Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canımmm yalnız değılsın tabıkı burda hepımız beraberızzz senle aynı seylerı bende yasadım ve coğu arkadasımız hala yasıyor..bır sekılde hepberaber atlatıcaz sen canını sıkma yeterkı.canım ılac derken kas gevsetıcılerdenmı bağsedıosun kulanan arkadaslarımız oldu ama ben hıc kulanmadım bence ılacı ensona bırakkk onu dusunme sonucta ılac cok yararlıda bısey değıl ayrıca bu senınkı hastalık normal bı hastalık değıl tamamen kafamızda olan bısey azımle hersyeı basarıcaz

EGZERSİZ YAPAN VEYA SADECE ZİYARETÇİ OLARAK OKUYAN VE HENÜZ BAŞLAMAYA CESARETİ OLMAYANLAR lütfen dikkatle yazdığımı okuyun.bakamamam,dokunamamam sorunu bendede vardı.her yolu deneyip çözemeyince çaresizlikle başlamaya karar verdim burda söylenilenleri uygulamaya.bakın her yolu denedikten sonra diyorum dikkat edin.aylarım boşa gitti beklemekle.sadece bir adım atın,o bir adım asla gerilemiyor.aparatı öyle hemen alamadım oraya gelene kadar ohoooo.dokunun,bakın,seyredin önce.sonra nasıl rahat hissederseniz aparat veya parmak girişte bekletin.yalnız bu aşamada benim farkettiğim bir püf noktası var.ben aparatı tedirginlikten kıpırdatmaya korkarak kazık gibi tutuyordum.hayır bu yanlış.sadece girişte bekletiyorsanız bile orda küçük ileri geri hareketler(bas-çek veya dairesel)hareket ettirin.yuvasını o buluyor.en sıkıntılı kısmı ilk giriş.cesaretiniz olduğunda küçük baskılarla hafifçe ittirin,rahatlamayı bekleyin sonra yine böyle devam.aparatı ve kendinizi hareket ettirebilmeniz lazım ki yuvasına yerleşsin bu çok önemli diğerleriyle birlikte.gerilemeler hiç önemli değil egzersizde bunu unutmayın

ramazan sonu uğraşıcam ve burda yazılanları uyguluyacağım burası bana çok cesaret verdi allah herkesin yardımcısı olsun gelişmeleri yazarım

inşallah canım yaa Allah söyletti galiba bayramdan sonra bana da sanki başaracakmışım gibi geliyo içimde öyle bi his var sanki :)))))))

canım mumun ucunu açık bırakıyorum etrafına peçete sarıyorum işte mumun ucu geçiyo itince peçeteye gelince orda kat yerinde oluyo ben düz olsun istiyorum çıkıntı olunca batıyo gibi sanki

arkadaşım sen bir de benim dediğim gibi mi yapsan aparatı acaba.bak canım havlu peçeteyi ikiye katla rulo yap,sıkıştır fırça sapı gibi şekil ver.ne kadar kalın istiyorsan o kadar peçete kullanacaksın.dışını da streçle.bak bu hem daha rahat gelebilir hem de kalınlığını ayarlayabilirsin.ben kalınlaştırmak istedikçe hiç streçi çıkarmadan üstüne bir peçete,bir peçete daha sarıp yeniden streçliyordum.yeterince sert oluyor emin ol

teşekkür ederim bide öyle denerim ben muma peçete sarıyodum sadece peçete sert olmaz diye ama sen sert oluyor diyosun bide öyle denerim

tabi tabi sıkıştırıyorsun ya bayağı bayağı sert oluyor.p...kadar en az.bana mum,rimel gibi cisimler ürkütücü gelmişti saçma ama.bu daha kolay şekil alır diye düşünmüştüm.e zaten p...de öyle birşey.dene bak,haber bekliyorum senden.haydi durmak yok:)

ne kadar zor biliyorum ama surat asık,kaşlar çatık egzersiz denemesi yapmak yok.kandırın kendinizi.özgüvenliymiş gibi,rahatmış gibi,sizin için çocuk oyuncağıymış gibi oturun egzersizin başına.burundan derin nefes "hahhhhhh" diyerek veriş ve hemen verir vermez nefesi ıkınma ve ileri:)))))))

benden haber bekleyen bikaç kişi daha var :) bi olsa büyük punto ile duyurucam şimdilik 7 cm deyim cnmcım

Kesinlikle çok işe yarar tavsiyeler canım bende bişey eklemek istiyorum ben ittirmeden önce azıcık geri alarak ittiriyorum hani uzun atlama yaparken gerilir gerilir koşarsın ya o hesap benim taktiğim az geri gel çok ileri git

vay vay e senin bitirmene ramak kalmış.bak okudunmu bilmiyorum.7cm deysen eğer muhakkak aparatı yerleştirince hareket ettirmeye odaklan.bizi asıl korkutan o oluyor çünkü.ileri geri yapabilirsen müjde geliyor demektir.ben daha yeni çözdüm en son 20 gün önce 9cm egzersiz yapabilmiş sonra onu da yapamayınca hatta hiç yapamayınca bırakmıştım.geçen gün kkaderim in söylediği gibi z.yağıyla denedim ve oldu.o kadar ara verdikten sonra nasıl oldu bilmiyorum bende.ama aparatı içerde tutarken ileri-geri hareketini yaptığım için daha evvelki denemelerimizdeki gibi korkmadım p. hareketinden bu çok önemli oldu bence.

haberlerini bekliyorum bunu mutlaka dene

bak bilmeden aynı anda aynı tavsiyeyi vermişiz.hareket ettirebildiğimizde rahatlıyoruz.kaç cm aparat olursa olsun hareket ettirebilmek inanılmaz rahatlatıyor en önemlisi ve korkuyu geçireni bu.bu arada aklıma geldikçe yazıyorum.ben egzersizi koltuğa uzanıp bir bacağımı koltukta bir bacağımı arkalığına atarak yapıyordum.hani fikir olursa diye

ne çok gizli okuyucu var.ne kadar üzülüyorum görünce.aynısını yaptım.lütfen katılın buraya,herkes yardıma hazır yıpratmayın kendinizi yalnız başınıza

7 cm ile git gel yapabiliyorum önceden yanmalar ve sızlamalar oluyodu ama egzersizlerle onlar geçti herkes 7 cm olyosa 10 da olur az kalmış diyor bende umutlanıyorum bakalım sende güzel püf noktaları yazmışsın

umutlanacaksın tabi hakkın.gerçekten bitiyor:)hatta bu benim şahsi fikrim 7 cm de hareket de ettirebiliyorsan aslında bitmiş bile.eş denemesini kkaderimin dediği gibi ve benimde böylece başardığım gibi sabırla yapabilirsen istediğin an çözebilirsin.çünkü ben "daha kalınlaştırmalıyım,egzersizi bıraktım eyvah tekrar başlamalıyım"diye düşünürken z. yağıyla ve sabır-nefes-ıkınmayla çözüldü.

canım mumun ucunu açık bırakıyorum etrafına peçete sarıyorum işte mumun ucu geçiyo itince peçeteye gelince orda kat yerinde oluyo ben düz olsun istiyorum çıkıntı olunca batıyo gibi sanki

sen hiç ucunu açık bırakma cnm orayıda peçetele. bantlada yapıştr sabitle üstünü. öle streçle.
ve sana tavsiyem aparatına muhakkak prezervatf geçir öle kayganlaştırıcı sür cnm :13::13:

sen hiç ucunu açık bırakma cnm orayıda peçetele. bantlada yapıştr sabitle üstünü. öle streçle.
ve sana tavsiyem aparatına muhakkak prezervatf geçir öle kayganlaştırıcı sür cnm :13::13:

tabi canım ben 1 paket cerrahi eldiven almıştım ona geçirip yağlıyorum bide öyle denerim canım sağol

bi çok kişi zeytin yağı ile çözmüş ben bebeyağı kullanıyorum zeytinyağı daha mı etkili oluyor

konuyla alakası yok ama bana yardım edin arkadaslar büyük bir sorunum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…