- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #157.421
merhaba .. maşallah orta parmağa kadar gelmişsin bundan sonrası çok kolay olacak emin ol. ramazanda olsa günde 15 dakikanı ayır lütfen. ama deneme için acele etmemeni tavsiye ederim ben çevresi 10 cm olduğunda denemiştim hiç zorlanmadan yapmıştım. inşallah en kısa zamanda bu sorunun üstesinden gelebilirsin. kolay gelsin.
ya komar yatılı misafirim geliyor en az 15 gün kalırlar. napıcam ben egzersizleri nasıl yapcam? bırakmak istemiyorum. çok kararlıydım, bütün planlarım bozuldu
Hayirli bayramlar hepinizee :))) biz esimle tatildeyiz ... en son 2 parmak yapmistim.... esimin parmagini alamiordum ....dün gece esimin parmagini aldim cok rahat oldu....penis almis kadar mutlu oldum nasil aldm anliyamqdm nefes verip ikindim ...snra biraz basim dondu cnki nefes veriordm surekli snra 2 parmaga gecmedik ...bu aksam acaba penis denemesi yapsammi kendimi cok oyi hissediorm onun parmagi imkansizdi cnki ama suan o rahtlikla penis niye olmasnki diyorum
orta parmak denemesinide geçtimi düşünüyorum ama daha kafamda bitiremedim nedense?şimdi napmam gerekiyor ve 2 parmak denemek istedim ama giriş kısmından olmadı normalmi sizce ?
ArkAdaşlar merhaba. Ben hala başaramadım. Egzersizde en son mumu alabilmiştim. Dün eş denemesinde yine olmadı. Benim sorunum eşimin p sinin oraya girememesiz. Yani üstte olup kendim itmeye çalışsam da olmuyo, napıcam bilmiyorum. Altta olsam kasılıyorum zaten. Sizden ricam, bana şu sorunun cevabını vermeniz. Egzersiz derken, ben parmağımı da mumu da sokabiliyorum, egzersiz bu kadar mı, yoksa asıl mesele onlarla orayı genişletmekte mi? Burayı anlamadım. Yani ben oraya bişe girebildiğini anladım evet, mumu da soktum ama eşimin p ini kesinlikle alamıyorum. Ne yapmam lazım, nolur yardım edin. Psikolojim bozuldu artık
Avesra cvp verdiğin için çok tesekkür ederim. İçim öyle rahatladı ki...yani egzersize, orayı genişletmeye devam et diyorsun değil mi? Çünkü şu an derdim eşimin p inin oraya girmicekmii gibi çok büyük gelmesi. Deliği bile bulamıyorum onunla denediğimde. Şimdi ben egzersizlere devam edicem o zaman. Sorunum olursa yardım edersiniz değil mi? Bu site olmasa yemin ederim bunalıma girerdim. Allah razı olsun sizden
hah tam zamanı.o öyle olur hep zaten, hay aksi.neyse çare düşüneceğiz.15 gün kaybetmek yok.zor olacak ama kendine ayırabileceğin bir yarım saat lazım odanda.bunun için bir kılıf uydurabilir misin?sen şimdiden kegellere başla bayramda.kaslarını tut bırak,nefes alıp hah diye verdiğinde kaslarının açıldığını hisset kendini hazırla.bak belki bu hayırlı bile olur,daha planlı götürürsün.ne olur bu misafirlerin hastalığına bahane olmasına izin verme.beraber konuşup bir plan yapalım,ertelemeyelim.misafirler gidene kadar egzersizini yaparsın,onlar gidince eş denemesine geçersin üzülme.bir çare bulunacak plan sekteye uğramayacakşimdiden iyi bayramlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?