Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

teşekkür ederim

çok üzüldüm serap.Allah hayırlısını biliyordur.Hiç kolay değil eminim,yaşadıklarını sen biliyorsundur.Ama neler atlatıp,geçirdin bu da geçecek Allah sıkıntıların ardından seni de feraha çıkaracak inşallah.Geçmiş olsun

teşekkür ediyorum komar. başarmalıyım artık, bu yük altında yaşamak istemiyorum. insan her şeyi erteliyor çünkü kafamda hep bu var, dışarı çıkasım bile gelmiyor, içimdeki mutluluğu kaybediyorum ama pes etmeyeceğim. hayatımda hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim kendimi ama artık bırakmayacağım. biticek, biticek başka yolu yok. şimdi regliyim, biter bitmez başlayacağım egzersizlere. sizleri gördükçe güç geliyor insana. burayı açıp açıp okuyorum insanın çok ihtiyacı oluyor yardıma. dualarınızı eksik etmeyin bizden.

komar sen yazmışsın gerileme olmuyor diye bende gerileme oluyor gibi hissediyorum şimdi adet olduğum için egzersizleri yapamıyorum ama en son 7 cm den sonra 10 cm yi denerken zorladım baya uğraştım acıdı sonra 7 cm yide yapamadım aparatın boyu çapı büyüdüğünde zorlanma olunca bikaç gün egzersiz yapamıyorum çünkü hassasiyet oluşuyor zedelenmiş gibi bir his doktor bana ön s.siz yaptığın için zorlanıyosundur dedi ama benim anladığım kadarıyla forumdaki kimse ön s. ile aparat denemiyor yanılıyor muyum?

canım ben de zeytinyağı ile yapıyorum egzersizleri, bayağı çok da kullanıyorum. ben de bir zararını görmedim ama mantar yapar diye arada korkuyorum. hemen sabunla temizliyorum arkasından ama bir şey olmaz inşallah.

kızlar şimdiden hepinize iyi bayramlar diliyorum bayramda nete giremeyeceğim memlekete gidiyorum umarım dönüşte yeni gelinlerimiz olur burada

canım bende ılıskı denemlerımde zeytınyağı kulllandım bana bı zararı olmadı cok sukur ama yapıdan yapıya farkeder oyuzden cok fazla mıktarda kullanma derım.

zugulu merhaba. yazdıklarını dikkatle ve ilgiyle okudum. ben gayet rahat mumu da parmağı da alıyorum ama eş denemesi olmuyor. beynim oranın bişe alabileceğini öğrendi ama hala alamadım. ne yapmam lazım? lütfen yardım edin. 2 ay olacak, hala olmadı ilişki, bir an önce bitsin istiyorum

benimde aynı sorunum var. cnm ben bir doktor sitesinde okumuştum mekanik çalıştığımız için olmuyor burda önemli olan bir noktada vajianın penise alışması hissi yani senin aparat egzersizlerine devam ederken eşinlede sık sık deneme yapman lazım

canımmmm merhaba hosgeldın 2 ay kısa bır sure halledersın merak etme canımm kafanda bunu bıtırmek en onemlı olan ben yaparım ben hallederım dıceksın korkulaırnı sılıceksınnn.bu arada kac cm aparattasın oda cok onemli

sanada cnm saol bayram dönüşü az bi zaman içinde sende olacaksn yeni gelinnn kaçışın yok
:13::13:

inşallah canım yaa hissetmeye başladım sanki bende bayram dönüşü bitireceğim bu işi
zaten bende yendikten sonra sizler gibi yardımcı olmak istiyorum buradaki arkadaşlara :13:
peşimi bırakmadığın için sana da çok teşekkür ederim melisacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…