- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #157.161
canım gözün aydın darısı başımıza... bende egzersiz yapamıyorum çok korkuyorum sadece dokuna biliyorum hiç ileryemedim. doktor nasıl bi tedavi uyguladı merak ettim?
canım kaç cm aparatta iken deneme yaptın ?
6 cm i tamamen alabiliyordum ama çok yavaş. ağlamaktan çok kötüyüm bugüneşimle de aram bozuk tabi şu an
merhaba canim hosgeldin buraya yazman buyuk bir adim.yenecegine adim gibi eminim yeterki azimli ol ve egzersizlere siki calis.ilk olarak bir ayna al ve vajinani incele ikininca deligin acildigini goruceksin sonra ellerini guzelce yika ve serce parmagini bol jel surerek delige yerlestir ve baska yone bakarak ittir kayip gittigini goriceksin popo yonone doru yap ama egimli canim arkadaslar aparatlada calisiio canim ben hic denemedim.oyle yaparsanda kulak copune bi ikikat pecete sar strecle ve prezervatif gecir jelle ve oyle dene.ik adim olarak bunlardan birini yap.sonucu bize yaz devam edelim.yapamam diye dusunme yapicaksin cnm.bizde sen gibiydik.haberlerini bekliorum
5 cm i tamamen alabiliyordum ama çok yavaş. ağlamaktan çok kötüyüm bugüneşimle de aram bozuk tabi şu an
6 cm i tamamen alabiliyordum ama çok yavaş. ağlamaktan çok kötüyüm bugüneşimle de aram bozuk tabi şu an
canım 9 -10 cm geçmeden deneme yapma bak.
Seni anlayabiliyorum bizlerde yaşadık aynı şeyleri
Aparat mı hazırladın? nasıl yapıosun egzersizi
canım 9 -10 cm geçmeden deneme yapma bak.
Seni anlayabiliyorum bizlerde yaşadık aynı şeyleri
Aparat mı hazırladın? nasıl yapıosun egzersizi
mumdan aparat hazrlıyorum hatta ben değil eşim hazırlıyor. kalınlaştıra kalınlaştıra 4. aparatta 5 cm e gelebildim ama bugün denemeden sonra en incesini bile alamadımaparata zeytinyağı sürüyorum. 9-10 cm de kesin olur mu, gene olmazsa diye korkuyorum şimdi, hiç bitmicek gibi, çok yıpranıyoruz.
Merhaba arkadaşlar ben de vajinusmus tan muzdarbim.Beş yıldır evliyim ve hala sorunu tam olarak çözebilmiş değilim.Geçte olsa 2 yıl önce doktora da gittim belli bir ilerleme kaydetmişken bütün egzersizlere ara verdim ve nerdeyse başa döndüm.Aslında forumu epey süredir takip ediyorum ama ilk defa yazmaya karar verdim.Sanırım burda herkes birbirini en iyi anlayacak durumda.Şu an ki durumuma gelince 3 gün önce eşimle tekrar denedik ve tam giriş zorda olsa oldu ama hemen son verdim nerdeyse ya bir daha olmazsa ve normale dönmezse diye korkularım var bu aşamayı geçmiş arkadaşlar tecrübelerinden bahsederse çok mutlu olurum
çok teşekkür ederim,mutlaka deneyeceğim ve gelişmeleri yazacağım...şu popo yönüne eğimi pek anlamadım ama:44:
merhaba hoşgeldin. En önemlisi egzersizlere hiç ara vermeyeceksin, bunları hergün yapman lazım amaç vajinanın kapalı bir duvar olmadığını oraya birşey girebildiğini beyine anlatmak. BU şekilde kasılmaların azalacak ilişkiye hazırlayacaksın kendini.
Nefes egzersizlerini unutma. Hepimiz yendik normale döndük bunu sende yapabilirsin
arkadaşlar merhaba valla hiç beni sormuyorsunuz? umarım herkes iidir ben bir kaç gün evde yoktum ordan da adet oldum yani egzersizlere ara vermek zorunda kaldım şimdi bayramda da ailemin yanına gideceğim ne zman kurtulacağım bundan ne yapacağım bilmiyorum hergün aklımda umarım hallederim kendinize ii bakın
Oy oy oy gelinimiz mi var nasıl mutlu oldum yaHepinizin Kadir gecesi mübarek olsun.BİTTİ:))))))Şükürler olsun ve hepinizden razı olsun Allah ki bitti:)))))Başta kkaderim,sen hiç bırakmadın elimi,sonra bana yardım etmeye çalışan bütün arkadaşlarım,hatta sadece geçmişe dönüp dönüp başarı hikayesini okuduğum, bilmeden bana cesaret veren arkadaşlarım SAĞOLUN,ALLAH RAZI OLSUN. BİTTİ:)))Hiç tereddütsüz ve kesin olarak BİTTİ:)))
Yeğen geliyor yeğenheeeeey kızlarrrrrrr 10 gün geçti ve ben hala regl olmadııııııııııııııııııım 3 gün daha beklıcem ve test yaptırcammmmmmmmmmmmmmmm :) şuan hala hasta olma ümidim var çünkü :) o ümidi bozmak ıstemıyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?