Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnmmmmm ne güzel haber buuu sabah sabah çok sevindm:) 8 cm e geç tabii. ama dediğim gibi ilk önce 6cm i al sonrasında 8 cm i al. yakında halayını çekeceğiz cnm eminim ben. haberlerini bekliyorum

ayy inş canım o halayları beraber görelim:) ben uzunluk ölçmüyorum canım ama mumun sadece 3-4cm lik kısmı kalıyor dışarda çok önemli mı acaba?

cnmmmmm ne güzel haber buuu sabah sabah çok sevindm:) 8 cm e geç tabii. ama dediğim gibi ilk önce 6cm i al sonrasında 8 cm i al. yakında halayını çekeceğiz cnm eminim ben. haberlerini bekliyorum

tamam canım ama bugün geçebilir miyim bilmiyorum misafirim var ya. dünkü gibi bir fırsat bulursam hemen yapıcam, aparat hazırlayamasam da en azından 6cm i tekrar yapayım diyorum.

ayy inş canım o halayları beraber görelim:) ben uzunluk ölçmüyorum canım ama mumun sadece 3-4cm lik kısmı kalıyor dışarda çok önemli mı acaba?

inşallah canım yaa uzunluk da önemliymiş galiba çünkü ben en fazla 5 cm ilerletebildim p.uzunluğu kadar ilerletmek gerekiyo sanırım umut dolu günler başladı bizler için artık

inşallah canım yaa uzunluk da önemliymiş galiba çünkü ben en fazla 5 cm ilerletebildim p.uzunluğu kadar ilerletmek gerekiyo sanırım umut dolu günler başladı bizler için artık

evet p uzunluğu kadar ilerletmek gerekiyo çünkü uzunluğa alışmazsada ağrılar oluyor sızı şeklinde ve yanma bende oluyodu

Hacico nasılsın canım valla ben merakla senden gelin haberi bekliyorum haberin olsun :)

iyiyim canım sağol inşallah yakın zamanda vericem müjdeli haberimi bende çok istiyorum bu mutluluğu tatmayı
Rabbim bu sıkıntıyı yaşayan herkesi kurtarsın bir an önce sende dualarını eksik etme canım

orta parmak denemesinide geçtimi düşünüyorum ama daha kafamda bitiremedim nedense?şimdi napmam gerekiyor ve 2 parmak denemek istedim ama giriş kısmından olmadı normalmi sizce ?

ben tek parmağı çıkarmadan ikinci parmağı ekledim.çok kısa sürede oldu zaten çünkü öncesinde tek parmakla iyice kaslarımı gevşettim.sonraki gün eşimin parmağını denedik,kendi parmağımla biraz alıştırdıktan hemen sonra eşim tek parmağını soktu,5-10 dk içinde iyice rahat hissettikten sonra ikinci parmağı soktu.iki parmakla da kaslarımı iyice gevşetti.sonra gerçek denemeye geçtik.hepsi 1 günde oldu hatta yarım saat içinde.nedeni ise kendimi telkin etmem ve pozitif düşünmem.sana tavsiyem tek parmakla iyice kaslarını açman.çünkü iyice açtıktan sonra ikinci parmağı alabilecek düzeye geldiğini zaten hissedeceksin.ayrıca tek parmağı çıkarmadan ikinciyi eklemeyi dene istersen.ben küs pozisyonunda almadım ikisini düz şekilde aldım daha sonra kaslar gevşeyince her türlü hareket ettirebildim zaten.benim yarım saat içinde bu kadar ilerlemem bu işin böyle olması gerektiğini göstermez tabi ki sakın böyle düşünme,sadece pozitif düşünmenin önemini vurgulamak istedim.ne kadar zaman alırsa alsın iyice rahatlayana kadar bir sonraki evreye geçme derim ben.ayrıca eşinin senin gelişimlerini pekiştirmesi de çok önemli,her başarı da ödüllendirin kendinizi,her gelişimini eşinle paylaş.vajinismus yaşayan bir psikolojik danışmanın görüşleri bu yazdıklarım:))

arkadaşlar bu mum kaç kat kağıt havluda 8 cm 9 cm oluyor tahmini bi ölçüsünü bilen var mı biraz tarif edilebilir mi?

cnm onun tarifini burdan izah etmek biraz zor. ben şöyle yapmıştım . ipi cetvelle ölçüp 9 cm kestim. peçeteyi sardıkça iple ölçtüm çevresini:)
tavsiye ederim:13:

Ben çok iyim hayatım düzeldi inşallah tüm kızlarında düzelir canım senin ne sınavın var haziranda benimde sınavım var ve ben düşünüyorum bebek işini çünkü çalışmaya başlayıncaya kadar inşallah toplar kendini en azından bırakırsam gözüm arkada kalmaz...Şimdi hamile kalırsam inşallah sınavdan 2 ay önce doğum oluyor ve atanana kadarda bebiş kendini toplar diye düşünüyorumm..

aaa aynı sınavdanmı bahsediyoruz yoksa
mali müşavir yeterlilik sınavına gireceğim cnm
sen:13:

cnm onun tarifini burdan izah etmek biraz zor. ben şöyle yapmıştım . ipi cetvelle ölçüp 9 cm kestim. peçeteyi sardıkça iple ölçtüm çevresini:)
tavsiye ederim:13:

bende öyle yapıyorumda cnm iki saat hesaplamak sıkıcı hani aşağı yukarı bi tahmin olsaydı dedim ama mecbur iple ölçerek yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…