- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #157.341
canımmmm merhaba hosgeldın 2 ay kısa bır sure halledersın merak etme canımm kafanda bunu bıtırmek en onemlı olan ben yaparım ben hallederım dıceksın korkulaırnı sılıceksınnn.bu arada kac cm aparattasın oda cok onemli
zaten başaranlar aparattan daha kolay yazıyorlar hep ay keşke bende bunu diyebilsem bazen şey diye düşünüyorum aparat bi cisim sonuçta p. denemesinde eşin var karşında hani başarıcam başaramıcam derken sitres onda daha fazla oluyor sanki ben yönü anladımda resimler keşke yeniden paylaşılsa hatta ben googleden buldum bunumu diyorsun sen acaba bi bakar mısın Eki Görüntüle 773750
çok mutluyum sanırım serçe parmagımının tamamını aldım biraz daha uğraşayımmı yoksa diğer parmagamı geçeyim?.aparatta hazırladım ama pek yapamadım onunla.
canımmmm soylediğimiz hıcbıseyı unutmaaa kontrlu kendıne al bol zeytınyağıyla ust pozısyonda ıkınarak ve tamemen kafanda yapıcam dusuncesını yaparak dene guzle haberlerını beklıoruz optum senı
ben en son bakkal mumunu alabildim. ama hemen arkasından eşimle yine olmadı. onun çapına 7 cm diyorlar, mezüre ile ölçümü oymuş, normalde tabii ki o kadar değil cm'i. yani bakkal mumu en son. ilgilne teşekkür ederim bu arada. şimdi ne yapmam lazım bilmiyorum
evet evet yön bu.ben bir türlü başaramadığım zamanlarda. p.. i o kadar kaskatı tutup yerleştirmeye çalışıyordum ki ,imkanı yok öyle olmazmış.bir kere şunu söyleyeyim,ufacık bir duruş farkı çok daha rahatlatıyor.ancak kesinlikle burda da gördüğün gibi o eğik olmalı.hatta üstte olacaksan sen de eğik olmalısın.ben eşime yüzüm dönük yendim mesela ve ona doğru eğiktim
kuzummm aparatla calısıosan 10 cnmı yapman lazım genelde 10 cm gecen arkadaslar es denemesınde basarılı oluyor dığer turlu moralın bozulur canımm.ben parmakla egzersız yapmıstım parmaklada 3 parmağı alan yenıyor bu hastalığı tabı kafanda bıtırmekte cok onemlı bence sen ıyıce olc aparatı ve 10 cme gel es denemesıne oyle gecersın canımmm
tamam 10 cm e gelmeye çalışıcam o zaman. denemede bir de inanılmaz canım yandı. farkında olmadan sıkıyorum heralde kendimi. neyse, umarım en kısa zamanda ben de iyi haberler verebilirim :) tekrar çok teşekkürler
ay cnm bende öptüm galiba bebek bekliyorsun allah tamına erdirsin allah bizede nasip etsin.
evet canım bebek beklıyorum allahım ısteyen herkese sağlıklı sıhatlı nasıp etsın ıns....darısı basınıza kuzumm optummmm
forumun güzel yanıda bu sanırım bu sorunu aşıp hatta hamile kalıp hala bu topikte olup yardım etmek. bende sorunumu aşarsam bende forumda kalmaya devam edeceğim
ıns canım ben 22 hazıranda vajınusmusu yendım 25 hazıranda hamıle kaldımmm:):)zatenn bebek ıstıyordum 2 senelık evlıydım allah kımseye aratmasın hamılelığımıde bılerek buraya yazdım benı gorun ve benden ornek alın herseyın caresı vardırr hıc bı zaman yılmayınn
yenenleri hatta hamile olanları görmek bana da çok moral oluyordu avesra.burda kalmak lazım evet.ben daha yeneli birkaç gün oldu hala inanamıorum nasıl bir rahatlama,gün bile daha güzel.buraya bir şekilde adım atan herkes atlattı.ben başaramayacağım herhalde diyordm sadece, ama bende başardım.insan inanmakta çok zorlanıyor bazen egzersiz yaparken.destek paha biçilemez:)
yenenleri hatta hamile olanları görmek bana da çok moral oluyordu avesra.burda kalmak lazım evet.ben daha yeneli birkaç gün oldu hala inanamıorum nasıl bir rahatlama,gün bile daha güzel.buraya bir şekilde adım atan herkes atlattı.ben başaramayacağım herhalde diyordm sadece, ama bende başardım.insan inanmakta çok zorlanıyor bazen egzersiz yaparken.destek paha biçilemez:)
cnm bişey daha sorucam sen yenmişsa peki şimdi her seferinde rahat bişekilde oluyomu ve kontrolü eşinede verebiliyor musun yoksa hala yavaş yavaşmı gerçekleşiyor giriş
canımmm benım denemelerımde hep kontrol bendeydı cunku esım korkuodu benı korkutmaktan sen nasıl rahat alıscaksan oyle yap dıodu.ve sonra ben hamıle kaldımm hamıle olduğumu oğrenıncede pek bısey yapamıoruz kokuyorum bısey olur dıye çünküdoktorumada sormayı unutum 10 gun sonra gıdıcem ozaman sorucam ona gore hareket edıcez bızde
işte hepımızın ortak yonu bu canım hepımız aynıydık aynıs eylerı yasadık egzersız yapamayız dedık korkuyoruz dedık bayılırız dıyenlerımız bıle oldu bıgun yaptık bıgun yapamadık es denemesı basarısız oldu ağladık eslerımızle atrtıstık ama sırayla vaktı gelen ıyılesıyor.o yuzden zıyaretcıler seszıce okuyup takıp edenler cekınmeyın uye olun beraber atlatalım ınanın caresı var allah baska dert vermesınn....
cnm bişey daha sorucam sen yenmişsa peki şimdi her seferinde rahat bişekilde oluyomu ve kontrolü eşinede verebiliyor musun yoksa hala yavaş yavaşmı gerçekleşiyor giriş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?