Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım gözün aydın darısı başımıza... bende egzersiz yapamıyorum çok korkuyorum sadece dokuna biliyorum hiç ileryemedim. doktor nasıl bi tedavi uyguladı merak ettim?

evde yapılan kegel egzersizleri var ya ben yapamadığım için doktor jel sürüyo uyuşuyo bide kayganlaştırıcı sürüyo kendisi yapıyo bi aparat gibi birşeyi de içerde bıraktı bu kalsın eve gidince çıkarın deneyin dedi bizde öyle yaptık ve oldu şimdi çocuk deniyoruz inşallah sende yenersin canıım ben 2 sene yapamadım

çok teşekkür ederim,mutlaka deneyeceğim ve gelişmeleri yazacağım...şu popo yönüne eğimi pek anlamadım ama:44:

canım 9 -10 cm geçmeden deneme yapma bak.
Seni anlayabiliyorum bizlerde yaşadık aynı şeyleri
Aparat mı hazırladın? nasıl yapıosun egzersizi

mumdan aparat hazrlıyorum hatta ben değil eşim hazırlıyor. kalınlaştıra kalınlaştıra 4. aparatta 5 cm e gelebildim ama bugün denemeden sonra en incesini bile alamadım aparata zeytinyağı sürüyorum. 9-10 cm de kesin olur mu, gene olmazsa diye korkuyorum şimdi, hiç bitmicek gibi, çok yıpranıyoruz.

canım zeytinyağı yerine kayganlaştırıcı jel al kendine ilişki denemesine geçtiğinde de onu kullan.
Genelde herkes 9 - 10 cm de yendi. Birde kendini hazır hissetmen önemli
kendini kastığın zamanlarda başarılı olmazsın normal bazen bende 8 cm alırken ertesi gün alamamıştım.
Rahatlamaya çalış nefes egzersizi yap mutlaka

Merhaba arkadaşlar ben de vajinusmus tan muzdarbim.Beş yıldır evliyim ve hala sorunu tam olarak çözebilmiş değilim.Geçte olsa 2 yıl önce doktora da gittim belli bir ilerleme kaydetmişken bütün egzersizlere ara verdim ve nerdeyse başa döndüm.Aslında forumu epey süredir takip ediyorum ama ilk defa yazmaya karar verdim.Sanırım burda herkes birbirini en iyi anlayacak durumda.Şu an ki durumuma gelince 3 gün önce eşimle tekrar denedik ve tam giriş zorda olsa oldu ama hemen son verdim nerdeyse ya bir daha olmazsa ve normale dönmezse diye korkularım var bu aşamayı geçmiş arkadaşlar tecrübelerinden bahsederse çok mutlu olurum

merhaba hoşgeldin. En önemlisi egzersizlere hiç ara vermeyeceksin, bunları hergün yapman lazım amaç vajinanın kapalı bir duvar olmadığını oraya birşey girebildiğini beyine anlatmak. BU şekilde kasılmaların azalacak ilişkiye hazırlayacaksın kendini.
Nefes egzersizlerini unutma. Hepimiz yendik normale döndük bunu sende yapabilirsin

teşekkür ederim hoş bulduk.sanırım şimdi gelip gitmeyi denemem lazım.Tabi bu girişi de benim üstte olduğum durumda yapabiliyorum .Altta olduğum zaman deneyemiyoryum bile .Zamanla olur mu endişe ediyorum

arkadaşlar merhaba valla hiç beni sormuyorsunuz? umarım herkes iidir ben bir kaç gün evde yoktum ordan da adet oldum yani egzersizlere ara vermek zorunda kaldım şimdi bayramda da ailemin yanına gideceğim ne zman kurtulacağım bundan ne yapacağım bilmiyorum hergün aklımda umarım hallederim kendinize ii bakın

canim mrhaba bizim sormamiza ne gerek var biz zaten sizlerden haber beklioruz surekli sen ne durumda oldugunu yaz yeterli. egzersiz yapamamn kotu olmus ozamn bayram donusu hemn basla haberlerinizi beklioruz.kib cnm

heeeeey kızlarrrrrrr 10 gün geçti ve ben hala regl olmadııııııııııııııııııım 3 gün daha beklıcem ve test yaptırcammmmmmmmmmmmmmmm :) şuan hala hasta olma ümidim var çünkü :) o ümidi bozmak ıstemıyorummmmm

Kızlaaaaar ya 4 6 derkene ben 8 cme geçtim vallahi Çok ama çok mutluyum yanlız çekinerekte olsa soracağım takıldığım bir kaç nokta var.Aparat içerdeyken söylemesi ayıp inanılmaz bir gaz hissi oluyormu sizdede? Birde yanma ve yırtılma gibi bir his oluyor her seferinde ama önemsemiyorum başarmak beni çok güdülüyor bugün 8cm çapında 7,5 8cm boya kadar alabildim.Özellikle gelincik beni inanılmaz motive ediyorsun.Seni tanımadan çok seviyorum Ve ve ve hepinizide

Oy oy oy gelinimiz mi var nasıl mutlu oldum ya Tüm halaylar sana gelsin canım benim :))) Bekle beni bende geliyorum 8cmdeyim Halay başını ayır bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…