kaldığı yerden devam etse bari :26:
kimse bişey demez merak etme canm ama daha önce regl olduysan o zaman bebek yoktur tabide, şimdide biraz bekle güzelim benimde çok düzenliydi ama birkere çok stresli dönemimdi o zaman biraz aksamıştı, ayrıca bazen kullandığın ne bileyim bir antibiyotik benim erken regl olmamı sağlıyordu , belki ters etki yapıp geciktiren bir ilaçta olabilir, stresten falanda olabilir ama belkide bebektir :)) Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
kızlar 11.06.2011 tarıhınde evlendım ve hıcbırımızın aklına gelmedığı gıbı benımde gelmemıstı vajınusmus olduğum ugun yaparımyarın yaparım derken gunler ılerledı..ve kendımı okadar eksik hissediyordumki.en sonunda bı siteyi buldum baktım benim gibi bir sürü insan var. ve egzersizlere basladım hıc yapamam dediğim o egzersizlere ve basardım oldu 2 parmak alabılıodum sonra denemeye gectım olmadı husrana uğradım bıraktım 1 ay sonra yıne burda duyduğum zeytınyağıyla deneme yaptım ama cok kararşlıydım bıtıcektı bu ıs ve 22.06.2013 tarıhınde vajınusmustan kurtuldum rüya gıbıydı benım ıcın ınanamıyordum.artık 2 sene olmustu tam evlenelı zaten cocuk ıstıyoduk.25.06.2013 tarıhınde korunmasız ılıskıye gırdık.hep dua edıyodum allahım 2 sene bunu yasadım bana onun yokluğunu arattırma dıye..ve kızlarr BEN HAMILEYIMMMMMMMMM:):) 6 hafta 5 gunlukkk.herseyden emın olup buraya yazmak ıstedım.dun kalp atıslarınıda duydum yavrumunnn..ALLAH ım isteyen herkese versın ınss.ben bu sıte burdakı herkes sayesınde yendım ve anne olucam ıns.kızlar lutfen sıze dıyorum bu yazıyı gaza gelın dıye yazıyorummm lutfen yılmayınnnn cok kolayyy bu hastalığı yenınkı onunuzu gorun anne olun.rabbaim isteyen herkese versin inşşşş....iyki varsınız.....bu benım mucızemmmmm.buzamana kadar cok gozyası doktum ama rabbim bana aratmadı cok sukur ıns bebeğimide kucağıma sağlıklı sıhatlı alırım dualarınız eksık etmeyın..hepınızı cok sevıyorum....
merhaba zeycanım özelden mesaj atmışsın bayagı olmuış ama yenı gördum canım bende tatıldeydım cok bişi yapamamıştım ama kkaderım ve bazı arkadaşlar sayesınde 2 parmak alabılıyorum artık bakalım denemeye devam yılmak yookk lütfen pes etme
eşlerden çok bayanlara üzülüyorum ben çünkü hep söylüyorum ya biz acı çekiyoruz nasıl bir acı çektiğimizi nasıl bir psikolojide olduğumuzu onlar asla anlayamaz sadece çeken bilir bunu.aslında bende bayramdan sonra düşünüyorum canm ama şimdide yavaş yavaş temizlik baklava falan yapmak lazım bayram için :)) kendi çapımızda hazırlık istiyor bayram o yüzden,beraber çalışırız kpss ye :)) o zamanda bıktırırım seni, ama sana tavsiyem ben bu sıkıntı varken ders falan çalışamamıştım bence sen bayrama kadar üstüne düş ve kurtul şu durumdan nolur bak.
avesraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şuan nasıl gözlerim doldu anlatamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkız senın egzersızlerını dün gibi hatırlarımmmmmmmmmmm. ilk gün bu sayfaya üye oldugun ve yardm ıstedıgın gunu bıle hatrlıyorummmm. ve şimdi anne oluyosun demekkkkkkkkkkkkkkkkkk offffffff nasıl duygulandım yaaaaaa.RABBIM hayırlısıyla yavrucugunu kucagına almayı nasıp etsiiiiiin.... en kötü günün bu günler olsun canım benımmmmmmmmm
canım napcaksın ben biliyorum :) bak görduğun gbi sen kendi piskolojni duzeltmedgn ve surekli olmuyor diye dusundugun surece eşinlede sorun yasamaya basladın. bende aylarca olmuyor yapamıyrum diye surekli ağlamayı tercih ettim. ama baktım sonu yok. ya ömur boyu aglıycam yada bişyler yapcam. sen şimdi biraz daha fazla kendine guvenip cabalasan herşey daha iyi olur inan ki cnm. hem eşinde kendine guvenini görnce senin yanında olmayı dener. ben eşimn mutszluğuna hep uzulurdum ama birgn onun mutszluğyla gaza geldim. ve kısa surede yendim. eger yine ona uzulseydm hala uzuluyordum. o yuzden uzulmek aglamak bize care değil. bişyler yapmak lazım. basaracagım de hergun kendine ve takmamaya calış. bilyrum kolay değil bu ama gerekrse piskoloğa git cnm. bana piskyri bir ilaç verdi onunla toprladm kendimi. belki sennde takmayıp toplamana yardmcı olur. biraz duygusallıktan cıkıp mantıklı olmaya calışırsak herşey daha iyi olur canım inan bana. sende yaparsın sanada inanıyrum yapman gereken dik durmak ve daha cok cabalamak :)
içimizde o güç var aslında ama hep birşeylerin bizi tetiklemesini bekliyoruz değil mi? keşke bişeyler olmadan bu kadar yıpranmadan biraz üstüne gidebilsek korkuların.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?