- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #157.381
merhaba yazılarınızı okudum ve kendimi daha iyi hissettim ve bir cesaret geldi.Size sormak istediğim bişe var bende ilk olarak egzersizle başladım ama çok düzenli bir şekilde yaptığım söylenemezdi ara ara eş denemesine geçiyordum ama olmuyordu daha sonra zeytinyağı ile deneme yaptık oldu yani tamamı girmesede yarısından fazlasını alabilmiştim yanma yada ağrı falan hiç bişe hissetmiyordum ama yinede hala içimde ufak korkular vardı eşimin ileri geri yapmasına izin veremiyordum çünkü ilerlettikçe basınç gibi hafif bir ağrı hissediyordum en son denememizde bu kadar yapabildik yine korktum bitmesine izin vermedim okadar yaklaşmışken yine olmadı benim yüzümdenyani o anda ne yapmalıyım eşime uzak duruyorum tam yakınlaşmıyorum ve haliyle oda tam giremiyor lütfen yardımcı olun bana tecrübelerinizi paylaşın benimle çok az kaldı kurtulmama ama hala erteliyorum neyapmalıyım?
işaret parmagınıda denedim yarısını aldım ama biraz yanma oldu sanki normalmi?daha fazla ilerliyemedim.bu arada allah sizden razı olsun...
hemen yanıtlayayım lateu.evet yendim ancak şöyle oluyor.henüz çok yeni ve bir süre bu durum devam edeer sonra bu da geçer tahin ediyorum.ilk girişte kontrol bende oluyor ben üstteyken.tamamını alabilene kadar biraz sabrediyoruz.sonrası ise hiç sorunsuz,nasıl olması gerekiyorsa öyle devam ediyor.ben tamamen alıp biraz da rahatlayınca pozisyon da değiştiriyoruz hiç sıkıntı olmuyor.sadece ilk girişte biraz sabırla yani.hareket korkum vardı benim en çok,onu geçince çok rahat ve sıkıntısız devam ediyor.ağrı,sızı vs hiçbir problem yok.hatta gayet rahat
dualarımız tabiki seninle.içine çöreklenen acıyı,başka hiçbir şey düşünemez hale gelmeni,tam cesaretini topladığında tekrar düşmeni,kendinden başka herkesi çözebilecek gibi görüp kendini eksik görmeni,gözyaşlarını nasıl bilmem.bana hep destek oldular,ben de her ihtiyacın olduğunda destek olacağım.ne demek olduğunu biliyorum.her şey bitti dediğimde çözdüm ben,öyle psikolojim iyi falan değildi,cesaretim yoktu.demek ki o durumda bile çözülüyormuş.sen de çözeceksin.ne istersen sor,ne istersen anlat yanındayız,yanındayım.
banada gleitgellen jel ile bebe yağı tavsiye etmişlerdi ama forumdakiler zeytinyağından çok memnun bende ona geçicem şu adetim bitsede aparat egzersizlerime devam etsem
ben de regliyim şu an canım bitsin diye sabırsızlanıyorum. aparatla yapıyorum bende daha 5 cm deyim ama inşallah artık bitirelim bu işi canım.
canım sen bence 7 cm ye geçebilirsin sen zeytinyağını denemişmiydin?
zeytinyağı ile yapıyorum canım zaten. 6cm in yarısını alabilmiştim en son. fakat ben bir eş denemesi yaptım hüsran olduondan sonra egzersizlerde ilerleyemedim 2 gün, olumsuz mu etkiledi bilmiyorum, arkadaşlar regl öncesi olduğun için zorlanmışsın egzersizlerde dediler. bakalım inşallah regl bitince hızlanmayı düşünüyorum. 6 cm yapıp 8 ve 10 cm geçeyim diyorum inşallah olur. bu ay çıkmadan halletmeliyim başka çarem kalmadı artık.
cnm reglden olabilir ve eş denemesinden sonra egzersizlerde ilerleyememek yada aparatın çapı büyüdüdüğünde egzersizlerde ilerleyememk bendede oluyor ama sonra egzersizlere devam edilebiliyor. merak etme yani yaşanan bi durum hatta komar da bunu belirtmişti hatta onun ki egzersiz yapamazken 20 gün sonra eşi ile başarabilmişti yani kafana takma düzelecek
inşallah herşey düzelir hepimiz için. burayı okudukça olabileceğine inanıyorum, zaten ben doktorla 1parmak 1 boğum yapabilmiştim sadece, aylarca uğraşmış ve sonunda herşeyi bırakmıştım ama burası sayesinde 15 günde 5cm e gelebildim. oranın boşluk olduğunu kabullendim, rahatlayabilirsem olucak inşallah artık. burdakilerin desteği insana çok iyi geliyor. yoksa hiç bir şey yapamazdım ben. canım sana birşey sorayım, regl için kaç gün ara vermeliyim?
reglin tamamen bittikten sonra hemen başlayabilirsin cnm bide sen eş denemesinden sonra egzersize geçemedim demiştinya eğer tahriş hissi fln olduysa bi krem önerebilirim banada dr vermişti adı hametan vajinanın dış yüzeyine sürebilirsin ben kullanıyorum memnunum ama öyle herzaman değil gerçekten çok zorladığımda tahriş olduğu zamanlarda
tamam canım tahriş olursa alırım kremden çok sağol. ama şu ana kadar tahriş hissetmedim. sadece yanma oluyor bazen o da normalmiş galiba. benim reglimin tamamen bitmesini beklersem bir haftayı bulur. 4. günden sonra azar azar geliyor, o zaman başlasam bir zararı olur mu canım? o kadar ara vermek istemiyorum.
ben tamamen bitmesinin daha iyi olacağını düşünüyorum çünkü vaji hassas oluyor. bi de sen parmak egzersizini yapmışsın bence ara vermenden birşey olmaz ama yinede denemek istiyorsan dene bi sıkıntı hissetmezsen devam edersin . başka bir sorun olmaz. yanma hissi normal bendede oluyordu ama egzersizlere devam edince o da gececek benim ki geçti. benim ilk zamanlar yanma batma oluyordu hatta 3 gün fln devam ediyordu şimdi hiçbiri kalmadı sadece 10 cm gecince biraz oldu ama alışınca o da gececek. yanma hissi kuruluktan olabiliyor egzersiz sırasında stres oluyorsan vaji içi kuru olabiliyor. bu arada parmağına yada aparatına mutlaka cerrahi eldiven yada prezervatif geçir
prezervatif geçiriyorum canım. ben çok soruyorum ama kusura bakma canım, bir aparatla kaç gün uğraşıyorsun canım? ben aparatı alabilmek için bir kere yarım saat uğraşıyorum en az, o aparata alışmak için de bazen 2 gün bazen 5 gün uğraşıyorum. fakat hiç bir zaman hop diye alamıyorum hep ağır ağır milim milim normal mi sence? yoksa yanlış yaptığım bir şey var mı?
sor cnm çekinme bende sora sora öğrendim ben 1 aparatla 1 gün uğraştım 1. gün serçe parmak 2. gün işaret 3.iki parmak(hemen olmadı 3 de fln oldu) sonra muma geçtim ki 7cm de kaldım araya reglm girdi bende 10 cm ye gecemedim daha zorlanıyorum. canım bende çok yavaş ittiriyorum o normal ama dr bana sonra gececek dedi vajinanın o hisse alışması gerekiyormuş. aparatı yada parmağını popo yönüne eğimli tut canım ve içindeyden kegel egzersizi yap sık bırak sık bırak durumun normal merak etme kişiden kişiye değişiyor günler boyutlar sende ilerleyeceksin
sor cnm çekinme bende sora sora öğrendim ben 1 aparatla 1 gün uğraştım 1. gün serçe parmak 2. gün işaret 3.iki parmak(hemen olmadı 3 de fln oldu) sonra muma geçtim ki 7cm de kaldım araya reglm girdi bende 10 cm ye gecemedim daha zorlanıyorum. canım bende çok yavaş ittiriyorum o normal ama dr bana sonra gececek dedi vajinanın o hisse alışması gerekiyormuş. aparatı yada parmağını popo yönüne eğimli tut canım ve içindeyden kegel egzersizi yap sık bırak sık bırak durumun normal merak etme kişiden kişiye değişiyor günler boyutlar sende ilerleyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?