- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #157.441
komar avesra melisa_ak nerelerdeler ? regli sonrası bayram derken baya ara verdim dün 7 cm lik mum denemesinde çok zorlandım yine sızılarım ve yanmalarım oldu beyin bi kez algıladığında eskiye döneceğimi hiç düşünmemiştim moralim bozuldu ya ne güzel iyi gidiyodum
bence de kızlar nerdesiniz? size ihtiyacımız var. canım benim de aynı oldu, bende aynı şekilde regl, misafir, bayram ara verdim. şimdi olmuyor, tamamını alabildiğim aparatın yarısını alabiliyorumçarşambaya kadar da misafirim var
kızlarrr günaydın.
herksin geçmiş bayramını tekrar kutlarımmm
ramazan sonrasına erteleyenler haydi bakalm çalışmalara son gaz devam. bayram sonarsı artsın gelinlerimiz...
LATEU cnm moralini hiç bozma en büyük düşmenımız moral bozukluğu biliosun. gerileme ara ara hepimizde oldu.
ben mesela ara verince birden en kalınını değil en inceden almaya başlıodm . mesela direk 7 cm i alma 4-5 i fln al sonra 7cm i al. ama şunu unutma ilk aldğında acıma sızlama olsada diğer almalarında o acı hep daha az oluo cnm emin ol
burdayız cnmmmmmmmmmm
öylede ne bileyim insan hızını almışken başa dönmek sinir bozucu bide şu yanma ve sızlamaları yine yine çekmek of.
çalışmalara devam edicem ztn dün mumu alamadım parmak denedim sonra mumu deneyince oldu 7 cm de devam edicem yine ne güzel 10 cm ye az kalmıstı
QUOTE=melodika85;31500253]melisa_ak iyiki geldin canım ya. neden geriledim ben şimdi, regl için 5 gün ara verdim, 6.gün yani dün yaptım egzersiz ama aparatların yarısını alabildimgevşek olur sanmıştım regliden sonra ama çok sıkıydı sanki.
mrb bayanlar sitenize yeni üye oldm bayadır takip ediyorum sizi bende 1 yıllık evliyim ve aynı hastalıkdan muztaribimdaha dr bile gitmedim hangi dr gitmem lazım onuda bilmiyorum banada yardım edin lütfen
Öncelikle merhaba ben 2 gün önce evlendim maalesef ilişkiye giremiyorum p..n bi kısmı giriyor ama bi noktaya geliyor devam edemiyorum nolur yardımınıza ihtiyacım var dünden beri elimde pc bu sayfaları okuyorum serçe parmağımı içime alabildim baş parmağımında bi kısmı girdi sizce durumum çok mu vahim dün emla krem aldım bugün onunla deneme yapıcaz napcam bilmiorm
Öncelikle merhaba ben 2 gün önce evlendim maalesef ilişkiye giremiyorum p..n bi kısmı giriyor ama bi noktaya geliyor devam edemiyorum nolur yardımınıza ihtiyacım var dünden beri elimde pc bu sayfaları okuyorum serçe parmağımı içime alabildim baş parmağımında bi kısmı girdi sizce durumum çok mu vahim dün emla krem aldım bugün onunla deneme yapıcaz napcam bilmiorm
cnmmm ne kdar yenisin daha . rabbim ömür boyu mutluluk versin :)
senin duruöun bence hiç ama hiiiç vahim değil. sana tavsiyem eş denemesinden önce birde muhakkak zeytin yağı kullan nasıl kayıp gittiğine inanamayacaksın :) güzel haberlerini bekliyoruz:)
seninki bencede iyi durumda ama şikayetlerin devam ederse bir jineklağa görü derim ben eğer o problem yok derse burada yazılanları denersin enazından kafan rahat olur
kızlarmerhaba,geçenlerde bu problemi yaşadığımı yazmıştım birisi bana parmak egzersizi yap demişti ama onu bulamıyorum şu anda foruma yeni üye oldum kullanmayı çok bilmiyorum açıkçası neyse gelelim konuya benim durumum nispeten daha iyi (yani bana göre olduğu için ben hoop eşimle deneme yapmaya karar verdim eşimin penisi giriyor fakat o dar boğumdan öteye geçmiyor( oradan nasıl geçiricez bunu yaa ( bi de o kadar girmeyle hamile kalınır mı??off kızlar iyisi mi en baştan egzersizlere başlayıp devam etmek acelenin faydası yok belli,ama ben ilk zamanlar bacaklarımı açamıyodum bile zamanla bu duruma geldik çok şükür şu boğumu geçsek iş tamamdır bi de bu kadar girmeyle kızlığım bozulmuşmudur???Allah hepimizin yüzüne baksın kızlar yaşamayan bilemez bu illeti
o boğum varya ne var orda anlamıyorum daha yeni evliyiz bi kısmı giriyor ama duvar gibi bişey daha ileri gitmiyor delirmek üzereyim çok çareszm her şeye bir çare buluyordum ama buna bulamıyorum 2 günde çöktüm resmen ilk günlerimizde bu kadar mutsuz olacağımı düşünmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?