- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #157.461
kızlar niye kimse cevap vermiyor
canım kiminle yazışmıştın, önceki sayfalara bak. ben de daha yenemedim, egzersiz yapıyorum hala. ama yardım edebileceğim bir şey varsa sorabilirsin?
kızlarmerhaba,geçenlerde bu problemi yaşadığımı yazmıştım birisi bana parmak egzersizi yap demişti ama onu bulamıyorum şu anda foruma yeni üye oldum kullanmayı çok bilmiyorum açıkçası neyse gelelim konuya benim durumum nispeten daha iyi (yani bana göre olduğu için ben hoop eşimle deneme yapmaya karar verdim eşimin penisi giriyor fakat o dar boğumdan öteye geçmiyor( oradan nasıl geçiricez bunu yaa ( bi de o kadar girmeyle hamile kalınır mı??off kızlar iyisi mi en baştan egzersizlere başlayıp devam etmek acelenin faydası yok belli,ama ben ilk zamanlar bacaklarımı açamıyodum bile zamanla bu duruma geldik çok şükür şu boğumu geçsek iş tamamdır bi de bu kadar girmeyle kızlığım bozulmuşmudur???Allah hepimizin yüzüne baksın kızlar yaşamayan bilemez bu illeti
ya kızlar gene olmadı egzersiz. yarım saat falan uğraşabildim bugün ama yok aparatın yarısı giriyor, delircem ne oldu şimdi? daha önce yaptım. ben de hemen 6 cm i yapar 8 ve 10cm e geçerim diyordum. evde misafir var diye stres mi oluyorum anlamadım ki? yarıdan sonrası sımsıkı sanki halbuki regliden önce rahattı.
şu mesajıma deneyimli birisinden cevap bekliyorum lütfenn
canım sıkma kendini . misafirin bi gitsn kafanı güzelce boşalt. hatta egzersizden önce ılık bi duş al çok güzel rahatlatıyor...
nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama aparatına muhakkak prezervatif geçir. sonrasında kayganlaştırıcı jel sür ve popo yönüne itiyorsun değil mi?
cnm merhaba ;
penis ne kdr girdi bilmiorm ama kızlık zarı girişten 2-3 cm içerde sadece . denemelerin esnasında kan geldiyse bozulmuştr.
onu dışında bak sen ucunu girdiğini söylüyorsun. egzersizlere devam et aparatlarını kalınlaştırarak ilerle sonrasında çok çok kolay eş denemesinde başarılı olursun cnm aklna takılan başka bişi varsa çekinme sor
:13:
cnm merhaba ;
penis ne kdr girdi bilmiorm ama kızlık zarı girişten 2-3 cm içerde sadece . denemelerin esnasında kan geldiyse bozulmuştr.
onu dışında bak sen ucunu girdiğini söylüyorsun. egzersizlere devam et aparatlarını kalınlaştırarak ilerle sonrasında çok çok kolay eş denemesinde başarılı olursun cnm aklna takılan başka bişi varsa çekinme sor
:13:
melisaa canım çok sağol, nasıl ödeyeceğim hakkını, hemen geliyon yardıma çok sağol. prezerv. geçiriyorum, zeytinyağı sürüyorum üstüne, daha önce yaptım ama araya zaman girdi olmuyor şimdi, yönü bazen tutturamıyormuşum gibi geliyor ama popoya doğru itiyorum ama yavaş itiyorum herhalde gitmiyor sımsıkı. yarıdan sonra tıkanıyorum. evde misafir olunca yatılı her şey bozuldu, konsantrsyonum da bozuldu
yazıda bahsettiğim kadar girişle hamilelik olur mu ?
sağol canım egzersizlerle devam edeceğim en başından yapmam gerekeni söyler misin apaata geçmeden bi de o boğumakadar yani vajinanın dar bi yeri var ya oraya kadar giriyor o kadar girmeyle hamilelik olur mu
istersen parmağınla istersen kendine aparatlar hazırlayarak başla cnm. kulak çubuğunun etrafını peçeteyle sar. sonra streçle güzelce.
kendine kayganlaştırıcı jel al cnm :13: :)
sana tavsiyem hazırladğn aparatın üstüne prezervatf geçir. aparata alıştıkça peçete ile daha kalınını hazırla.:)
aklna takılan başka bişi olursa çekinme sor cnm
cnm aramıza hoşgeldin.
yazılanları az çok takip ettiysen bende dahil burdaki çoğu bayan bu site sayesinde birbirimize destek ile yendik bu hastalığı.
büyük çoğunluğumuzda ya aparatla yada parmak ile egzersiz yaparak. başta hoşuna gtmeyebilir bu yöntem ama doktora gtsende sana yaptıracağı bu . aklıan takılan en ufak şeyi çekinmeden burda sor cevp veren muhakkak olacaktır.
senden ricam egzersizlere başlamaya kesin karar vermen :)
ozaman sana burdan bütün detayları yazarız:13::13::13:
yazanları takip ediyorum evet aslında dediğin gibi egsersiz yaptım yani şöyle anlatayım eşim parmağını denedi ve girdide p.sinde bi kısmı girio geriye gitmiyor sadece o anda ben kasılıyorum sitnizde biri bi jel yazmış gleit gelen die ismi buu vajinasına sıkmış tamamınıve sonra bu sorun gitmiş öyşe yazıyordu bende 1 yıllık evliyim artık bebeğim olsu n istyorum bilmiyorum napacağımıbi jinekoloğa mı gitsem onuda bilemedim
cnm bak ne güzel başlamışsın egzerszlere kendine aparat hazırla çevresi 10 cm e kadr kalınlaştırırsan eş denemesini çok kolay yaparsn cnm emn ol :)
parmakla yapacaksan 1 parmaktan sonra 2 parmak ,en son 3 parmağını birden al ve eş denemesiii :)
melisaa canım çok sağol, nasıl ödeyeceğim hakkını, hemen geliyon yardıma çok sağol. prezerv. geçiriyorum, zeytinyağı sürüyorum üstüne, daha önce yaptım ama araya zaman girdi olmuyor şimdi, yönü bazen tutturamıyormuşum gibi geliyor ama popoya doğru itiyorum ama yavaş itiyorum herhalde gitmiyor sımsıkı. yarıdan sonra tıkanıyorum. evde misafir olunca yatılı her şey bozuldu, konsantrsyonum da bozuldu
beyinimizin bize oyunu bu hastalık biliyosun. o yüzden konsantrasyon bi bozuldumu zor toparlanıo insan. ama sakin ol cnm. yaptğın en ince aparatla dene mesela en baştan başlamış gibi. bide ben şey yapıyordum. yarısını aldm ya içime diyelm .tıkandiği yerde içimdeyken sağa sola oynatıodm açılsın die.cnm nolur bozma moralini . inan bana gerçeknten geçici bu süreç
canım bencede hareket ettir biraz bende aynısı oldu bende mumu çevire çevire alabildim
melisa_ak yapabildim 6cm i üç kez alabildim. önce 5 cm i aldım sonra kalınlaştırdım. hareket ettirmek inan çok işe yaradı çok teşekkür ederim. hareket orayı gevşetti sanki. yarın biraz daha yapıp 8 cm e geçeyim diyorum olur mu?
kızlarrr evet yapabildim, 6 cm lik aparatı üç kez alabildim. sabah olmamıştı, öğleden sonra uğraştım yapabildim. inş devamı gelir. dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?