- 21 Mayıs 2013
- 825
- 200
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #157.321
ederim canım etmemmei hıcc..allahım burdakı butun vajılılerı bı an once normale dondursun ınsssss...sızde benım bebeişime dua edın bol bol
canım bende ılıskı denemlerımde zeytınyağı kulllandım bana bı zararı olmadı cok sukur ama yapıdan yapıya farkeder oyuzden cok fazla mıktarda kullanma derım.
kızlar şimdiden hepinize iyi bayramlar diliyorum bayramda nete giremeyeceğim memlekete gidiyorum umarım dönüşte yeni gelinlerimiz olur burada
Amin canım Allah razı olsun bebişine dekendine de iyi bak sıcak havalarda dışarı çıkma bol bol dinlen bi de hurma ye her gün 1 tane ve fetih suresi oku ki kolay doğum yapasın inşallah :13:
zeytinyağı ile çok rahat ettim o yüzden kullanıyorum canım. daha önce gleitgellen jel kullanmıştım(doktor yazmıştı) ama o kadar etkili olmadı. daha az sürmeye çalışıyım o zaman.
Herkese merhaba
Sitenize geçtiğimiz günlerde üye oldum ama bayadır okuyordum. 11 ay oldu evleneli 1 ay sonra ilk yılımızı kutlayacağız. Sayenizde burda okuduğum şeyleri uygulayarak 2 gün önce vajinismusu yendim. Allah hepinizden razı olsun, burda tecrübelerinizi paylaştınız benim gibi nice insana ışık tuttunuz. İnşallah hepiniz yenersiniz bu lanet hastalığı. Ben doktora gitmedim burada okuduğum şeyleri yaptım ama cidden önce kafanda şartlanmaman gerekiyormuş, önce kafada bitmeli. Tekrar hepinizden Allah razı olsun.
Sevgiler
zeytinyağı ile çok rahat ettim o yüzden kullanıyorum canım. daha önce gleitgellen jel kullanmıştım(doktor yazmıştı) ama o kadar etkili olmadı. daha az sürmeye çalışıyım o zaman.
sağol kuzum onerılerın ıcın sureklı dua okuyorum zaten ama hurmayı doğuma yakın yıcekmısızz. doğmu kolaylastırıomus ama suandada duşuğe neden olabılılıomus ben oyle duydum oyuzden sımdı yemıyorum sızınde aklınızda bulunsunn yarın obur gun lazım olur
iyi bayramlar canım. bayramdan sonra beraber yenelim şunu hacicocum ve yeni gelinler içinde biz de olalım inşallah...
teşekkür ediyorum komar. başarmalıyım artık, bu yük altında yaşamak istemiyorum. insan her şeyi erteliyor çünkü kafamda hep bu var, dışarı çıkasım bile gelmiyor, içimdeki mutluluğu kaybediyorum ama pes etmeyeceğim. hayatımda hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim kendimi ama artık bırakmayacağım. biticek, biticek başka yolu yok. şimdi regliyim, biter bitmez başlayacağım egzersizlere. sizleri gördükçe güç geliyor insana. burayı açıp açıp okuyorum insanın çok ihtiyacı oluyor yardıma. dualarınızı eksik etmeyin bizden.
inşallah canım hep dua ediyorum hayırlısıyla eşimle gerçek anlamda bir eş olmak için
Rabbim büyüktür o ol derse olur.bayram dönüşü yeni gelinler arasında oluruz umarım
komar sen yazmışsın gerileme olmuyor diye bende gerileme oluyor gibi hissediyorum şimdi adet olduğum için egzersizleri yapamıyorum ama en son 7 cm den sonra 10 cm yi denerken zorladım baya uğraştım acıdı sonra 7 cm yide yapamadım aparatın boyu çapı büyüdüğünde zorlanma olunca bikaç gün egzersiz yapamıyorum çünkü hassasiyet oluşuyor zedelenmiş gibi bir his doktor bana ön s.siz yaptığın için zorlanıyosundur dedi ama benim anladığım kadarıyla forumdaki kimse ön s. ile aparat denemiyor yanılıyor muyum?
kızlar ben bugun bayram tatılıne cıkıorum ve iznede cıkıorum 2 hafta yokum kendinize cok ıyı bakınn arada gırebılırsem yazarım donduğumde yenı gelınler gormek ıstıyorum hepınıze ıyı bayramlar ıyı tatıller...:122::122::122:
canım gerileme olmuyor derken kastım şu hemen rahatlatayım seni.benim daha önce yazdıklarımda da var bu süreç.ben 9 cm aparatı uyguluyordum.iki gün biraz uğraşarak başardım bunu.sonraki gün o kadar cesaretlendim ki bu gün de yapayım ve eş dnemesine geçeyim dedimki olmadı.saatlerce uğraştım olmadı.daha incesi,en incesi hiçbiri olmadı.ertesi gün tekrar denedim yine olmadı,HİÇ!sonra artık senin gibi hem zorlamaktan hassasiyet oluşmuştu hem de psikolojim altüst olmuştu ve şimdilik bırakıyorum deyip bıraktım.en az 20 gün ara verdim,arya reglim de girdi.derken egzersize başlamam lazım diye düşünürken tam da moralin yerlerde olduğu bir gün çözüldü.düşün bak,hem egzersizi başaramamıştım hemde 20 gün hiçbirşey yapmamıştım çözüldüğünde.z.yağı,nefes,ıkınma ve ah en önemlisi yön.o kadar önemliymişki yön.ben ne kadar yanlış davranmışım.acı,sızı,ağrı hiçbirşey de olmadı üstelik iyi mi.aparattan defalarca kerede kolaydı üstelik.
komar, avesra, melisa_ak bayramdan sonra zeytinyağına geçeceğim şimdi regl dönemim yapamıyorum ama aparatımı flnda yenilicem üçünüzde benden haber bekliyosunuz umarım bende iyi haberlerle dönebilirim zeytinyağ nefes alıp verme ıkıma hepsini denicem. destekleriniz için teşekkür. ederim burda konuşunca tavsiye alınca insan dha çok umutlanıyor. bir değişim olunca hemen haber vermek istiyor. :) bayramdan sonra kritikler için burda olalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?