- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #157.221
arkadaşlar yardım ltf : ÖZÜR DİLİYEREK BİRŞEY SORUCAM ; herkesin vermiş olduğu ölçüler var 5-6-7 cm ler.bunlar hazırlanan aparatın boyu mu yoksa genişliği mi?biz orta parmak 2.boğuma geldik ben kendim yapamıyorum eşimin parmağında çalışıyoruz ama bıraktık içimden yapmakda gelmiyor nedense ama mutlu haberleri duydukça eve gidip denicem artık ayna karşıısnda bende.orta parmak ince o bile yanma ve acıma hissi veriyorken aparatla genişliği büyüttükçe acımıyor mu?ben kendi parmağımla çalışamıyorum.aparatı nasıl hazırlıcam onunla çalışayım bari?ve bana uzunluk - genişlik ölçülerini verir misiniz?en son kaç uzunluk ve genişlik ölçüsünden sonra eş ile tam birleşme oluyor en azından ölçü ölçü gidersem başarabilirim belki...ya birde parmak yada aparatla çalışırken kızlık zarına zarar verme riskimiz var mı?
arkadaşlar yardım ltf : ÖZÜR DİLİYEREK BİRŞEY SORUCAM ; herkesin vermiş olduğu ölçüler var 5-6-7 cm ler.bunlar hazırlanan aparatın boyu mu yoksa genişliği mi?biz orta parmak 2.boğuma geldik ben kendim yapamıyorum eşimin parmağında çalışıyoruz ama bıraktık içimden yapmakda gelmiyor nedense ama mutlu haberleri duydukça eve gidip denicem artık ayna karşıısnda bende.orta parmak ince o bile yanma ve acıma hissi veriyorken aparatla genişliği büyüttükçe acımıyor mu?ben kendi parmağımla çalışamıyorum.aparatı nasıl hazırlıcam onunla çalışayım bari?ve bana uzunluk - genişlik ölçülerini verir misiniz?en son kaç uzunluk ve genişlik ölçüsünden sonra eş ile tam birleşme oluyor en azından ölçü ölçü gidersem başarabilirim belki...ya birde parmak yada aparatla çalışırken kızlık zarına zarar verme riskimiz var mı?
canım bnm ilk yazdgn zamanı hatrlıorm saçlarım döküldü fln demiştn bak günler geride kaldı artık :):)
sona çok yaklaştın :)
tamam 10 cmlik yapcam bugun peki kizlar 9cmlik boyu ideal mi bide bu aparatla kendi kizligimi kendim bozarmiyim hayir bozulsun sorun degilde hani simdi esim yokken falanda bozulmasin diye diyorum
Drymrt bu kadar sorunsuz girip çıkma safhasına bende gelmek istiyorum yaBende inanılmaz bir yırtılma hissi oluyor 8cmi her deneyişimde hoş ben umursamıyorum öldürecek bir acı değil ya diyorum birde feci bir gaz hissi oluyor kızlar söylemesi ayıp sizdede oluyormuydu böyle
busra surekli yap bir defa degil ozamn oluyo sok beklet hareket ettir icerde genislet ozman diger sokmanda pit diye giriyo:)
cnm alışıosn işte yavaş yavaş. boy olarak 8 cm alsan yeter . kalınlık daha önmli bildiğin gibi. çok iyi gidiosun cnm güzl haberlerini yaz hemen bize :)
inşallah canım ben çapı 6 cm aparat yaptım en son ama uzunluğu 5 cm den ilerisini ilerletemedim acıyodu iteklemeye de çok cesaret edememiştim yanmam oluyodu ve orada bi et parçası gibi bişey vardı melisayla biz ona nohut diyoduk meğer o kendimizi kastığımız içinmişvaji girişindeki parmağımızın 2. boğumuna denk gelen yer var ya işte o çok sinirimi bozuyo benim
bide direk eş denemesi yapmıştım geçen eşim yarısına kadar girdiğini söyledi ama ben hiç anlamadım sadece yanmam oldu ve kendimi kastığım için devamı gelmedi öyle demişti eşim(
şu an regliyim bayramdan sonra egzersizlere devam :13:
ben de 5cm deyim daha. yanma ben de var fakat azalıyor sanki bazen. biz de dün 2 kez deneme yaptık ama hüsran ben çok kötüydüm dün ağla ağla kötü oldumben de regl olmak üzereyim hiç ara vermek istemiyorum ama bir dahaki regl ye kadar bitmeli artık inşallah...
canımmm nedne bu kadar acele edıosunnn 5cmde es denemesını gecen pek kımse yok zatenn bosuna kendıne hayel kırıklığı yaratmıssın kuzummm.reglın bıtsın vajınadakı o genısleme esnasında egzersızlerı hızlandır 10 cm hallet oyle gec es denemesıne lutfennn moral bozmak yok lutfennn
canım merhaba. dün çok kötü bir gün geçirdim, eşimle deneme yaptık ama hüsransonra egzersizleri yapayım dedim en incesini bile alamadım. bugün de ancak 5 cm i alabildim zorla ne oldu anlamadım ki geriledim. regl olmak üzereyim ondan kaynaklanır mı ki? yoksa deneme yapmam mı olumsuz etkiledi. canım bir de nasıl sorcam bilmiyorum ama, açık açık yazıyorum artık kusura bakma çok utanarak dün gece ben yüzüstü yattım, göbeğimin altına yastık koydum, eşim arkadan denedi ve p...s girdi gibi biraz dedi ama ben çok kasılıyordum, ne kadarı girdi bilemiyorum sadece birazı gibi geldi bana ve sonrasında yanma oldu, o pozisyonda yön tutmaz değil mi?
cnm regle az kala banada olmuştu daha çok hassaslaşıo vajina.
ama regl sonrasında nası rahatlıo genişlio şaşcaksın :) moralini bozma cnm.beyin bukadarını bile kabul etti artık gerileme olmaz korkma. 10 cm e yaklaş pozisyonları daha net konuşuruz merak etme:13::13:
senin rahat ettiğin pozisyonu buluruzregl yüzünden böle oldn sakın sakın sıkma canını
eşim denemek istedi ben de olmaz diyemedim. canım melisa_ak a yazdığımı bir okur musun sana zahmet? eşim birazı girdi diye akşam gene yapalım böyle böyle alışırsın diyor. ne yapmam lazım? insan bir anda yıkılıyor ama toparlamam lazım, hiç bir şey yapmadan da olmuyor 10 aydır bunu öğrendim. egzersizlerimi bırakmadım zaten, bugün yaptım ama 5 cm i zor alabildim. destekleriniz için çok sağolun, burada sizin gibi yenenleri görünce cesaret geliyor insana. inşallah biter artık bu dert.
oh be çok sağol içim rahatladı şimdi, regl yüzünden olmasına çok sevindim. regl de kaç gün ara vereyim canım? 3-4gün yeter di mi? daha olmadım ama bugün olmam gerekiyor normalde. çok teşekkür ederim yardımların için, burası olmasa napardım hiç bilmiyorum.
şu ana kdr kanamdaıysa bu saatten sonra kanama ihtimali düşük. yavaş yavaş büyüttüğümz için zarımız esnio ve kanamıo. doktor sölemşti banada cnm.ama aparatta kanamyıp eş denemsne geçince kanayanlarda var
canım madem denemek ıstıosun ozman regl bıtımını bekle ve yapıcaına ınan bak bende cok egzersız yapmadan yendım ama ogece kafamda bıtırmıstım ve esıme dedımkı bu gece sabaha kadar uyumucaz yınede olucak bu ıs bu gece bıtıcek dedım ve oldu cnm korkulaırnı bı kenarı atıp ona tamamen konsantre ol ve halledersınnn kafadakı dusuncelerde cok onemlı[/
korkularımdan kurtulmam gerek evet, denerken canım yanmadı aslında sadece bana rahatsızlık veren bir his oluyor o yüzden istemiyorum ve kasılıyorum. aslında dün bayağı yaklaşmıştık ama kasılmalar bir kere başlayınca durduramıyorum. şu an karın kaslarım falan tutulmuş o kadar sıkmışım ki şu an ağrıyorlar. dualarınızı eksik etmeyin reglimden sonra bitsin bu iş inşallah.
canım madem denemek ıstıosun ozman regl bıtımını bekle ve yapıcaına ınan bak bende cok egzersız yapmadan yendım ama ogece kafamda bıtırmıstım ve esıme dedımkı bu gece sabaha kadar uyumucaz yınede olucak bu ıs bu gece bıtıcek dedım ve oldu cnm korkulaırnı bı kenarı atıp ona tamamen konsantre ol ve halledersınnn kafadakı dusuncelerde cok onemlı[/
korkularımdan kurtulmam gerek evet, denerken canım yanmadı aslında sadece bana rahatsızlık veren bir his oluyor o yüzden istemiyorum ve kasılıyorum. aslında dün bayağı yaklaşmıştık ama kasılmalar bir kere başlayınca durduramıyorum. şu an karın kaslarım falan tutulmuş o kadar sıkmışım ki şu an ağrıyorlar. dualarınızı eksik etmeyin reglimden sonra bitsin bu iş inşallah.
kuzucummm bak ınankı hıc korkucalacak bısye yok oldu zaman dıceksınkı bumuymusss ben ınanamamıstım gırmedı sandımm sureklı esıme soruodum acı yok hıcbısey yok kendını serbest bırak herkes yapıosa sen nıye yapamıcaksın senın bızım neyımız eksık bal gıbıde yaparızzz canımmm.boyle sartlandır kendını erteleme olmadımı gırmedımı bıraz uzannn yenıden dene yılmakk yok canımmmm
ohh peki hersey yolunda yani cok sevindim allahin izniyle bende bir gun astim bu sorunu derim ve birgun ins benimde bebegim olur
kuzucummm bak ınankı hıc korkucalacak bısye yok oldu zaman dıceksınkı bumuymusss ben ınanamamıstım gırmedı sandımm sureklı esıme soruodum acı yok hıcbısey yok kendını serbest bırak herkes yapıosa sen nıye yapamıcaksın senın bızım neyımız eksık bal gıbıde yaparızzz canımmm.boyle sartlandır kendını erteleme olmadımı gırmedımı bıraz uzannn yenıden dene yılmakk yok canımmmm
evet haklısın yılmak yok, şimdi regl oldum, biter bitmez bu iş de bitecek artık, oranın boşluk olduğunu kabul ettim ben zaten. keşke regl olmasaydım bugüngaza geldim ki şimdi ben. avesra çok sağol, Allah bütün dualarını kabul etsin, bebeğini sağlıkla, mutlulukla büyüt inşallah. benim peşimi de bırakmayın hep söylüyorum destek almadan yapamıyorum çünkü, yeneyim şunu artık.
drymt bu ısın pesını bırakma en kısa zamanda tamamen gelın olcaksın ınanıorummm.ve soyle dua et allahım baban hayırlı zamanda hayırlı bır evlat ver dıye dua et.su hastalığı yen allah herseyın vaktını bılıo en uygun zamanda yuzune gulucektır canım.rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasıp etsın ınss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?