- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #157.521
ben çok üzgünüm bir kaç gün nasıl geçti anlamadım kalabalık misafirlerim var ve fırsat bulmakta çok zorlanıyorum çaktırmadan.ama asla bırakmayacağım yendiğinizi görmeden.hep aklımdasınız. ne sorunuz varsa hepsini cevaplamaya çalışacağım
dün sabah ve akşam olmak üzere 2 egzersiz yaptım. sabah başarılı olamamıştım ama akşam çok iyiydi. gelelim bugüne gene tam olmadı yarısını alabildim yanma çok oldu halbuki regl den önce yanmalar çok azalmıştı. dün ne kadar sevindiysem bugün yüzüm düştü şimdineden böyle oluyor çok rahat yapcam sanıyorum ama olmuyor. 8cm e geçemedim tabi
evet p uzunluğu kadar ilerletmek gerekiyo çünkü uzunluğa alışmazsada ağrılar oluyor sızı şeklinde ve yanma bende oluyodu
günaydın canım ben dün biraz 5.5 cm uzunluğa kadar ilerleyebildim ama bugün çok ağrım var zorladım biraz kendimi acaba o yüzden mi oldu sende kaç cmde oluyodu ağrı sızı vs.
ben egzersize başlamadan önce eşimde denediğimde girmediği halde baskıdan dolayı o zamanlar oluyodu. şimdi 7 cm geçmiştim güzel gidiyodu bayram regl fln derken ara verince oldu ağrı oldu biraz ama egzersiz sırasında oldu. şu anda 10 cm de oluyor. ama eskisi gibi ertesi güne kadar sarkmıyor. o alışmayla ilgili canım sen egzersize devam ettikçe onlar azalacak
sağol canım inşallah alışırız bende biraz daha ilerletebilsem kalınlığı arttırmayı düşünüyorum ama milim milim ilerliyo malesef içimde hareket ettirdim 1-2 saat uğraştım gece inşallah bugünde 6 cmye kadar ilerletebilirim orada çok sıkı bişey var
ben içeri ittirdikçe geri bana itekliyo aparatı sanki o ağrıdı zaten(
kızlar çok kötüyüm gene bıktım ya. eşim illa deneyelim dedi, bende hayır diyemedim. olmadı tabi olmadığı gibi ben o an ağlayıp sızlıyorum,itiyorum halaadam çok kötü oluyor tabi off ya napıcam ben, hiç bitmicek galiba. avazım çıktığı kadar ağlamamak, evin altını üstüne getirmemek için kendimi zor tutuyorum, nasıl bir çıkmazdır bu...
kızlar çok kötüyüm gene bıktım ya. eşim illa deneyelim dedi, bende hayır diyemedim. olmadı tabi olmadığı gibi ben o an ağlayıp sızlıyorum,itiyorum halaadam çok kötü oluyor tabi off ya napıcam ben, hiç bitmicek galiba. avazım çıktığı kadar ağlamamak, evin altını üstüne getirmemek için kendimi zor tutuyorum, nasıl bir çıkmazdır bu...
arkadaşlar merhaba ben uzun bir süre yazamadım ailemin yanına bayram ziyaretine gittim. umarım herkes iidir. ben bayram tatiline gitmeden adet olmuştum bide bayram tatili girince uzun bir süre egzersiz yapamadım şimdi tekrar başladımmm parmak eğzersizlerine cok üzülüyorum acaba başarabilecekmiyim diye ama kararlıyım er yada geç olcak herkesi öpüyorum her aşama aşama tekrar paylaşacağım umarım destek veririsiniz...
bak melodika bu da benim 16 temmuzdaki yazım.bak dikkatli bak.bu yazının üzerinden 20 gün ancak geçmiştiki yendim.görüyorsun ya aslında bu normal.biraz çöktüm diye yazmışım kimsenin morali bozulmasın diye ama aslında bayağı dağılmıştım o gün
16 temmuz
"ben bugün biraz çöktüm galiba arkadaşlar.dengemi ayarlayamıyorum.tam çözdüm galiba diyorum....üç gündür 9-10 cm lik aparatları biraz uğraşarak da olsa yerleştirdim ama bu gün sadece başı oldu aparatın,gerisi yine duvar.oysa nefes,ıkınma,yön hepsini doğru yaptığımı sanıyorum.bana sorarsanız kasmıyorum da.neden bugün böyle oldu?ben ne yapacağım?eş denemesine geçmedim bu yüzden.oysa aparatı artık rahatça yerleştirebilirm bugün sanıyordum artık.başaramazsam kendimi nasıl toplayacağım?"
bende o duvarı bir türlü aşabilmiş değilim mumun yarısı giriyo yarısı girmiyo ıkına ıkına bi hal oldum dün ama çok şükür bugünlere de çünkü ben önceden dokunamıyodum bile...
çok şükür tabi hacico.bak aynısını yazmışım ama aşmışım sonra.bence yarısından fazla zorlamasan da olur.ha biraz daha popoya doğru tutar nefes alır,HAH diye verirken ittirirsen gidedebilir.ama olmuyorsa zorlama.çünkü eş denemesinde sıkıntı yaratmayacak emin ol.mühim olan kalınlığı arttırabilmen ve daha da önemlisi hareket ettirebilmen.ben asıl hareket ettirebilince rahatladım.ileri-geri ve dairesel hareketler yapabilince hem daha rahat yol aldı hemde eş denemesine geçerken tedirginliğim azaldı.hareket,hareket
hareket bencede çok önemli ağrı ve yanmalarda hareket ile geçiyor başlarda olan arkadaşlar hareketsiz bekletsinler bence sonra sonra hareketle başlasınlar. komar bide sen kaç ay egzersiz yapmıştın
aynı sorunlarla uğraşıyoruz..
şu vajinismus bizi mahvetti..artık istekte kalmadı ikimizdede..
eşim hiç eskisi gibi değil çok üzgünüm bu halimize..
yaşta ilerledi..ömrümüz böyle geçcek heralde
şu denemelerde cesaret gösterebilseydim şimdi belki bebeğimiz bile olurdu çoktan...
aynı sorunlarla uğraşıyoruz..
şu vajinismus bizi mahvetti..artık istekte kalmadı ikimizdede..
eşim hiç eskisi gibi değil çok üzgünüm bu halimize..
yaşta ilerledi..ömrümüz böyle geçcek heralde
şu denemelerde cesaret gösterebilseydim şimdi belki bebeğimiz bile olurdu çoktan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?