- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #157.081
evet cnm anne oluyorum ins allah isteyen herkee versin
mrb ilayza merak ettim seni cnm yendin mi diye.kkaderim sağolsun beni de yalnız bırakmıyor.ama ben de hırs pek yok çok erteliyorum fakat başladım ama sadece bir boğumdayım günlerdir.dr arayışına girdik bugün taaa aralık ayından sonraya randevu veriyorlarmış.bunu ist.da yapan tek devlet kurumuda bakırköymüş.psikolojim çok bozuldu ya.(
Arkadaşlar 2 gündür parmak egzersizleri yapıyorum.suan 2 parmağımıda alabiliyorum ama 3 parmak denedim olmadı .3 parmağı nasıl oraya sokcaz cok kalın geldi bana.yardımcı olun lütfen
arkadaşım 3 parmak şart değil ben daha öncede söyledim defalarca benim terapistim yanlış bile bulmuştı.3 parmağın girmesi p...sin girmesinden daha zordur demişti.ki benim doktoruma şehir dışından bile gelenler olurdu. ulusoya gidip çözüm bulamayıp benim doktorumda çözüm bulan da vardı.sana tavsiyem için rahat etmeyecekse 3 parmakta çalış ama olmuyosa zorlama.
ben 10 cm den sonra yapabildm cnm.10 cm i alanın yapamama ihtimali çok düşük.10 cm e bnm de alışmam zor oldu başta okdr yavaş yavaş ittiriodmki...
slm cnm dün akşam denedim önce 7 cm denedim sonra 10 cm e geçtim ama 10 aynı p. başı gibi oldu yani bi kısmı girebildi baya uğraştım ama çok uğraşıncada tahriş oluyor acıyor acıdı yapamadım sen kaç günde 10 cm yapabilmiştin
mrblar,30/06/2013 düğünüm oldu çok severek evlendim ama kendimde cinselliğin bu denli sorun olucağını düşünememiştim.hayatımızda herşeyimiz çok düzenli çok mükemmel sadece tek bir eksikliğimiz cinsellik yok olmuyor birleşemiyoruz.ön sevişmelerimiz çok ateşli ıslanıyorum ama o p.... oraya yok girmiyor,mantığım kabul etmiyor o şeyin oraya nasıl gireceğini kabullenemiyorum.kendimi eksik hissediyorum bu biiz yaralıyor.eşim dünyanın en mükemmel insanı anlayışının altında eziliyorum.artık kendimi geçtim sadece onun mutluluğu için olsun artık istiyorum.burayı keşfettim.ben doktora hiç gitmedim bu konuda.ben içime birşeyin girmesini reddediyorum sorun tamamen bende kaynaklandığını ilk zamanlar anlamamıştım ama sorun benim.bana lütfen bilgilerinizi paylaşarak yönlendirirmisiniz yatak odası kapısından içeri girmekten nefret eder oldum.emla krem aldık acıdı diye kestik balayı tatilimiz burnumuzdan geldi.jel aldık ıslanmıyor diye fayda etmiyor.burdan okuduklarımla parmak egzersizi diye eşimle ara ara yapıyoruz.ben kendi parmağımı oraya yapamıyorum mantığım kabul etmiyor.bu nedenle eşiminkini yapıyoruz.serçe parmak girdi.ileri geri oynadı daire çiziliyor.orta parmakta 1,boğuma kadar acısızdı;2.boğumda acı ve yanma hissettim;birşey var yırtılıyor gibi geliyor ateş gibi yanıyor.gerçekten birşeyler mi yırtılıyor yoksa orası düz önünde hiçbirşey yok mu?orta parmak zor girdi, iki parmak nasıl giricek oraya peki tanrım?parmakları üstüste nasıl koyuyorsunuz lütfen bilgi paylaşırmısınız?parmak dışında aparat çalışmak şart mı?nasıl olucak peki?eşimin hiç p..... girmiyor.napıcağımı şaşırdım uykumuz yok gecemiz gündüzümüz karıştı birbirine lütfen yardımcı olur musunuz.teşekkür ederim ve umarım bu dertten herkes kurtulur.
canm bende ilk başta tamamını alamamıştm çok yavaş alabiliodm.
3. denememde ancak tam alabilmiştm. çok zorlanıyrsan dediğim gibi 7 cmden az az kalınlaştırarak çık 10 cm e.
ama 7 cm i almışsın az daha sabır çok az kaldı inan
inşallah ya olduğunda seninle paylaşırım, bu akşam biraz incelteyim bari :)
gözün aydın olsun, Allah sağlıklı bir gebelik geçirip, kucağına almayı nasip etsin inşaallah
evet 1 hafta arayla evlenmişiz canım:) 23 eylül 2012 benim düğün tarihim. yılmam artık inşallah, tatildeyken bitirmeliyim bu işi, eşimle ayrı illerde görev yapıyoruz çünkü. tamam yarın aparatı kalınlaştırıyorum o zaman peki kaç cm yapayım, çok soruyorum ama
kaç cm ki ya :) 7 sini almış diyosun:)
çevresinden bahsediyoruz
hmm anladım çapı yani
canıım merhaba aramıza hosgeldın....neguzelkı erkenden bulmussun burayı ınan hastalığının cozumu varr azımlı olursna yaparısn bak baslamıssın bıle egzersızlere ben es parmağıyla hıc denemedım ama deneyen arkadaslar var sanırım o daha yaralıymıss.sen baya zoru yapmısssında farkında deılsın bence.canım ıkı parmak soyle gırıcek ısaret parmağın orta parmağı yanyana koy prezervatıfe gecır oyle daha kolay oluyo hemen gırer canım 3 parmağıda yapar es denemesıne gecer basarılı olcağını dusunuorum ben
tşkler inş dediğiniz gibi olur((..sormak istediğim orta parmak 2.boğumdan sonra ilerliyemedik acıdı bıraktık.bir duvar var sanki yırtılıyor bir şey gibi geldi yanma oldu acıdı.şimdi orada bir şey var duvar gibi yoks abize mi öyle geliyor düz ilerledikçe önü açık mı oranın? ya birde lütfen affınıza sığınarak sorucam cinsellik konusunda konuşmayı çok sevmiyorum ama sormam lazım ilişki esnasında p...oraya girmesi için biz eşimize yardımcı oluyormuyuz çünkü o kayıyor.tşkler.
canım egzerısz yaparkende p.. denemesındede popoya doru ıttırceksın yonunu yalnıs ıttırmıssındır oyuzden duvar gıbı gelmıstır sana popoya doru eğımlı duz ıttırmıceksın canım.ben esımın uzerınde yendım bu hastalığı tamamen kontrolu kendıme alarak.p.. egzersız yapar gıbı kendım ıttırerek denedım ve oldu cnm.egzersızlere devam et orta parmağa yenıden calısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?