- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #157.241
evet haklısın yılmak yok, şimdi regl oldum, biter bitmez bu iş de bitecek artık, oranın boşluk olduğunu kabul ettim ben zaten. keşke regl olmasaydım bugüngaza geldim ki şimdi ben. avesra çok sağol, Allah bütün dualarını kabul etsin, bebeğini sağlıkla, mutlulukla büyüt inşallah. benim peşimi de bırakmayın hep söylüyorum destek almadan yapamıyorum çünkü, yeneyim şunu artık.
canımmmm insan bu durumdaa bı destek ıstıyo kendıne cunku cok yalnıs hısedıosun kendıne canım bende sen gbıydım konuscak kımsem yoktu bı bu sıteye yazabılıodum benle aynı durumda olan ınsanları gorunce umutlanıodum kendımı hep eksık hıssedıodum en cokta uzulduğum esımdı o bukadar ıyıyken sesı bıle cıkmazken bunu hakedıomuydu dıye dusunuodum ama hep vardırbı hayır dıye dusunuodummm.bak ben 2 sene cektım bunu zaten evlenmedne oncede 2 sene cocuk dusunmeem dıodum ve ıkı sene sonunda yendımmm ve emen hamıle kaldım cok sukur.allah hepımızın dualrını kabul etsınn.ama hıc karamsarlığa kapılma yapcaksın sen emınım melısa_ak ve ben senın yanındayız merak etme bayramdan sonra bu ıs tamam ınss
evet haklısın yılmak yok, şimdi regl oldum, biter bitmez bu iş de bitecek artık, oranın boşluk olduğunu kabul ettim ben zaten. keşke regl olmasaydım bugüngaza geldim ki şimdi ben. avesra çok sağol, Allah bütün dualarını kabul etsin, bebeğini sağlıkla, mutlulukla büyüt inşallah. benim peşimi de bırakmayın hep söylüyorum destek almadan yapamıyorum çünkü, yeneyim şunu artık.
bi sonraki regle kadar bitmiş olacak cnm emin ol . peşindeyiz avesrayla
canımmmm insan bu durumdaa bı destek ıstıyo kendıne cunku cok yalnıs hısedıosun kendıne canım bende sen gbıydım konuscak kımsem yoktu bı bu sıteye yazabılıodum benle aynı durumda olan ınsanları gorunce umutlanıodum kendımı hep eksık hıssedıodum en cokta uzulduğum esımdı o bukadar ıyıyken sesı bıle cıkmazken bunu hakedıomuydu dıye dusunuodum ama hep vardırbı hayır dıye dusunuodummm.bak ben 2 sene cektım bunu zaten evlenmedne oncede 2 sene cocuk dusunmeem dıodum ve ıkı sene sonunda yendımmm ve emen hamıle kaldım cok sukur.allah hepımızın dualrını kabul etsınn.ama hıc karamsarlığa kapılma yapcaksın sen emınım melısa_ak ve ben senın yanındayız merak etme bayramdan sonra bu ıs tamam ınss
evet bayramdan sonra inşallah bitiriyorum. melisa_ak ve sana da çok teşekkürler, moralim tekrar düzeldi. eşim için çok üzülüyorum bende, biz evlenmeden önceki 9 yıl beraberdik,9. yılımızda evlenebildik, hep bekledi beni ve hala bekliyor, onun için de kendim için de bundan kurtulmalıyım sizlerin desteğiyle.
bi sonraki regle kadar bitmiş olacak cnm emin ol . peşindeyiz avesrayla
çok sağolun melisa_ak. bırakmayın peşimi:)
ben de 5cm deyim daha. yanma ben de var fakat azalıyor sanki bazen. biz de dün 2 kez deneme yaptık ama hüsran ben çok kötüydüm dün ağla ağla kötü oldumben de regl olmak üzereyim hiç ara vermek istemiyorum ama bir dahaki regl ye kadar bitmeli artık inşallah...
bana sorabilirsin
inşallah canım benim üzme kendini ağlama bende çok ağladım zamanında ama kızlar sağolsun hep ikna ettiler beni burda şu an başarabilmiş değilim belki evet kabul ediyorum cesaretsizliğim yüzünden ama en azından bu dert üstesinden gelinmeyecek bi dert değilmiş bunu anladım :13:
daha geçenlerde serçe parmağını bile alamayan arkadaşlar şimdilerde 9 10 cm aparata geçmişler okudukça o kadar seviniyorum ki sanki kendim yapmış gibi seviniyorum Rabbim hayırlısıyla bizlerede yaşatır bunu inşallah geriye baktığımızda gülüp geçerek anarız bu sıkıntılı zamanlarımızı
(geç kalmışım,kimse yok diye uyumuştum.mutlaka yenen birilerine ulaşmam lazım ,soru sormalıyım kimse varmı?
(geç kalmışım,kimse yok diye uyumuştum.mutlaka yenen birilerine ulaşmam lazım ,soru sormalıyım kimse varmı?
arkadaşlar ya ben aparat yapamıyorum mumu kalınlaştırınca bi çıkıntı oluyor vajina onu hissedince kasılıyor. dilatör bakayım dedim hem bulamadım bulduklarımda 175 - 200 tl arası bu ne dedim farklı aparat yapan varsa yardımcı olabilir mi?
avesra gerçekten burdakileri okuyunca yalnız olmadığımı hissettim çünkü bu konular paylaşılmıyor ramazan sonu hemen egzersizlere başlıycam ilaçlardan bahsediyolar sizce ilaç kullanmak işe yarıyormu?merhabalar aranıza yeni katıldım siteyide yeni keşfettim 4yıldır evliyim.aslında doktorada gittim vajinismus değisin demişti parmakla muaye etmişti daha sonrasında önsevişme esnasında tiksinme ve mide bulantısı başladı 4yıldır hiçbir aşama kaydedemedim.nerler yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
inşallah canım benim üzme kendini ağlama bende çok ağladım zamanında ama kızlar sağolsun hep ikna ettiler beni burda şu an başarabilmiş değilim belki evet kabul ediyorum cesaretsizliğim yüzünden ama en azından bu dert üstesinden gelinmeyecek bi dert değilmiş bunu anladım :13:
daha geçenlerde serçe parmağını bile alamayan arkadaşlar şimdilerde 9 10 cm aparata geçmişler okudukça o kadar seviniyorum ki sanki kendim yapmış gibi seviniyorum Rabbim hayırlısıyla bizlerede yaşatır bunu inşallah geriye baktığımızda gülüp geçerek anarız bu sıkıntılı zamanlarımızı
ya kusura bakma sana özelden yazamıyorum 50 masaj yazmadığım için ama ne olursa olsun hemen üzülme bi kere olduysa bi daha olucak diye düşün bendede olmuştu ama bünyen alışana kadar bi müddet olur böyle sonra geçiyor sende rahatlarsınn hiç sıkma canını olmadığı zamanlarda üsteleme bi gün sonra dene ve kesinlikle jel kullan
inşallah canım. eskiye bakınca evet gelişme var, ben dokunamazdım, gözlerim kararırdı, mide bulantısından banyoya koşardım. hepsi geçti, 5cm aparatı alabiliyorum artık gerisi de gelicek inşallah. burdaki herkes birbirine sımsıkı bağlı, birbirimizi hiç görmesekte normal hayatımızda göremeyeceğimiz desteği burada buluyoruz bu çok güzel. inşallah hep birlikte güleriz hacicocum:) ben regl oldum bugün mola veriyorum ama sonrasında bitircez bu işi di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?