- 11 Haziran 2013
- 756
- 113
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #157.141
benım yıne mısafırlerım geldı 2 parmak yaptım en son 1 hafta sonra gıdıcekler bu kez tamamen adapte olurumm ama lutfen devam et bence de hiç doktora gıtmene gerek yok
Yani tek anlamadıgım kan falan gelmedi kızlıgıda hıssetmedim ama içimde oldugunu hıssetdim girdiğini biraz korkdum ama korkdugumda esımde durdu yavas yavas esımde dedı oldu dedi ama biraz daha alısınca tam olur dedi sızce olmusmudur kızlaryanma var ve bacaklarımda biraz agrı var dıs gorunumunde degısıklık olurmu bakdıgmda aynı duruyor yani
Halay ceken arkadaslarımmmmm cok saolunnnnn ınsallah olmusumdur hala bir umutsuzluk anlamadım valla buysa bosa korkmusum :d
Hepimizin kadir gecesi mübarek olsun İnşallah bütün sıkıntılarımız biter.Rabbim herkese kolaylık versin dualarımızı kabul etsin.bu derdi üstümüzden alsın.bizlere hayırlı evlatlar versin bu mutluğu bizlere yaşatsın herkes birbirine dua etsin.hakkımızda hayırlısı olur inşallah...
Hamileler siz bize daha çok dua edin :)
veee bende vajinismusu yendimmm ama doktorla kendim o egzersizleri yapamadımm ama doktorla 2 haftada bitti çok şükür inşallah sizlerinde geçerr ammmiiiiinnn kızlarr
sanırım sız de yenı yenenlerdesınız ben 25 gundur falan uzak kaldım bıraz bahseder mısınız ben kkaderım sayesınde 2 parmak alabılıyorum ama eş denemesınde başarılı olamadım bıraz kasıldım ama kendıme guvenım geldı en azından olucak dıye sen de bıraz bahseder mısın
Halay ceken arkadaslarımmmmm cok saolunnnnn ınsallah olmusumdur hala bir umutsuzluk anlamadım valla buysa bosa korkmusum :d
Hepinizin Kadir gecesi mübarek olsun.BİTTİ:))))))Şükürler olsun ve hepinizden razı olsun Allah ki bitti:)))))Başta kkaderim,sen hiç bırakmadın elimi,sonra bana yardım etmeye çalışan bütün arkadaşlarım,hatta sadece geçmişe dönüp dönüp başarı hikayesini okuduğum, bilmeden bana cesaret veren arkadaşlarım SAĞOLUN,ALLAH RAZI OLSUN. BİTTİ:)))Hiç tereddütsüz ve kesin olarak BİTTİ:)))
Hepinizin Kadir gecesi mübarek olsun.BİTTİ:))))))Şükürler olsun ve hepinizden razı olsun Allah ki bitti:)))))Başta kkaderim,sen hiç bırakmadın elimi,sonra bana yardım etmeye çalışan bütün arkadaşlarım,hatta sadece geçmişe dönüp dönüp başarı hikayesini okuduğum, bilmeden bana cesaret veren arkadaşlarım SAĞOLUN,ALLAH RAZI OLSUN. BİTTİ:)))Hiç tereddütsüz ve kesin olarak BİTTİ:)))
arkadaşlar merhaba,ben de maalesef aynı dertten muzdaribim lütfen bana da yardım edin ne olur çok çaresizim(( bir sürü insan burada önerilen tavsiyeler sonucu yenmiş bu illeti ne olur bana da yardım edin,uzun zamandır üye olmadan okudum sayfaları ama artık ben de bir adım atmaya karar verdim desteklerinizi bekliyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?