Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

neredeyse aynı zamanlarda evlenmişiz sanırım 30 eylül/2012 di bnm düğünüm
gerilemezsin cnm korkma beynin bi kere algıladı ya onun oaraya girebileceğini devamı gelio inan yeterki yılma :)
bi tanede kalınını al koy yanına . 6 cm i alınca sonrasında kalınını dene olmazsa alışana kdr devam

evet 1 hafta arayla evlenmişiz canım:) 23 eylül 2012 benim düğün tarihim. yılmam artık inşallah, tatildeyken bitirmeliyim bu işi, eşimle ayrı illerde görev yapıyoruz çünkü. tamam yarın aparatı kalınlaştırıyorum o zaman peki kaç cm yapayım, çok soruyorum ama

10 cm lik mumdan sonra ilişki gerçekleşiyormu bende evleneli 2 ay oldu parmak egzersizlerini yapabiliyorum 2 parmaktan sonra olmadı muma geçtim önce giremez diyodum çap olarak o kısımları atlattım sonra boy konusunda tedirgindim mum egzersizi ile onuda atlattım ama 10 cm de biraz zor oluyor başı olabiliyor sonra tıkanıyor yine

sen 6 cm i hiç elleme . 8 cm lik bi aparat yap cnm.ilk önce 6 cm i dene 1 kere. sonra hemen arkasına yavaş yavaş 8 cm i dene. haberlerini bekliyorum:13:

ben 10 cm den sonra yapabildm cnm.10 cm i alanın yapamama ihtimali çok düşük.10 cm e bnm de alışmam zor oldu başta okdr yavaş yavaş ittiriodmki...

sen 6 cm i hiç elleme . 8 cm lik bi aparat yap cnm.ilk önce 6 cm i dene 1 kere. sonra hemen arkasına yavaş yavaş 8 cm i dene. haberlerini bekliyorum:13:

tamam canım. mutlaka haber veririm. benim peşimi de bırakmayın, buraya tutunarak bu kadar yapabildim. Allah ım inşallah biter bu dert. çok teşekkür ediyorum sizlere.

ben 10 cm den sonra yapabildm cnm.10 cm i alanın yapamama ihtimali çok düşük.10 cm e bnm de alışmam zor oldu başta okdr yavaş yavaş ittiriodmki...

evet bende diğerlerini yaparken 10 cm ye gelince aynı ilişkideki gibi otomatik kasılmam başladı ama denemeye devam edicem 10 cm olursa bende aşarım diyorum. sende çok umut verici konuşuyosun yazılarından geçtiğin aşamaları kendime çok benzettim biraz içim rahatladı

Arkadaşlar 2 gündür parmak egzersizleri yapıyorum.suan 2 parmağımıda alabiliyorum ama 3 parmak denedim olmadı .3 parmağı nasıl oraya sokcaz cok kalın geldi bana.yardımcı olun lütfen

Arkadaşlar 2 gündür parmak egzersizleri yapıyorum.suan 2 parmağımıda alabiliyorum ama 3 parmak denedim olmadı .3 parmağı nasıl oraya sokcaz cok kalın geldi bana.yardımcı olun lütfen

arkadaşım 3 parmak şart değil ben daha öncede söyledim defalarca benim terapistim yanlış bile bulmuştı.3 parmağın girmesi p...sin girmesinden daha zordur demişti.ki benim doktoruma şehir dışından bile gelenler olurdu. ulusoya gidip çözüm bulamayıp benim doktorumda çözüm bulan da vardı.sana tavsiyem için rahat etmeyecekse 3 parmakta çalış ama olmuyosa zorlama.

melodika adet döneminde tampona jel sürüp onunla çalışabilirsin doktorum demişti.için rahat etmezse öyle yap.ama biraz zor oluyo tambon jeli çektiği için.çalışmasanda gerilemiyosun zaten kaldığın yerden devam ediyosun ..

neeeeeeeeeeeeeeee şaka gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gelin mi oldun sen bakıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :119::119::119::119::119::123::123::123::123: uçtummmmmm mutluluktan. amaa bılıodum varyaaaaaaa.... o son gün bıle ben sana demıstımmmmmm olacak diyeeeeeeee nasılmışşşşşşşşşş herşey sana bağlıymış dimiiiiiiiiiiiii ayyyyyy Rabbim çözülmeyen dertler vermesın valla. benım durum aynı hala hasta olmadım :18::18: beklıyorum olacak gibi ama karnım şişmiş

kız ilaç falan kullanmadım ki. ayrıca benım ıcın onemlı olan soru şu ki ; adet görüldüğü halde hamıle olunur mu yani biz bu iki ay içinde ciddi anlamda korunduğumuza emınız kız daha çiçeğimiz burnumuzda evliliğin tadını çıkarıoz çok çok erken agzını hayra aç gerçi hatırlıyorum bı ara sen de gecikmiştin hahahahaha zaten direk aklıma sen geldinnnnnnnnn

avesraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şuan nasıl gözlerim doldu anlatamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kız senın egzersızlerını dün gibi hatırlarımmmmmmmmmmm. ilk gün bu sayfaya üye oldugun ve yardm ıstedıgın gunu bıle hatrlıyorummmm. ve şimdi anne oluyosun demekkkkkkkkkkkkkkkkkk offffffff nasıl duygulandım yaaaaaa.RABBIM hayırlısıyla yavrucugunu kucagına almayı nasıp etsiiiiiin.... en kötü günün bu günler olsun canım benımmmmmmmmm

mrb ilayza merak ettim seni cnm yendin mi diye.kkaderim sağolsun beni de yalnız bırakmıyor.ama ben de hırs pek yok çok erteliyorum fakat başladım ama sadece bir boğumdayım günlerdir.dr arayışına girdik bugün taaa aralık ayından sonraya randevu veriyorlarmış.bunu ist.da yapan tek devlet kurumuda bakırköymüş.psikolojim çok bozuldu ya.(

kızlar iyi geceler..
bugün meşhur bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesine gittik eşimle. İstanbul' da bunu yapan tek devlet hastanesiymiş. malesef aralıktan sonraya randevu veriyorlarmış yoğunluktan bizi ekime aldılar.bu sorun beni hem bedenen hem zihnen çok yoruyor depresyon ilacı bile yazdırmayı düşünüyordum sakinleşmek için.görüşemedik bunu yapan doktorla.acaba yanlış mı yapıyorum. eşimi de çok ihmal edip üzüyorum.huzurumuz bozuldu son zamanlarda eşimin de çok stresli bir mesleği var biribirimiz anlayamaz hale geldik.çocuk gibi olduk evin içinde. geçenlerde bayılmışım niyetliyidim de akşam üstü ufak bi gerginlik yaşandı aramızda.bunları yazmak istemezdim ama kimse bilmiyor eşim bile anlamıyo beni.lütfen dualarınıza alın benide.

ben bilmem eşim bilir diyeemiyorum artık beni artık siz bilirsiniz :)

evet cnm anne oluyorum ins allah isteyen herkee versin

işte aynen böyleyim böyleyiz kafam çok karışık bugün giitik ama görüşemdik psikologla ilaç isteğimide söyledim fakat tedavi başlamadan diğer dr uygun olmaz ddi buna bağladı sıkıntılarımı.inşallah bende yaparım ergenlik dönemindeyim sanki çok duygusal ve gerginim.yaa iyi ki burası varmış bak ne güzel yenmşşin sende sağol canm

içimizde o güç var aslında ama hep birşeylerin bizi tetiklemesini bekliyoruz değil mi? keşke bişeyler olmadan bu kadar yıpranmadan biraz üstüne gidebilsek korkuların.

kadınlar güçlüdür derler şimdiden pes etmem de yanlış ama kırıldım eşime doğumda zor olur diyor.sayfayı kendi sorunlarımla doldurmak istemiyorum inşallah herkes yener de kurtulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…