Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

harika harika geç tabi.eğer sıkıntı hissetmiyorsan parmakla çalışanların uyguladığı gibi iki parmakla devam etmeye çalış.nefes,hah diye ver ve ıkın sakın bunları unutma.ben aparatla çalıştığım için parmakla çalışanları da iyi oku.hadi devam,bitecek bu,göreyim seni

ben en son bakkal mumunu alabildim. ama hemen arkasından eşimle yine olmadı. onun çapına 7 cm diyorlar, mezüre ile ölçümü oymuş, normalde tabii ki o kadar değil cm'i. yani bakkal mumu en son. ilgilne teşekkür ederim bu arada. şimdi ne yapmam lazım bilmiyorum

evet evet yön bu.ben bir türlü başaramadığım zamanlarda. p.. i o kadar kaskatı tutup yerleştirmeye çalışıyordum ki ,imkanı yok öyle olmazmış.bir kere şunu söyleyeyim,ufacık bir duruş farkı çok daha rahatlatıyor.ancak kesinlikle burda da gördüğün gibi o eğik olmalı.hatta üstte olacaksan sen de eğik olmalısın.ben eşime yüzüm dönük yendim mesela ve ona doğru eğiktim

çok mutluyum sanırım serçe parmagımının tamamını aldım biraz daha uğraşayımmı yoksa diğer parmagamı geçeyim?.aparatta hazırladım ama pek yapamadım onunla.

canımmm bende hep paramkla yapmıstım aparatı bende alamıodum parmağa devam et serceye ıyıce alıstır kendını sonra ısaret parmağına gec hadı bakalım sendende guzle haberler beklıoruz bayramda canımmm .bıraz daha serce parmağa calıs sonra hemen ısaret parmağına gec canım

kuzummm aparatla calısıosan 10 cnmı yapman lazım genelde 10 cm gecen arkadaslar es denemesınde basarılı oluyor dığer turlu moralın bozulur canımm.ben parmakla egzersız yapmıstım parmaklada 3 parmağı alan yenıyor bu hastalığı tabı kafanda bıtırmekte cok onemlı bence sen ıyıce olc aparatı ve 10 cme gel es denemesıne oyle gecersın canımmm

anladım canım seni çok net anladımda ben öyle denemiştim olmuyodu ama daha egzersizlerin başındaydım şimdi egzersizlerim ilerledi milyon defa söyledim ama :) her ne kadar 7 cm de kalıp 10 cm ye geçemesemde :) ki 7 ye de iyi diyorsunuz eşimle belki bu sefer olabilir diye düşünüyorum yine bu poziyonlarda denerim cnm

tamam 10 cm e gelmeye çalışıcam o zaman. denemede bir de inanılmaz canım yandı. farkında olmadan sıkıyorum heralde kendimi. neyse, umarım en kısa zamanda ben de iyi haberler verebilirim :) tekrar çok teşekkürler

rica ederım tatlım halledıceksın merak etme egzersız yap ve kafana hıcbıseyı takma atlatıcaz

forumun güzel yanıda bu sanırım bu sorunu aşıp hatta hamile kalıp hala bu topikte olup yardım etmek. bende sorunumu aşarsam bende forumda kalmaya devam edeceğim

ıns canım ben 22 hazıranda vajınusmusu yendım 25 hazıranda hamıle kaldımmm:):)zatenn bebek ıstıyordum 2 senelık evlıydım allah kımseye aratmasın hamılelığımıde bılerek buraya yazdım benı gorun ve benden ornek alın herseyın caresı vardırr hıc bı zaman yılmayınn

yenenleri hatta hamile olanları görmek bana da çok moral oluyordu avesra.burda kalmak lazım evet.ben daha yeneli birkaç gün oldu hala inanamıorum nasıl bir rahatlama,gün bile daha güzel.buraya bir şekilde adım atan herkes atlattı.ben başaramayacağım herhalde diyordm sadece, ama bende başardım.insan inanmakta çok zorlanıyor bazen egzersiz yaparken.destek paha biçilemez:)

cnm bişey daha sorucam sen yenmişsa peki şimdi her seferinde rahat bişekilde oluyomu ve kontrolü eşinede verebiliyor musun yoksa hala yavaş yavaşmı gerçekleşiyor giriş

işte hepımızın ortak yonu bu canım hepımız aynıydık aynıs eylerı yasadık egzersız yapamayız dedık korkuyoruz dedık bayılırız dıyenlerımız bıle oldu bıgun yaptık bıgun yapamadık es denemesı basarısız oldu ağladık eslerımızle atrtıstık ama sırayla vaktı gelen ıyılesıyor.o yuzden zıyaretcıler seszıce okuyup takıp edenler cekınmeyın uye olun beraber atlatalım ınanın caresı var allah baska dert vermesınn....

cnm bişey daha sorucam sen yenmişsa peki şimdi her seferinde rahat bişekilde oluyomu ve kontrolü eşinede verebiliyor musun yoksa hala yavaş yavaşmı gerçekleşiyor giriş

canımmm benım denemelerımde hep kontrol bendeydı cunku esım korkuodu benı korkutmaktan sen nasıl rahat alıscaksan oyle yap dıodu.ve sonra ben hamıle kaldımm hamıle olduğumu oğrenıncede pek bısey yapamıoruz kokuyorum bısey olur dıye çünkü doktorumada sormayı unutum 10 gun sonra gıdıcem ozaman sorucam ona gore hareket edıcez bızde

canım benim eşimde öyle diyor biz acıyor fln diyoruz ama asıl canı acıyan eşlerimiz oluyor inanın ki...
sende nokta atışı olmuş ya ilk seferde hamile kalmışsın :)

merhaba yazılarınızı okudum ve kendimi daha iyi hissettim ve bir cesaret geldi.Size sormak istediğim bişe var bende ilk olarak egzersizle başladım ama çok düzenli bir şekilde yaptığım söylenemezdi ara ara eş denemesine geçiyordum ama olmuyordu daha sonra zeytinyağı ile deneme yaptık oldu yani tamamı girmesede yarısından fazlasını alabilmiştim yanma yada ağrı falan hiç bişe hissetmiyordum ama yinede hala içimde ufak korkular vardı eşimin ileri geri yapmasına izin veremiyordum çünkü ilerlettikçe basınç gibi hafif bir ağrı hissediyordum en son denememizde bu kadar yapabildik yine korktum bitmesine izin vermedim okadar yaklaşmışken yine olmadı benim yüzümdenyani o anda ne yapmalıyım eşime uzak duruyorum tam yakınlaşmıyorum ve haliyle oda tam giremiyor lütfen yardımcı olun bana tecrübelerinizi paylaşın benimle çok az kaldı kurtulmama ama hala erteliyorumneyapmalıyım?

arkadaşlarımmm, merhaba...

yazmayalı çok uzun zaman oldu sanırım... iş güç, inanılmaz yoğundu... egzersizleri de yarım bıraktım. çok bi yol da kat etmemiştim zaten. işten geldim hep yorgun argın, yapamayacağım deyip geçtim. işi bahane ettim ya da "YİNE ERTELEDİM SÜREKLİ"... eşimle sorun üstüne sorun ekledik. maalesef ki hep uzak durdu...

ama yarım saat önce, çok uzun zaman sonra, (hem de çok uzun zaman bu) bugün hadi deneyelim dedi. şuan saatleri erteliyorum sanırım. birazdan yemek yiyeceğiz, yarın yine iş var erkenden yatağa gideceğiz. içimden diyorum ki, bi de oluyormuş... olması gerekiyor arkadaslar. eylül 2 de ilk yıl dönümümüz olacak. çözmüş olarak girmeyi suan sanırım herşeyden daha cok istiyorum. hadi konusun benimle lütfennn... ihtiyacım var... egzersiz yapmadan zor biliyorum. ama sıfır ihtimal de değil dimi

hemen cevaplayayım.elbette yavaş yavaş.o da henüz tedirgin olmamadan hala.öğrenilmiş bir tedirginlik var.şöyle ki en başında ben üstte oluyorum ve yavaşça ben yerleştirip alıyorum ama bu bildiğiniz yavaşça,küçük hareketlerle.tamamını alınca ve biraz kendimi rahatlatınca bu defa pozisyon değiştiriyoruz,sonrası hiç sıkıntısız ve rahat.yani sadece ilk girişte biraz yavaş sonrası problemsiz,hem de hiç problemsiz çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…