Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ay ne güzel ya :) Maşallah çok mutlu oldum :))) Bana da bu parmak şeysi çok zor geliyo Hiç yapamıcam gibi.. Ramazan diye erteleyip duruyorum. Nefes ve ıkınma işiyle deneyeyim bi müddet ben de.. Ay inşallah bizler de atlatırız ya. Bunu duymak çok moral oldu. Ben bakıyorum dokunuyorum ama o kadar. Parmak nası sokayım diye düşünüyorum. İnşallah ben de senin gibi atlatırım ya. Peki bişe sürmeden olunca acımadı mı?

merhabalar aranıza yeni katıldım siteyide yeni keşfettim 4yıldır evliyim.aslında doktorada gittim vajinismus değisin demişti parmakla muaye etmişti daha sonrasında önsevişme esnasında tiksinme ve mide bulantısı başladı 4yıldır hiçbir aşama kaydedemedim.nerler yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.

amin hepiniz inşallah mubarek günler hürmetine atlatırsınız.. ama hep söledikleri gibi ertelemeyin çok da üstüne üstüne illaki diye gitmeyin ama ertelemeyin.. bende egzerszlere başlamak zorunda kalcam korkusu ile yaptım valla.. benim acımadı çünkü kuruluk olmadı. ama ilk denediklerimde deri kısmı acıyordu oda yani çok normal kuru kuru doğal yapısında olmayınca tahriş acısı oluyodu.. acı dediğimiz şey ise sıkmaktan ve yanlış yönden kaynaklanıyormuş.. vallahi Rabbim yaratmış onun için orayı, öyle düşünün.. Allahın yarattığı düzenden niye korkalım diye düşünelim , bilmiyorum yenelim inşallah hepimiz.. kafamızda bu bi hastalık bana yapıştı diye düşünmeyelim, kabbullenmeyelim,, belki çoğumuz vaji bile değiliz,değildik vs... kurtulalım inşallah

Oley oley oley Sanki ben atlattım gibi sevindim bu işe :))) İNşallah biz de kurtulalım tez zamanda :)

şimdi çok özel olacak ama ben şunu merak ediyorum ben aparatla deniyorumda hemde dr. gidiyorum 7 cm den 10 cm ye geçemedim dedim ön sevişmesiz olduğu içindir dedi senin ön sevişmen oluyormuydu? ön secişmesiz acıması normaldir dedi kusura bakmayın arkadaşlar mesaj hakkım olmadığı için buraya yazdım özel oldu ama

esfrrllah sormadıkca bılemıyoruz zaten. aslnda ön svşmeden kastı kuruluğu engellemek içindir. kafanızdan atınca herşey normal gelişiyor, 1 dakika da yetiyor ön sv. için. yoksa 2 saat ön svşm yapsanızda iş oraya gelince çöl gibi oluyor. yani en azından benim öle oluyodu.

anlayış için teşşekkür ederim aynen dr de kuruluk için demişti bana ve benimde aynen 2 saatte geçse olaya gelince çöl gibi oluyor senin adına çok sevindim. mutluluğunuz daim olsun

merhaba canım hosgeldın 4 yıl uzun bır zaman ama merak etme ıns halledıcez.bende 2 sene sonunda yendım bu hastalığı ve sımdı hamıleyım bak hersyeın caresı var benı ornek alırsan.ne asamadaısn cnm vajınana bakabılıomusun hıc egzersız yaptınmı

çok teşekkür ederimm tez zamanda inşallah amiinnn
Kasap,horon,şemmamme,telgrafın telleri ne kadar halay varsa sana gelsin canım benim
Çok ama çok sevindim ya o kadar hevese geliyorumki sizi gördükçe 8cmlik aparatı alabiliyorum bende az kaldı inanıyorum hissediyorum dua et bizede olurmu :))))))))))

ayy teşekkür ederimmm ilk halayımı sen çektin evet bende azminize bayıla bayıla başardım :) tez zamanda ben çok inanıyorum burdan yardımalıpta başaramayan yok dua edicem hepiniz için amin amin amin

ayy teşekkür ederimmm ilk halayımı sen çektin evet bende azminize bayıla bayıla başardım :) tez zamanda ben çok inanıyorum burdan yardımalıpta başaramayan yok dua edicem hepiniz için amin amin amin

tebriklerrrrrr kolbasti oynanir bu durumaharikasinnnnnn:)kaderim avesra melissa ak gelincik hacico bende artik 7cmlik aparat aliyorum icime aslinda bakarsaniz 8 9 da alabilirim korku gitti cunku sonra hemen es denemesine gectim yariya kadar aldim sonra heyecanladnim cikardim:az kaldiD:

kızzzzzzzzzzzz aferın sanaaaa bak neguzle korkulaırnı yenmeye baslaıdm hemen 10 cmde hallet yenıden es denemesıne gec ve busefer tam yap yarı gelın oldun artık tebrıkler cnm

drymrt bravoooooooooo cnmmm işte buuuuuuu :):)
avesra doğru sölemiş hemen bi 10 cm lik aparat yap. onu al içine genişlesin hemen arkasına bi eş denemesi patlat işi bitir:119::119::119::119::119::119::119::119:

arkadaşlar yardım ltf : ÖZÜR DİLİYEREK BİRŞEY SORUCAM ; herkesin vermiş olduğu ölçüler var 5-6-7 cm ler.bunlar hazırlanan aparatın boyu mu yoksa genişliği mi?biz orta parmak 2.boğuma geldik ben kendim yapamıyorum eşimin parmağında çalışıyoruz ama bıraktık içimden yapmakda gelmiyor nedense ama mutlu haberleri duydukça eve gidip denicem artık ayna karşıısnda bende.orta parmak ince o bile yanma ve acıma hissi veriyorken aparatla genişliği büyüttükçe acımıyor mu?ben kendi parmağımla çalışamıyorum.aparatı nasıl hazırlıcam onunla çalışayım bari?ve bana uzunluk - genişlik ölçülerini verir misiniz?en son kaç uzunluk ve genişlik ölçüsünden sonra eş ile tam birleşme oluyor en azından ölçü ölçü gidersem başarabilirim belki ...ya birde parmak yada aparatla çalışırken kızlık zarına zarar verme riskimiz var mı?

kızzzzzzzzzzzz aferın sanaaaa bak neguzle korkulaırnı yenmeye baslaıdm hemen 10 cmde hallet yenıden es denemesıne gec ve busefer tam yap yarı gelın oldun artık tebrıkler cnm

aman allahim nasil mutluyum bilsenizzz resmen orayi genislettim pit diye girip cikiyo aparat dun tv karsisinda esimle konusa konusa bi baktim ohh hersey yolunda sonra onu sokup cikardim ve 10 dakika icimde beklettim kocaman oldu delik sonraada yagladim esimle denedik hooppp pit ucu girdi yariladim heyecanlandim cikardimD:coooookkkk sagolunnn gelin olayim kurbani kesiyorum sizlere duami ediyorummmm

canım genişlik ölçüleri onlar

canım bnm ilk yazdgn zamanı hatrlıorm saçlarım döküldü fln demiştn bak günler geride kaldı artık :):)
sona çok yaklaştın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…