Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm bak öle düşünme egzerszler hem vajinamızı genişletirken beynimizde bu şekilde oraya birşeylern çok kolay girebileceğini anlıyor.
beynin anladığı an kasılmalar azalacak cnm ve dediğin gibi inanman önemli. eşimiz ve yuvamız için inanmak zorundayız :13::13:
bu arada 11 aylık evliyim cnm:123:

canım ben 10 aylık evliyim,11 aya doğru gidiyorum. moralini bozma canım, bir kaç gün öncesine kadar berbat durumdaydım ben, eşimin söyledikleri, yanımdan kaçıp gitmesi çok ağırıma gidiyordu, bütün gün ağladım ama bir işe yaramıyor kendini, evliliğini hırpalamaktan başka. sağolsun buradaki arkadaşlar sayesinde toparlandım. bak burada yenen bir sürü insan var, sen de yeneceksin ben de inşallah. ben de daha yenemedim ama ilerliyorum ve biticek bu iş, bitmeli. ben de o an çok heyecanlanıyorun kendimi kaybediyorum ama sorunu çözmemiz lazım di mi? yenen arkadaşlar yazacaktır sana ve daha çok moral verecektir. üzme kendini, gel beraber kurtulalım bu dertten, korkularımızdan. herkes yapıyorsa biz de yaparız.

süpersiniz siz yaaa...bayadır takip ediyodum üye olmak bi türlü nasip olmamştıı,, baktım ki burda benim gibi çok insan varr bi nebze de olsa rahatladımm Rabbim hepmzn yardımcısı olsunn..zaten benim gözyaşlarımın ayarı yokk uzun zamandır bi de burda yenen arkadaşlar için yeni gelin muhabbeti yapılıyo yaa o kadar duygulandım kii anlatamam kendimizi en azından kendimi hep eksik, ezik hissediyorumm ve de bu beim iş hayatıma bile yansıyoo,, tez zamanda kurtulmak dileğyleee...

amin. canım o eziklik bende de oluyor ve sadece iş hayatıma değil sosyal hayatıma da yansıyor. hatta eşim hastalığını anlıyorum ama bu hallerin beni daha çok yıpratıyor, neşeli ol yokmuş gibi davran ki bir gün yok olsun diyor.Burası ve egzersizler kendine olan güvenini tekrar yerine getiriyor. ağlamak çözüm olmuyor bunu görüyoruz, pes etmek yok. inşallah bitecek...

melodika evet ben aparatla çalıştım.çok tekrar tekrar anlatıyor olucam ama ne yapayım:)ben,inanamazsan geçmişe bak egzersizleri çok zor başardım.sadece bir gün inat ettim ve direk 7 cmlik aparatı yerleştirdim.sonra hareket ettirmeye ve bu hisse alışmaya çalıştım.en önemlisi hareket.sonra 9 cm e çıktım o da tamam.derken birden bire olmadı.uğraştım,zorladım,bekledim yok,ne yaptıysam olmadı.hatta o kadar kötüydümki,çok değil bak 20 gün önce falan oluyor bunlar bak yazılanlara.beni teselli etmeye çalıştılar,yapabilirsin ,bırakma falan ama hem artık olmayınca zorlamaktan tahriş vardı hemde çok kötüydüm ve bıraktım egzersizi.araya regl girdi.o bitti derken moralim bozuktu hadi yarın,öbürgün başlayayım mecburen egzersize derken ÇÖZÜLDÜ.Egzersizin müthiş faydası var çünkü en ufak bir kımıltıda sıçrıyor ve eş denemesinde çaresiz kalıyordum bu yüzden.aparatı egzersizler sırasında hareket ettirebilince ve bu hissi tanıyıp,rahatsız edici olmadığını görünce aslında çoğu çözülmüş demekki.
melodika sen kendini biliyorsun,eğer stresin çok yüksek ve zamanla hafiflemiyorsa kendini birde psikolojik olarak yıpratma.istersen devlet hastanesi falan olur ne bileyim,bir uzmana git ve sadece psikolojik olarak sakinleşmen için bir danış.bunu bende düşünmüştüm ama paniğim gittikçe hafifliyordu ve aşıyordum bunu egzersizlerle ve gitmedim o yüzden.kas gevşetici falansa evde hala duruyor,alırım demiştim almadım gerekde kalmadı.
canım sen birde bence 5 cmlik aparatı alıyorsun ya,muhakkak küçük küçük hareket ettirmeyi,o geçince daha seri ileri-geri yapmayı dene.bak bu senin kafandaki stresi çok düşürecek hatta aslında kaslarınıda gevşetecek.

o yarım saat uğraşma bende de oluyordu hatta 1 saati,2, saatide buluyordu başlarda çok normal.herşey gayet başarılı merak etme.milim milim kısmı da normal.nefes ve HAH diye vermeyi ve ıkınmayı yapabildiğinde girişten sonra çok daha rahat ilerleyecek yapıyorsun bunu değilmi?en önemlisi bu.nefes al-hah diye verirken kaslarını açtığını hisset,ıkın ve küçücük it.yönü unutma.geçecek bu günler güzelim hadi devam:)))

öyle psikolojim süper olmalı falan diye kasma kendini.nasıl olabilirsinki?çok normal.ben yendiğimde berbattım o gün.sorsan o kafayla asla olmazdı.denemeye geçerken ama kkaderimin söyledikerini hatırladım.onun egzersiz olmadanda yendiğini.nefes ve ıkınmayı hatırladım,nasıl durmam gerektiğini hatırladım,z.yağını derken ve o an telaşım geçti.eş denemesinde hareketten paniklemeyecek hale geldiysen o zaman psikolojin süper olmasada oluyor demekki.çünkü yanlışlarını düzeltip çözmeye odaklanabiliyorsun ve başarılıyor.
sakın sakın ümitsizliğe kapılma.üzülüyorsun elbette ama çözüleceğine emin ol.sadece burayı bırakma,dua et ve egzersiz yap.gör bak nasıl çözülecek.yazık değilmi sana,ne kadar zor birşey bununla mücadele etmek.denemekten başka çaren yok,egzersizi yapacak,burayı bırakmayacak ve nasıl çözüldüğünü göreceksin.sonrada sende benim gibi başarını anlatacaksın,ne kadar rahatlayacaksın bir bilsen.hep bunu düşün ve gülümse:))))))

sağol canım sevincimizle sevinmişsin.bizde sana sevinceğiz Allahın izniyle.o ezik hisler,işte güçte heryerde aklının bir yerinde durmalar,ağlama nöbetleri hepsini burdakilerin çoğu geçirdi.çözenlerin bile geri dönüp başkalarına yardım etmek istemesi bundan.çünkü çok beter bir his biliyorsun.tez zamanda kurtulacaksın,senide halaylarla kutlayacağız.böyle mutluluktan gözlerinin içi gülecek inşallah:)

1 yıl olacak ( dun yine başarısız bir deneme yaşadım yapanlar nasıl yapio die kendi kendimi yiyip duruorum dua edin bana ramazanda bitti egzersizslere ağırlık vermek istiorum (((

komar çok teşekkür ederim sana uzun uzun yazmışsın, nasıl bir iyilik ediyorsunuz anlatamam. Allah sizden razı olsun. aparatı hafif hafif hareket ettiriyorum canım hatta son egzersizde çok az ileri-geri yapabildim. nefes işini pek ayarlayamıyorum galiba nefesi verirken mi ıkınmam gerekiyor? ıkınınca kolay gidiyor, zaten bir yere kadar çok zor girişte bazen orda 2 saat takılıyorum ama orayı geçince çok rahat kayıyor. ben de 9-10 cm lere gelince rahatlar mıyım acaba? canım bir de ben eşimin aparatı yerleştirmesine asla izin veremiyorum sıçrıyorum problem olur mu ki? doktora gitmek beni daha çok geriyor sanki. kas gevşetici ben de aldım içmeyi düşünüyorum ama. bitirmek istiyorum artık çok, reglim bitsin diye sabırsızlanıyorum.

içimi nasıl rahatlattın canım anlatamam kendimi çok yavaş sanıyordum normal yani:) geçecek inşallah komar sizler sayesinde. reglim bitsin hemen devam etcem canım hemen

ben derince burnumdan nefes alıyordum sonra ağzımdan hah diye hızla verirken o bölgedeki kasları sanki iter gibi açıyordum üstüne birde ıkınıyordum,bunu yapabilirsem çok rahatlıyordum.9-10 lara gelince elbette rahatlayacak hatta cesaretleneceksin emin ol.eş meselesine gelince.bak onu bende yapamamıştım.eşimin beni egzersiz yaparken görmesini de istemedim,aparatı ona yerleştirtmeyide.onun da bozulur psikolojisi diye korktum belki saçma ama.şimdi yenmişken bile bana o tedirgin edici geliyor.hepimizde farklı olmuş bu kısmı.aslında rahatlatırdı beni deneseydim bunu belki ama denemedim eş parmağı veya eşin yerleştirmesini.ama hareket ettirmeye alışınca bu benim için eş yerinede geçti.reglin bitsin ne kadar rahat olacağına şaşıracaksın tam zamanı.bak bende o zaman yendim hatta.çoğu kişide en uygun zamanın regl sonu olduğunu söylüyor.beraber sevincini nasıl kutlayacağız bunu düşün.ne haldeydim ben bak şimdi ne kadar mutluyum,geldim birde size bile tavsiye verir oldum.sen de bunu yapacaksın.hadi canım sakın yılmak yok

1 yıl olacak ( dun yine başarısız bir deneme yaşadım yapanlar nasıl yapio die kendi kendimi yiyip duruorum dua edin bana ramazanda bitti egzersizslere ağırlık vermek istiorum (((

merhaba canım eşli denemede mi başarısız oldun yoksa egzersizlerde mi?
sakın canını sıkma, bende eşle sürekli egzersiz yapardım ama kendimi hep olacak diye telkin ederdim. olmadığında hiç üzmedim kendimi. bugün olmaz belki ama, çalıştıkça azmettikçe bi bakmışsın ertesi gün olmuş. olmayacak diye hiç düşünme canım, mutlaka olacaktır. bayramdan sonra egzersizlerine devam et, ama bir gün yapıp diğer gün bırakma, hergün mutlaka yapmaya çalış.
Rabbim yardımcın olsun, umarım en kısa zamanda yenersin canım..

eş denemesinde başarısız oldum egzersizde orta parmağımı rahat alabiliorum ama ıkı parmak yapamadım bir turlu arayada ramazan girince iyce sarktı umutsuzluğa kapıldım (

şu ziyaretçilerde aaramıza katılsada onlarada yardımımız olsa.öylece okumayın arkadaşlar,katılın,sorun.bize nasıl yardım ettilerse bizde size yardım edelim.bitsin bu sıkıntılar

özelden yazamıorum 50 msj hakkımı tamamlamamışım bir ara yeşim yerçok u çok araştırdım gitmeyi düşüğnüyordum ama param yok ve borç ödüyorum 3000 tl istiyormuş o yüzden egzersizle halletmeye çalışcam inşş

eş denemesinde başarısız oldum egzersizde orta parmağımı rahat alabiliorum ama ıkı parmak yapamadım bir turlu arayada ramazan girince iyce sarktı umutsuzluğa kapıldım (

merhaba .. maşallah orta parmağa kadar gelmişsin bundan sonrası çok kolay olacak emin ol. ramazanda olsa günde 15 dakikanı ayır lütfen. ama deneme için acele etmemeni tavsiye ederim ben çevresi 10 cm olduğunda denemiştim hiç zorlanmadan yapmıştım. inşallah en kısa zamanda bu sorunun üstesinden gelebilirsin. kolay gelsin.

kızlar ya moralim çok bozuk. misafirlerim geliyor bu akşam yeni haber geldi, 2hafta yatılı. napıcam ben egzersizler ne olacak? çok gaza gelmiştim bitecekti bu iş regl sonrası offff

ya komar yatılı misafirim geliyor en az 15 gün kalırlar. napıcam ben egzersizleri nasıl yapcam? bırakmak istemiyorum. çok kararlıydım, bütün planlarım bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…