Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inşallah canım benim üzme kendini ağlama bende çok ağladım zamanında ama kızlar sağolsun hep ikna ettiler beni burda şu an başarabilmiş değilim belki evet kabul ediyorum cesaretsizliğim yüzünden ama en azından bu dert üstesinden gelinmeyecek bi dert değilmiş bunu anladım :13:
daha geçenlerde serçe parmağını bile alamayan arkadaşlar şimdilerde 9 10 cm aparata geçmişler okudukça o kadar seviniyorum ki sanki kendim yapmış gibi seviniyorum Rabbim hayırlısıyla bizlerede yaşatır bunu inşallah geriye baktığımızda gülüp geçerek anarız bu sıkıntılı zamanlarımızı

17 temmuzda yazdiklarimi okudum off tam depresyonun esiginde son cirpinislar gibi simdi kocaman aparatlar sokuyorum ve bir gunde oldu bu yani parmak denemlerim olmustu sdun ama kendime aparat hazirladim cm boy 7 cmgenislikte soktumcok mutluyummmmm sizlerin sayesindee cok umutluyummm hersey parliyo bugun bana

bu rahatsızlığı olanlara güzel Allah ım yardımcı olsun... 2 yıl çeken biri olarak geçen günlerime mi evliliğime mi yalnız kalışıma mı neye yanayım neye üzüleyim bilmiyorum... vajinanın arkasının boş olduğunu,rahatlıkla en az dört parmağınızın girebileceğini tabiri caiz se şişmemiş balona benzer bir yapısının bulunduğğunu 2 yıl sonra idrak edebildim..vajinusmus sıkıntsı çeken arkadaşlara tek diyeceğim şu,ben ki kan görünce bayılan elimi vajinya gvötürdüğündü tansiyonu düşen biri olarak şunu tavsiye ediyorum kesinlikle ilk önce bir doktora gidin ve muayene olun ,eğer herşey normal ise vajinanın elastik yapısı yani benim tabirim ile balon gibi olduğunu düşünün ,önce rahat bir odaya geçin ,(gerekir ise bir büyüğünüz anne teyze abla gibi yanınıza da geleblir)bir ayna alın ve ayaklarınızı açın ilk önce bir parmağınızı yavaş yavaş kendinizi kasmadan rabbime dua ede ede içine sokun zaten ilk parmaktan sonra bumuymuş diyeceksiniz ve birden beyninizde ışıklar yanmaya başlayacak,sonra iki parmak ve üç parmak derken bu iş bitmiş olack... işte bu kadar ne yazık ki tedavisi aslında 10 saniye bile değil ... sadece cesaret ....sonunda mutluluğun kapısı açılacak yeterki 10 saniyelik cesaret

ya kusura bakma sana özelden yazamıyorum 50 masaj yazmadığım için ama ne olursa olsun hemen üzülme bi kere olduysa bi daha olucak diye düşün bendede olmuştu ama bünyen alışana kadar bi müddet olur böyle sonra geçiyor sende rahatlarsınn hiç sıkma canını olmadığı zamanlarda üsteleme bi gün sonra dene ve kesinlikle jel kullan

Son düzenleme:
(geç kalmışım,kimse yok diye uyumuştum.mutlaka yenen birilerine ulaşmam lazım ,soru sormalıyım kimse varmı?

ya kusura bakma sana özelden yazamıyorum 50 masaj yazmadığım için ama ne olursa olsun hemen üzülme bi kere olduysa bi daha olucak diye düşün bendede olmuştu ama bünyen alışana kadar bi müddet olur böyle sonra geçiyor sende rahatlarsınn hiç sıkma canını olmadığı zamanlarda üsteleme bi gün sonra dene ve kesinlikle jel kullan

arkadaşlar ya ben aparat yapamıyorum mumu kalınlaştırınca bi çıkıntı oluyor vajina onu hissedince kasılıyor. dilatör bakayım dedim hem bulamadım bulduklarımda 175 - 200 tl arası bu ne dedim farklı aparat yapan varsa yardımcı olabilir mi?

evet bayramdan sonra inşallah bitiriyorum. melisa_ak ve sana da çok teşekkürler, moralim tekrar düzeldi. eşim için çok üzülüyorum bende, biz evlenmeden önceki 9 yıl beraberdik,9. yılımızda evlenebildik, hep bekledi beni ve hala bekliyor, onun için de kendim için de bundan kurtulmalıyım sizlerin desteğiyle.[/QUOTE]
canım bzıım ıcınde oleydı esıme bende cok uzuluodum ama olucka mroal bozmak yok burdakı herkes bıgun yenıceek oyuzden gununuzu zehır etmeyın kızlar allah baska dert vermesınnn

nasıl bir çıkıntı cnm nasıl yapıyorsun aparatı bi tarif etsene

avesra gerçekten burdakileri okuyunca yalnız olmadığımı hissettim çünkü bu konular paylaşılmıyor ramazan sonu hemen egzersizlere başlıycam ilaçlardan bahsediyolar sizce ilaç kullanmak işe yarıyormu?

inşallah canım. eskiye bakınca evet gelişme var, ben dokunamazdım, gözlerim kararırdı, mide bulantısından banyoya koşardım. hepsi geçti, 5cm aparatı alabiliyorum artık gerisi de gelicek inşallah. burdaki herkes birbirine sımsıkı bağlı, birbirimizi hiç görmesekte normal hayatımızda göremeyeceğimiz desteği burada buluyoruz bu çok güzel. inşallah hep birlikte güleriz hacicocum:) ben regl oldum bugün mola veriyorum ama sonrasında bitircez bu işi di mi?

:)ilk fırsatta tekrar deneyeceğim.zaten o kadar rahat oldu ki.
bunu bende söylemeliyim.EGZERSİZ YAPAN ARKADAŞLAR inanın en zorunu yapıyorsunuz.parmak veya aparat p..ten çok daha zormuş hakikaten.yani egzersizde ne kadarını yapabiliyorsanız o başarınızı büyütebilirsiniz gözünüzde ve kendinizle gurur duyabilirsiniz.ha bir şeyi daha mutlaka söylemeliyim.egzersiz deneyip bir başarılı, bir başarısız olanlar beni dikkatle okuyun.

başarmadan en az 20 gün önce egzersiz yapıyordum.iki gün 9 cm i almıştım uğraşarak ama sonra ne yaptıysam daha küçüğünü hatta kulak çöpü kadarını bile alamamıştım.çok üzülmüştüm ve bırakmıştım sonra devam edeceğim diye.beni burda bir sürü insan teselli etmeye çalıştı."olur öyle bazı günler gerileme olur,üzülme"diye ama ben yinede çok üzülmüştüm.araya 20 gün girdi hiç egzersiz yapmadığım ben çöktüm,ağladım,tükendim.en dipteyken ve bir anda çözüldü düşünün.sakın egzersizde gerileme olduğunda yada yapamadığınızda üzülmeyin aslında gerileme yokmuş ve büyük başarıymış.kesinlikle gerilemek değilmiş bu. ben buna örneğim.

arkadaşım yazdığım şeye bak dikkatle oku lütfen.attığın her adım,her seferinde başaramasan bile gerilemiyor bunu gör lütfen.başaracaksın:)ben canlı kanıtıyım.seni o kadar iyi anlıyorum ki.yardımım olsun istiyorum sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…