Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bi çok kişi zeytin yağı ile çözmüş ben bebeyağı kullanıyorum zeytinyağı daha mı etkili oluyor

bebeyağının mantar yaptığını söyleyen pek çok yazı okumuştum.nihayetinde z.yağı daha doğal bir yağ olduğu için ben onu tercih ettim.üstelik kkaderim de yazmıştı z.yağı bebklerde kabızlık problemlerinde falan da kullanılıyor.kkaderim sadece eş denemesinde kullan demişti ama ben egzersizi de sadece z.yağıyla yapabiliyordum.yani falzlaca kullandım canım çözülsün yeterki diye.henüz bir sakıncasını görmedim.tabi kullandıktan sonra muhakkak tuvalete gidiyor ve genital bölge temizleyicisiyle temizliyorum kendimi

ben bir hata yaptım erkek arkadaşımla alkollüyken birlikte olmuşuz ve ben hiçbişey hatırlamıyorum.gebe kaldım ve 5 haftalıken düşük yaptım.erkek arkadaşım hataylı ben doğu illerinden birindenim. kimse durumu bilmiyor ve ailesi beni doğuluyum diye istemiyor.napıcağımızı bilmiyoruz

bende deneyim bari bebe yağının mantar yaptığını bilmiyodum uf bi kötü hissettim kendimi şimdi huylanırım böyle şeylerden benimde var vajinal sabunum okidir

kızlar vajinanın içini mi temizliyosunuz?

ben sadece bu konuda fikrimi söyleyebilirim o da şu ki erkek arkadaşının sana destek olması gerekiyor. eğer onun ailesi istemiyorsa onları ikna edecek olan o ikna olmuyorlarsa da yolunu çizecek olanda sende ona destek olacaksın tabide önce seni sahiplenmesi gerekli o konuyla alakası yok derken bir başlık gibi birşey açsaydın keşke kafa karıştıcak böyle

ben çok bunaldım.benim yanımda olduğunu söylüyor ama ailesi herseferinde terslio onu.bu siteyide ilk defa gördüm ve nasıl yazacağımı bile bilmiyordum.çok bunaldım derdimi anlatıcak birilerine ihtiyacım var.mantıklı karar veremiyorum

sana yardımcı olabilsek keşke zor bir durum haklısın.ancak bizden tavsiye alarak çözülebilecek birşey değil sende farkındasın sanırım.seni en çok endişelendiren yaşadıklarınız mı yoksa ailesinin istememesi mi?yaşınız kaç?arkadaşın ailesinin durumuna karşı nasıl davranıyor?sen ne istiyorsun?bütün bunlar hem asıl önemli olan ve düşünülmesi gerekenler.İnşallah en hayırlısı olur.bana yaşının çok küçük olduğu hissini verdin asıl sıkıntı da bu sanki

kızlar vajinanın içini mi temizliyosunuz?

egzersizden sonra tuvalete gidiyorum.idrar da temizleyici.arkasından sürekli değil ama sadece z.yağıyla egzersiz yaparsam yıkama ürünüyle sadece dışını yıkıyorum.böylece arınıyor bence.bu ürünleri yani temizleyicileri de sürekli kullanmak benim bildiğim iyi değil.nadiren böyle bir durumda ya da Allah korusun özel bir hastalık durumunda.çünkü genital bölgenin kendi koruyucu tabakasını kaldırıyorsunuz sürekli kullanımda.su dışında tabi temiz tutarak normal şartlarda bu ürünleri tercih etmeyin bence

ben 20 yaşındayım o ise 21.aynı işyerinde çalışıoruz ve meslekdaşız.112personeliyiz ikimizde.ikimizde evlenmek istiyoruz ama o ailesi ondan vazgeçer diye korkuyor.ailesi işin aslını bilmiyor.beni endişelendiren ailesinin istememesi.şuanda da ikimizde ailelerimizden uzak sınıra çok yakın olan bir ilçede çalışıoruz

arkadaşım sen yeni bir başlık aç en iyisi çok daha fazla fikir veren olur.burası çok ilgisiz bir konu ve yardımcı olacak pek kimseyi bulamazsın o yüzden.yaşınız çok küçük bence böyle bir sorunla mücadele edebilmek için.ailelerden birinin istememesi cidden her zaman sıkıntı yaratabilecek bir durum.yine de ısrarla sürdürülecekse de çok iyi idare edilebilmesi gereken bir durum.nihayetinde aileler her zaman hayatımızın içinde oluyorlar ve karşı çıkarlarsa mutlu olmak zorlaşıyor.bütün bunları ustalıkla idare edebilmek lazım belki ama yaşınız çok genç ve tahammülü zor bir durum.Bu forum sayfası doğru yer değil ama tekrar söylüyorum.ne söylesek havada hatta yanlış olacak.istersen ayrı bir sayfa aç yada ilişkiler bölümüne yaz bu konuda daha tecrübeli fikirler alabilirsin sanıyorum.bu sayfalardaki dert bambaşka çünkü

iftara az kaldı bazı iller yaptı bile... yeni bi gece başlıyor, sahura kadar bool vakit var, haydi arkadaşlar, bende bayrama ertelemiştim birden oldu, aslolan tek şey cesaret , güven, inanç, atın kafadan olmayacakları, haydi listeye eklensin gelinler, egzersizlere tam gaz devam, nefese devam,ıkınmya devam, yardımcı urunlere devam, belki sabaha bambaşka uyanacaklar var aramızda şuan :) hadi inşallah dualarım sizlerle BU İŞ OLACAK ... NORMAL KADINLARIZ BİZİ ÇOOK SEVEN SABIRLI EŞLERİMİZ VAR herşey kafada... bitirelim artık

evet evet ne güzel söylemişsin.hepinize hayırlı iftarlar.sonra da devam.bak sen bayrama ertelemişsin daha önce çözülmüş,ben daha beteri iyice bırakmıştım ki çözüldü.hepimiz kurtulacağız.ama böyle gamlı baykuşlar gibi olmaz.destek olacağız birbirimize,inat edeceğiz,suratı düşürmeyeceğiz ve kadın olduğumuzu,normal olduğumuzu aklımızda tutacağız.ERTELEMEK YOK,GELSİN İYİ HABERLER:)

merhaba, yeni evliyim, ilk birlikteliğimi eşimle yaşadım. eşimle ilk zamanlar ilişkiye giremedik, yavaş yavaş oldu. ilişki yaşadık fakat ara ara hala daha ağrılı veya zorlu oluyor, yarıda bırakıyorum bazen ağrıdan, bazen ben zorluyorum kendimi ve çabaların sonunda oluyor vs. Tabiki bu ağrı çok canımı sıkıyor. Bu şekilde ağrılı birleşme yaşayan var mı? Doktora gideceğim bir türlü gidemedim. Kişisel durum da olabilir. Bilemiyorum.

didecinna sanırım jinekoloji bölümünde bir başka sayfada senin de yaşadığın sıkıntıyı yaşayanlar var."ağrılı ilişki"sayfası,istersen ordan yardım al.çünkü çoğumuz o aşamaya gelemedi,gelen de henüz varsa biraz kasmaktan dolayı sıkıntı çekiyordur.sanırım senin bahsettiğin durum buna uygun değil.inşallah çözersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…