Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

benım yıne mısafırlerım geldı 2 parmak yaptım en son 1 hafta sonra gıdıcekler bu kez tamamen adapte olurumm ama lutfen devam et bence de hiç doktora gıtmene gerek yok

Naz yapmıycam artık yaa egzersizin manıtığını çözdüm.eşime de söyledim oda isteklendiriyor artık beni yapmam için o inanıyor.buraya aklıma takılanları sorup devam etcem.bitecek inşallah canım.

geçer inşallah hadi hayırlısı darısı bize canım inşallah tebrikler:)

Hepimizin kadir gecesi mübarek olsun İnşallah bütün sıkıntılarımız biter.Rabbim herkese kolaylık versin dualarımızı kabul etsin.bu derdi üstümüzden alsın.bizlere hayırlı evlatlar versin bu mutluğu bizlere yaşatsın herkes birbirine dua etsin.hakkımızda hayırlısı olur inşallah...

Hamileler siz bize daha çok dua edin :)

Halay ceken arkadaslarımmmmm cok saolunnnnn ınsallah olmusumdur hala bir umutsuzluk anlamadım valla buysa bosa korkmusum :d

canım bu hastalık vesvese yapıyor insanda inan ben aparat giriyor gözlerimle görüyorum hala 40 bin tane soru soruyorum eşime acaba yanlızca yağdan kaydıda ben girdimi sandım,yok popoya girdide ben vajinaya mı girdi sandım,yok efendim başı girdide sonumu girmedi vs. vs. gözümüzle görsek gene inanamıyoruz.Geçen biz eşimle deneme yaparken sanırım ben zarı zedeledim çarşafa toplu iğne başı ile 5 iğne ucu damlasıyla kan sürüldü ben ona bile diyorumki o an elimiz filan kanamıştırda o sürülmüştür.Yani bu hastalık insanda vesvese ötesi bişey yapıyor karnımızda hissetsek bize yinede olmamış gibi gelir.Yüreğini ferah tut eşine güven o hissetmiştir girdisini çıktısını.Gelinsin gelin tadını çıkar :)))

amin amin herkesin Kadir gecesi mübarek olsun canım ben yazamıorum ordan daha 50 olmamış

veee bende vajinismusu yendimmm ama doktorla kendim o egzersizleri yapamadımm ama doktorla 2 haftada bitti çok şükür inşallah sizlerinde geçerr ammmiiiiinnn kızlarr

canım gözün aydın darısı başımıza... bende egzersiz yapamıyorum çok korkuyorum sadece dokuna biliyorum hiç ileryemedim. doktor nasıl bi tedavi uyguladı merak ettim?

evet canım yeni yendim bnde.:) ben 2 parmaktan sonra yenmedim canım ben zeytnyagıyla 2 parmagı kolay yapınca 3 parmakta denedim 1 gun baktım oda oldu snra penis buyuklugunde aparatla denedim. aparatı bol yagladım ve derin nefes alıp vererek asağı doğru iterek aldım. snrasında penise gectim canım :) şimdi sende parmakta rahatla snra aparat dene pens buyuklugunde snrasnda deneme yapın. denemede kendini rahat bırak ve kafanı baska yerlere vermeye calış canım. ben altta eşim ustte oldugu pozsyonda denemştm ilk basta grdi ve acı olur gbi oldu. acı olunca hemn cıkmasın beklsin içerde biraz uzansın ustune rahatlayın sen sevmeye alışmaya calış zaten rahtlıyrsun bekleynce. sonrasında da kendini nasıl rahat hissedrsen öyle devam edersn canım :) benm evrem böyleydi. k. bkma kaç gundur grmiyrum yeni gördum :)

Hepinizin Kadir gecesi mübarek olsun.BİTTİ:))))))Şükürler olsun ve hepinizden razı olsun Allah ki bitti:)))))Başta kkaderim,sen hiç bırakmadın elimi,sonra bana yardım etmeye çalışan bütün arkadaşlarım,hatta sadece geçmişe dönüp dönüp başarı hikayesini okuduğum, bilmeden bana cesaret veren arkadaşlarım SAĞOLUN,ALLAH RAZI OLSUN. BİTTİ:)))Hiç tereddütsüz ve kesin olarak BİTTİ:)))

Şimdi burayı böyle gizli gizli okuyan sevgili kader arkadaşlarım,bilmezmiyiz hiç neler yaşadığınızı?Ben belki geriye dönük her sayfayı okudum.Sakın vazgeçmeyin,girin,anlatın,deneyin vazgeçmeyin.Asla yalnız değilsiniz ve olmamalısınız!Allah size de bu huzuru versin inşallah

Kadir gecesi rahmetiyle gelmiş maşallah :) gelinler artmış

Hayırlı olsun canım baramdan önce bayramı görmüşsün :) Bende ramazanın başında yendim :)

gözün aydın geçmişi hatırlamaman dileğiyle

geçmiş olsun canım halaylar sana gelsin

tebrikler canım, Rabbim mutluluğunuzu daim etsin, başka sıkıntı vermesin inşallah.

canım cok tebrık ederımmmmmmm halaylar sana gelsınnnn masallahhhhhhhhhhhhh

arkadaşlar merhaba,ben de maalesef aynı dertten muzdaribim lütfen bana da yardım edin ne olur çok çaresizim(( bir sürü insan burada önerilen tavsiyeler sonucu yenmiş bu illeti ne olur bana da yardım edin,uzun zamandır üye olmadan okudum sayfaları ama artık ben de bir adım atmaya karar verdim desteklerinizi bekliyorum kızlar

merhaba canim hosgeldin buraya yazman buyuk bir adim.yenecegine adim gibi eminim yeterki azimli ol ve egzersizlere siki calis.ilk olarak bir ayna al ve vajinani incele ikininca deligin acildigini goruceksin sonra ellerini guzelce yika ve serce parmagini bol jel surerek delige yerlestir ve baska yone bakarak ittir kayip gittigini goriceksin popo yonone doru yap ama egimli canim arkadaslar aparatlada calisiio canim ben hic denemedim.oyle yaparsanda kulak copune bi ikikat pecete sar strecle ve prezervatif gecir jelle ve oyle dene.ik adim olarak bunlardan birini yap.sonucu bize yaz devam edelim.yapamam diye dusunme yapicaksin cnm.bizde sen gibiydik.haberlerini bekliorum

arkadaşlar berbat durumdayım bugün, çok kötüyümmm. olmuyor olmuyor. p...s denemesi yapalım dedik ama çok kötü sonuçlandı hiç ilerleme yok delircem artık. napıcam benn? egzersizler işe yaramadı mı zaten ben 1 saatte 1 aparatı anca alabiliyordum. bugün egzersiz de hüsran en incesi bile girmedi offffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…