- 14 Mayıs 2013
- 1.129
- 165
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #157.501
Canım bende o sınavlarla uğraşıyorummmm..Bende staj için hazırlanıyorumm vede kpssa ya gireceğim..Valla seni çok merak ediyorum bu kadar benzerlik pesss yaniiii artıkk
cnmmm msj göndermiorm sana . gelen kutun boşalt accık
bende öyle yapıyorumda cnm iki saat hesaplamak sıkıcı hani aşağı yukarı bi tahmin olsaydı dedim ama mecbur iple ölçerek yapıcam
komar avesra melisa_ak nerelerdeler ? regli sonrası bayram derken baya ara verdim dün 7 cm lik mum denemesinde çok zorlandım yine sızılarım ve yanmalarım oldu beyin bi kez algıladığında eskiye döneceğimi hiç düşünmemiştim moralim bozuldu ya ne güzel iyi gidiyodum
sağol canım, sanada iyi bayramlar. ertelememeye çalışıyorum canım, 5 gün aradan sonra dün yaptım, misafirleri gezmeye gönderip ama olmadı olmadıyarıya kadar zor alabildim neden ya, ben hızlanmak istedikçe yavaşlıyorum sanki. takıldım kaldım haftalardır aynı aparatta gene. ne yapmam lazım? bugün yapabilirim inşallah misafirim hala var. çarşamba gidiyor ama çarşambaya kadar ara vermek istemiyorum.
bence de kızlar nerdesiniz? size ihtiyacımız var. canım benim de aynı oldu, bende aynı şekilde regl, misafir, bayram ara verdim. şimdi olmuyor, tamamını alabildiğim aparatın yarısını alabiliyorumçarşambaya kadar da misafirim var
melodika bak şimdi üstte yazdığımı oku,inanmıyorsan benim eski, yazılarımı oku.gerileme yok.bazen duraklıyorsun sadece,ama gerileme yok.böyle tıkandığın zaman 1-2 gün ara bile verilebilir bence korkma.yeterki şunu bil ve emin ol,gerileme olmayacak duraklama bu
cnm bişey sorucam aparatı yatar pozisyonda mı yoksa ayakta fln mı deniyodun bundan kimse bahsetmemiş sanki acaba onunda bir kolay yolu var mı
bana sormamışsın ama ben de cevaplayayım haklısın pek açıklama yok.ben koltuğa uzanıyordum,başımın altına yastık koyuyordum.bir bacağımı da koltuğun arkalığına atıyordum,diğeri koltuğun üzerinde.en rahat böyle yapabildim.bir dene
ya ben artık psikopata bağladım belki güleceksin ama ilişki gerçekleşince ara verilincede olurmu acaba tekrar bu tür zorlanmalar sanki bende halletmiş gibi soruyorumda
yok çok normal bu sorun.canım ben yendim ve durumu şöyle anlatayım.bir kere kafan çok rahatlıyor tahmin edersin.ara vermedik tabi pek ama sadece 3-4 dakika en başında yerleştirene kadar bekliyorsun ve sonrası hiç sıkıntısız devam ediyor.öyle aparattaki gibi yarım saat bir saat beklemeler falan hiç yok.hiç sorunsuz.hele bak bu söyleyeceğime dikkat et ve çok söylendi ama yinede kendine hep hatırlat.aparatın yanında bu çocuk oyuncağı.aparat bizim yaptığımız bir şey,üstelik bunu vücudumuz istemiyor bu yüzden zor.ama eşini istiyorsun ve o bir aparat değil.bu en az %70 daha rahat olmasını sağlıyor.çok büyük bir ferahlama arkadaşım bunu bitirmek.dilerim Allah tan hepiniz bunu yaşayacaksınız.
bu arada çok yakında iyi haberler alacağımızı hissediyorum.başaracaksınız kızlar.öyle güzel bir kutlama yapacağızki.hadi devam:))))asla çözmeden bırakmak yok,ne kadar sürerse sürsün.çok yıprandığınız anda benim gibi biraz ara verebilirsiniz.sonra yine aynı yerden devam ediliyor korkmayın.ama derin nefes alın,gülümseyin,çözüme yaklaştığınızı hissedin:)))
bu arada çok yakında iyi haberler alacağımızı hissediyorum.başaracaksınız kızlar.öyle güzel bir kutlama yapacağızki.hadi devam:))))asla çözmeden bırakmak yok,ne kadar sürerse sürsün.çok yıprandığınız anda benim gibi biraz ara verebilirsiniz.sonra yine aynı yerden devam ediliyor korkmayın.ama derin nefes alın,gülümseyin,çözüme yaklaştığınızı hissedin:)))
forumda melisa online idi ondan teşekkür ederim cnm cevap için belki deneyenlerde pozisyonlarını yazarlar bir faydası olur
cnm bende sırtımı yatak başlığına yaslıodum yarı yatık pozisyonda bacaklar açık öle yapıordum. nasıl rahat edersen öle diyo genelde kızlar :)
bende ayakta daha rahat ediyorum ama benimki normal değil çünkü ilişki o şekil olmayacak yatar pozisyona alıştırayım kendimi
çok doğru söylüyosun mantıklı bende biraz şey oluyor aparat elimdeya hareketi bana bağlı eşimleyken sanki o ani bi hareket yapacakmıs gibi geliyo bide ben aparatı ayakta almaya çalışıyorum ama aslında senin dediğin gibi de denemem lazım sonuçta ilişki yatakta olacak yatar pozisyonda yatar pozisyonda çok az denedim ben devam edeyim
melodika bak şimdi üstte yazdığımı oku,inanmıyorsan benim eski, yazılarımı oku.gerileme yok.bazen duraklıyorsun sadece,ama gerileme yok.böyle tıkandığın zaman 1-2 gün ara bile verilebilir bence korkma.yeterki şunu bil ve emin ol,gerileme olmayacak duraklama bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?