Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

misafirler vardı çok ihmal ettim afedersiniz.lateu bunun aynısı bende oldu,kkaderim , yasemin... beni teselli etmeye uğraşmışlardı.hatta egzersizleri bu yüden bırakmıştım.9 cm den sonra iki gün hiç alamamıştım.ne kadar kötü hissetmiştim.meğer bu çok normalmiş ve gördüğün gibi bende yinede çözülüyormuş.geriye düşmek hiç olmuyor demiştim hatırlarsınız.kastettiğim buydu işte.ne kadar gerilemeler oluyor gibi dursada aslında olmuyor emin ol.

melodika bak şimdi üstte yazdığımı oku,inanmıyorsan benim eski, yazılarımı oku.gerileme yok.bazen duraklıyorsun sadece,ama gerileme yok.böyle tıkandığın zaman 1-2 gün ara bile verilebilir bence korkma.yeterki şunu bil ve emin ol,gerileme olmayacak duraklama bu

ben çok üzgünüm bir kaç gün nasıl geçti anlamadım kalabalık misafirlerim var ve fırsat bulmakta çok zorlanıyorum çaktırmadan.ama asla bırakmayacağım yendiğinizi görmeden.hep aklımdasınız. ne sorunuz varsa hepsini cevaplamaya çalışacağım

ya ben artık psikopata bağladım belki güleceksin ama ilişki gerçekleşince ara verilincede olurmu acaba tekrar bu tür zorlanmalar sanki bende halletmiş gibi soruyorumda

cnm bişey sorucam aparatı yatar pozisyonda mı yoksa ayakta fln mı deniyodun bundan kimse bahsetmemiş sanki acaba onunda bir kolay yolu var mı

bana sormamışsın ama ben de cevaplayayım haklısın pek açıklama yok.ben koltuğa uzanıyordum,başımın altına yastık koyuyordum.bir bacağımı da koltuğun arkalığına atıyordum,diğeri koltuğun üzerinde.en rahat böyle yapabildim.bir dene

forumda melisa online idi ondan teşekkür ederim cnm cevap için belki deneyenlerde pozisyonlarını yazarlar bir faydası olur

ya ben artık psikopata bağladım belki güleceksin ama ilişki gerçekleşince ara verilincede olurmu acaba tekrar bu tür zorlanmalar sanki bende halletmiş gibi soruyorumda

yok çok normal bu sorun.canım ben yendim ve durumu şöyle anlatayım.bir kere kafan çok rahatlıyor tahmin edersin.ara vermedik tabi pek ama sadece 3-4 dakika en başında yerleştirene kadar bekliyorsun ve sonrası hiç sıkıntısız devam ediyor.öyle aparattaki gibi yarım saat bir saat beklemeler falan hiç yok.hiç sorunsuz.hele bak bu söyleyeceğime dikkat et ve çok söylendi ama yinede kendine hep hatırlat.aparatın yanında bu çocuk oyuncağı.aparat bizim yaptığımız bir şey,üstelik bunu vücudumuz istemiyor bu yüzden zor.ama eşini istiyorsun ve o bir aparat değil.bu en az %70 daha rahat olmasını sağlıyor.çok büyük bir ferahlama arkadaşım bunu bitirmek.dilerim Allah tan hepiniz bunu yaşayacaksınız.

çok doğru söylüyosun mantıklı bende biraz şey oluyor aparat elimdeya hareketi bana bağlı eşimleyken sanki o ani bi hareket yapacakmıs gibi geliyo bide ben aparatı ayakta almaya çalışıyorum ama aslında senin dediğin gibi de denemem lazım sonuçta ilişki yatakta olacak yatar pozisyonda yatar pozisyonda çok az denedim ben devam edeyim

bu arada çok yakında iyi haberler alacağımızı hissediyorum.başaracaksınız kızlar.öyle güzel bir kutlama yapacağızki.hadi devam:))))asla çözmeden bırakmak yok,ne kadar sürerse sürsün.çok yıprandığınız anda benim gibi biraz ara verebilirsiniz.sonra yine aynı yerden devam ediliyor korkmayın.ama derin nefes alın,gülümseyin,çözüme yaklaştığınızı hissedin:)))

cnm daha zaytinyağınıda alamadım bgn alıcam inş bayram fln girdi araya yarın yazarım

cnm daha zeytinyağınıda alamadım bgn alıcam inş bayram fln girdi araya yarın yazarım

bak canım ben aparatla dediğim şekilde çalıştım ama eş denemesinde o pozisyon değildi başarılı olduğum.buradakiler genelde üstte ve sırtın eşine dönük daha rahat olacağını yazmışlardı ben de buna karar vermiştim denerken.kontrolün bende olması açısından.ama öyle de rahat edemedim:)ben yine üstte ama eşime yüzüm dönük başardım.şimdi aklına takılanı biliyorum.yatarak egzersiz yaparsam eş denemesinde üstte nasıl olacak?bunu ben de düşünmüştüm ve ayakta yada oturur halde aparatı yerleştirmeye çalışmıştım ama olmamıştı.
bundan ne sonuç çıkardım onu söyleyeyim.
egzersizi ne şekilde rahatsan öyle yapabilirsin(benim için en rahatı,koltuğun arkalığına bir bacağımı attığım diğerini dizden kırarak açtığım durumdu)
egzersizde aparatı yerleştirmek zaten zor olduğu için kendimizi birde böyle deneyeyim diye çok zorlamamalıyız
eş denemesine geçerken,kontrolün bizde olmasına ihtiyaç duyuyor çoğu kişi o yüzden üstte olmak o rahatlığı veriyor,egzersizi yatarak yapsanda eş denemesinde üstte olarak başarabilirsin.ben bunun örneğiyim.bir kere bile oturur halde yada ayakta egzersizi başaramamıştım

arkadaşlar merhaba ben uzun bir süre yazamadım ailemin yanına bayram ziyaretine gittim. umarım herkes iidir. ben bayram tatiline gitmeden adet olmuştum bide bayram tatili girince uzun bir süre egzersiz yapamadım şimdi tekrar başladımmm parmak eğzersizlerine cok üzülüyorum acaba başarabilecekmiyim diye ama kararlıyım er yada geç olcak herkesi öpüyorum her aşama aşama tekrar paylaşacağım umarım destek veririsiniz...

dün sabah ve akşam olmak üzere 2 egzersiz yaptım. sabah başarılı olamamıştım ama akşam çok iyiydi. gelelim bugüne gene tam olmadı yarısını alabildim yanma çok oldu halbuki regl den önce yanmalar çok azalmıştı. dün ne kadar sevindiysem bugün yüzüm düştü şimdi neden böyle oluyor çok rahat yapcam sanıyorum ama olmuyor. 8cm e geçemedim tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…