Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inşş ya çok istiyorum buraya giripte yapanları gördükçe kendime olan güvenim geliyor en kısa zamanda yenip bebek yapmak istiyorum hayırlısı olur inş.

tüm bacılarımın bayramını kutlarım, şeker tadında bir bayram geçirmeniz ümidiyleee bacılarım....

ya komar yatılı misafirim geliyor en az 15 gün kalırlar. napıcam ben egzersizleri nasıl yapcam? bırakmak istemiyorum. çok kararlıydım, bütün planlarım bozuldu

hah tam zamanı.o öyle olur hep zaten, hay aksi.neyse çare düşüneceğiz.15 gün kaybetmek yok.zor olacak ama kendine ayırabileceğin bir yarım saat lazım odanda.bunun için bir kılıf uydurabilir misin?sen şimdiden kegellere başla bayramda.kaslarını tut bırak,nefes alıp hah diye verdiğinde kaslarının açıldığını hisset kendini hazırla.bak belki bu hayırlı bile olur,daha planlı götürürsün.ne olur bu misafirlerin hastalığına bahane olmasına izin verme.beraber konuşup bir plan yapalım,ertelemeyelim.misafirler gidene kadar egzersizini yaparsın,onlar gidince eş denemesine geçersin üzülme.bir çare bulunacak plan sekteye uğramayacakşimdiden iyi bayramlar.

Hayirli bayramlar hepinizee :))) biz esimle tatildeyiz ... en son 2 parmak yapmistim.... esimin parmagini alamiordum ....dün gece esimin parmagini aldim cok rahat oldu....penis almis kadar mutlu oldum nasil aldm anliyamqdm nefes verip ikindim ...snra biraz basim dondu cnki nefes veriordm surekli snra 2 parmaga gecmedik ...bu aksam acaba penis denemesi yapsammi kendimi cok oyi hissediorm onun parmagi imkansizdi cnki ama suan o rahtlikla penis niye olmasnki diyorum

bence denemelisin gurbetçi önemli olan senin moral olarak buna hazır olman ..Hadi hayırlı olsun inşallah evine gelin olarak dönersin canım :)

Cok rahat parmak alabiliyorum ...dün gece de cok istekliydim ama bilmiorum esim heycan mi yapti stres mi yapti bi turlu kalkmadi cok stres oldu snra bende uatune gitmemek icin zaten henuz erken dedm biraz daha ergzersiz sart dedim. Cok tuhaf .ilkdefa boyle oldu .... vardir bundada bi hayir...

orta parmak denemesinide geçtimi düşünüyorum ama daha kafamda bitiremedim nedense?şimdi napmam gerekiyor ve 2 parmak denemek istedim ama giriş kısmından olmadı normalmi sizce ?

orta parmak denemesinide geçtimi düşünüyorum ama daha kafamda bitiremedim nedense?şimdi napmam gerekiyor ve 2 parmak denemek istedim ama giriş kısmından olmadı normalmi sizce ?

2 parmak bende uzun sürdü...... bence hic morel bozma ...önce orta parmagi surekli dene ... rahat ol... orta parmagini icinde tut hergun 10 dakika en az.... haraket ettir iyice ... eger orta parmagi rahatlikla alabiliyorsan ozaman rahat oldugun anda 2 parmaga gec.... burnundan uzun nefes al...agizdan nefes veririken ve ayni anda ikinirken 2 parmak dene ..emin ol cok rahat olcak ...ama kafanfa yapabilirim de... sonucta orta parmak oldu 2 neden olmasn...tabiki olucak.... inan buna :) hadi guzel haberlerini bekliyoruz

orta parmak çok rahat girdi tekrar tekrar diğer parmaklarıda denedim çok rahat oldu hatta hareket bile ettirdim ama vajinanin giriş kısmına bi türlü 2 parmagı yerleştiremedim bilmem anlatabildimmi ?ya ben bu tarz şeyleri ilk kez burda sizlerle konuştugum için nasıl anlatacagımı şaşırıyorum kusuruma bakmayın nasıl bileydir bu ya allahım kimseyi bu dertle sınamadın hepimizi kurtarsın bu dertten inş bir an önce

:) bende ayni sorunu yasadim. Iki parmagi küs seklindemi deniosun yan yanami ? Ben küs seklinde alabilmistim. Bazi arkadaslar da orta parmagi aldiktan snra ikinci parmagi ekliyor. Ama kafan rahat olsun. Dedigim gibi benim 2 haftami aldi 2 parmak. Dene .... kendini rahat hisset... bol kayganlastirici sür...denemden yarim saat boyunca nefes egzersizi yap....nefes alirken kaslarini SIK ...nefes veririken gevset.... guzel seyler düsün.... bilemiyorum nasil yardimci olayim.... evet hastaligimiz icin ugrasmaliyiz ama sonunda hepsine degcek. Bende suan 2 parmaktayim...hala alisamadm tek parmak kadar...ama cok umutluyum sonucta iyilesme ihtimali 100 % olan bi durum bizimkisi...iyilesmeme gibi durum soz konusu degil sadece ertelemiyelim ve sabredip egzersizletimizi yapalim ve inanalim buna.

çok teşekkür ederim sen elinden geleni yapıyorsun destegin için çok saol.ben direk küs şeklinde denedim ama hiç bişekilde olmadı dahaki egzersizde ona yoğunlaşıcam (

ArkAdaşlar merhaba. Ben hala başaramadım. Egzersizde en son mumu alabilmiştim. Dün eş denemesinde yine olmadı. Benim sorunum eşimin p sinin oraya girememesiz. Yani üstte olup kendim itmeye çalışsam da olmuyo, napıcam bilmiyorum. Altta olsam kasılıyorum zaten. Sizden ricam, bana şu sorunun cevabını vermeniz. Egzersiz derken, ben parmağımı da mumu da sokabiliyorum, egzersiz bu kadar mı, yoksa asıl mesele onlarla orayı genişletmekte mi? Burayı anlamadım. Yani ben oraya bişe girebildiğini anladım evet, mumu da soktum ama eşimin p ini kesinlikle alamıyorum. Ne yapmam lazım, nolur yardım edin. Psikolojim bozuldu artık

canim merhaba mumu soktum parmagi soktumla olmamasi normal.sen nezamndir egzersiz yapiosun kac parmaga kadar geldin 3 parmakta yenebilirsin anca.ayricada aparattada 10. cm olmasi lazim genisligi hem orasi genislicek hemde oraya biseyin girceini anlican hemn es denemesine gecersen moralin bozulur tabiki en son es denemesi olucak lutfen caninu sikma zamnla hallediceksin

Avesra cvp verdiğin için çok tesekkür ederim. İçim öyle rahatladı ki...yani egzersize, orayı genişletmeye devam et diyorsun değil mi? Çünkü şu an derdim eşimin p inin oraya girmicekmii gibi çok büyük gelmesi. Deliği bile bulamıyorum onunla denediğimde. Şimdi ben egzersizlere devam edicem o zaman. Sorunum olursa yardım edersiniz değil mi? Bu site olmasa yemin ederim bunalıma girerdim. Allah razı olsun sizden

egzersize devam et aparatla calisirsan 10 cm parmak olursa 3 parmagi yap oyle es denemesine gec ozamn zaten olucak.zaten p... daha yumusak daha kolay giricek ama egzersiz olmadan yenen yok zaten egzersizsizcyenseydik bu hastaligi yasamazdik icini ferah tut hepimiz ayni seyi yasadik.ayriza teri bulamiorsan ayna alip vajinani incele delige iyice gor yeri ogren guzel haberrlerini bekliorum

komar avesra melisa_ak nerelerdeler ? regli sonrası bayram derken baya ara verdim dün 7 cm lik mum denemesinde çok zorlandım yine sızılarım ve yanmalarım oldu beyin bi kez algıladığında eskiye döneceğimi hiç düşünmemiştim moralim bozuldu ya ne güzel iyi gidiyodum

herkesin geçmiş bayramını kutlarım. günlerdir giremiyorum buraya bayramdı, misafirdi. hala misafirim var egzersizlere ara vermiştim kızlar 5 gün hem regl hem bayram. dün yapabildim ama çok zorlandım sadece 5 ve 6cm liğin yarısını alabildim, yanma ve garip hiç olmayan bir sızı vardı ve çok sıkı geldi bana. neden böyle oldu ya, geriledi mi?

sağol canım, sanada iyi bayramlar. ertelememeye çalışıyorum canım, 5 gün aradan sonra dün yaptım, misafirleri gezmeye gönderip ama olmadı olmadı yarıya kadar zor alabildim neden ya, ben hızlanmak istedikçe yavaşlıyorum sanki. takıldım kaldım haftalardır aynı aparatta gene. ne yapmam lazım? bugün yapabilirim inşallah misafirim hala var. çarşamba gidiyor ama çarşambaya kadar ara vermek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…