- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #157.281
arkadaşlar bir sorunum var lütfen bana yardım edin
nasıl bir yardım sor tabikonuyla alakası yok ama bana yardım edin arkadaslar büyük bir sorunum var
bi çok kişi zeytin yağı ile çözmüş ben bebeyağı kullanıyorum zeytinyağı daha mı etkili oluyor
bebeyağının mantar yaptığını söyleyen pek çok yazı okumuştum.nihayetinde z.yağı daha doğal bir yağ olduğu için ben onu tercih ettim.üstelik kkaderim de yazmıştı z.yağı bebklerde kabızlık problemlerinde falan da kullanılıyor.kkaderim sadece eş denemesinde kullan demişti ama ben egzersizi de sadece z.yağıyla yapabiliyordum.yani falzlaca kullandım canım çözülsün yeterki diye.henüz bir sakıncasını görmedim.tabi kullandıktan sonra muhakkak tuvalete gidiyor ve genital bölge temizleyicisiyle temizliyorum kendimi
bebeyağının mantar yaptığını söyleyen pek çok yazı okumuştum.nihayetinde z.yağı daha doğal bir yağ olduğu için ben onu tercih ettim.üstelik kkaderim de yazmıştı z.yağı bebklerde kabızlık problemlerinde falan da kullanılıyor.kkaderim sadece eş denemesinde kullan demişti ama ben egzersizi de sadece z.yağıyla yapabiliyordum.yani falzlaca kullandım canım çözülsün yeterki diye.henüz bir sakıncasını görmedim.tabi kullandıktan sonra muhakkak tuvalete gidiyor ve genital bölge temizleyicisiyle temizliyorum kendimi
ben bir hata yaptım erkek arkadaşımla alkollüyken birlikte olmuşuz ve ben hiçbişey hatırlamıyorum.gebe kaldım ve 5 haftalıken düşük yaptım.erkek arkadaşım hataylı ben doğu illerinden birindenim. kimse durumu bilmiyor ve ailesi beni doğuluyum diye istemiyor.napıcağımızı bilmiyoruz
kızlar vajinanın içini mi temizliyosunuz?
hayır vaji içi temizlemek sağlıksız birşey dışını temizliyoruz
:)) hee tamam :) ben de öyle biliyodum da acaba yanlış mı biliyorum diye şeyettim :) biraz cahilce oldu ama:)
ben sadece bu konuda fikrimi söyleyebilirim o da şu ki erkek arkadaşının sana destek olması gerekiyor. eğer onun ailesi istemiyorsa onları ikna edecek olan o ikna olmuyorlarsa da yolunu çizecek olanda sende ona destek olacaksın tabide önce seni sahiplenmesi gerekli o konuyla alakası yok derken bir başlık gibi birşey açsaydın keşke kafa karıştıcak böyle
ben bir hata yaptım erkek arkadaşımla alkollüyken birlikte olmuşuz ve ben hiçbişey hatırlamıyorum.gebe kaldım ve 5 haftalıken düşük yaptım.erkek arkadaşım hataylı ben doğu illerinden birindenim. kimse durumu bilmiyor ve ailesi beni doğuluyum diye istemiyor.napıcağımızı bilmiyoruz
kızlar vajinanın içini mi temizliyosunuz?
sana yardımcı olabilsek keşke zor bir durum haklısın.ancak bizden tavsiye alarak çözülebilecek birşey değil sende farkındasın sanırım.seni en çok endişelendiren yaşadıklarınız mı yoksa ailesinin istememesi mi?yaşınız kaç?arkadaşın ailesinin durumuna karşı nasıl davranıyor?sen ne istiyorsun?bütün bunlar hem asıl önemli olan ve düşünülmesi gerekenler.İnşallah en hayırlısı olur.bana yaşının çok küçük olduğu hissini verdin asıl sıkıntı da bu sanki
iftara az kaldı bazı iller yaptı bile... yeni bi gece başlıyor, sahura kadar bool vakit var, haydi arkadaşlar, bende bayrama ertelemiştim birden oldu, aslolan tek şey cesaret , güven, inanç, atın kafadan olmayacakları, haydi listeye eklensin gelinler, egzersizlere tam gaz devam, nefese devam,ıkınmya devam, yardımcı urunlere devam, belki sabaha bambaşka uyanacaklar var aramızda şuan :) hadi inşallah dualarım sizlerle BU İŞ OLACAK ... NORMAL KADINLARIZ BİZİ ÇOOK SEVEN SABIRLI EŞLERİMİZ VAR herşey kafada... bitirelim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?