Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

lütfen yardım edin ben regl sonrası yani bugun egzersizlere devam etmeye karar verdim ve başladım duvar var dediğim yeri geçtim sanki ama bir daha sanki bi duvar gibi bişey geldi karşıma ayrıca serçe parmagımı ancak bir boğum ilerletebildim fazla ilerlemiyor sanki kapalı orası kafayı yicemmm sizce neden acaba?ve napmam gerekiyor...

avesra,serap41,başkabahar,hopefor,koçbey 25 mutluluğumu paylaştığınız için çok teşekkür ederim.tabi sna da busra_55.bekliyorum seni de çabuk gel:)şimdi yardımcı olmaya çalışayım ben de.yeni başlayan arkadaşlar beraberiz,şimdiye kadar ne öğrendimse ben de paylaşayım artık.sormak istedikleriniz olursa burdayım

canım istersen aparat dene.ben parmakla yönlendiremedim.aparatı tarif edeyim istermisin?

nefes alıp vererek parmakla devam etmelisin bende ilk evlendiğimde bu konudan dolayı çok sıkıntı çektim ama herşey sende bitiyor kendini rahatlat sürekli nefes egzersizleri yap ağızdan al burundan ver vazelin kullan o baya iyi geliyor

bu arada eklemem lazım.ben aparatı yerleştirirken en büyük hatamı şöyle tespit etmiştim,buna dikkat et.şimdi biz tedirginlikten deyim yerindeyse o kadar kazık gibi oluyorz ki,yolu bulamıyoruz.ısrarla olduğunu düşündüğümüz doğrultuda devam etmeye uğraşıyoruz.yön derken herkesin tarif ettiği rahatlığa ulaşabilmek için girişi geçer geçmez dairesel veya ileri geri hareketler yapabilmelisin biraz.gerekirse sadece girişte biraz bunu yapmaya uğraş bir gün.ilerlerse devam edersin,yoksa da en azından girişteki stresi aşarsın.hareket ettirmekten korktukça,yön yanlışsa bile doğrusunu bulamıyoruz

evet dua edelim birbirimize, hepimiz kurtulalım bu dertten inşallah... sen hangi aşamadasın canım? ben aparatla yapıyorum 7 cm e yeni geçtim ama ben yavaş ilerliyorum sanki

inşallah canım ben çapı 6 cm aparat yaptım en son ama uzunluğu 5 cm den ilerisini ilerletemedim acıyodu iteklemeye de çok cesaret edememiştim yanmam oluyodu ve orada bi et parçası gibi bişey vardı melisayla biz ona nohut diyoduk meğer o kendimizi kastığımız içinmiş vaji girişindeki parmağımızın 2. boğumuna denk gelen yer var ya işte o çok sinirimi bozuyo benim
bide direk eş denemesi yapmıştım geçen eşim yarısına kadar girdiğini söyledi ama ben hiç anlamadım sadece yanmam oldu ve kendimi kastığım için devamı gelmedi öyle demişti eşim (
şu an regliyim bayramdan sonra egzersizlere devam :13:

evet dua edelim birbirimize, hepimiz kurtulalım bu dertten inşallah... sen hangi aşamadasın canım? ben aparatla yapıyorum 7 cm e yeni geçtim ama ben yavaş ilerliyorum sanki

inşallah canım ben çapı 6 cm aparat yaptım en son ama uzunluğu 5 cm den ilerisini ilerletemedim acıyodu iteklemeye de çok cesaret edememiştim yanmam oluyodu ve orada bi et parçası gibi bişey vardı melisayla biz ona nohut diyoduk meğer o kendimizi kastığımız içinmiş vaji girişindeki parmağımızın 2. boğumuna denk gelen yer var ya işte o çok sinirimi bozuyo benim
bide direk eş denemesi yapmıştım geçen eşim yarısına kadar girdiğini söyledi ama ben hiç anlamadım sadece yanmam oldu ve kendimi kastığım için devamı gelmedi öyle demişti eşim (

cnm alışıosn işte yavaş yavaş. boy olarak 8 cm alsan yeter . kalınlık daha önmli bildiğin gibi. çok iyi gidiosun cnm güzl haberlerini yaz hemen bize :)

cnm geçmiş olsun rabbim başka dert vermesnnnn halaylar sana gelsinnnnnnnnnnnnnn

arkadaşlaarrrrr ben de gelin oldummmmmmm okadar mutluyum ki başta dualarla sonra hepinizin yardımları ile, çok fazla katılımım yoktu arada olmadı gene dıye paylaşıyodum, sizlerin gazı ile tekrar toplanıyordum,, ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN,,, en yakın arkadaşın bile yapamadığı şeyleri burada başarıyorsunuz, tüüüm sayfaları okudum, yardım isteyenide yardım edenide tek tek dikkatle yedim bitirdim okudum ettim, şimdi sizle nasıl olduğunu paylaşayım çünkü yeni gelin olanların paylaşımları hep güdülemişti beni, sizlerede faydamolur belki ;

1. ben parmak - aparat vs. egzersiz hiç deneyemedim, yeltendim kendimden kaçtım bıraktım.
2. herhangi bir kayganlaştırıcı, ağrıkesici vs. kullanmadım. ( zeytinyağını denemeyi çok istiyordum ama olay birden gelişti yağ getircem dur deseydim eşim tepecekti artık beni )
3. kesinlikle ve kesinlikle diyorum NEFES AL VER\ ve IKINMA olayını yuzde yuz başarılı buldum... hemen herkes yazdı bunu ve eger okumasaydım burdan, bilmeyecektim, mal gibi hala pskolojik yıkımdaydım öle duvar var duvar var diye debeleniyodum
4. çogunluk özellikle kkaderim ısrarla kontrol sizde olsun mümkünse ustte olun yönlendırın dıyodu ... evet siz istediğiniz zaman hazır oldugnuzda devam edip, olmaynca durunca sıkmıyomuşunuz kendinizi.
5. ALLAH AŞKINA sakın sıkmayın kendinizi , denedim sıkınca gitmiyo, rahat bırakınca da hiccc bişey hissetmiyorsunuz. eminim olunca ilk söliceniz şey "bu ne len bu muydu" olacak. eşim hala dalga gecıyo benle hatun ne bekliyosa artık diye
6. birde burda yazılan yönleri dikkate alın gene zeytinyağı ile yendim sayfasında bi arkadaş detaylı pozisyon yazmıştı, çok faydası oldu...

daha tecrübeliler var ama yardım edeceğim birşey olursa lütfen yazın sakın çekinmeyin bu konuda , hepiniz kurtulursunuz inşallah hepiniz amin amin amin...

ÖZÜR DİLİYEREK BİRŞEY SORUCAM ; herkesin vermiş olduğu ölçüler var 5-6-7 cm ler.bunlar hazırlanan aparatın boyu mu yoksa genişliği mi?biz orta parmak 2.boğuma geldik ben kendim yapamıyorum eşimin parmağında çalışıyoruz ama bıraktık içimden yapmakda gelmiyor nedense ama mutlu haberleri duydukça eve gidip denicem artık ayna karşıısnda bende.orta parmak ince o bile yanma ve acıma hissi veriyorken aparatla genişliği büyüttükçe acımıyor mu?ben kendi parmağımla çalışamıyorum.aparatı nasıl hazırlıcam onunla çalışayım bari?ve bana uzunluk - genişlik ölçülerini verir misiniz?en son kaç uzunluk ve genişlik ölçüsünden sonra eş ile tam birleşme oluyor en azından ölçü ölçü gidersem başarabilirim belki ...ya birde parmak yada aparatla çalışırken kızlık zarına zarar verme riskimiz var mı?

Canım parmak ya da aparat denemeden mi yendin? Eş parmağı filan denedin mi??

Bi de bi de :) Hayırlı uğurlu olsun :))) Çok sevindim senin adına :)))

Son düzenleme:

amin amin amin :)
öyle hiç bişey kullanmadan acımıyo mu peki nefes al ver ıkınma derken tam olarak nasıl yaptın canım?

Canım parmak ya da aparat denemeden mi yendin? Eş parmağı filan denedin mi??

Bi de bi de :) Hayırlı uğurlu olsun :))) Çok sevindim senin adına :)))

yok deneyemedim hiç birini, ben bakamıyorum bile ve 20 gün falanda ara vermiştik hiç bişey yapamadık alt üst olmuştum ağla ağla .... eşime kıyamadım .. yaparken hep içimden gözümün önünden forumdaki sözler yazılar tavsiyeler geciyordu nefes al ver ıkın hop vakum gibi çekiverdi bende anlamadım, yavaş yavaş ama .. eşim yapmaya çalışınca kastığımı hissettim, onun hareketi geriyormuş meğer beni , ,, darısı hepinizin başına

amin amin amin :)
öyle hiç bişey kullanmadan acımıyo mu peki nefes al ver ıkınma derken tam olarak nasıl yaptın canım?

vallahi acımıyor billahi acımıyor ,,, kastığımız için acıyormuş, en az mılyon kere yazdılar bunu, kastığınız için acıyor, sıktığınız için acıyor diye, bakıyorum herkes aynısını yazıyor, güvendim ve bir saniyeliğine sıkmadım kendimi tuvaletinizi yapacak gibi ıkınıyorsunuz .burda yazmışlardı ıkınınca açılıyor die.. kaslarda açılıyormu noluyosa artık, vakum gibi içine alıyor, aparatla deneyenleri hep okudum nefes ve ıkınma sayesnde aparatı alabılıyorlarsa p... de alınır dedim.. ama ben yaptım dıe hiç bişeysiz yapılcak die bişey yok, ben gene kayganlaştırıcı tavsiye ederim önce bende kuruluk vardı sıkmaktan. kendmı bırakınca olmadı kuruluk . egzersizler kesinlikle faydalı bence, aynen anlatılan egzersizlerde hissettim kendmi, hiç denemediğim halde, orası bişeye alışıyo ve p... yi kabul ediyor galıba boylece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…