- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #157.121
denizsv aynı şekilde benim de doktorum makas çalışması vermişti ama aynı zamanda eş parmağıyla çalışmalara başladık. 3 parmağı ilk defa burda duydum..
canm bende ilk başta tamamını alamamıştm çok yavaş alabiliodm.
3. denememde ancak tam alabilmiştm. çok zorlanıyrsan dediğim gibi 7 cmden az az kalınlaştırarak çık 10 cm e.
ama 7 cm i almışsın az daha sabır çok az kaldı inan
inşallah canım eşinin yanına geldiğine sevindim :13: o zaman seni de haziranda evlenmiş gibi düşünüyorum ben inşallah en yakın zamanda aşarız mübarek ramazan kadir gecesi hürmetine hepimiz birbirimize dua edelim inşallah :18:
arkadaşlar lütfen bana yardım edin. eşinizle yaptığınız denemede ne kadarı giriyor. benim yarıdan fazlası girmiyor. sanki orada bir halka varmış gibi zorluyor yinede girmiyor.
ilayza11419460 .!.:canım lutfen canını sıkıp hemen moralını bozma ve yılma ben inat ettim yapıcam bak ben ne dıyorum ben de ssk da doktora basladım 3 seans falan gıttım tam parmak egzersızlerını verdı ben yapamadım onun demesıyle sonra burayı buldum ve yemın edıyorum ertesı gunu 1 parmak alabıldım derken sımdı 2 parmak alabılıyorum gecen gun es denemesı yaptık ama yapamadım bu hafta bıraz daha parmak egzersızı yapıcam hatta 3 parmak denıcem lütfen yılmak yok
Kizlar yardim dun denedik bi sfer yeri buldik sanirim aci yokdu ama gerginlik vardi biseye degdi biraz yanma oldu ama kizlik falan hissetmedim esim az kaldi falan dedi ama cok icindeydi yani artik biseye degerdi gtmezdi acaba oldumu brde disardan oldysa vajinanin gorusu hemen degisirmi acaba agrim yok ama yanma var hala bacaklarm brz agrir acaba oldumi :S
tüm halaylar senin için mermaid yaşasın aşk kahrolsun vajinismus
Tebrik ederim canım çok sevindim senin adına
Canım ben henüz gelincik olamadım ama gelincik olanların baahsettiği belirtilerin birebir aynısını söylüyorsun oh bir gelinimiz daha oldu darısı bizekızlar yarıdm edecek biri yokmu ? ya cok degısık bir durumdayım yardım edin bana uyanın ya
öyle ya da böyle yapmam lazım bunu.doktora gitme diyor forumdaki arkadaşlar ya zaten seneye iyileşicem ki gidersem de.sıra yok çünkü.burayya takılıyorm artık düzenli yapıcam ama hala kasılmalarım felan var nefes de alıp veriyorm ama hala aynıyım
olmuş olmuş serapçım gözün aydıngörünüşü değişmez canım, yanma da çok normal, bacaklarının ağrıması da bahsettiğin gerginlikten kaynaklanıyordur... geçmiş olsun artık gelinsiiiiin ilk halayın benden olsun
kızlar yarıdm edecek biri yokmu ? ya cok degısık bir durumdayım yardım edin bana uyanın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?