Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

belki saçma olacak ama kafamda bilinçsizlikten doğan milyonlarca soru işareti var mantıklı veya mantıksız bilmiyorum?parmagın tamamını sokmak şartmı?sınırı varmı bunun?

merhaba ben de siteyi yaklaşık 1 haftadır takip ediyordum,yazılanları okuyup,kendimi de hazırlayıp egzersizlere başladım.ben de uzun süredir egzersizleri kulak arkası yapıyordum,korkuyordum ama 6 gün içerisinde neredeyse sorunumdan kurtuldum.

benim boyum üstteyken kısa mı geliyo ne anlamadım ki :) neyse akışına bırakayım en iyisi :) bu arada senin bi kontolün vardı ne dedi doktor?

benimde bazen bacaklarım kısa geliyor gibi hissediyorum biliyo musun canım kontrole daha gidemedim gidince haber veriririm teşekkür ederim sorduğun için.üstteyken biraz aşağıda kalıyo olabilirsin yukarı doğru kay belki boyunla alakalı olmadığını anlarsın

canım mailine bugün cvp yazabildim yaklaşık 2 haft daha nete giremeyebilirim malum memleketteyim, canım pes etme aynen 3 parmaktan sonrada deneyebilirsin kendini şartlandırma birden hazır hissedipte deneyebilirsin, cesaret geldikçe dene olmazsa demek ki biraz daha zaman gerekiyor diye düşün,yeterince üstüne düş ama deneme yaptığın zamanlar mesela ben az kalsın bırakıyordum olmuyor kayıyor falan diye sonra eşim devam et dedi iyiki bırakmamışım ve oldu, sende hemen bırakma farklı pozisyonda dene gerekirse az geldi belki de tekrar yağ sür ama bırakma hemen.

aynen öyle canım yağ sürdüğünden gerginlik hissetmiyosun tamda yönünü bulduysan tamam işte :)) şuan ne durumdasın bilmiyorum kaç gündür yoktum da.

canım üstte mi denedin bilmiyorum ama gelgit yapmak ilk başlarda o baskıyı hissettirir alışma evresinde zamanla geçecek inşallah, onun dışında üstteyken mesela eşine doğru biraz daha eğil biraz yukarı kay hep söylediğim şeyler bunlar ama ilk zamnalrda içindeyken mesela afedersin çok doğrulamıyordum dimdik oturamıyordum mesela,baskıdan daha çok eşime eğilip vajina yönünü fazla zorlamıyordum.ama sonradan dimdik oturuyosun farklı yönler deniyosun zamnal hepsi gelgit yapmaya çalışma ilk denemelerde benim tavsiyem yağı bol sür ıkınarak sonuna kadar girmesini sağla, korkma giriş olduysa sonu zaten çok kolay devam eder, kendini serbest bırak derin nefes al,derin derin ver ve takıldığın zaman ıkınarak devam et.

kadınlar güçlüdür derler şimdiden pes etmem de yanlış ama kırıldım eşime doğumda zor olur diyor.sayfayı kendi sorunlarımla doldurmak istemiyorum inşallah herkes yener de kurtulur

sen derdini yazmayacaksan biz neden burdayız şekerim :)) sen kendi kendine çözüm ararsan bizim arkadaşlığımız nerde kalıyor söyle bakalım birdaha kendi sorunlarım falan diye konuşma ve nasıl istersen ister özelden yaz ister burdan ama kendi kendine başetmeye çalışma sıkıntılarla.

ilk etapta itemiyordum bile ama bugun itebildiğim kadar ittim ama yinede emin olmak istedim inanamadım bakmaya bile çekinirken ilk etapı geçtiğimi düşünüyorum çok mutluyum.umarım işaret parmagındada başarılı olurum(

canım benimm biliyo musun buraya ilk üye olduğumda ilk seninle konuşmuştuk ve sen ortadan kayboldun günlerce hep baktım girdi mi acaba ne yaptı diye öyle çok sevindim ki canım arkadaşım, tamda memlekete geldiğim zamanda olmuş yanında olup sevincini paylaşamadım özür dilerim.Allahım artık gülen yüzüne mutsuzluk düşürmesin inşallah.

canım sen süpersin helal olsun sana gözün aydın kuzum, inşallah başka dert keder görmeyesin.

eee ne duruyorsun helva yapsana :) canım sen müthiş durumdasın maşallah hazır hissettiğinde eş denemesine geç ama rahat ol ısrarcı ol hemen birkere deneyip bırakma, ilk denediğimde yani aştığım gün az kalsın bırakıyordum,ne yapardım sonrasında bilmem ayy kayıyor olmuyor derken biraz farklı şekillerde denedik falan oldu, farklı dediğim çok aşağıda kalmışım yukarı kaydım sonra biraz eğildim eşime doğru, birşekilde kendini serbest bırakıyosun acıda olmuyor,sende kolbastı oynarsın inşallah bayramda :))

ben egzersiz olmadan aştığım için sıfır ihtimal demiyorum sayfama bakarsan birçok arkadaşta egzersiz olmadan yendi, tabiki herkesin yöntemi farklı ama denemek sana bişey kaybettirmez aksine kazandırır.

arkadaşlar önce yazamamıştım memleketteyim 1 hafta oldu bayramdan sonra sanırım (eşimde izin verirse :)) 1 hafta daha burda olurum yazamazsam kusura bakmayın hepinizin Allah yardımcısı olsun inşallah. görüşmek üzere.

belki saçma olacak ama kafamda bilinçsizlikten doğan milyonlarca soru işareti var mantıklı veya mantıksız bilmiyorum?parmagın tamamını sokmak şartmı?sınırı varmı bunun?

ilk denediğin parmağınla iyice rahatlat bence zeten o parmağa alışınca artık dirençle karşılaşmıyosun.iyice gevşedikten sonra arttır

cnm bişey daha sorucam sen yenmişsa peki şimdi her seferinde rahat bişekilde oluyomu ve kontrolü eşinede verebiliyor musun yoksa hala yavaş yavaşmı gerçekleşiyor giriş

hemen yanıtlayayım lateu.evet yendim ancak şöyle oluyor.henüz çok yeni ve bir süre bu durum devam edeer sonra bu da geçer tahin ediyorum.ilk girişte kontrol bende oluyor ben üstteyken.tamamını alabilene kadar biraz sabrediyoruz.sonrası ise hiç sorunsuz,nasıl olması gerekiyorsa öyle devam ediyor.ben tamamen alıp biraz da rahatlayınca pozisyon da değiştiriyoruz hiç sıkıntı olmuyor.sadece ilk girişte biraz sabırla yani.hareket korkum vardı benim en çok,onu geçince çok rahat ve sıkıntısız devam ediyor.ağrı,sızı vs hiçbir problem yok.hatta gayet rahat

oh nihayet sana ulaştım:)paylaşamasam tam sevinemeyecektim sanki.ne kadar destek oldun bir bilsen.zaten egzersizi de bıraktığım için bir süredir,eğer senin egzersizsiz de yendiğini hatırlamasam ve z. yağını kullanmasam sanırım olamaz nasılsa diye düşünecektim ve belki de denememiş ve başaramamış olacaktım.söylediklerini aynen uyguladım ve başardım:)))Sen zaten o kadar yanımdaydın ki özür ne demek.Allah razı olsun senden ve duaların hayırlarla gerçekleşsin inşallah.şimdiden iyi bayramlar.tekrar sağol,sen iyi bir insansın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…