Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım lutfen canını sıkıp hemen moralını bozma ve yılma ben inat ettim yapıcam bak ben ne dıyorum ben de ssk da doktora basladım 3 seans falan gıttım tam parmak egzersızlerını verdı ben yapamadım onun demesıyle sonra burayı buldum ve yemın edıyorum ertesı gunu 1 parmak alabıldım derken sımdı 2 parmak alabılıyorum gecen gun es denemesı yaptık ama yapamadım bu hafta bıraz daha parmak egzersızı yapıcam hatta 3 parmak denıcem lütfen yılmak yok

arkadaşlar lütfen bana yardım edin. eşinizle yaptığınız denemede ne kadarı giriyor. benim yarıdan fazlası girmiyor. sanki orada bir halka varmış gibi zorluyor yinede girmiyor.

Arkadaşlar 2 gündür parmak egzersizleri yapıyorum.suan 2 parmağımıda alabiliyorum ama 3 parmak denedim olmadı .3 parmağı nasıl oraya sokcaz cok kalın geldi bana.yardımcı olun lütfen

aynen abudabi bende oleyim iki oisaret orta parmak giriyo ama ucunu nasil sokcaz oraya yanyana girmiyo uste koysam kayiyo

ikiden sonra direk aparatmi diyosun deniz??

ben 10 cm den sonra yapabildm cnm.10 cm i alanın yapamama ihtimali çok düşük.10 cm e bnm de alışmam zor oldu başta okdr yavaş yavaş ittiriodmki...

slm cnm dün akşam denedim önce 7 cm denedim sonra 10 cm e geçtim ama 10 aynı p. başı gibi oldu yani bi kısmı girebildi baya uğraştım ama çok uğraşıncada tahriş oluyor acıyor acıdı yapamadım sen kaç günde 10 cm yapabilmiştin

mrblar,30/06/2013 düğünüm oldu çok severek evlendim ama kendimde cinselliğin bu denli sorun olucağını düşünememiştim.hayatımızda herşeyimiz çok düzenli çok mükemmel sadece tek bir eksikliğimiz cinsellik yok olmuyor birleşemiyoruz.ön sevişmelerimiz çok ateşli ıslanıyorum ama o p.... oraya yok girmiyor,mantığım kabul etmiyor o şeyin oraya nasıl gireceğini kabullenemiyorum.kendimi eksik hissediyorum bu biiz yaralıyor.eşim dünyanın en mükemmel insanı anlayışının altında eziliyorum.artık kendimi geçtim sadece onun mutluluğu için olsun artık istiyorum.burayı keşfettim.ben doktora hiç gitmedim bu konuda.ben içime birşeyin girmesini reddediyorum sorun tamamen bende kaynaklandığını ilk zamanlar anlamamıştım ama sorun benim.bana lütfen bilgilerinizi paylaşarak yönlendirirmisiniz yatak odası kapısından içeri girmekten nefret eder oldum.emla krem aldık acıdı diye kestik balayı tatilimiz burnumuzdan geldi.jel aldık ıslanmıyor diye fayda etmiyor.burdan okuduklarımla parmak egzersizi diye eşimle ara ara yapıyoruz.ben kendi parmağımı oraya yapamıyorum mantığım kabul etmiyor.bu nedenle eşiminkini yapıyoruz.serçe parmak girdi.ileri geri oynadı daire çiziliyor.orta parmakta 1,boğuma kadar acısızdı;2.boğumda acı ve yanma hissettim;birşey var yırtılıyor gibi geliyor ateş gibi yanıyor.gerçekten birşeyler mi yırtılıyor yoksa orası düz önünde hiçbirşey yok mu?orta parmak zor girdi, iki parmak nasıl giricek oraya peki tanrım?parmakları üstüste nasıl koyuyorsunuz lütfen bilgi paylaşırmısınız?parmak dışında aparat çalışmak şart mı?nasıl olucak peki?eşimin hiç p..... girmiyor.napıcağımı şaşırdım uykumuz yok gecemiz gündüzümüz karıştı birbirine lütfen yardımcı olur musunuz.teşekkür ederim ve umarım bu dertten herkes kurtulur.

canm bende ilk başta tamamını alamamıştm çok yavaş alabiliodm.
3. denememde ancak tam alabilmiştm. çok zorlanıyrsan dediğim gibi 7 cmden az az kalınlaştırarak çık 10 cm e.
ama 7 cm i almışsın az daha sabır çok az kaldı inan

canıım merhaba aramıza hosgeldın....neguzelkı erkenden bulmussun burayı ınan hastalığının cozumu varr azımlı olursna yaparısn bak baslamıssın bıle egzersızlere ben es parmağıyla hıc denemedım ama deneyen arkadaslar var sanırım o daha yaralıymıss.sen baya zoru yapmısssında farkında deılsın bence.canım ıkı parmak soyle gırıcek ısaret parmağın orta parmağı yanyana koy prezervatıfe gecır oyle daha kolay oluyo hemen gırer canım 3 parmağıda yapar es denemesıne gecer basarılı olcağını dusunuorum ben

inşallah ya olduğunda seninle paylaşırım, bu akşam biraz incelteyim bari :)

biz de 9 eylül 2012 de evlendik ve sizin gibi eşimle ayrı illerde çalışıyoduk canım inan ki nisanda tayinim çıktı ve ben eşimle yeni yeni bir çift olduğumuzu hissetmeye başladım o yüzden evlilik tarihini nisan olarak sayıyorum ben :13:
biz melisayla aynı devreydik ama ben tembel çıktım :18:
umarım en kısa zamanda yeneriz canım

tşkler inş dediğiniz gibi olur ((..sormak istediğim orta parmak 2.boğumdan sonra ilerliyemedik acıdı bıraktık.bir duvar var sanki yırtılıyor bir şey gibi geldi yanma oldu acıdı.şimdi orada bir şey var duvar gibi yoks abize mi öyle geliyor düz ilerledikçe önü açık mı oranın? ya birde lütfen affınıza sığınarak sorucam cinsellik konusunda konuşmayı çok sevmiyorum ama sormam lazım ilişki esnasında p...oraya girmesi için biz eşimize yardımcı oluyormuyuz çünkü o kayıyor.tşkler.

canım egzerısz yaparkende p.. denemesındede popoya doru ıttırceksın yonunu yalnıs ıttırmıssındır oyuzden duvar gıbı gelmıstır sana popoya doru eğımlı duz ıttırmıceksın canım.ben esımın uzerınde yendım bu hastalığı tamamen kontrolu kendıme alarak.p.. egzersız yapar gıbı kendım ıttırerek denedım ve oldu cnm.egzersızlere devam et orta parmağa yenıden calısın

merhaba ben yön olayını anlayamadım yani aparata yön verebiliyorum eşli denememde kontrol bende olunca yön vermek biraz zor gibi yoksa ben mi beceremiyorum

Kızlar egzersizlerimi düzene oturttum her gece muhakkak çalışıyorum ama biraz düzensizlik yapıyorum bi serçe çalışıyorum bi orta parmak sonra işarete dönüyorum vs. derken biliyorum adım adım gitmeyerek hata yapıyorum.Bende aparata başlamaya karar verdim daha düzenli ve kolay olur diye.Sahiden parmağa nazaran çok daha rahat alabiliyorum içime.Ama bir sorum var ilk aparatımı dün gece yaptım 4,5 cm çapında.Eşim bence çok ince dedi.Sizcede öle mi? İlk aparat kaç cm olmalı :/// Bu gece de 5cm yaparım diye kendimi odaklamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…