Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

melisa benim aparat 5 cm imiş, 6 demiştim ya değilmiş, ölçtüm bugün ben bugün 7cm lik yaptım ancak yarısını alabidim tamamını alamadım gerçi 5cm olanın da önce yarısını alabilmiştim, ertesi gün tamamını. sen bakkal mumuyla yapmıştın ya boy olarak hepsini almak gerekiyor?

evet dua edelim birbirimize, hepimiz kurtulalım bu dertten inşallah... sen hangi aşamadasın canım? ben aparatla yapıyorum 7 cm e yeni geçtim ama ben yavaş ilerliyorum sanki

arkadaşlar lütfen bana yardım edin. eşinizle yaptığınız denemede ne kadarı giriyor. benim yarıdan fazlası girmiyor. sanki orada bir halka varmış gibi zorluyor yinede girmiyor.

canım o basettıgın halka kaslarla dolu sinir falan yok merak etme sadece aks oldugu ıcın daha sıkı. o halkaya geldıgınzde iyice aşağı eğimli bi şekılde ıttirin. hızlıce geçişini gorceksınz çıkarrken de yne orda hızlıca takılarak cıkıcak hıc acı yok aksıne orda tatmın oluosun ... dedıgım gıbı o noktada nefes alıp aşagı egımle hızlıce ittir gör bak nasıl gırıo

öyle ya da böyle yapmam lazım bunu.doktora gitme diyor forumdaki arkadaşlar ya zaten seneye iyileşicem ki gidersem de.sıra yok çünkü.burayya takılıyorm artık düzenli yapıcam ama hala kasılmalarım felan var nefes de alıp veriyorm ama hala aynıyım

Kızlar dün 4.5 cmlik aparatı alınca ve sorunsuz alınca Gaza geldim 6cmlik aparat hazırladım ben yine beceriksiz olduğum için yapamadım ama eşim ittirdi sorun yok her defasında direk giriyor diyemem ama ilk başlangıç için çok iyiydi.Yarında 6 ile devam edeceğim Allahım bişeyleri başarmak ne kadar mutlu ediyor insanı iyikide varsınız :))

Kizlar yardim dun denedik bi sfer yeri buldik sanirim aci yokdu ama gerginlik vardi biseye degdi biraz yanma oldu ama kizlik falan hissetmedim esim az kaldi falan dedi ama cok icindeydi yani artik biseye degerdi gtmezdi acaba oldumu brde disardan oldysa vajinanin gorusu hemen degisirmi acaba agrim yok ama yanma var hala bacaklarm brz agrir acaba oldumi :S

olmuş olmuş serapçım gözün aydın görünüşü değişmez canım, yanma da çok normal, bacaklarının ağrıması da bahsettiğin gerginlikten kaynaklanıyordur... geçmiş olsun artık gelinsiiiiin ilk halayın benden olsun

benım yıne mısafırlerım geldı 2 parmak yaptım en son 1 hafta sonra gıdıcekler bu kez tamamen adapte olurumm ama lutfen devam et bence de hiç doktora gıtmene gerek yok

Kızlar 2 parmak aldığım için gaza geldim p....denemesi yaptık dün olmadı hiç girmedi .moralim bozuldu çok kötüyüm.bu gece hepimiz için dua edeceğim sizde dualarınıza benide alın

Yani tek anlamadıgım kan falan gelmedi kızlıgıda hıssetmedim ama içimde oldugunu hıssetdim girdiğini biraz korkdum ama korkdugumda esımde durdu yavas yavas esımde dedı oldu dedi ama biraz daha alısınca tam olur dedi sızce olmusmudur kızlar yanma var ve bacaklarımda biraz agrı var dıs gorunumunde degısıklık olurmu bakdıgmda aynı duruyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…