- 14 Mayıs 2013
- 1.129
- 165
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #157.481
melisa_ak yapabildim 6cm i üç kez alabildim. önce 5 cm i aldım sonra kalınlaştırdım. hareket ettirmek inan çok işe yaradı çok teşekkür ederim. hareket orayı gevşetti sanki. yarın biraz daha yapıp 8 cm e geçeyim diyorum olur mu?
sağol cnm. hareket ettirmek işe yaradı, alabildim 6cm i hem de 3 kez:)
inşallah canım senin adına çooooooook sevindim halaylar gelicek yakında inş. bende memleketten döndüm en son 6 cm kalınlık 5 cm uzunluk alabilmiştim bugün evime gidince uzunluğu 6 7 cmye kadar ilerletmeyi düşünüyorum inşallah devamı gelir
cnmmmmm ne güzel haber buuu sabah sabah çok sevindm:) 8 cm e geç tabii. ama dediğim gibi ilk önce 6cm i al sonrasında 8 cm i al. yakında halayını çekeceğiz cnm eminim ben. haberlerini bekliyorum
çok sevindim canım darısı benim 10 cm ye :)
ayy inş canım o halayları beraber görelim:) ben uzunluk ölçmüyorum canım ama mumun sadece 3-4cm lik kısmı kalıyor dışarda çok önemli mı acaba?
inşallah canım yaa uzunluk da önemliymiş galiba çünkü ben en fazla 5 cm ilerletebildim p.uzunluğu kadar ilerletmek gerekiyo sanırım umut dolu günler başladı bizler için artık
inşallah canım yaa uzunluk da önemliymiş galiba çünkü ben en fazla 5 cm ilerletebildim p.uzunluğu kadar ilerletmek gerekiyo sanırım umut dolu günler başladı bizler için artık
Hacico nasılsın canım valla ben merakla senden gelin haberi bekliyorum haberin olsun :)
orta parmak denemesinide geçtimi düşünüyorum ama daha kafamda bitiremedim nedense?şimdi napmam gerekiyor ve 2 parmak denemek istedim ama giriş kısmından olmadı normalmi sizce ?
arkadaşlar bu mum kaç kat kağıt havluda 8 cm 9 cm oluyor tahmini bi ölçüsünü bilen var mı biraz tarif edilebilir mi?
cnm onun tarifini burdan izah etmek biraz zor. ben şöyle yapmıştım . ipi cetvelle ölçüp 9 cm kestim. peçeteyi sardıkça iple ölçtüm çevresini:)
tavsiye ederim:13:
Devrem nasılsın ne var ne yok nasıl gidiyor taze gelinlik :) Bebiş falan var mı canım :)
iyi sayılır çok şükür cnm sen nasılsınn :)
bebiş yok henüz düşünmüyoruz cnm . haziranda sınavım var . kısmetse sonrasında düşünüyoruz. sende nedir durumlar düşünüomusun hemen
Ben çok iyim hayatım düzeldi inşallah tüm kızlarında düzelir canım senin ne sınavın var haziranda benimde sınavım var ve ben düşünüyorum bebek işini çünkü çalışmaya başlayıncaya kadar inşallah toplar kendini en azından bırakırsam gözüm arkada kalmaz...Şimdi hamile kalırsam inşallah sınavdan 2 ay önce doğum oluyor ve atanana kadarda bebiş kendini toplar diye düşünüyorumm..
aaa aynı sınavdanmı bahsediyoruz yoksa
mali müşavir yeterlilik sınavına gireceğim cnm
sen:13:
Canım bende o sınavlarla uğraşıyorummmm..Bende staj için hazırlanıyorumm vede kpssa ya gireceğim..Valla seni çok merak ediyorum bu kadar benzerlik pesss yaniiii artıkk
cnm onun tarifini burdan izah etmek biraz zor. ben şöyle yapmıştım . ipi cetvelle ölçüp 9 cm kestim. peçeteyi sardıkça iple ölçtüm çevresini:)
tavsiye ederim:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?