- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #157.361
benim boyum üstteyken kısa mı geliyo ne anlamadım ki :) neyse akışına bırakayım en iyisi :) bu arada senin bi kontolün vardı ne dedi doktor?
canım nasılsın tatılden donmustum ama bu defa da mısafır geldı ailelerden uzak oldugumuz için hep te yatılı oluyo :)
mail attım sana ama burdan da yazayım dedım eş denemesınde basarılı olamadım bıraz kasıldım ama 2 parmak alabılıyorum misafır tatıl falan derken uzadı tabı süreç ama bu hafta 3 parmak deneyıp sonra eş denemesıne gecıcem ne dersın
ay inşallah öyledir canım yaa ben hala inanamıyorum girdiğine hiçbişey hissetmedim çünkü eşim girdi demişti ama bence girmemiştir çünkü bi gerginlik falan da hissetmedim yani sadece yanma hissettim o da zeytinyağı sürdüğüm içindir diye düşünüyorum((
merhaba yazılarınızı okudum ve kendimi daha iyi hissettim ve bir cesaret geldi.Size sormak istediğim bişe var bende ilk olarak egzersizle başladım ama çok düzenli bir şekilde yaptığım söylenemezdi ara ara eş denemesine geçiyordum ama olmuyordu daha sonra zeytinyağı ile deneme yaptık oldu yani tamamı girmesede yarısından fazlasını alabilmiştim yanma yada ağrı falan hiç bişe hissetmiyordum ama yinede hala içimde ufak korkular vardı eşimin ileri geri yapmasına izin veremiyordum çünkü ilerlettikçe basınç gibi hafif bir ağrı hissediyordum en son denememizde bu kadar yapabildik yine korktum bitmesine izin vermedim okadar yaklaşmışken yine olmadı benim yüzümdenyani o anda ne yapmalıyım eşime uzak duruyorum tam yakınlaşmıyorum ve haliyle oda tam giremiyor lütfen yardımcı olun bana tecrübelerinizi paylaşın benimle çok az kaldı kurtulmama ama hala erteliyorum neyapmalıyım?
kadınlar güçlüdür derler şimdiden pes etmem de yanlış ama kırıldım eşime doğumda zor olur diyor.sayfayı kendi sorunlarımla doldurmak istemiyorum inşallah herkes yener de kurtulur
merhabalar nasılsınız size birşey danışmak istiyorum bir jinekolog doktorun sayfasında bir yazı okumuştum vajina içerisi aşırı kayganlaşmışsa zarın kolay yırtılamayacağı yazıyordu yani ben bol bol kullanıyorum eşime de sürdürüyorum çokta faydasını görüyorum ben ancak bu şekilde p..tamamını yada yarısından fazlasını alabiliyorum ama hala eşimin o anda ileri geri yapmasına izin veremiyorumyani o anda ne acı nede yanma hissediyorum artık alıştığını düşünüyorum yinede bir hızlı kuvvet yada basınç uygulayacağı anda ürküyorum yine geriye itiyorum eşimi yaklaşmıyorum ona.Bi an zor yırtılacağını düşünüyorum ne yapacağım bilmiyorum bukadar olmuşken,yaklaşmışken hala zorlaştırıyorum inanamıyorum kendime zar kaç cm ileride bulunuyor yani yırtılması için çok hızlı bir kuvvetle bastırmak mı gerekiyor affedersiniz affınıza sığınarak yazıyorum bu kadar açık.. bayram gelmeden artık halletmek istiyorum ve 2gün sonra da eşimin doğum günü onun için bundan daha güzel bir doğum günü hediyesi olamaz heralde artık yüzünü güldürmek istiyorum.1 sene kayboldu gitti bile güzel,mutlu anılarım okadar az ki bu hastalık yüzünden Allahım herkezin yardımcısı olsun kadir gecesinde dualarım kendim,sizin ve benim gibi olan herkez için olacak.Allaha emanet olun görüşmek üzere..
canım ileri geri yapması için biraz daha bekleyin istersen yada yaparsan yavaş hareket edin henüz tam yön konusunda da acemi olduğunuzdan vajina yönünden biraz farklı yöne zorlasan baskı hissedersin.zar vajina girişinden 1.5 2 cm içerde canım dediğin gibi yağ kullandığımda kan olmuştu bende yağ etkilemiş olabilir belki dr doğru söylüyodur muhtemelen ama tedirgin olma canın yanmayacak ki belki en fazla sinek ısırığı gibi, kan dersen azıcık bişey yani, kafana hiç takma.özür dilerim geç yazdığım için daha önce giremedim çünkü
belki saçma olacak ama kafamda bilinçsizlikten doğan milyonlarca soru işareti var mantıklı veya mantıksız bilmiyorum?parmagın tamamını sokmak şartmı?sınırı varmı bunun?[/QUOTE
zaten giriş kısmı rahatladıktan sonra parmağı alabildiğince itebilirsin
Hepinizin Kadir gecesi mübarek olsun.BİTTİ:))))))Şükürler olsun ve hepinizden razı olsun Allah ki bitti:)))))Başta kkaderim,sen hiç bırakmadın elimi,sonra bana yardım etmeye çalışan bütün arkadaşlarım,hatta sadece geçmişe dönüp dönüp başarı hikayesini okuduğum, bilmeden bana cesaret veren arkadaşlarım SAĞOLUN,ALLAH RAZI OLSUN. BİTTİ:)))Hiç tereddütsüz ve kesin olarak BİTTİ:)))
arkadaşlaarrrrrben de gelin oldummmmmmm okadar mutluyum ki başta dualarla sonra hepinizin yardımları ile, çok fazla katılımım yoktu arada olmadı gene dıye paylaşıyodum, sizlerin gazı ile tekrar toplanıyordum,, ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN,,, en yakın arkadaşın bile yapamadığı şeyleri burada başarıyorsunuz, tüüüm sayfaları okudum, yardım isteyenide yardım edenide tek tek dikkatle yedim bitirdim okudum ettim, şimdi sizle nasıl olduğunu paylaşayım çünkü yeni gelin olanların paylaşımları hep güdülemişti beni, sizlerede faydamolur belki ;
1. ben parmak - aparat vs. egzersiz hiç deneyemedim, yeltendim kendimden kaçtım bıraktım.
2. herhangi bir kayganlaştırıcı, ağrıkesici vs. kullanmadım. ( zeytinyağını denemeyi çok istiyordum ama olay birden gelişti yağ getircem dur deseydim eşim tepecekti artık beni )
3. kesinlikle ve kesinlikle diyorum NEFES AL VER\ ve IKINMA olayını yuzde yuz başarılı buldum... hemen herkes yazdı bunu ve eger okumasaydım burdan, bilmeyecektim, mal gibi hala pskolojik yıkımdaydım öle duvar var duvar var diye debeleniyodum
4. çogunluk özellikle kkaderim ısrarla kontrol sizde olsun mümkünse ustte olun yönlendırın dıyodu ... evet siz istediğiniz zaman hazır oldugnuzda devam edip, olmaynca durunca sıkmıyomuşunuz kendinizi.
5. ALLAH AŞKINA sakın sıkmayın kendinizi , denedim sıkınca gitmiyo, rahat bırakınca da hiccc bişey hissetmiyorsunuz. eminim olunca ilk söliceniz şey "bu ne len bu muydu" olacak. eşim hala dalga gecıyo benle hatun ne bekliyosa artık diye
6. birde burda yazılan yönleri dikkate alın gene zeytinyağı ile yendim sayfasında bi arkadaş detaylı pozisyon yazmıştı, çok faydası oldu...
daha tecrübeliler var ama yardım edeceğim birşey olursa lütfen yazın sakın çekinmeyin bu konuda , hepiniz kurtulursunuz inşallah hepiniz amin amin amin...
tebriklerrrrrr kolbasti oynanir bu duruma harikasinnnnnn:)kaderim avesra melissa ak gelincik hacico bende artik 7cmlik aparat aliyorum icime aslinda bakarsaniz 8 9 da alabilirim korku gitti cunku sonra hemen es denemesine gectim yariya kadar aldim sonra heyecanladnim cikardim : az kaldi D:
arkadaşlarımmm, merhaba...
yazmayalı çok uzun zaman oldu sanırım... iş güç, inanılmaz yoğundu... egzersizleri de yarım bıraktım. çok bi yol da kat etmemiştim zaten. işten geldim hep yorgun argın, yapamayacağım deyip geçtim. işi bahane ettim ya da "YİNE ERTELEDİM SÜREKLİ"... eşimle sorun üstüne sorun ekledik. maalesef ki hep uzak durdu...
ama yarım saat önce, çok uzun zaman sonra, (hem de çok uzun zaman bu) bugün hadi deneyelim dedi. şuan saatleri erteliyorum sanırım. birazdan yemek yiyeceğiz, yarın yine iş var erkenden yatağa gideceğiz. içimden diyorum ki, bi de oluyormuş... olması gerekiyor arkadaslar. eylül 2 de ilk yıl dönümümüz olacak. çözmüş olarak girmeyi suan sanırım herşeyden daha cok istiyorum. hadi konusun benimle lütfennn... ihtiyacım var... egzersiz yapmadan zor biliyorum. ama sıfır ihtimal de değil dimi
belki saçma olacak ama kafamda bilinçsizlikten doğan milyonlarca soru işareti var mantıklı veya mantıksız bilmiyorum?parmagın tamamını sokmak şartmı?sınırı varmı bunun?
ilk etapta itemiyordum bile ama bugun itebildiğim kadar ittim ama yinede emin olmak istedim inanamadım bakmaya bile çekinirken ilk etapı geçtiğimi düşünüyorum çok mutluyum.umarım işaret parmagındada başarılı olurum(
cnm bişey daha sorucam sen yenmişsa peki şimdi her seferinde rahat bişekilde oluyomu ve kontrolü eşinede verebiliyor musun yoksa hala yavaş yavaşmı gerçekleşiyor giriş
canım benimm biliyo musun buraya ilk üye olduğumda ilk seninle konuşmuştuk ve sen ortadan kayboldun günlerce hep baktım girdi mi acaba ne yaptı diye öyle çok sevindim ki canım arkadaşım, tamda memlekete geldiğim zamanda olmuş yanında olup sevincini paylaşamadım özür dilerim.Allahım artık gülen yüzüne mutsuzluk düşürmesin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?