- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #157.101
merhaba ben yön olayını anlayamadım yani aparata yön verebiliyorum eşli denememde kontrol bende olunca yön vermek biraz zor gibi yoksa ben mi beceremiyorum
tatlımmm p... veya aparatı dık ıttırmıceksınnn popoya doğru eğımlı bı sekılde ıttırsen dırek kayıp gıdıo zaten kendı younu buluor..eskı sayfalarda bunla ılgılı reısm paylasmıstı arkadaslarımıza onlara bı bakarsan bırazda olsa fıkır lusur kafanda canım.kontrl sende olursa es denemesınden daha ıyı enazından korkmazsınnn bısey oldumu gerıde cekebılırsınn
Arkadaşlar 2 parmağımı alıyorum 3 parmağımı alamıyorum.3 parmak almadan eş denemsine geçsek nasıl olur.ben ilk yaptımda işaret parmağımı vajime soktumda hemen o gazla akşam eş denemesi yaptım ama olmamıştı.aparat yada streç filme sardığım şeyleri alamıyorum sert geliyor.burada yazılanları okuyunca hemen bunu yenip hamile olasım geliyor.inş hepimiz yener ve hamile kalırız.
canım ıkı parmakla es denemesı pek sonuc vermıyorrr.yap ıstersne ama olmazsa sonra husraa uğrama lutfen 3 parmak kesın cozum bıkac uzerınde calıs gırıcek canım 3 parmakta oraya bol jellee yap lutfen..hersye olur allah baska dert vermeısn kuzum bunlar cozumu olan seler yenersınde hamıle kalırsında.allahım dularımızı kabul etsın ıns
ben forumda yeniyim resimleri nasıl bulabilirim sayfa çok uzun :) aparatı dik ittirmiyorum aparatla çalışabiliyorum zaten ama işte eşli denemede üstte olduğum zaman p.ye yön vermek zor oluyor kontrolü onada veremiyorum biraz karışık bu arada aparatta 7 cm deyim 10 geçemedim daha
avesra bu 3 parmağı nasıl alıncak yani.üstüste koyunca girmedi .nasıl olcak.hamileliğine cok sevindimm inşallah darısı bizlerin başına
mesaj için teşekkür cnm ben 2 parmak yapabiliyorum ama eşimle olmuyor malesef o yüzden aparata geçtim el bükülüyor falan bekletmesi zor oluyor bide uzunluk açısndan alışmak için aparat daha rahat 7 cm deyim 10 cm yi yapabilirsem arkadaşlar atlatabileceğimi söylüyolar bakalım
ikiden sonra direk aparatmi diyosun deniz??
hayır canım direk p...s.parmağını alabiliyosan aparatı hiç kullanmıyosun ki.
bence biraz kişiden kişiye değişen bişey ben iki parmak yapabiliyorum ama p...olmuyor. forumu okudumda kimisi serçe parmağını yaparken işaret parmağını yapamıyor fln. değişen birşey ama yinede p... denemekte fayda var
Arkadaşlar bir kaç arkadaşa yanlış yönlendirme yaptım özür diliyorum.inşallah burdan görürler.2 parmaktan sonra p..s çalışması verdiğini söylemiştim doktorumun.en son iki parmak bir boğumda makas çalışması vermişti yani iki parmağı vajina içinde makas gibi açmaya çalışmak.açmak şart değil açmak için zorlayın sadece.3 parmaktan daha kolay kızlar.sonra p..s çalışması. benim tedavim bu şekildeydi.
makas çalışmasını hiç duymamıştım .hemen onu deniyeceğim çünkü ben 2 gündür 3 parmak alamadım .makas denemesi cok mantıklı demekki genişlesin diye.teşekkür ederim arkadasım
biz de 9 eylül 2012 de evlendik ve sizin gibi eşimle ayrı illerde çalışıyoduk canım inan ki nisanda tayinim çıktı ve ben eşimle yeni yeni bir çift olduğumuzu hissetmeye başladım o yüzden evlilik tarihini nisan olarak sayıyorum ben :13:
biz melisayla aynı devreydik ama ben tembel çıktım :18:
umarım en kısa zamanda yeneriz canım
melodika adet döneminde tampona jel sürüp onunla çalışabilirsin doktorum demişti.için rahat etmezse öyle yap.ama biraz zor oluyo tambon jeli çektiği için.çalışmasanda gerilemiyosun zaten kaldığın yerden devam ediyosun ..
inşallah canım. kafam hep bununla meşgul bitsin artık istiyorum. ben öğretmenim haziranda gelebildim evime, şimdi de özür grubu ataması bekliyorum bu ay inşallah olur. senin yazılarını da okumuştum canım, yenelim şunu artık, tembellik yapmayalım. ben bugün daha yapamadım egzersiz ama şimdi gidip yapacağım inşallah.
Arkadaşlar bir kaç arkadaşa yanlış yönlendirme yaptım özür diliyorum.inşallah burdan görürler.2 parmaktan sonra p..s çalışması verdiğini söylemiştim doktorumun.en son iki parmak bir boğumda makas çalışması vermişti yani iki parmağı vajina içinde makas gibi açmaya çalışmak.açmak şart değil açmak için zorlayın sadece.3 parmaktan daha kolay kızlar.sonra p..s çalışması. benim tedavim bu şekildeydi.
amin cümlemizden razı olsun inşallah işine yarar tatlım, ama yağıda eşin sürsün vajina içine ki yağ sonuna kadar ulaşsın o zaman ıkınınca zaten nasıl oldu anlamazsın bile.afedersin çok özür diliyorum hani çok küçük delik o şey nasıl olurda falan diye birsürü gözünde büyütüyosun ya olduğunda bakıyosun daha az mı girdi diye bir bakıyosun hepsi olmuş.
merhabalar nasılsınız size birşey danışmak istiyorum bir jinekolog doktorun sayfasında bir yazı okumuştum vajina içerisi aşırı kayganlaşmışsa zarın kolay yırtılamayacağı yazıyordu yani ben bol bol kullanıyorum eşime de sürdürüyorum çokta faydasını görüyorum ben ancak bu şekilde p..tamamını yada yarısından fazlasını alabiliyorum ama hala eşimin o anda ileri geri yapmasına izin veremiyorumyani o anda ne acı nede yanma hissediyorum artık alıştığını düşünüyorum yinede bir hızlı kuvvet yada basınç uygulayacağı anda ürküyorum yine geriye itiyorum eşimi yaklaşmıyorum ona.Bi an zor yırtılacağını düşünüyorum ne yapacağım bilmiyorum bukadar olmuşken,yaklaşmışken hala zorlaştırıyorum inanamıyorum kendime zar kaç cm ileride bulunuyor yani yırtılması için çok hızlı bir kuvvetle bastırmak mı gerekiyor affedersiniz affınıza sığınarak yazıyorum bu kadar açık.. bayram gelmeden artık halletmek istiyorum ve 2gün sonra da eşimin doğum günü onun için bundan daha güzel bir doğum günü hediyesi olamaz heralde artık yüzünü güldürmek istiyorum.1 sene kayboldu gitti bile güzel,mutlu anılarım okadar az ki bu hastalık yüzünden Allahım herkezin yardımcısı olsun kadir gecesinde dualarım kendim,sizin ve benim gibi olan herkez için olacak.Allaha emanet olun görüşmek üzere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?