Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yanma hissi oluyo ama geciyo sonra onda bisey yok sen dene bana defalarca dediler birakma diye bir muddet ara verdim su ara verme isine gelirse ara arayi getiriyo soguyosun ara vermeden yap icinden gelmesede yap 9 cm boyunda soktum kizlik zari kan man gelmedi ama bende merak ettm simdi kizlar bozulurmu gercekten?

orta parmaktan sonra iki parmağa geçiyosun canım 10 cm den sonra başarabilirsin

Drymrt bu kadar sorunsuz girip çıkma safhasına bende gelmek istiyorum ya Bende inanılmaz bir yırtılma hissi oluyor 8cmi her deneyişimde hoş ben umursamıyorum öldürecek bir acı değil ya diyorum birde feci bir gaz hissi oluyor kızlar söylemesi ayıp sizdede oluyormuydu böyle (

canım bnm ilk yazdgn zamanı hatrlıorm saçlarım döküldü fln demiştn bak günler geride kaldı artık :):)
sona çok yaklaştın :)

tamam 10 cmlik yapcam bugun peki kizlar 9cmlik boyu ideal mi bide bu aparatla kendi kizligimi kendim bozarmiyim hayir bozulsun sorun degilde hani simdi esim yokken falanda bozulmasin diye diyorum

tamam 10 cmlik yapcam bugun peki kizlar 9cmlik boyu ideal mi bide bu aparatla kendi kizligimi kendim bozarmiyim hayir bozulsun sorun degilde hani simdi esim yokken falanda bozulmasin diye diyorum

şu ana kdr kanamdaıysa bu saatten sonra kanama ihtimali düşük. yavaş yavaş büyüttüğümz için zarımız esnio ve kanamıo. doktor sölemşti banada cnm.ama aparatta kanamyıp eş denemsne geçince kanayanlarda var

cnm alışıosn işte yavaş yavaş. boy olarak 8 cm alsan yeter . kalınlık daha önmli bildiğin gibi. çok iyi gidiosun cnm güzl haberlerini yaz hemen bize :)

canım merhaba. dün çok kötü bir gün geçirdim, eşimle deneme yaptık ama hüsran sonra egzersizleri yapayım dedim en incesini bile alamadım. bugün de ancak 5 cm i alabildim zorla ne oldu anlamadım ki geriledim. regl olmak üzereyim ondan kaynaklanır mı ki? yoksa deneme yapmam mı olumsuz etkiledi. canım bir de nasıl sorcam bilmiyorum ama, açık açık yazıyorum artık kusura bakma çok utanarak dün gece ben yüzüstü yattım, göbeğimin altına yastık koydum, eşim arkadan denedi ve p...s girdi gibi biraz dedi ama ben çok kasılıyordum, ne kadarı girdi bilemiyorum sadece birazı gibi geldi bana ve sonrasında yanma oldu, o pozisyonda yön tutmaz değil mi?

Son düzenleme:

ben de 5cm deyim daha. yanma ben de var fakat azalıyor sanki bazen. biz de dün 2 kez deneme yaptık ama hüsran ben çok kötüydüm dün ağla ağla kötü oldum ben de regl olmak üzereyim hiç ara vermek istemiyorum ama bir dahaki regl ye kadar bitmeli artık inşallah...

canımmm nedne bu kadar acele edıosunnn 5cmde es denemesını gecen pek kımse yok zatenn bosuna kendıne hayel kırıklığı yaratmıssın kuzummm.reglın bıtsın vajınadakı o genısleme esnasında egzersızlerı hızlandır 10 cm hallet oyle gec es denemesıne lutfennn moral bozmak yok lutfennn

eşim denemek istedi ben de olmaz diyemedim. canım melisa_ak a yazdığımı bir okur musun sana zahmet? eşim birazı girdi diye akşam gene yapalım böyle böyle alışırsın diyor. ne yapmam lazım? insan bir anda yıkılıyor ama toparlamam lazım, hiç bir şey yapmadan da olmuyor 10 aydır bunu öğrendim. egzersizlerimi bırakmadım zaten, bugün yaptım ama 5 cm i zor alabildim. destekleriniz için çok sağolun, burada sizin gibi yenenleri görünce cesaret geliyor insana. inşallah biter artık bu dert.

cnm regle az kala banada olmuştu daha çok hassaslaşıo vajina.
ama regl sonrasında nası rahatlıo genişlio şaşcaksın :) moralini bozma cnm.beyin bukadarını bile kabul etti artık gerileme olmaz korkma. 10 cm e yaklaş pozisyonları daha net konuşuruz merak etme:13::13:
senin rahat ettiğin pozisyonu buluruzregl yüzünden böle oldn sakın sakın sıkma canını

oh be çok sağol içim rahatladı şimdi, regl yüzünden olmasına çok sevindim. regl de kaç gün ara vereyim canım? 3-4gün yeter di mi? daha olmadım ama bugün olmam gerekiyor normalde. çok teşekkür ederim yardımların için, burası olmasa napardım hiç bilmiyorum.

canım madem denemek ıstıosun ozman regl bıtımını bekle ve yapıcaına ınan bak bende cok egzersız yapmadan yendım ama ogece kafamda bıtırmıstım ve esıme dedımkı bu gece sabaha kadar uyumucaz yınede olucak bu ıs bu gece bıtıcek dedım ve oldu cnm korkulaırnı bı kenarı atıp ona tamamen konsantre ol ve halledersınnn kafadakı dusuncelerde cok onemlı

regl in biter bitmez başlarsn gene cnm.
bu arada eğer moral bozukluğu yapmasa eş denemelrinde fayda var aslnda . kendini alıştrmış oluosn egzerszlerle beraber. bu regl inden sonra bitecek bu iş diğer regline kdr eminim ben cnm

ohh peki hersey yolunda yani cok sevindim allahin izniyle bende bir gun astim bu sorunu derim ve birgun ins benimde bebegim olur

ohh peki hersey yolunda yani cok sevindim allahin izniyle bende bir gun astim bu sorunu derim ve birgun ins benimde bebegim olur

drymt bu ısın pesını bırakma en kısa zamanda tamamen gelın olcaksın ınanıorummm.ve soyle dua et allahım baban hayırlı zamanda hayırlı bır evlat ver dıye dua et.su hastalığı yen allah herseyın vaktını bılıo en uygun zamanda yuzune gulucektır canım.rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasıp etsın ınss

bu haftada 10cmlik denicem pazar gunu es denemesi yapcam yeniden bakalim bu hafta insallah son bulmus olur gelen haftaya insallah allahin yardimiyla guzel guzel baslarim tabii eskisine oranla cok cok guluyorum cok sukur cokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…