- 3 Ağustos 2012
- 1.050
- 192
- 73
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #157.301
didecinna sanırım jinekoloji bölümünde bir başka sayfada senin de yaşadığın sıkıntıyı yaşayanlar var."ağrılı ilişki"sayfası,istersen ordan yardım al.çünkü çoğumuz o aşamaya gelemedi,gelen de henüz varsa biraz kasmaktan dolayı sıkıntı çekiyordur.sanırım senin bahsettiğin durum buna uygun değil.inşallah çözersin
bebeğimi kaybettim kızlarkarnımda kalbi durdu , kürtaj oldum.eski bir vajinusmus hastası olarak sürekli sıkıntı yaşıyorum. Allah kimseye yaşatmasın
bebeğimi kaybettim kızlarkarnımda kalbi durdu , kürtaj oldum.eski bir vajinusmus hastası olarak sürekli sıkıntı yaşıyorum. Allah kimseye yaşatmasın
bebeğimi kaybettim kızlarkarnımda kalbi durdu , kürtaj oldum.eski bir vajinusmus hastası olarak sürekli sıkıntı yaşıyorum. Allah kimseye yaşatmasın[/QUOT
canımmmmmmmmm cok uzuldummmm ama vardır bundada bı hayırr o sımdı cennete gıttı allahım baska dert vermesınnnn sabretceksınnn basın sağolsun kuzum:Sallah kımseye yasatmasın
arkadaşım yazdığım şeye bak dikkatle oku lütfen.attığın her adım,her seferinde başaramasan bile gerilemiyor bunu gör lütfen.başaracaksın:)ben canlı kanıtıyım.seni o kadar iyi anlıyorum ki.yardımım olsun istiyorum sanada
bebeyağının mantar yaptığını söyleyen pek çok yazı okumuştum.nihayetinde z.yağı daha doğal bir yağ olduğu için ben onu tercih ettim.üstelik kkaderim de yazmıştı z.yağı bebklerde kabızlık problemlerinde falan da kullanılıyor.kkaderim sadece eş denemesinde kullan demişti ama ben egzersizi de sadece z.yağıyla yapabiliyordum.yani falzlaca kullandım canım çözülsün yeterki diye.henüz bir sakıncasını görmedim.tabi kullandıktan sonra muhakkak tuvalete gidiyor ve genital bölge temizleyicisiyle temizliyorum kendimi
canım ben de zeytinyağı ile yapıyorum egzersizleri, bayağı çok da kullanıyorum. ben de bir zararını görmedim ama mantar yapar diye arada korkuyorum. hemen sabunla temizliyorum arkasından ama bir şey olmaz inşallah.
kızlar şimdiden hepinize iyi bayramlar diliyorum bayramda nete giremeyeceğim memlekete gidiyorum umarım dönüşte yeni gelinlerimiz olur burada
bu rahatsızlığı olanlara güzel Allah ım yardımcı olsun... 2 yıl çeken biri olarak geçen günlerime mi evliliğime mi yalnız kalışıma mı neye yanayım neye üzüleyim bilmiyorum... vajinanın arkasının boş olduğunu,rahatlıkla en az dört parmağınızın girebileceğini tabiri caiz se şişmemiş balona benzer bir yapısının bulunduğğunu 2 yıl sonra idrak edebildim..vajinusmus sıkıntsı çeken arkadaşlara tek diyeceğim şu,ben ki kan görünce bayılan elimi vajinya gvötürdüğündü tansiyonu düşen biri olarak şunu tavsiye ediyorum kesinlikle ilk önce bir doktora gidin ve muayene olun ,eğer herşey normal ise vajinanın elastik yapısı yani benim tabirim ile balon gibi olduğunu düşünün ,önce rahat bir odaya geçin ,(gerekir ise bir büyüğünüz anne teyze abla gibi yanınıza da geleblir)bir ayna alın ve ayaklarınızı açın ilk önce bir parmağınızı yavaş yavaş kendinizi kasmadan rabbime dua ede ede içine sokun zaten ilk parmaktan sonra bumuymuş diyeceksiniz ve birden beyninizde ışıklar yanmaya başlayacak,sonra iki parmak ve üç parmak derken bu iş bitmiş olack... işte bu kadar ne yazık ki tedavisi aslında 10 saniye bile değil ... sadece cesaret ....sonunda mutluluğun kapısı açılacak yeterki 10 saniyelik cesaret
sağolll kuzum sanada ıyı bayramlarr rabbim daha nıce bayramları gostermeyı nasıp etsın sağlıkla inş...kendıne ıyı bak
zugulu merhaba. yazdıklarını dikkatle ve ilgiyle okudum. ben gayet rahat mumu da parmağı da alıyorum ama eş denemesi olmuyor. beynim oranın bişe alabileceğini öğrendi ama hala alamadım. ne yapmam lazım? lütfen yardım edin. 2 ay olacak, hala olmadı ilişki, bir an önce bitsin istiyorum
kızlar şimdiden hepinize iyi bayramlar diliyorum bayramda nete giremeyeceğim memlekete gidiyorum umarım dönüşte yeni gelinlerimiz olur burada
zugulu merhaba. yazdıklarını dikkatle ve ilgiyle okudum. ben gayet rahat mumu da parmağı da alıyorum ama eş denemesi olmuyor. beynim oranın bişe alabileceğini öğrendi ama hala alamadım. ne yapmam lazım? lütfen yardım edin. 2 ay olacak, hala olmadı ilişki, bir an önce bitsin istiyorum
amin canım inşallah hamiş hamiş dua et banadanazar
sanada cnm saol bayram dönüşü az bi zaman içinde sende olacaksn yeni gelinnn kaçışın yok
:13::13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?